Johann Urb در نقش Leon Kennedy در فیلم RE: Retribution

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

johannurb-leon.jpg

خانم Mila Jovovich در صفحه توئیتر خوش گفت : Johann Urb در فیلم RE: Retribution در نقش Leon ظاهر خواهد شد ! وی همچنین ویدئو کلیپهای کوتاهی که Johann را درین نقش نشان میدهد را Share کرده است ؛ که میتوانید درینجا مشاهده کنید . هفته گذشته تایید شد Michelle Rodriguez در نقش Rain Ocampo ایفای نقش میکند ، اما ازآنجایی که کرکتر وی در فیلم مرده است ، در فلش بک ها ظاهر خواهد شد .
این فیلم بکارگردانی Paul W.S. Anderson ، در مرحله پیش تولید است و در سپتامبر 2012 ، بر روی پرده نقره ای خواهد رفت ...

آخرین ویرایش:
چرا اینجوری به قضیه نگاه نمیکنین؟
فیلم اول هزینه تولیدش 33 میلیون دلار بود و فروشش تو جهان شد 102,441,078
فیلم دوم هزینه تولیدش 45 میلیون فروش 129,394,835
فیلم سوم فروشش 147,717,833
فیلم چهارم هزینه تولیدش 60 میلیون فروش 296,221,663
===============
این گاو 100 من شیرده هستش برای سازنده های فیلم ها و منم باشم یه ادامه براش درست میکنم
منبع

اين سليقه خارجي ها منو كشته، شاهكارهاي اسكوسيزي فروش آنچناني ندارن ولي اين جور فيلم ها افتضاح اين جوري فروش مي كنن
شيطون ميگه برم خارج ، اين اندرسون را بگيرم خفه كنم.>:)

اینا دارن کشش میدن یه فیلم خوب مثل نسخه اول و دوم بدن بیرون خوبه ،
فعلا فقط هدفشون سود و پول پارو کردنه ... حالا کُپِ خودشم نبود نبود آقا جان :دی
فقط یک فیلم خوب با داستان خوب بسازن ...

• Like
Reactions: Destruction
چطور می تونن با لئونِ من همچین کاری بکنن ؟!!!!!!!!!!! )x
لعنت به اندرسون ، لعنت به این میلا جاویچه ! لعنت به این هنرپیشه خز که می خواد جای خوشتیپترین و خوش قیافه ترین کاراکتر re نقش بازی کنه ! باید همشون برن بمیرن کم بود به کریس و وسکره بزرگ گند زدن باید حتما لئون رو هم **** الهی همشون با هم برن زیره تریلری با این فیلمای مزخرفشون آخه مگه فاینال فانتزی که 100 تا شماره از یه فیلم می دن بیرون ! :|

نمیدونم چرا تو بازی سنتر هر خبری میاد همه جبهه منفی میگیرن اون از wm3 اینم از re !!
شاید شما خوشتون نیاد ولی خیلی ها هستن که فیلم رو دوسش دارن!
حالا چون شما از یه چیزی خوشتون نمیاد دلیل نمیشه بیان اینطور به همه بد و بیراه بگین!

وقتی برای نقش کریس Wentworth Miller رو میذارن خب معلومه دیگه.
کلا داغونه این فیلم های رزیدنت اویل و کل فیلمهای ساخته شده از روی بازیها و فیلمهایی که بعدا خواهند آمد.
لئوناردو دیکاپریو هم انتخاب خوبی میشد

وقتی برای نقش کریس Wentworth Miller رو میذارن خب معلومه دیگه.
کلا داغونه این فیلم های رزیدنت اویل و کل فیلمهای ساخته شده از روی بازیها و فیلمهایی که بعدا خواهند آمد.
لئوناردو دیکاپریو هم انتخاب خوبی میشد
موافقم ! من همیشه با خودم می گفتم اگه قراره لئون تو فیلمه re بیاد باید لئوناردو جاش بازی کنه !
اما خودمونیما لئوناردو که هنرپیشه ی چیپی نیست ! اصلا قبول نمی کنه توی همچین فیلمی بازی کنه !

نمیدونم چرا تو بازی سنتر هر خبری میاد همه جبهه منفی میگیرن اون از wm3 اینم از re !!
شاید شما خوشتون نیاد ولی خیلی ها هستن که فیلم رو دوسش دارن!
حالا چون شما از یه چیزی خوشتون نمیاد دلیل نمیشه بیان اینطور به همه بد و بیراه بگین!

حرف شما درسته ولي خوب ما هم داريم نظر خودمون رو در مقابل اين فيلم يا بازيگر بيان مي كنيم يكي بدش مياد مي گه بده يكي خوشش مياد ميگه خوبه همه ي نظر ها شخصيه و نظر هر شخص هم براي خودش محترمه (در صورتي كه منطقي باشه)اين تاپيك ها هم ساخته شدن تا بچه ها از يه موضوع آگاه بشن و نظر خودشون رو در مقابل اون بيان كنن حالا چه ظرف خوشش بياد و چه نياد و به نظر من نبايد توقع داشت كه همه با هم هم عقيده باشن چون همون طور كه خودت مي دوني نطرها و فكرها و برخوردها با هم متفاوته.
اميدوارم نظرم مفيد بوده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or