John Romero : اینده بسیار خوبی برای PC GAMING پیش بینی میکند

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
87003103462740599420.jpg

John Romero کارگردان طراح برنامه نویس و توسعه دهنده در صنعت بازی های ویدئویی که در خلق بازیهایی همچون Doom , Wolfenstein نقش بسزایی داشته و یکی از پیشگامان استدیو id Software معتقد است به لطف عناوین free to play صنعت PC GAMING کنسول ها را شکست خواهد داد.

منصفانه ترین راه خرید یک بازی این است که گیمر حق داشته باشد مراحلی اولیه از یک بازی بصورت رایگان تجربه کند و در صورت تمایل برای ان بازی هزینه کند. او معتقد است ناشرانی که از سیستم free to play استفاده کردند بازاریابی بهتری داشتند. ما شاهد تعداد زیادی SDK هستیم که طراحان بدون دخالت ناشر میتوانند اثار خود را براحتی در سطح اینترنت منتشر کنند. مانند Minecraft که بدون هیچ منعی بر روی یک صفحه اینترنتی قرار گرفت.

در PC شما همیشه با روند رو به رشدی روبرو هستید درصورتی که کنسولها باید مدت زمان بیشتری صرف چرخه ایی مشخص و ثابت کنند یکی از دستاوردهای PC پشتیبانی از قابلیت های قدیمی و توانایی استفاده از کنترلر (بصورت اختیاری) میباشد.برای مثال اگر مایل به تجربه عنوانی که برای سیستم عامل DOS چندین دهه قبل طراحی شده و حال قصد بازی ان عناوین داشته باشید با مشکلی مواجه نخواهید شد و قادر خواهید بود یک ارشیو گیم داشته باشید در صورتی که اینکار برای یک کنسول تا حد زیادی غیر ممکن است .

زمانی که از PC استفاده می کنید با 5 دلار عناوین free to play و بازیهای شبکه Steam را در اختیار دارید. با این اختلاف قیمت PC براحتی کنسول ها را کنار خواهد زد. همچنین پلتفروم PC همیشه قابل ارتقا خواهد بود و این تجربه بینظیری نسبت به کنسول در اختیار گیمر قرار خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
اثلا از نظر ایشون منصفانه نیست .
is strong with this one اثلا the

- - -ویرایش - - -

اثلا از نظر ایشون منصفانه نیست .
is strong with this one اثلا the

سنگینترین تحلیل, خود خبره که باعث این تحلیلها شده.طرف جاهایی مضخرف گفته.باور کنید اگه کنسول خوب نبود برای یه بازی ریمستر شده اینهمه سرو صدا نمیشد.ماینکرافت که اونقدر روی PC فروخت هم نتونست سرو صدای زیادی کنه.

اقا این پست رو هم یه مقدار روش کارکنیم حیفه. سر و صدا بهتر از فروش هست انگار، تنیجه میگیریم بازی مثل ride to hell چون سر و صدای بیشتری کرد از یه سری انحصاری های سونی بهترن...من که دیگه مرده شدم ازاین تحلیل ها.

بعد هم، ارتش دفاع از کنسول ها، ایشون اومده یه سری برتری pc رو نسبت به کنسول ها شمرده گفته اینده داره این پلت فرم الان چه مشکلی دارید اینجوری بهتون برخورده؟! حالا یکی بیاد از خوبی های این ps4 بگه فکر کردید کسی که pc بازه میاد وسط شروع میکنه مزه ریزی مسخره بازی؟! یه کم رشد کنید بچه نباشید خواهشا.

منهای بقیه حرفات که نظر شخصیته وارزش پاسخگویی ندارند

میشه بگی چرا وقتی میدونی نمیتونی کار خاصی باهاش انجام بدی ارتقاش میدی
خدایی نکرده مشکلی چیزی داری:-/

واقعا مشکل دارم نه با PC ، با بازیای PC :| . این همه خرج میکنی ولی بازیهای آس واسه کنسول ریلیز میشن ،‌ ارتقا میدم که حداقل GTA V یا WD رو با تنظیمات ماکزیموم روی PC بازی کنم ولی اخر چی میشه ؟ بازم رو PS4 بیشتر میچسبه !! .

