John Romero : اینده بسیار خوبی برای PC GAMING پیش بینی میکند

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
87003103462740599420.jpg

John Romero کارگردان طراح برنامه نویس و توسعه دهنده در صنعت بازی های ویدئویی که در خلق بازیهایی همچون Doom , Wolfenstein نقش بسزایی داشته و یکی از پیشگامان استدیو id Software معتقد است به لطف عناوین free to play صنعت PC GAMING کنسول ها را شکست خواهد داد.

منصفانه ترین راه خرید یک بازی این است که گیمر حق داشته باشد مراحلی اولیه از یک بازی بصورت رایگان تجربه کند و در صورت تمایل برای ان بازی هزینه کند. او معتقد است ناشرانی که از سیستم free to play استفاده کردند بازاریابی بهتری داشتند. ما شاهد تعداد زیادی SDK هستیم که طراحان بدون دخالت ناشر میتوانند اثار خود را براحتی در سطح اینترنت منتشر کنند. مانند Minecraft که بدون هیچ منعی بر روی یک صفحه اینترنتی قرار گرفت.

در PC شما همیشه با روند رو به رشدی روبرو هستید درصورتی که کنسولها باید مدت زمان بیشتری صرف چرخه ایی مشخص و ثابت کنند یکی از دستاوردهای PC پشتیبانی از قابلیت های قدیمی و توانایی استفاده از کنترلر (بصورت اختیاری) میباشد.برای مثال اگر مایل به تجربه عنوانی که برای سیستم عامل DOS چندین دهه قبل طراحی شده و حال قصد بازی ان عناوین داشته باشید با مشکلی مواجه نخواهید شد و قادر خواهید بود یک ارشیو گیم داشته باشید در صورتی که اینکار برای یک کنسول تا حد زیادی غیر ممکن است .

زمانی که از PC استفاده می کنید با 5 دلار عناوین free to play و بازیهای شبکه Steam را در اختیار دارید. با این اختلاف قیمت PC براحتی کنسول ها را کنار خواهد زد. همچنین پلتفروم PC همیشه قابل ارتقا خواهد بود و این تجربه بینظیری نسبت به کنسول در اختیار گیمر قرار خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
فقط تبلیغ استیم کرد . الان PSN و XBL که تقریبا بیشتر بازیهای مهمو پولی رو رایگان با داشتن پلاس یا گلد یا حتی بدون داشتن اینها رایگان در اختیارمون میزاره اثلا از نظر ایشون منصفانه نیست .

گیمر حق داشته باشد مراحلی اولیه از یک بازی بصورت رایگان تجربه کند
نسخه دمو یا بتا رو که ناشر اصلی و سازنده براش تصمیم گیری میکنه .
او معتقد است ناشرانی که از سیستم free to play استفاده کردند بازاریابی بهتری داشتند
میگم بد نیست یه کنسول بخریا !! عقب موندی از این سیستم :))

در PC شما همیشه با روند رو به رشدی روبرو هستید درصورتی که کنسولها باید مدت زمان بیشتری صرف چرخه ایی مشخص و ثابت کنند
به این میگن هیتر واقعی . مشخص ؟ ثابت ؟ الان به غارنشینا هم تریلرای E3 و بازیهای کنسولها رو نشون بدی به وجد میان !!
یکی از دستاوردهای PC پشتیبانی از قابلیت های قدیمی و توانایی استفاده از کنترلر (بصورت اختیاری) میباشد
LOL . قابلیتهای جدید حتما موس و کیبورده :)) . کینکت و موو هم نتونستن جایگزین خوبی برای کنترلرها بشن .

اگر مایل به تجربه عنوانی که برای سیستم عامل DOS چندین دهه قبل طراحی شده و حال قصد بازی ان عناوین داشته باشید با مشکلی مواجه نخواهید شد و قادر خواهید بود یک ارشیو گیم داشته باشید در صورتی که اینکار برای یک کنسول تا حد زیادی غیر ممکن است .
SUPER LOL
من تمام بازیهای PS1 و PS2 رو رویPS3 انجام دادم .
زمانی که از PC استفاده می کنید با 5 دلار عناوین free to play و بازیهای شبکه Steam را در اختیار دارید. با این اختلاف قیمت PC براحتی کنسول ها را کنار خواهد زد
باور کن اگه جز IS نبودی میگفتم حتما عقب مونده ای:|
همچنین پلتفروم PC همیشه قابل ارتقا خواهد بود و این تجربه بینظیری نسبت به کنسول در اختیار گیمر قرار خواهد داد.
من که فقط ارتقاش میدم کار خاص دیگه ای نمیتونم باهاش انجام بدم :))
جان من اول خوب متن رو بخونید بعدا پست بدید ....

دیدی همه رو خوندم :d

ببین کار بازی سنتر کجا کشیده که مهندسای اینجا سخنان یه کارگردان و برنامه نویس صنعت گیم رو نقل قول میکنن!!!!
کاش حداقل نظری دارید از قول خودتون میگفتید
یعنی شما بیشتر از این بابا میفهمید؟

من کلا از این فکت و این چیزا خوشم نمیاد اما بالاخره بعضی ها رو باید با زبون خودشون باهاشون حرف زد

کنسولی که در حال حاضر شما انقدر بهش می ندازید یک PC معمولی هست که کردن توی یک قوطی یه os روش آوردن بالا #fact

همچنین پلتفروم PC همیشه قابل ارتقا خواهد بود و این تجربه بینظیری نسبت به کنسول در اختیار گیمر قرار خواهد داد

من که فقط ارتقاش میدم کار خاص دیگه ای نمیتونم باهاش انجام بدم :))

