Just Cause 2 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Just Cause 2
===================
Developer: Avalanche Studios
Publisher: Square Enix / Eidos
Genre: Action / TPP
Platform: PC - PS3 - 360
Release Date: Mar 23, 2010
ESRB: 18

Just-Cause-2-Game-Widescreen-1.jpeg

تنها دلیل 2
===================
دستورات بسیار ساده هستند : پیدا کردن و از بین بردن یک نماینده ی بد ذات که اقدام به دزدی اطلاعات محرمانه و یا حتی پول کرده. این کار برای مامور Rico Rodriguez هر چیزی میتونه باشه به غیر از یک عادت روزانه. اینبار هدف , رئیس قبلی و دوست و مربی ریکو یعنی Tom Sheldonهستش که ریکو رو حتی بهتر از خودش میشناسه.

تام خودشو در جزیره ی متعلق به ملت Panau پنهان کرده و این در حالیست که سه دسته ی متفاوت از گنگسترها در خیابان های آن جزیره به جنگ مشغولند و شخصی به نام Baby Panay با زورگویی در جزیره حکمفرمانی میکنه. پس ریکو کار سختی رو برای پیدا کردن تام و جلوگیری از به آتش کشیده شدن جزیره پیش رو داره.

ولی تجهیزات زمینی, دریایی و هوایی متنوع که تعدادشون به بیش از 100 عدد میرسه , ریکو رو در این ماموریت خطیر تنها نذاشته اند. برای مثال می توان جیپ های مسلح, هلیکوپتر های جنگی و جت های جنگنده رو نام برد. در این شماره از بازی , امکاناتی از قبیل حرکات نمایشی نفس گیر , چتربازیهای هیجان انگیز و چنگک بهینه شده به ریکو کمک میکنند تا بتونه مخفیگاه تام رو از پس بیش از 400 مایل مربع (بیش از 1000 کیلومتر مربع) مناطق بیابانی , ساحلی و برفی , پیدا کنه...

نکته 1 : این بازی بر روی ویندوز XP اجرا نمی شود.
نکته 2 : بازی از DirectX 10 پشتیبانی می کند.

تصاویر بازی :
http://www.justcause.com/media
http://www.gamespot.com/pc/action/justcause2/images.html

وبسایت بازی :
http://www.justcause.com

سلام من تازه بازی رو خریدم
ویندوز من هم ویسنا هست
وقتی بازی رو باز می کنم این error رو میده

لطفا سریع پاسخ دهید

d4034cf6a68945e284cd.jpg

آخرین ویرایش:
سلام من تازه بازی رو خریدم
ویندوز من هم ویسنا هست
وقتی بازی رو باز می کنم این error رو میده

0ddfbe09f7f34622ac32.jpg
اول اینکه شما DX رو نصب کردی؟گرافیکت Update هست.
دوم اینکه شما Aero ویندوزت رو فعال کن
سوم اینکه ویندوز ویستا و 7 قسمتی دارند به نام Game Explorer که بازی های جدید به صورت خیلی زیبا به اون قسمت میرند.
(البته نکته ی 2و3 بیشتر جنبه ی اموزشی داره:))
948e2450aee94c9a8940.jpg

یک جایی خوندم اگر با هلیکوپتر به دور افتاده ترین جزیره تو گوشه نقشه برید ، هلیکوپتر سقوط می کنه و صحنه های معروف فیلم LOST را می بینید !
بازی را UNINSTALL کردم :((! کسی این کار را کرده ؟:eek:

سلام دوستان خوب!!!
آيا پچي هست كه من بتونم اين بازي رو تو xp بازي كنم!!
اگه هست لطفا بزاريد نمي تونم اين همه صفحه رو بخونم.
آخه من تازه اومدم تو بازي سنتر !! (بدليل عيلتر شدن بازينما!!!)

سلام دوستان خوب!!!
آيا پچي هست كه من بتونم اين بازي رو تو xp بازي كنم!!
اگه هست لطفا بزاريد نمي تونم اين همه صفحه رو بخونم.
آخه من تازه اومدم تو بازي سنتر !! (بدليل عيلتر شدن بازينما!!!)
نه دوست عزیز پچی وجود نداره!!

سلام دوستان من یک جای بازی گیر کردم جایی که سوار یک قایق میشیم و من پشت قایق میمونم و هلیکوپتر و قایق هایی که میان رو میزنم و سد اولی رو باز میکنم وقتی به سد دوم که میرسم یه توپ ها یا مین های خار دار که میرسم نمیدونم چطور باید رد کنم و سد باز کنم منتظر جواب شما هستم

با ار پی جی انجام دادم نشد با نارنجک هم نشد هلیکوپتر هم اون دور ور نیست .یکم بیشتر راهنمایی کن با ماشین هر کاری کردم نشد میتونی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

با ار پی جی انجام دادم نشد با نارنجک هم نشد هلیکوپتر هم اون دور ور نیست .یکم بیشتر راهنمایی کن با ماشین هر کاری کردم نشد میتونی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
همون بالا نزدیکی یه ماشین هست سوارش شو و برو بپر روی مینا. خودتم بپر بیرون. امتحان کن میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or