شایعه Joakim Mogren، کلیف بلزینسکی است!

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
همان‌طور که می‌دانید Jaokim Mogren با سر بانداژ شده، در حال مصاحبه بود و اعلام کرد که در GDC همه چیز مشخص می‌شود. حال دو تصویر از Geoff Keighley منتشر شده است که بسیار فراتر از انتظار است!
شایعات زیادی مبنی بر این بود که آقای Jaokim همان Kojima باشد اما این عکس نشان می‌دهد که فرد بانداژ شده، شباهت بسیار زیادی به آقای Cliff Bleszinski دارد.
اعضای در که فرد بانداژ شده پیداست، رنگ روشن چشم او، رنگ پوست و رنگ لبش می‌باشد که کاملاً شبیه به Cliff Bleszinski است.
همین‌طور فعلا معلوم نیست که آقای کلیف بلزینسکی مشغول چه کاری‌است؟ آیا و کوجیما دارن روی Metal Gear جدید کار می‌کنند؟ یا یک بازی مربوطه همانند Phantom Pain؟ قطعاً این صحبت‌ها معنی خواهند داشت!

قبلا شایعه شده بود که Joakim همون Kojima هست که معلوم شد که این شایعه هیچ حقیقتی نداره
پس بهتره که این شایعه ها رو باور نکنیم تا موقعی که خودشون این موضوع رو تابید کنند

واقعا منطق شماها منو کشته. چه ربطی به سم فیشر و طرفداری داره. چرا اینقدر بچه گانه به مسائل نگاه میکنید. یکم بزرگ شید ترخدا. مثل بچه ها حرف میزنیدب خدا. چون تو طرفدار فلان چیزی پس من هم طرفدار فلانیم پس با هم آبمون توی یه جوب نمیره. من کنسولم قشنگتره و سونی داره اما تو نداری. جمع کنید بابا این حرفای مسخره رو.

80% طرفدارای MGS تون شاید به اندازه خودم من از داستان و کاراکتر های این سری اطلاعات نداشته باشن. اینکه من از سم فیشر خوشم میاد چه ربطی به این داره که از MGS بدم بیاد؟ این شماهایید که وقتی از یه چیزی خوشتون میاد دیگه با بقیه چیزا دشمن میشید. ولمون کنید تورخدا سر ظهری اعصابمون رو بهم نریزید.

شما درست میگی، حق با شماست.

امید، مسئله اصلی اینه که کارهای قبلی کوجیما خیلی غیر منتظره بود و مخاطب را هیجان‌زده می‌کرد. اما این بار سرِ Phantom Pain خیلی داره موضوع رو کش می‌ده. VGA این بازی معرفی شد و تنها چیزی که ما دیدیم یک تریلر بود. حتی اسم کارگردان این بازی هم درست معرفی نشد. حتی مشخص نشد که آیا این یک نسخه‌ی جدید از سریِ Metal Gear Solid است یا همان GZـه. اینم باید درک کنی که خیلی‌ها منتظر روشن شدن قضیه‌ی PP هستند و زمانی که مصاحبه‌ای در مورد این بازی منتشر می‌شه، خیلی‌ها هیجان‌زده می‌شون اما فقط شاهد این هستند که فلان کس با سر بانداژ شده مصاحبه می‌کنه و حتی در آخر هم متوجه می‌شوند که اصلاً این مصاحبه واقعی نبوده و فقط توسط Fox Engine رندر شده.
حالا اعلام شده که قراره تو GDC به تمام سئوالات پاسخ داده بشه اما وقتی که زمان نمایش می‌رسه نه تنها به هیچ سئوالی پاسخ داده نمی‌شه، بلکه سئوالات دیگری را هم در ذهن مخاطب میذاره.
یا همان سر سالگرد Metal Gear که کوجیما ما رو نصف جون کرد تا Ground Zero را معرفی کنه. کلاً کمی کوجیما داره شور می‌کنه.

