John Woo Presents: Stranglehold

بابا این Midway هم دیگه گندشو دراورده با این Stranglehold :mad:
اخه یکی نیست بگه مگه میخواین چیکا کنید با این بازی ؟؟
اگه کامله که خوب باید بدین بیرون اگرم کامل نیست که یا یه هفته یه هفته عقب انداختن بازی نمیشه بازی رو کامل کرد و باید یه تاخیر طولانی بدین به زمان عرضش /:)

فعلا بازار تو دسته بایو شاکه ، اگه الان این بازی بیاد مسلما استقبال خوبی نمی کنن . با این تبلیغات زیادی که ماکرو برای بایو شاک روی 360 و پی سی و ویندوز ویستا میکنه این بازی هیچ شانسی برای فروش بالا نداره . به همین دلیل به تاخیر انداختنش;)

فعلا بازار تو دسته بایو شاکه ، اگه الان این بازی بیاد مسلما استقبال خوبی نمی کنن . با این تبلیغات زیادی که ماکرو برای بایو شاک روی 360 و پی سی و ویندوز ویستا میکنه این بازی هیچ شانسی برای فروش بالا نداره . به همین دلیل به تاخیر انداختنش;)
با یک هفته تاخیر هم شانس فروشش بالا نمیره چون حالا حالاها bio shock رو بورسه

با یک هفته تاخیر هم شانس فروشش بالا نمیره چون حالا حالاها bio shock رو بورسه

اتفاقا خیلی تاثیر داره . در ضمن بیشتر هم نمیتونن عقب بندازنش چون بازی خیلی بزرگی
(مثل بایوشاک) نیست که خیلیا منتظرش بمونن و در صورت تاخیر زیاد کلا وجهشو از دست میده;)

Midway have finally revealed Stranglehold's release date for both the Xbox 360 and PS3 versions of the game. The Xbox 360 version will release September 5th and the PlayStation 3 version will hit stores September 17th. Midway has yet to provide the release date for the PC version.

اینجور که رضا جان گذاشته این خبرو این به این معنیه که این آخرین غقب افتادگی این تاریخ ریلیز هست
که برای نسخه Xbox 360 در تاریخ 5 سپتامبر و برای PS3 در تاریخ 17 سمپتابر ریلیز میشه

Stranglehold

در تریلری که از بازی دیدم . این بازی یک بازی سینمایی هست برای من جالب بود چون مثل فیلمهایی اکشن شرقی بود . بازی هم شبیه مکس پیکن هست همراه با حرکات مکس پینی .
باید بازی جالبی باشه .
در کل فکر کنم بهتر از رینو سیکس وگاس باشه چون رینبو داستان نداشت ولی این بازی داستان قوی دارد . امیدوارم بازی روون باشه .

john_woo_stranglehold_12005.jpg

در تریلری که از بازی دیدم . این بازی یک بازی سینمایی هست برای من جالب بود چون مثل فیلمهایی اکشن شرقی بود . بازی هم شبیه مکس پیکن هست همراه با حرکات مکس پینی .
باید بازی جالبی باشه .
در کل فکر کنم بهتر از رینو سیکس وگاس باشه چون رینبو داستان نداشت ولی این بازی داستان قوی دارد . امیدوارم بازی روون باشه .
ربط این بازی به مگس پین نمیدونم چیه:biggrin1: درضمن شما داری یه بازی سوم شخص رو با یه اول شخص مقایسه میکنی;).

من نمی دونم این بازی چه ربطی به Rainbow sixداره که شما با این بازی مقایسه کردید.بله با عقب اداختن یک بازی برای یک هفته میتونه تاثیر بسزایی در فروش اون داشته باشه.ولی حالا فرقی هم نکرد چون با MOH Air bornمیاد که بازم با Bioshockفرقی نکرد. و لی خوب بازم یک 10درصدی شانسش بیشتره.;)

من نمی دونم این بازی چه ربطی به Rainbow sixداره که شما با این بازی مقایسه کردید.بله با عقب اداختن یک بازی برای یک هفته میتونه تاثیر بسزایی در فروش اون داشته باشه.ولی حالا فرقی هم نکرد چون با MOH Air bornمیاد که بازم با Bioshockفرقی نکرد. و لی خوب بازم یک 10درصدی شانسش بیشتره.;)
نمیشه گفت با یک هفته عقب انداختن بازی در روند فروش تاثیر بسزایی داشته باشند زیرا وقتی یک بازی به طور کل خوب باشه خیلی زود مثل توپ صدا میکنه. بطور مثال MOH در مقایسه با بایوشاک زیاد کسی درموردش صحبت نمیکنه ولی وقتی این بازی به بازار عرضه اگه بازی از گرافیک، فیزیک،صداگذاری و...... عالی برخوردار باشد خیلی زود همه این بازی را تهیه میکنند و کم کم تب بایوشاک(با اینکه بازی فوق العاده ای است) میخوابه. این حالت میتونست در مورد stranglehold هم اتفاق بیفته. وچه خوب میشد اگه سازندگان بازی به قولهای خود عمل میکردند.:mad:
پ.ن: من در مطلبی که نوشتم اصلا قصد کاستن از ارزشهای هیچکدام از یازیها را نداشتم.;)

ربط این بازی به مگس پین نمیدونم چیه:biggrin1: درضمن شما داری یه بازی سوم شخص رو با یه اول شخص مقایسه میکنی;).
مگه در مورد ربط این بازی گفتم فقط به خاطر حرکات آهسته در بازی گفتم شبیه هست .
لطفا نوشته را کامل بخونید بعد نظر بدهید .
icon5.gif

تا اونجایی که ما دیدیم هر دو بازی سوم شخص هست . لطفا بگید کدوم بازی اول شخص هست .
:confused::confused::confused:

مگه در مورد ربط این بازی گفتم فقط به خاطر حرکات آهسته در بازی گفتم شبیه هست .
لطفا نوشته را کامل بخونید بعد نظر بدهید .
icon5.gif

تا اونجایی که ما دیدیم هر دو بازی سوم شخص هست . لطفا بگید کدوم بازی اول شخص هست .
:confused::confused::confused:

منظور فریدون جان این هست که شما این بازی رو با بازی Vegas مقایسه کردید که کلا اشتباه هست چون بازی Vegas در سبک FPS هست و بازی Stranglehold در سبک Third Person ...
این هم جمله خود شما که در پست بالا نوشته بودید ... :

بچه ها نسخه UC این بازی سایت www.iranxbox.com موجود داره هر کسی خواست بره بهشون سفارش بده
اینم ID : arash_tamjidzad
که تا فردا حاضره سریع برید بگیرید
خوش به حال UC دارا
نه بابا:confused: بازی قفل داره :eek: ای لعنت به من که کنسول UC نازنین رو دادم و J گرفتم :lol:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or