Journey | PS3 Arcade‍

کدام یک را بازی کرده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
سلام دوستان...
میگم من هنوز بازی رو نگرفتم و یه سوال داشتم:
بازی رو حتما باید آنلاین بازی کرد؟نمیشه Single رفت،حالش بیشتره ها:dآدم بیشتر حس تنهایی بهش دست میده موقعی که داره چیز چرخ میزنه:d
ممنون.

سلام دوستان...
میگم من هنوز بازی رو نگرفتم و یه سوال داشتم:
بازی رو حتما باید آنلاین بازی کرد؟نمیشه Single رفت،حالش بیشتره ها:dآدم بیشتر حس تنهایی بهش دست میده موقعی که داره چیز چرخ میزنه:d
ممنون.

چرا سبنگل هم میشه رفت ولی انلاینش یه چیز دیگست حالا خودت میری میفهمی چی میگم

Journey_JC.png

خوب محتویات این پک ارزشمند اعلام شد که همرا سه بازی کامل به شرح زیر است :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thirty minute behind-the-scenes documentary about the making of Journey

Creator Commentary play-throughs of all three games

Three exclusive mini-games from thatgamecompany

Concept art and screenshot galleries for all three games

Original soundtracks for all three games

PS3 dynamic themes and wallpapers

PSN avatars including 8 exclusive new Journey avatars never released before

Official game trailers and developer diary videos

Reversible cover art

بازی فقط برای آمریکا شمالی و آسیا در 28 آگوست ریلیز می شه و متاسفانه نسخه ای برای اروپا و ژاپن در کار نیست ، قیمت در نظر گرفته شده برای نسخه آمریکایی برابر 29.99$ است.

به عنوان قدر دانی برای اولین می تونید مینی-گیم های که توسط TCG در اوایل تاسیس ساخته مثل "24hr Game Jam که در عرض 24 ساعت ساخته شده و Gravediggers, Duke War, Nostril Shot" که هرگز پا فراتر از خود استیو بازی نذاشته رو هم تجربه کنید .

تریلر رسمی از یتوب :

[video=youtube;8dkUjQezczs]http://www.youtube.com/watch?v=8dkUjQezczs&feature=youtu.be[/video]

آخرین ویرایش:
مثل اینکه پلاس 1 ماهه هم داره! :d (روی کاور زده :d ) تبلیغ میکنند برای پلاسشون :-" :d ولی متحویات خوبی داره و قیمتشم خوبه! خوشا به حال دوستانی که میگیرند! :d
البته کالکشن ها هم مثلا 40 دلار هستند ولی ما که تفاوت قیمتی موقع خرید نمیبینیم! تازه اگر به خاطر کمیاب بودن و اینا گرون تر ندن شانس اوردیم#:-s

نسخه آمریکایی وارد ایران نمیشه؟(از این لحاظ میگم که ریجن 2 نداره)
ترجمه امکانات پک:

• بازياي Journey، Flower و Flow
  • 30 دقيقه از پشت صحنه ی ساخت Journey
  • توضیحات سازندگان هر سه بازي + سه بازی (مینی گیم) از این شرکت که هرگز منتشر نشده اند.
  • موسيقي اورجینال هر سه بازي
  • تم هاي متحرک و بک گراند هاي PS3
  • آواتارهاي بازي+ 8 آواتار انحصاري که منتشر نشده.
  • فیلم هایی از عوامل فنی و تريلرهاي رسمي بازي
  • برچسب کاور بازی
  • +1 ماه پلاس رایگان

آخرین ویرایش:
بعد مدت ها اومدم برم یکم بازی کنم دیدم اپدیت اومده به حجم 40-45مگابایت این اپدیت واسه چی هست؟ بازی که مشکل خاصی نداشت

من بازیش تو رگام تزیق شده ... هر وقت وارد بازی می شم یه حس خاصی دارم واقعا چیزی فراتر از یه بازیه (هر شب با تراک آخر بازی می خوابم:d).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or