John Woo Presents: Stranglehold

پس چطور من لاست پلانت رو بازی کردم ( البته pal بود )
اون ریجن فیری بود عزیز جان یعنی قفل نداشت و رو همه 360 ها اجرا میشد ولی این یکی قفل داره و باید تا عرضه نسخه J یکم صبر کنیم:biggrin1:

بچه ها نسخه UC این بازی سایت www.iranxbox.com موجود داره هر کسی خواست بره بهشون سفارش بده
اینم ID : arash_tamjidzad
که تا فردا حاضره سریع برید بگیرید :((
خوش به حال UC دارا
مطمینی که بازیش رو اوردن ؟ تو سایتش که چیزی نزده بوده (جز بازی ها):confused: لینک تورنتش هم هنوز نیومده شاید دمو بازی بوده :-"اگه خودش باشه حتما میگیرم خبرشو میدم خوب شد ntsc/ucگرفتم:biggrin1:

منظور فریدون جان این هست که شما این بازی رو با بازی Vegas مقایسه کردید که کلا اشتباه هست چون بازی Vegas در سبک FPS هست و بازی Stranglehold در سبک Third Person ...
:
بله دوست من حق با شماست مقایسه این دو بازی اشتباه هست ولی قصد من مقایسه نبود فقط من یکمی از بازی وگاس ناراضی بودم و این مطلب رو نوشتم . :laughing:;):-"

سلام ببخشید اینassassins creedواقعا PALش قراره 6 روز دیگه بیاد آخه تو سایتش گفته نوامبر مییاد خواهشا جواب بدید البته می دونم جای سوالم اینجا نبود

سلام ببخشید اینassassins creedواقعا PALش قراره 6 روز دیگه بیاد آخه تو سایتش گفته نوامبر مییاد خواهشا جواب بدید البته می دونم جای سوالم اینجا نبود
قدم این هم روی چشم :biggrin1: خدا از دهنت بشنوه:p.

خب بسلامتی این بازی هم توسط گروه CCCLX ریلیز شد و البته این بازی هم Free Region هست. خوشبختانه جدیدا اکثر بازیهایه خوب Free Region هست. فردا پسفردا هم ایران برایه فروش حاضر میشه. بازیه مهم بعدی هم Halo 3 هست که اینجوری که بوش میاد اونم بزودی میاد. ولی من Halo 3 اومد اوریجینالشو میخرم. هم بخاطر لایو بازی کردن هم بخاطر خوده خود Bungie.
ایول 360.

من که صبر میکنم تا اخر هفته MOH هم بیاد تا جفتشون رو یک جا با هم بگیرم
مهدی جون با عرض شرمنده گی باید بگم اشتبات همین جاست :blushing:. اگه دوتاش رو داشته باشی گیر میکنی کدومش رو اول بازی کنی. چون از هیچ کدوم از این بازی ها نمیشه گذشت دارم میگم.
برای مهدی:arrowd:
یه بار همچین اشتباهی کردم:biggrin1: چشمت روز بد نبینه انگار مریض شده بودم:cheesygri تا این رو بازی میکردی، کک اون یکی وول وول میکرد. بعد که اون رو بازی میکردی ناخواسته بعضی وقتا با گیم پلی اون یکی قاطی میکردم :mrgreen:.
پ.ن. چون خونه ام کرجه و حس و حال ندارم برای دوتا بازی دوبار تا ولی عصر برم، شاید بنده هم مثل شما همین راه رو پیشه کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or