John Woo Presents: Stranglehold

اینم لینک دانلود trailer این بازی :

stranglehold_x360box_usa_rp_000boxart_160w.jpg

حجم : 50 mb

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_stranglehold_e32k7_floorcam_gp_gt_h264.wmv

من که بی سبرانه منتظره این بازیم ازون اولی که trailer شو تو extras nba2k7 دیدم کفم برید
بیشتر از همه اون صحنه ای که کتفه یارو خونیه بعد داره بارون میاد وقتی میخوره به خون ها خون ابه میپره بالا;)

Stranglehold_PageHeader.jpg

ترجمه کامل مصاحبه با سازندگان بازی (Stranglehold)

سلام

همانطور که میدونید حدود 12 روز بیشتر به عرضه Stranglehold نسخه X360 نمونده که سایت PSU مصاحبه ای رو با کارگردان بازی Brian Eddy و تولید کننده ارشد بازی Alex Offermann انجام داده اند که تقدیم شما میشود.

چطور شد Stranglehold از فیلم تبدیل به بازی شد؟

فیلم های آقای John Woo movie معمولا بر پایه اکشن هست و گزینه خوبی برای انتقال و تبدیل آن به یک بازی اکشن با داستان خوب مناسب هست این پیشنهاد را در ابتدا ما به آقای John Woo دادیم و او نیز قبول کرد و ما آغاز ساخت این بازی را تا کنون ادامه دادیم.

چه مقدار بر روی تخریب پذیری محیط کار شده؟ آیا فقط با اسلحه این امر شدنی هست؟

شما تجربه تخریب پذیری بی نظیر را در Stranglehold خواهید دید در تخریب پذیری برای کپچر و اعمال شخصیت و حرکات آن در بازی از تیم Massive D™ بهره گرفتیم که در روند بازی بسیار تاثیر گذار بوده اند.بازی فقط بر پایه اسلحه نهاده نشده است گاهی اوقات شما اسلحه بر دست ندارید و باید با دست خالی این کار را انجامدهید که حتی با شدت ضربه پرتاب شما با برخورد دشمن به محیط باز هم ترک خوردن دیوار را خواهید دید.

کنترل بازی چگونه هست؟ آیا در نسخه PS3 از کنترل SIXAXIS استفاده میشود؟

بازی درای کنترل بسیار آسان و راحت میباشد و شما شخصیت بازی را به صورت 360 درجه به هر سو که خواستید به صورت اکشن حرکت دهید و از تکنیک کند شدن زمان نیز بهره ببرید در حالت HARDCORE بازی کند شدن زمان به صورت اتومانیک صورت میگیرد و ار دست شما خارج هست و طبیعتا بازی سخت و بسیار دلچسب تر است.ما سعی میکنیم در مدت مانده به انتشار نسخه PS3 کنترل SIXAXIS را به بازی اضافه کنیم.

چه تعداد اسلحه در بازی موجود هست آیا حق انتخاب اسلحه وجود دارد؟

دو pistol هم زمان در دو دست
machine guns
shotguns
sniper riffles
انواع نارنجک

و فقط این اسلحه ها در بازی و از دشمن قابل دریافت میباشد.

آیا قبل از انتشار دمو قابل بازی برای PSN/XBL منتشر میشود؟

بله این برنامه در حال اجرا هست تا قبل از انتسار بازی دمو برای PSN/XBL قابل دانلود منتشر شود.

آیا بخش multiplayer برای بازی Stranglehold خواهیم دید؟ آیا downloadable content دارد؟

بله هم multiplayer وجود دارد هم بخش های اضافی قابل دانلود که از اعلام جزییات در این زمان معذوریم.

ممنون

اولین تست Stranglehold در اومد!:biggrin1:

نمره 4 از 5 گرفت. نوشته که بازی Action عالی هست. درست انگار تو یه فیلم بازی میکنی. فقط تنها اشکالی که ازش گرفتن اینه که زیادی بکش بکش داره، که بنظر من خیلی هم چیزه خوبیه نه بد!! :gunner:

این هم لینک:

http://www.empireonline.com/reviews/reviewcomplete.asp?GID=429

راستی Midway تاریخ رسمی بیرون اومدنش رو هم 27 آگوست اعلام کرد :((

Midway رسما اعلام کرد دمو قابل بازی Stranglehold روز 8 آگوست در XBL برای X360 قابل دانلود میباشد.
نسخه اصلی بازی قرار بود 6 آگوست نتشر بشه به تاخیر میخوره احتمالا!

Stranglehold_PageHeader.jpg

من بیشتر تریلر هاش رو دیدم اکشن بازی فوق الاده ست ولی یه مشکلی داره اونم حرکات شخصیت اول بازی است که یکم خشکه موقع راه رفتن یا تیراندازی انگار داری یه آدم اهنی کنترل میکنی.

سلام خدمت تمام اساتید

راستش شاید کسانی که کنسول دارند هیچ مشکلی در اجرای این بازی نداشته باشند ولی آیا این موضوع در قبال کسانی هم که فقط PC دارند صدق می کنه ..!!!
راستشا بخواهید من شک دارم

این سیستم مورد نیازی هست که در فروم سایت Midway توسط یکی از مدیرانش اعلام شده ..

Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
Dual Core Processor
2 Gigs of Ram
Nvidia 7800 or higher / ATI x1300 or higher
Disk space: 15 gigs

حالا موضوع وقتی جالب تر میشه که گفته شده این مشخصات حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی هست که با این توصیف باید گفت Stranglehold از نظر سیستم مورد نیاز روی دست هر چی بازی که قبلا اومده و یا قرار هست بیاد بلند شده :)

اینطور که پیداست این بازی برای اجرا شدن به Cpu مولتی Core نیاز داره
نکته ی عجیب تر قرار گرفتن یک کارت گرافیک high end انویدیا در کنار یک کارت گرافیک Low end ای ام دی هست که من نمی دونم اشتباه شده و یا Midway قصد داشته بگه قدرت این دو در یک حد هست :laughing:

البته باید صبر کرد و دید سیستم مورد نیاز این بازی رسما کی اعلام خواهد شد .. شاید تغییراتی توش دیده بشه

اینم آدرس فرومی که سیستم مورد نیاز درش گفته شده

http://forums.midway.com/all_things_stranglehold/b10788/27264791/p1/?14

به اون پستی هم که moderator گفته
Those are the minimum requirements. حتما دقت کنید:)

اگر این minimum باشه خدا می دونه دیگه RECOMMENDED SYSTEM چی هست ...امیدوارم که این Moderator عزیز اشتباه کرده باشه

آخرین ویرایش:
pcباز ها برين يك 360 بگيرن مثله من راحت ولي من ميگه اين سيستم مورد نياز fakeيا حدقل براي مسخره كردن چون Crysisهم براي اخرا كردن عالي بازي شما به يه همچين سيستمي نياز داريد .
خوش به حاله خودم كه اصلا غم ندارم هر وقت هم درامد ميرم Westميگيرم ميام ميشينيم بازي مي كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or