حرفایی که زدی منطقیه و من قبول دارم مخصوصاً در مورد PP ـی ، حرفی که منطقی باشه رو هر کسی فبول می کنه
به سن و سال منم نمی خوره که بخوام بچه بازی در بیارم یا بگم فقط کوجیما فقط سونی ! نه ! اما من اینجا از همه معذرت می خوام
چون نشون بدم هر آدمی بالاخره اشتباه می کنه و هیچ کس تو این دنیا معصوم نیست ! ما که تا حالا ندیدیم اینجا کسی بگه من مقصرم ! من اشتباه کردم !

من یه سوال پرسیدم و بجای این که قصه ننه کلثوم تعریف بشه انتظار جواب داشتم. می گم چرا اونایی که از این حرکات یونیک کوجیما زجر می کشن همه 360 فن هستن؟!
فکر می کنم قضیه خیلی واضح تر از اونیه که بخوایم در موردش بیشتر صحبت کنیم.
اینکه هیتر رو کی تشخیص میده فکر کنم از توانایی های تو یه نفر خارج باشه.
:biggrin1:
نه بابا؟:دی چطوره یه نظر سنجی بین خودم و خودت بذاریم تا ملت بگن کی فن بویه و و الخ...؟! تو رو خدا ببین کی داره بهم می گه این حرف رو:دی!
Donot play games around me bro.

چرا اونایی که از این حرکات یونیک کوجیما زجر نمی کشن همه PS3 فن هستن؟!
الان من فن PS3ـم؟! برو بابا تو هم!:دی

آخرین ویرایش:
اینکه یه نفر از شوخی‌‌ها (یا این مسخره بعضی‌ های) کوجیما خوشش یا بدش بیاد نظر شخصیه خودشه
اما احترام گذاشتن به علایق دیگران بحث دیگه ایه شاید دلقک بازی قرن کلمه‌ی درستی‌ نباشه

یه سری حرف ها بود که میگفتن با Fox Engine رندر شده الان اینا رسما تایید شده؟ یا هنوزم شایعه هست؟
خبرش که فعلا تائید نشده ولی‌ من هر چقدر مصاحبه رو میبینم بازم تو کتم نمیره رندر شده باشه 8-|