البته با یک نظر ایشون موافقم :عنوانای F2P واسه PC عالین :d . منم بییشتر همینا رو روی PC بازی میکنم .

در مورد موسو کیبورد : گفت قابلیتهای قدیمی ، اتفاقا بولدشم کردم مث اینکه دوستان باید حتما براشون توضیح بدی ،‌ فکر نکنم فن بازی ای که در آورد نیاز به شرح داشته باشه .

چه ترولی ؟‌ طرف هیتره اونموقع انتظار دارید منطقی جواب نظر کارشناسانشو بدیم ؟؟؟

من دیگه پست نمیدم چون میدونم بحث تاپیک آخر به کجا کشیده میشه . هر کی دوس داره نقل قولم کنه .

یه تاپیک هم بود در مورد فروش میلیارد دلاری PC الان اونو پیدا نمیکنم ، میخاستم از روش نقل قول بدم.منبع خبرش موثق نبود؟
عکسش هم یادمه یه PC بود که تو مونیتورش کهکشان بود.

- - -ویرایش - - -

واقعا مشکل دارم نه با PC ، با بازیای PC :| . این همه خرج میکنی ولی بازیهای آس واسه کنسول ریلیز میشن ،‌ ارتقا میدم که حداقل GTA V یا WD رو با تنظیمات ماکزیموم روی PC بازی کنم ولی اخر چی میشه ؟ بازم رو PS4 بیشتر میچسبه !! .

البته با یک نظر ایشون موافقم :عنوانای F2P واسه PC عالین :d . منم بییشتر همینا رو روی PC بازی میکنم .

در مورد موسو کیبورد : گفت قابلیتهای قدیمی ، اتفاقا بولدشم کردم مث اینکه دوستان باید حتما براشون توضیح بدی ،‌ فکر نکنم فن بازی ای که در آورد نیاز به شرح داشته باشه .

من دیگه پست نمیدم چون میدونم بحث تاپیک آخر به کجا کشیده میشه . هر کی دوس داره نقل قولم کنه .

من PS4 هم دارم.
بازیهایی که توی PC انجام دادم و تو PS4 و توی PC بیشتر حال داد:
Wolf New order:روی 60 فریم و کلیه تنظیمات High توی PC با گرافیک بالاتری رو به رو شدم و خب طبیعتا با موس و کیبورد بیشتر چسبید.
Watch dog:من رو PC مشکل نداشتم و قبلا هم تو تاپیکش بحث کردیم با دوستان ، افت فریم و لگ نداشتم و تنظیمات روی الترا هستش و گرافیکش از PS4 خیلی بالاتر بود و البته این بازی توی PC من بین 35 تا 30 فریم اجرا شد.
Strider:روی PC با گرافیک نرمتر و بهتری اجرا شد.
call of duty ghost:روی PC تجربه بهتری بود بازی کردنش.ایضا گرافیک بهتر و استفاده از موس و کیبورد.
Battle field4:راستش رو PS4 تجربه نکردم ولی روی PC خیلی با کیفیت و لذت بخش بود.