منهای بقیه حرفات که نظر شخصیته وارزش پاسخگویی ندارند

میشه بگی چرا وقتی میدونی نمیتونی کار خاصی باهاش انجام بدی ارتقاش میدی
خدایی نکرده مشکلی چیزی داری:-/

زمانی که از PC استفاده می کنید با 5 دلار عناوین free to play و بازیهای شبکه Steam را در اختیار دارید. با این اختلاف قیمت PC براحتی کنسول ها را کنار خواهد زد
این یعنی چی؟یکی توضیح بده...:|

او معتقد است ناشرانی که از سیستم free to play استفاده کردند بازاریابی بهتری داشتند. ما شاهد تعداد زیادی SDK هستیم که طراحان بدون دخالت ناشر میتوانند اثار خود را براحتی در سطح اینترنت منتشر کنند.
یه نگاه به سیاستهای سونی بندازه توی این نسل همه چی دستش میاد.
مانند Minecraft که بدون هیچ منعی بر روی یک صفحه اینترنتی قرار گرفت.
super LOL مثلا انتظار داره Uncharted 4 با اون عظمتش بیاد کنار دست Minecraft توی اینترنت قرار بگیره تا ما امتحانش کنیم ببینیم چیه و کل جذابیت ندونستن مراحل و داستان از بین بره.
یکی از دستاوردهای PC پشتیبانی از قابلیت های قدیمی و توانایی استفاده از کنترلر (بصورت اختیاری) میباشد. اگر مایل به تجربه عنوانی که برای سیستم عامل DOS چندین دهه قبل طراحی شده و حال قصد بازی ان عناوین داشته باشید با مشکلی مواجه نخواهید شد و قادر خواهید بود یک ارشیو گیم داشته باشید در صورتی که اینکار برای یک کنسول تا حد زیادی غیر ممکن است .
این حرف برای درصد کمی از گیمرها صدق میکنه که بینابین بازیهای جدید سری هم به عناوین قدیمی به ویژه !!!DOS میزنن.بعلاوه, خدا رو شکر بیشتر کنسول بازها صاحب کامپیوتر هستند پس نگران اجرای بازیهای DOS نباش LOL
زمانی که از PC استفاده می کنید با 5 دلار عناوین free to play و بازیهای شبکه Steam را در اختیار دارید.
ما علاقه ای به عناوین F2P و 5دلاری نداریم کیو باید ببینیم!دوباره میگم یه نگاه به سیاست سونی توی این نسل بندازه بد نیست که سونی میخواد از توسعه دهنده های مستقل حمایت فراوانی کنه.
با این اختلاف قیمت PC براحتی کنسول ها را کنار خواهد زد.
پس منتظر باش امثال THE LAST OF US رو روی PC با قیمت 5 دلار بیارن در خونت.با این حرفت منو از خرید PS4 پشیمون کردی:(
همچنین پلتفورم PC همیشه قابل ارتقا خواهد بود و این تجربه بینظیری نسبت به کنسول در اختیار گیمر قرار خواهد داد.
با این حرف اشعارشو تکمیل کرد.

در مجموع همه چیو قرو قاطی کرده و نتیجه گرفته بازار PC پیروز نهایی حق علیه باطله.

آخرین ویرایش:
اخی دلم سوخت براش .یعنی تا حالا کنسول ندیده....!!!:( یکی از دوستان زحمت بکشه یه مدت کنسولش رو بده این اقا مهندس برای اطلاعات بیشترش در این زمینه ثواب داره :d

یکی از دستاوردهای PC پشتیبانی از قابلیت های قدیمی و توانایی استفاده از کنترلر (بصورت اختیاری) میباشد

LOL . قابلیتهای جدید حتما موس و کیبورده :)) . کینکت و موو هم نتونستن جایگزین خوبی برای کنترلرها بشن .

کلا با متنت کاری ندارم اما این یه تیکه به چشم خورد.اومدی موس و کیبورد رو ترول کنی یا ... ؟؟؟ حرفی از جدید نزده که برداشتی کیبورد و موس رو آوردی....

تحلیل های سنگینی رو شاهد هستیم ...
سنگینترین تحلیل, خود خبره که باعث این تحلیلها شده.طرف جاهایی مضخرف گفته.باور کنید اگه کنسول خوب نبود برای یه بازی ریمستر شده اینهمه سرو صدا نمیشد.ماینکرافت که اونقدر روی PC فروخت هم نتونست سرو صدای زیادی کنه.

با حرفهاش موافقم
برای اون دسته از دوستانی هم که خودشونو به آب و آتیش میزنن تا ترول کنن باید بگم که "واقعیت تلخه" ;)

سنگینترین تحلیل, خود خبره که باعث این تحلیلها شده.طرف جاهایی مضخرف گفته.باور کنید اگه کنسول خوب نبود برای یه بازی ریمستر شده اینهمه سرو صدا نمیشد.ماینکرافت که اونقدر روی PC فروخت هم نتونست سرو صدای زیادی کنه.
چه ربطی به سر و صدا داره آخه؟:-/
من خودم کنسول گیمر هستم و با حرف های این یارو مخالفم اما بعضی دوستان دیگه خیلی پست های شادی می دن...
نمونه ش همون مورد موس و کیبورد ...

منصفانه ترین راه خرید یک بازی این است که گیمر حق داشته باشد مراحلی اولیه از یک بازی بصورت رایگان تجربه کند و در صورت تمایل برای ان بازی هزینه کند.
تا اونجایی که من یادم میاد قدیما همچین چیزی بود به این نسخه تریال میگفتند نه FTP

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or