موضوع اینه که کوجیما همیشه قبل از منتشر شدن MGS ها از این کارها میکنه.
سر MGS1,2 که کاری با اینترنت نداشتم ، ولی سر MGS3 دقیقاً یادمه اولین تریلر بازی که اومد ، کسی خبر نداشت شخصیت اصلی Big Boss هست. همه فکر میکردن همون Solid Snake هست و حتی سایتی مثل GameSpot توی خبرش نوشته بود Solid Snake !!! بعد متوجه شدیم جریان بازی برای سال ها پیش از MGS1,2 هست و توی بازیدات کلی بحث می کردیم که موضوع چیه ؟! یکی میگفت با ماشین زمان رفته ، یکی میگفت این پرشی که از هواپیما انجام میده یه نوع خاصی هست که باعث میشه این قضایا پیش بیاد (lol) و ... ولی آخرش همه رودست خوردیم و مشخص شد داستان از چه قراره ! :دی
سر MGS4 هم باز از این جریان ها بود. مثلاً توی یکی از تریلرها Solid Snake یه دفعه وارد Shadow Moses میشد و آخر تریلر هم کوجیما با اون لهجه خوشگلش میگفت ? Did you like it (اون Like رو هم میگفت Rike :دی) خیلی ها فکر میکردن قضیه در مورد بازسازی MGS هست ، نه یه مرحله توی MGS4. یا اون قضیه Assassin`s Creed و ...
اینجا هم باز داره با این کارها با طرفدارهای بازی شوخی میکنه و میخواد کنجکاوشون کنه. حالا این دیگه بستگی به هر کسی داره که سلیقه ـش چطوری هست ! :دی یکی میگه دلقک بازی ، یکی هم خیلی خوشش میاد ، یکی مثل من هم از این چیزا خوشش میاد ولی این مورد رو هم یه کم زیاده روی میدونه.
ولی همین که 2،3 تا تاپیک در هفته اخیر توی Neogaf در مورد این ویدئو زدن و یکیش به تنهایی 70 صفحه رفته جلو ، نشون میده که ملت از این چیزها خوششون میاد که در موردش انقدر بحث میکنن. وگرنه اگه به شعورشون توهین شده بود که دو صفحه فحش میدادن و ول میکردن ! :دی یا حتی Jeff Gerstmann هم اومده در مورد این قضیه صحبت کرده !
حالا دو حالت هست :
1. واقعاً این شخصیت CG هست. که من خودم همچین عقیده ای ندارم ولی اگه این طور باشه ، کار خیلی جالبی کرده و بهترین روش برای نمایش Fox Engine هست. یعنی اگه مشخص بشه CG هست (که مطمئنم نیست :دی) از صد جور Tech Demo و صحبت های دهن پُر کن بهتر عمل کرده.
2. یه آدم معمولی هست ، نه CG و این حرفا. که این طوری هم باز کوجیما تونسته با یه ویدئوی ساده باعث بشه کلی بحث توی اینترنت پیش بیاد و خیلی راحت بازی خودش رو داغ نگه داره !
در هر دو صورت هم گناه کبیره انجام نداده ! :دی کسی که دوست نداشته باشه ، میتونه راحت تاپیک های مربوط به این موضوع رو باز نکنه تا ناراحت نشه. کسی هم که از این چیزا خوشش میاد ، موضوع رو تعقیب میکنه ! به نظرم حداقل این کارهای کوجیما خیلی بهتر از این خبرهایی هست که فلان کنسول قدرتش بیشتره و فلان بازی از اون یکی بهتره و ... حداقل یه تنوعی هست و ملت به جای اینکه سر جنگ های کنسولی به جون هم بیفتن ، این وسط یه استراحتی میکنن و از مغزشون هم کار میکشن ! الآن این بچه های Neogaf انقدر تو جو رفتن که الکی گیر دادن به گوشه های زاویه دار بانداژ سر طرف و میگن CG هست !! :دی خب این یعنی کار کشیدن از سلول های مغز ! :دی

@Dinasour
واقعا چه کار مثبتی هم میکشن از سلول های مغزی :| :دی والا من خودم ترجیح میدم سر، سر درآوردن از تکنولوژی های سخت افزاری کنسول ها و ... از سلول هام کار بکشم و دو کلمه درست و حسابی یاد بگیرم و بدردم بخوره تا اینکه بشینم به چشمام فشار بیارم تا ببینم این یارو CG بوده یا نه و اینکه عشق کنم که واااااای عجب معمایی برامون طراحی کردن . :|
من که به شخصه خیلی هم با این حرکات یونیک کوجیما حال میکنم و اصلا هم برام اهمیت نداره که یه سری فن بوی 360 باهاش حال نمیکنن
yahoo_1.gif
.

WOW
خیلی وقت بود نقل قول نشده بودیم. عجب حرف خفنی :-? باید سر در سایت بنویسن. واقعا هم که چقدر انحصاری هست سری. ;;)

از چهل و پنج نسخه منتشر شده MGS فقط یکیش انحصاری اژدها هست بعد دوستان چه کیفیم برای استاد میکنن..:d

