John Woo Presents: Stranglehold

از لحاظ فني كه عمرا بتونن كار خاصي بكنن مگر اينكه بخوان
بيشتر dvdبازي رو رايت كنن تا فروش تو هفته ي اول چشم گير بشه

فكر نكنم توي حدودا 20 روز بتونن تغيير آنچناني ايجاد كنن توي بازي مثلdarknessكه هردو نسخه اش يك امتياز گرفت.....حالا بحث نكشه به مقايسه چون هيچي معلوم نيست
يك سوال خود جان وو كارگردانش هست؟؟؟؟و اينكه حركت مكس پيني(از اون پرش هاش)هم توي اين بازي هست؟؟؟؟؟
حرکاته مکس پینی؟؟:-"
تا اونجایی که من می دونم مکس پین حرکاتش رو از Straglehold گرفته قبل از اینکه بازی مکس پین ساخته بشه فیلم Starnglehold توسط john woo ساخته شده بود

توی سایت gamespot تاریخ عرضه تغییری نکرده و تا دو سه روز دیگه این شاهکار عرضه میشه قطعا بازی زیبایی خواهد بود و من و مطمینا همه شما برای این بازی لحظه شماری میکنیم. :love::love::love:

فکر کنم توی بازی از نظریه هاش استفاده می کنند مثلا در داستان یا نوع حرکت شخصیتهای بازی. البته باید این را هم در نظر گرفت که حضور جان وو باعث فروش بالای بازی میشود همانطور که الان همه هروقت از این بازی حرف میزنند حرف از جان وو هم به وسط میاد و نام این کارگردان موجب فروش هرچه بیشتر بازی میشود.

حرکاته مکس پینی؟؟:-"
تا اونجایی که من می دونم مکس پین حرکاتش رو از Straglehold گرفته قبل از اینکه بازی مکس پین ساخته بشه فیلم Starnglehold توسط john woo ساخته شده بود

ما داريم توي بازي رو ميگيم نه توي فيلم
توي ايران هم اين سبك رو همه با نام حركات مكس پيني ميشناسن البته حرف شما درسته ولي همون كيف اسمش همون حركات مكس پيني هستش....اصلا به زبون نميچرخه حركات جان وويي:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or