بازی که مشترک بود ولی روی PS4 بهتر بود: FIFA14

بازی که انحصاری PS4 هستند و روی PS4 واسه خودشون تجربه نابی هستند:
Second Son
Killzone Shadow Fall

یکی بیاد تایپیکو ببنده الان همه میوفتن به جون هم :))
خوب راست گقته بنده خدا کنسول چیه :d هر 10 سال یه بار میشه ارتقا داد اونم با رفتن به نسل بعد

ته تاپیکو بزارید مشخص کنیم:یکی میگه مرگ بر PC " اون یکی میگه مرگ بر کنسول.امروز هم که عید فطره شعار مرگ بر اینو اون داغه;)

من که فقط ارتقاش میدم کار خاص دیگه ای نمیتونم باهاش انجام بدم :))

دیدی همه رو خوندم :d
شما مدرکتو از کجا گرفتی؟؟؟؟:|
آخه خب شما این طرز فکر تو افسایدو از کجا میاری الان داری PC رو با یه کنسول مقایسه میکنی؟ حداقل بحث تاپیکو پیش ببر نه این که الان همه دارن در مورد شرق بحث میکنند شما در مورد غرب...
یکم به شعور خودت احترام بذار...

کسی برای f2p نمیره سراغ pc.
سیستم های pcgaming برای f2p نیست.
pc بدون f2p هم کنسول رو از همون ابتدای لانچ شکست داده.
pc ِیک پلتفرم کاملا منبع باز هست که هر نوع ایده ای رو میشه در اش پیدا کرد. خب مشخص هست این پلتفرم برتره.
pc برای بقا به هیچ بازی مشخصی متکی نیست , برخلاف کنسول ها که 3-4 تا IP می تونه کلا سرنوشت کنسول رو متحول کنه.

پلتفرمی که MMO رو هاست میکنه مطمئناً آینده ی بسیار خوبی داره...
مطمئناً اونی که سوت توی دهنش هست داوره :|

من که کاملا حرفاشو قبول دارم انصافا اون لذت و راحتی که بازیهای PC داره کنسول ها ندارن مخصوصا تو اجرای بازیهای قدیمی :worthy:
از لحاظ امکانات و منابع هم خیلی محدودترن نسبت به PC :-q

واقعا ثبات کلامی و نقدی شما منُ برد به قعر تفکر , "بیشتر میچسبه"!!!

عزیزم چند سالته , اصن سنُ ولش کن تجربه ای داری تو این زمینه که اینقد فنی خط به خط نقل قول میکنی ؟!
که داری کارگردان و طراح خالقا بازیایی مثه ولفنشتاین و Doom رو به بوته ی نقد میکشی شما!؟
خیلی Cool ئی شما ... باشه!

حتمن PS4 خیلی خوبه که بازی که از اول باید گرافیکش در حدِ ریمستر باشه رو 2 بار میفروشه , نه!؟
یا مثلا Xone خیلی خوبه که کلا کنسول نسل قبلتو بفروشی , بازیاشُ باید بریزی دور بری جدید بخری!

واقعا تبریک میگم که اینقدر کنسولاتون خوبن و به مشتریاشون اینقد احترام میذارن و هی ازتون نمیخوان سخت افزار جدید بخرید !

کار یک عده هم که فقط شده ترول کردن طرف مقابل ...
بزرگ بشید یکم ...

بعد هم، ارتش دفاع از کنسول ها، ایشون اومده یه سری برتری pc رو نسبت به کنسول ها شمرده گفته اینده داره این پلت فرم الان چه مشکلی دارید اینجوری بهتون برخورده؟! .

مشکل این جاست که ایشون فقط نیومده یه سری برتری نسبت به کنسولو بشماره رسما کنسول زده نابود کرده !!!!!!!The PC is decimating console

یکی با کنسول حال میکنه یکی باpc
یکی دوست داره بازی A AA که فقط برای کنسول میاد رو تجربه کنه یکی براش مهم نیست
یکی فقط دلش میخواد فقط بازی کنه میره کنسول میخره در کنارش یه pc داره برا کارهاش یکی دوست داره بازی هاش هم تو pc انجام بده
یکی براش بازی کردن با کنترلر راحته تا با موس یکی براش این قضیه عکس
تو بحث گیمینگ نهpc کنسول هارو از میدان حاج میکنه نه کنسول pc رو از میدان خا ج میکنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or