Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
92333878931389041900.jpg

The Art of Journey

خوب سونی کتاب هنری جلد سخت این بازی رو برای این ماه تایید کرد که شامل کانسپ آرت های براق و طرح های مدادی پیچیده و همینطور مدل های سه بعدی از تمام قسمت های ساخت بازی است .
Sony has announced on their PlayStation Blog that Santa Monica Studios will publish a special hardcover book called “The Art of Journey”.

از ویژگی های خاص این کتاب این است که با دانلود یک برنامه تصاویر خوان بصورت رایگان برای اسمارتفون و تبلت، که می تونید بعضی از تصاویر خاص در این کتاب رو با استفاده از این برنامه بصورت سه بعدی مشاهده کنید به همون شکلی که در بازی بودند و البته کدی برای دریافت رایگان بازی و آهنگ های آن .
"The Art of Journey" will also feature an augmented reality feature. Readers will be able to download a free companion app for their smartphone or tablet, and when they point their devices at special images in the book, they'll see animated 3D models appear as if they were in the game.

خيلي هم قشنگه :)

خوب حالا كي ميرسه اين به دست مهرداد :|ميدونم كه خريديش با پولهايي كه توي جورابت قايم كرده بودي :|:d

عجب چیزیه پــــســــر ! :d اینو یبار بدن من ورق بزنم دیگه هیچی نمیخوام ! :d LOL !

اما جدا از شوخی میخواستم بگم که هرکی اینو بگیره الهی کوفتش بشه و دل و روده ـش بریزه بیرون روی ورق های کتاب :d>:)

عجب چیزیه پــــســــر ! :d اینو یبار بدن من ورق بزنم دیگه هیچی نمیخوام ! :d LOL !

اما جدا از شوخی میخواستم بگم که هرکی اینو بگیره الهی کوفتش بشه و دل و روده ـش بریزه بیرون روی ورق های کتاب :d>:)

تازه اون تصویرای که با تبلت و اسمارت فون سه بعدی دیده می شن رو ندیدی تو یتوب تریلرش هست برو ببین مخت سوت می کشه :d.

کاندید بهترین بازی سال هست ، چرا اینقدر سوت و کوره تاپیکش.
الان این شخصیت بازی چرا اینجوری شد آخرش؟ هدف اصلا چی بود؟
چون اکثر ایرانی جماعت درکشون از این بازی خارجه :d.

اگر دقت کرده باشی یه نقطه های نوری از طرف اون قله کوه جدا می شن و شخصیت ما وقتی به قله در واقع می میره و به این شکل این نور ها در می یاد و بر می گرده سر جای اولش و یه رونده در حال گردشه و از لحاظ فلسفی معنی می ده .

کلا این تیم سازنده TGC رو نابغه ها تشکیل دادن .

آخرین ویرایش:
چون اکثر ایرانی جماعت درکشون از این بازی خارجه :d.
اگر دقت کرده باشی یه نقطه های نوری از طرف اون قله کوه جدا می شن و شخصیت ما وقتی به قله در واقع می میره و به این شکل این نور ها در می یاد و بر می گرده سر جای اولش و یه رونده در حال گردشه و از لحاظ فلسفی معنی می ده .
کلا این تیم سازنده TGC رو نابغه ها تشکیل دادن .
نکته اش همین بود که اونی که دوباره باهاش بازی می کنیم اون نفر قبلی نیست ، چون نفر قبلی که نور شد رفت تو هوا.نکته فلسفیش هم اینه : اونی که برای شما آرزو هست برای ما خاطره ست.
اسپویل رو برای همین مواقع گذاشتن دوست عزیز شاید یکی مثل من بازی نکرده باشه !
من فکر نمیکنم چیزی از بازی لو رفته باشه .

آخرین ویرایش:
اوني كه اين مهرداد مي گه تناسخ ه !:d
البته خوب سر همين بحث تناسخ خيلي بحث هست ولي كلا" نميشه چيزي گفت چون به شدت گسترده است ! البته من همين تناسخ رو هم درونش حس كردم ولي يه جورايي هم نميشه به بازي چسبوندش چون يه جورايي هم ميشه گفت به خاطر بازي اين مدليش كردن تا بشه باز از اول رفت اما زياد دليل محكمي نيست

من هي ميخوام يه مقاله درموردش بنويسم و توضيح بدم اما تنبلي نميذاره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or