Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اینم برداشت من از داستان بازی ببخشید که یکم طولانیه:
دختره قصه ما اسمش محبوبه یک روز که از خواب پا میشه میبینه وسط بیابون ول افتاده:dبا هزار بدبختی میرسه به یه زنه 190 سانتی ازش آدرسه روستاشونو میپرسه زنه هم که گویا کخ داشته آدرسو اشتباه میگه به محبوبه اونم آخر داستان برمیگرده تا ............. کنه زنه رو:dفقط برداشت منم یکم فلسفی شد ببخشید دیگه:d
:| بخاريو روشن كن يخ كردم
اقا بازي نكرديد كه مجبور نيستيد پست نمكي بديد!

داستان بازي چندين جنبه داره ! قبل از وقايع خود بازي و در حين بازي !
خود بازي هم چندين فلسفه و نگرش اخلاقي عرفاني رو در برداره كه مثلا" يكيش داستان شمع و پروانه است !

خيلي دوست دارم يه نقد كامل براش بنويسم و همه جنبه هاش رو بررسي كنم اما چه كنم از تنبلي و نبود وقت :|:d

در مورد مولتي بازي هم واقعا" چيزي ه به شدت خاص و و فوق العاده !

اقایون اگه من رو نمیزنید یه سوال دارم:-s
من اصولا پامو تو تاپیک های ps3 نمیزارم.ولی این بازی دهن منو سرویس کرد.شاید واسه همین بازی یه ps3 خریدم.
فقط مثل xbox live باید پوینت بخرم؟چقدر پوینت؟اگه کپی خور باشه مشکلی هست؟شایعه شده که بن میشیم.حجم دانلودش چقدر هست؟
با تشکر.

اقایون اگه من رو نمیزنید یه سوال دارم:-s
من اصولا پامو تو تاپیک های ps3 نمیزارم.ولی این بازی دهن منو سرویس کرد.شاید واسه همین بازی یه ps3 خریدم.
فقط مثل xbox live باید پوینت بخرم؟چقدر پوینت؟اگه کپی خور باشه مشکلی هست؟شایعه شده که بن میشیم.حجم دانلودش چقدر هست؟
با تشکر.
Take it easy pal...ok?b-)

نه اقا چرا بزنيم؟شما صد تا سوال بپرس!
اگه كپي خور ه دستگاهتون كه ديگه نيازي نيست بريد ي بازي از psn بخريد كه!بريد از بيرون بخريد ميريزن رو دستگاهتون مثنكه بازيو
اگرم كپي خور نيست كه بايد ي اكانت psn بسازيد (ترجيحا امريكا يا انگليس) بعد psn كارت مربوط به همون كشورو بخريد بعدم بازيو از استور بخريد
كه ١٥ دلاره و ٥٧٠ مگ هم حجمش هست

Take it easy pal...ok?b-)

نه اقا چرا بزنيم؟شما صد تا سوال بپرس!
اگه كپي خور ه دستگاهتون كه ديگه نيازي نيست بريد ي بازي از psn بخريد كه!بريد از بيرون بخريد ميريزن رو دستگاهتون مثنكه بازيو
اگرم كپي خور نيست كه بايد ي اكانت psn بسازيد (ترجيحا امريكا يا انگليس) بعد psn كارت مربوط به همون كشورو بخريد بعدم بازيو از استور بخريد
كه ١٥ دلاره و ٥٧٠ مگ هم حجمش هست
جدی؟نیاز نیست به psn وصل بشم؟یعنی journey رو مستقیما تو هارد بریزم؟(این بازی چند ساعت گیم پلی داره؟)>:d

2 ساعت گیمپلی همراه با موسیقی و طراحی غیرقابل توصیف
2 ساعت؟:|
درجه سختی نداره؟حل کردن پازل ها اصلا وقت گیر نیست؟
......
اشکال نداره.اگه دو ساعت گیم پلی باشه ، من حاضرم 5 بار تمومش کنم.(من عاشق بازی هایی هستم که سکوت توشون زیاده.سکوت با معنی)

2 ساعت؟:|
درجه سختی نداره؟حل کردن پازل ها اصلا وقت گیر نیست؟
......
اشکال نداره.اگه دو ساعت گیم پلی باشه ، من حاضرم 5 بار تمومش کنم.(من عاشق بازی هایی هستم که سکوت توشون زیاده.سکوت با معنی)

نه درجه سختي نداره!پازل هاشم كه خيلي اسونه!اصلا پازل نيست!
اگه ps3 ات كپي خوره نيازي نيست از استور بخريش!ميتوني از استور سر كوچتون بخري!:d
منظورم مغازه ايه كه بازي كپي ميريزه تو هارد!;)

آخرین ویرایش:
این رو نمیدونم کسی گذاشته بود یا نه ، در وصف حالت آنلاین منحصربفرد بازی هست و به نظرم بهترین تصویر برای توصیف بازی محسوب میشه !

دقیقاً همین حس به من دست داد :d از اول تا آخر با یه نفر رفتم واقعاً خارق العاده بود ! کلی جای Secret و اینا رو میرفت منم دنبالش :d یارو عین تروفی گاید زنده بود:d !
هر موقع هم بازی کنین یه نفر پیدا میشه که باهاتون بیاد !
هیچکس تنها نیست , Journey :d:x

این رو نمیدونم کسی گذاشته بود یا نه ، در وصف حالت آنلاین منحصربفرد بازی هست و به نظرم بهترین تصویر برای توصیف بازی محسوب میشه !

خيليييي باحاله عكس!
بعد بعضي از دوستان ميگن تنها ايراد بازي اينه كه انلاينش friend invite نداره!!!:|

اون يارو نازيه!!!!!؟؟؟:))

اون يارو نازيه!!!!!؟؟؟:))
آره مثلاً ! :دی
میخواد بگه که فرقی نمیکنه شما چه شخصیتی داشته باشی ، یه دختر احساساتی باشی یا یه نئونازی خشن کچل که حتی روی کله ـش نوشته Hate ! توی این بازی چون همراهت رو نمیشناسی و بدون کوچیک ترین پیش فرضی از همراهت بازی رو انجام میدی ، یه حس بی نظیری نسبت به بقیه بازی ها بین تو و همراهت شکل میگیره.
بهترین قسمت عکس به نظرم اول و آخرش هست. اولش میگه : I dont know who you are و بعد از طی کردن مسیر و یه سری صحبت ها ، آخرش میگه : But I think I know you.
همین طور نوشته های کنار دختره و پسره هم خیلی خوبه ! I dont know who you are ... But I love you

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or