John Woo Presents: Stranglehold

بله این هم مثل بقیه بازیهای بزرگ فریه!

آقا هر کی نگیره ضرر کرده میخ کوبت میکنه پای tv

حقشه 9.5 بگیره
گرافیکش هر چی جلو میره بهتر میشه ولی بازم در حد نام 360 نیست.

این جوری که از صحبت بچه ها فهمیدم مثل اینکه گرافیکش خیلی خوب نیست؟

بچه ها سایت گیم اسپات به این بازی از 10 امتیاز 7 رو داده!!!:eek:

بچه ها ارزش داره بخاطرش ادم 5 تومان پیاده بشه؟؟! یا واسته نسخه pc بیاد(اگه گرافیکش زیاد خوب نیست پس فکر میکنید pc با گرافیک سریه 6000 این بازی رو بکشه؟!!!!:confused:)
چند تا عکس جدید از سایت گیم اسپات:
928104_20070904_screen003.jpg

928104_20070904_screen004.jpg

928104_20070904_screen011.jpg

928104_20070904_screen002.jpg

آخرین ویرایش:
این گیم اسپات دیگه کلا تعطیل کرده
7 واقعا کمه مخصوصا توی نحوه امتتاز دهی جدید
بازی که امروز تازه ریلیز شده رو
3 سوت نمره میده ولی heavenly sword رو بهد از 2-3 هفته هنوز امتیاز نداده من فکر کنم عجله کرده و این نمره واقعا کمه

از قرار معلوم باید قید این بازی رو بزنیم . به ریسکش نمیارزه کنسولو باید برای بازیهای بزرگ نگه دارم (هالو و ...) البته مدال رو باید بازی کرد . راستی این مدال کی میاد ، من تاریخ 4 سپتامبر رو دیدم ولی نیومده ؟

از قرار معلوم باید قید این بازی رو بزنیم . به ریسکش نمیارزه کنسولو باید برای بازیهای بزرگ نگه دارم (هالو و ...) البته مدال رو باید بازی کرد . راستی این مدال کی میاد ، من تاریخ 4 سپتامبر رو دیدم ولی نیومده ؟
هرگز همچین اشتباهی نکن امتیاز گیم اسپات معیار کاملی برای سنجش یک بازی نیست
از گرفتن این بازی هیچ ضرری نمکنید

هرگز همچین اشتباهی نکن امتیاز گیم اسپات معیار کاملی برای سنجش یک بازی نیست
از گرفتن این بازی هیچ ضرری نمکنید
راست میگه دیگه وقتی به Blue Dragon میده 6 معلوم چه سایتیه
و همینطور LAir داده 4.5 کلا من دیگه اصلا نمره هیچ سایتی رو قبول ندارم

من که به امتیاز گیم اسپات به این بازی اهمیت نمی دونم امتیاز 7 هم بد نیست من الان چندتا بازی روی 360 دارم که امیتازشون خیلی پایین ولی از بعضی بازیهایی که امتیازشون بالا بوده بیشتر دوسشون دارم . من تمام دموهای این بازی رو دیدم واقعا به نظر من معرکس مخصوصا این دم آخری توی نمایشگاه E3 من حتما این بازی رو تهیه می کنم تا دو سه روز آینده . به شما هم پیشنهاد می کنم هیچی م که نداشته باشه لااقل آدمو یاد مکس پین که میندازه . :cheesygri

مدال اومد ولی امتیاز اونم شده 7 از 10 دیگه ارزش بازی کردن نداره!:(

بازی خوبی هست و 100% ارزش خریدن داره. فکر نکنم امتیاز 7 از بازی که هیچ ادعائی نداشته کافیه :p. فیزیک و گرافیک و 100 البته گیم پلیش خوبه.

پ.ن. دارید 5000 تومن میدید یه بازی 60 هزار تومنی میخرید، تازه تو سر مال هم میزنید:biggrin1:.

نکته: این موضوع در مورد اکثر بازی ها مثل MoH: AB هم صدق میکنه;).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or