هنوز کلیف اینقدر سطحش نیومده پایین..:|

بنظر من چهره این شخصیت CG هست:d وقتی دوربین از چهره Geoff Keighley سوییچ میکنه روش دقت کنید background تغییر میکنه نورپردازی و سایه زنی یه مقدار تصنعی تر بنظر بعد به مرز بین گردن طرف و پس زمینه دقت کنید بعضی جاها یهو گردنش میره زیر بانداژ ! بعد دوباره بر میگرده سره جاش !
xfruslr0gkod77o4ckys.jpg

urt6bcqau5hd1wsnmi.jpg
2ldrpjewo6s2vor77g2.jpg

wa5k7xki9r5cqz3n9o.jpg
یه خورده هم مشکلات AA دیده میشه بعضی جاها .
+ اینکه طرف هی با ادا اصول سعی میکنه میمیک صورتش تغییر بده ، هی ابرو و چشامش بالا پایین میکنه و . . . که احتمالاً واسه به رخ کشیدن تکنیک هایی هست که تو facial animation بکار بردن:d

joakim یه تریلر عجیب تر آپلود کرده
یوtube :
watch?v=3dlqFSBMEv0
وسط ویدئو یه لحظه این عکس میاد!

PROJECT OMEGA
AI MATRIX: SECTOR07-A942
VR PROGRAM: PHANTOM_PAIN.MME
CONTRACTOR: MOBY DICK STUDIOS
SUBJECT: REDACTED

PURPOSE-
TREATMENT OF NEUROLOGICAL DAMAGE SUSTAINED IN COMBAT SITUATIONS
TREATMENT OF COMBAT RELATED PSYCHOLOGICAL STRESS
ENHANCEMENT OF COMBAT ABILITIES FOLLOWING IMPAIRMENT
IMPLEMENTATION OF ..::.|>..::.:

ترجمه مورس :

Generating image hold scenario loading hold activating phantom pain dot meme hold error error error error

خیلی جالب شده :d
ولی به نظر من این PP یه پیش زمینه واسه سریه و رویه همون Les Infants Terribles زوم میکنه.
دلیلشم همون تریلر اولیه رو یه بار ببینین متوجه میشین.:d

یکی از تاثیرات روانی که یک مقوله (شخص یا چیز) رو اشخاص میزاره به تابیر یونگ جذابیت منفی هست. یعنی تو از یک شخص یا چیز بدت میاد و به واسطه ان احساس نفرت و منفی مدام بهش فکر میکنی.

در حالی که شما ها دارید در مورد چرت بودن یا نبودن این جور حرکات کوجیما بحث میکنید ایشون داره به ریش شما میخنده چون بدون اینکه خودتون هم چندان متوجهش باشید ذهن همتون رو درگیر خودش و پروژش کرده. حالا با جذابیت مثبت یا جذابیت منفی. حتی همین واکنش های منفی که اشخاصی مثل فردین نشون میدن هم نوشن از جذابیت و کششی داره که این قبیل تبلیغات به همراه میارن. این کشش انقدر در شخص (مثلا فردین به عنوان مخالف) تنش ایجاد میکنه که مجبور میشه میاد عقیدش رو نسبت بهش ابراز کنه. همه اینها نوشن میده کوجیما واقعا در این زمینه استاد هست و کارش رو خوب بلده. هرکسی از این حرکات بلد نیست بزنه.

حالا فرض کنید این شخص CG باشه و تو FE ساخته شده باشه. با این فرض میشه فهمید اتفاقا چقدر کارش مثبت بوده چون حتی همون نفرت ها و نگاه های مغرضانه رو تبدیل به هیجان و علاقه میکنه.

البته شخص خود من نسبت به این مدل تبلیغات خنثی هستم و نه در من هیجان ایجاد میشه و نه نفرت. احساسی هم که فردین نسبت به کارای کوجیما داره از نظرم 100٪ معقول هست و به هیچ عنوان نمیشه اسمش رو هیتر بودن گذاشت. دنیای به دو دسته طرفداران بازی ساز افسانه ای و مخالفینش تقسیم نشده. یه نفر میتونه هم از MGS لذت ببره و هم از کوجیما خوشش نیاد یا به قول اریا این مدل تبلیغات رو زیاده روی بدونه.

خداوکیلی الان فهمیدم کوجیما چرا این کارا رو میکنه. جان خودم یه مترجم استخدام کرده متن این بحث های فروم ها رو براش ترجمه میکنن. اینم غش غش =)))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or