John Woo Presents: Stranglehold

مهدی جون با عرض شرمنده گی باید بگم اشتبات همین جاست :blushing:. اگه دوتاش رو داشته باشی گیر میکنی کدومش رو اول بازی کنی. چون از هیچ کدوم از این بازی ها نمیشه گذشت دارم میگم.
برای مهدی:arrowd:
یه بار همچین اشتباهی کردم:biggrin1: چشمت روز بد نبینه انگار مریض شده بودم:cheesygri تا این رو بازی میکردی، کک اون یکی وول وول میکرد. بعد که اون رو بازی میکردی ناخواسته بعضی وقتا با گیم پلی اون یکی قاطی میکردم :mrgreen:.
پ.ن. چون خونه ام کرجه و حس و حال ندارم برای دوتا بازی دوبار تا ولی عصر برم، شاید بنده هم مثل شما همین راه رو پیشه کردم.

:biggrin1:
اخه فریدون من هم مشکلم همینه دیگه . من مشهد هستم . یعنی اگه من فردا Stranglehold رو بگیرم باید 2000 تومن پول پست بدم . اخر هفته هم که MOH میاد پس نتیجه میگیرم که باز باید برای اون 2000 تومن دیگه بابت پست بدم . از این رابطه نتیجه میگیرم که من الکی در یک هفته 4000 تومن پیاده میشم :biggrin1: . به همین خاطر میخوام صبر کنم که جفتش رو اخر هفته بگیرم و بیشتر از 2000 تومن پول بابت پست ندم :biggrin1: .

با سلام........
osos جان .......اقا شما هم که بچه کرجی:cheesygri:cheesygri(ببخش نمیدونم اسمت چیه)
من نظر اینه یه قرار بزاریم همه بچه های کرج (اونایی که میشناسیم) با هم اخر هفته بریم از تهران بگیریم.........:cool::cool:
راستی از دوستانی که بازی رو گرفتند اگه میشه توضیح بدن چجوریه.؟؟؟؟؟؟؟
ارزش خریدن داره.....باگی چیزی نداره؟؟؟؟؟؟
:cool:

با سلام........
osos جان .......اقا شما هم که بچه کرجی(ببخش نمیدونم اسمت چیه)
من نظر اینه یه قرار بزاریم همه بچه های کرج (اونایی که میشناسیم) با هم اخر هفته بریم از تهران بگیریم.........
راستی از دوستانی که بازی رو گرفتند اگه میشه توضیح بدن چجوریه.؟؟؟؟؟؟؟
ارزش خریدن داره.....باگی چیزی نداره؟؟؟؟؟؟
فریدون هستم دراگون جان :biggrin1:.
اخر هفته یعنی کی:confused: جمعه نباشه :biggrin1:.
در مورد قرار موافقم. ;)
اگه حال کردی PM ّده شماره بدم قرار رو فیکس کنیم:biggrin1:.

من بدبخت که امروز یه ... اساسی خوردم. یه ادم کچل از خدا بیخبر درست 10 ثانیه زودتر از من رسید به West و این بازی رو خرید.

پ.ن. مرتیکه کچل رو میخواستم اتیش بزنم:biggrin1:.

من تا صبح از خواب بیدار شدم (یعنی ساعت 12):laughing: زنگ زدم west برام اورد
عجب بازیه من واقعا اندر کفشم هنوز (گرافیک هم میشه گفت در حد عالی)
ولی انقدر مات و مبهوت بازی میشید که به هیچ چیز توجه نمیکنید;)
موفق باشید:biggrin1:

این بازی تنها عیبی که داره گرافیکشه
مدل ها همه لو پلی هستن سایه ها خشن و ...
ولی نور پردازیش بد نیست
در کل ... به موتور unreal3
ولی اهمیت نداره هیچکس این بازی رو برای گرافیکش نمیگیره چون این بازی گیم پلیه محسور کننده ای داره واقها عالیه اکشنش تقریبا بی نظیره
تخریب پذیری و فیزیک عالیه عالیه عالیه
موسیقی هم مناسبه ولی عالی نیست
در کل بازیه تاپیه و مطمئنا باحاش حال میکنید
چون میخام بازی کنم زیاد حرف نمیزنم ولی گرافیک این بازی در حد 360 نیست
وسلام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or