Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
فکر کنم برای بار 5-6 ام تمومش کردم ولی واقعا هر دفعه بازیش میکنم بیشتر عاشقش میشم. در یک کلام شاهکار>:d<
به دوستان پیشنهاد میکنم شب قبل از خواب یه 15 دقیقه بازی کنن بعد بخوابن(شدید حس خوبی به آدم دست میده):d

برای چندمین بار , همین الان بازی رو تموم کردم,بازم متاثرم میکنه,مخصوصا آخرش!! نمیدونم چرا اما واس من بسیار مقدسه!! حماسی ترین بازی که تا حالا دیدم حتی بهتر از Gow

برای چندمین بار , همین الان بازی رو تموم کردم,بازم متاثرم میکنه,مخصوصا آخرش!! نمیدونم چرا اما واس من بسیار مقدسه!! حماسی ترین بازی که تا حالا دیدم حتی بهتر از Gow

حماسه که بهش نمیشه گفت هیچ یک از شاخصه های حماسه رو نداره

اتفاقا مرتضی جان بنظرم خیلی حماسی هستش!! اصلا نمیدونم چرا آدمو مجذوب خودش میکنه!! مسلما استثنایی خواهد ماند

در واقع یه بازی فوق العاده و بینظیره اخه حماسه یسری تعریف هایی داره نمیشه به هر چیز فوق العاده و بینظیر حماسه گفت

سلام
من که بازی را کلا یک بار تموم کردم.
مدت زمان بازی کردنش خیلی مناسب بود چون اگه مراحلش از این که بود طولانی تر یا سخت تر میشد دیگه حال نمیداد.
مثلا من وقتی که دیگه داشتم خسته میشدم از تکراری بودنش یدفه توفان شن شد و برف اومدو اینا.
تقریبا همچین به موقع تغییر کردن روند بازی و تمام شدنش را من تو پورتال 1 بازی کردم.(شماره 2 به دلیل طولانی شدنش خوشم نیومد و تمومش نکرم)
در کل این بازیش خیلی قشنگ بود.

آخرین ویرایش:
يه چيزي كه به دلم موند و توي بازي نيمد قابليت بازي كردن در شب اون هم روي شن ها بود :(
اون تيتراژ اخر بازي كه داره اسم هارو نشون ميده مكان هارو در شب و زير مهتاب رو هم نشون ميده كه از فوق العاده هم فراتر بود اما همچين قابليتي توي بازي نذاشتن :(

ميدونيد كجاي بازي ادمو ديوونه ميكنه!!؟
البته كلا اين بازي ادمو ديوونه ميكنه ولي اينجاش يچيز ديگس:
قبل از اون قسمتي كه وارد برف و بوران بشي و به قول يكي از دوستان اون بانوي سفيدپوش و مقدس بهت مسير رو نشون ميده و ميگه كه تو ضعيف خواهي شد و از پاي ميفتي!!موزيك اونجا مو رو به تن ادم سيخ ميكنه واقعا!

بهترین بازی سبک ازادی هست که در تمام عمرم دیدم.برداشت تیم سازنده از موضوع بازی اسرارامیزه و خوشحالم که این افتخار نصیبم شد تجربش کنم.

موسیقی بازی هر بار که گوش می دم سیخ می کنه موهای بدنم رو انگار که بار اوله می شنومش.به نظرم میاد موسیقیش داره حرف اشنایی رو می زنه که در وجود ما گم شده.

كسي ميتونه ليريك اهنگ i was born for this رو پيدا كنه برام :( يه بار پيداش كردم عيلتر بود الان كه هيلتر شكن دارم ديگه پيدا نميكنم لينكش رو:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or