Johann Urb در نقش Leon Kennedy در فیلم RE: Retribution

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

johannurb-leon.jpg

خانم Mila Jovovich در صفحه توئیتر خوش گفت : Johann Urb در فیلم RE: Retribution در نقش Leon ظاهر خواهد شد ! وی همچنین ویدئو کلیپهای کوتاهی که Johann را درین نقش نشان میدهد را Share کرده است ؛ که میتوانید درینجا مشاهده کنید . هفته گذشته تایید شد Michelle Rodriguez در نقش Rain Ocampo ایفای نقش میکند ، اما ازآنجایی که کرکتر وی در فیلم مرده است ، در فلش بک ها ظاهر خواهد شد .
این فیلم بکارگردانی Paul W.S. Anderson ، در مرحله پیش تولید است و در سپتامبر 2012 ، بر روی پرده نقره ای خواهد رفت ...

آخرین ویرایش:
خدا کنه این میلایوویچ و پائول اندرسون با هم هر چه زودتر از صحنه ی روزگار محو شن تا ما اینقدر حرص نخوریم واقعا دیوونمون کردن بابا نخواستیم فیلم اویل نخواستیم خیلی زشته یه عده برای پر کردن جیب خودشون اینجوری به شعور طرفدارای این بازی معروف توهین کنن آخه یکی نیست به این میلایوویچ بگه تو تو داستان اصلیه این سری بازی سر پیازی ته پیازی که میای هر سری با اعتماد به نفس کامل بازی میکنی و اعصاب مارم خورد

بجاي اين كارا برن يه نفر ديگه رو بذارن نقش كريس.
اون ديگه كي بود؟؟؟ چند روز داشتم كابوس ميديدم!!!:-o
ولي خدا كنه تو مايه هاي شماره 1و2 باشه

خاک عالم بر سرشون واقعا من گفتم jensen ackles نقش و بازی میکنه کلی حال میکنیم .اخه قبلا گفته بودن یکی از گزینه های اصلی برای این نقش هستش نگاه از کی به کی رسیدن:-s

jensen-ackles-8.

آقا حداقل مي خوان فيلم بسازن evil بسازن نيان دوباره اون يارو زنه كي بود؟ آليس بود كدوم خري بود كه همه كاره ي فيلم بود رو وردارن بيارن بعد شخصيت هاي اصلي رو در نقش سيب زميني بزارن.

چرا اینجوری به قضیه نگاه نمیکنین؟
فیلم اول هزینه تولیدش 33 میلیون دلار بود و فروشش تو جهان شد 102,441,078
فیلم دوم هزینه تولیدش 45 میلیون فروش 129,394,835
فیلم سوم فروشش 147,717,833
فیلم چهارم هزینه تولیدش 60 میلیون فروش 296,221,663
===============
این گاو 100 من شیرده هستش برای سازنده های فیلم ها و منم باشم یه ادامه براش درست میکنم
منبع

چرا اینجوری به قضیه نگاه نمیکنین؟
فیلم اول هزینه تولیدش 33 میلیون دلار بود و فروشش تو جهان شد 102,441,078
فیلم دوم هزینه تولیدش 45 میلیون فروش 129,394,835
فیلم سوم فروشش 147,717,833
فیلم چهارم هزینه تولیدش 60 میلیون فروش 296,221,663
===============
این گاو 100 من شیرده هستش برای سازنده های فیلم ها و منم باشم یه ادامه براش درست میکنم
منبع
هر چقدر هم فروش کنه باز یک مزخرف به تمام معنا هست، ای کاش حداقل نام پرآوازه RE رو این سری فیلم نبود، چون به هر چیزی شباهت داره به غیر از سری RE، هرچند فروش خوب این فیلم هم به خاطر اسم RE هست.

خب کارگردان و بقیه به این قضیه نگاه میکنن و بحث پول میاد وسط عشق و علاقه میره کنار
نزدیک 200 میلیون هزینه کردن نزدیک 700 میلیون برگشت پولشون بوده خب اینا هم میگن تا جایی که ممکنه از این راه پول دربیاریم و تا اینجا هم موفق بودن

خب کارگردان و بقیه به این قضیه نگاه میکنن و بحث پول میاد وسط عشق و علاقه میره کنار
نزدیک 200 میلیون هزینه کردن نزدیک 700 میلیون برگشت پولشون بوده خب اینا هم میگن تا جایی که ممکنه از این راه پول دربیاریم و تا اینجا هم موفق بودن
بله خوب همین سیاست‌های مالی بوده که به بازی هم لطمه زده و از ریشه‌ها دروش کرده، متأسفانه.یعنی کیفیت فدای کمیت میشه!

درسته كه پول و فروش حرف اول رو مي زنه ( البته براي كارگردان هاي مشابه اين كارگردان) ولي اگه يه كمي انصاف داشت و به خودش ميومد مي ديد كه داره رو چه عنواني كار مي كنه و يكم به خودش تكون مي داد و يه فيلم درست و حسابي مي ساخت مثلا همين فيلم (28 روز بعد) با اين كه قديميه ولي فيلم قشنگ و جالبيه حالا اين آقاي كارگردان نمي تونه يه فيلم در حد اونم نه نزديك اون بسازه؟
اون از فيلمش اينم از انتخاب شخصيتش.كريس كه اون باشه معلومه ليون چي ميشه ديگه.
آدم نمي دونه در مورد فيلم هاي اين سري و به ويژه فيلم آخر اين سري چي بگه.:-&
اون كه از آخرين شمارش كه معلوم نبود اون قصاب سيب زميني از كجا پيداش شد؟ انگار سوار هواپيما اونم بخش ويژه شده بود بعد از آفريقا اومده بود آمريكا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or