شایعه Joakim Mogren، کلیف بلزینسکی است!

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
همان‌طور که می‌دانید Jaokim Mogren با سر بانداژ شده، در حال مصاحبه بود و اعلام کرد که در GDC همه چیز مشخص می‌شود. حال دو تصویر از Geoff Keighley منتشر شده است که بسیار فراتر از انتظار است!
شایعات زیادی مبنی بر این بود که آقای Jaokim همان Kojima باشد اما این عکس نشان می‌دهد که فرد بانداژ شده، شباهت بسیار زیادی به آقای Cliff Bleszinski دارد.
اعضای در که فرد بانداژ شده پیداست، رنگ روشن چشم او، رنگ پوست و رنگ لبش می‌باشد که کاملاً شبیه به Cliff Bleszinski است.
همین‌طور فعلا معلوم نیست که آقای کلیف بلزینسکی مشغول چه کاری‌است؟ آیا و کوجیما دارن روی Metal Gear جدید کار می‌کنند؟ یا یک بازی مربوطه همانند Phantom Pain؟ قطعاً این صحبت‌ها معنی خواهند داشت!

والا خود کوجیما هم انتظار نداشته ملت از یه شوخی ساده انقدر برداشت های عجیب کنن ! :دی یکی میگه یارو با Fox Engine ساخته شده ، یکی میگه کلیف بلزینسکی هست ، لابد فردا هم میگن خود کوجیما هست که صورتش رو عمل جراحی زیبایی کرده و برای همین باندپیچی شده ! :دی

والا خود کوجیما هم انتظار نداشته ملت از یه شوخی ساده انقدر برداشت های عجیب کنن ! :biggrin1: یکی میگه یارو با Fox Engine ساخته شده ، یکی میگه کلیف بلزینسکی هست ، لابد فردا هم میگن خود کوجیما هست که صورتش رو عمل جراحی زیبایی کرده و برای همین باندپیچی شده ! :biggrin1:
آریا جان این شوخی نیست دلقک بازی قرنه. :)

قانون پایستگی Hater

l32vf9x0iec2vhmdoe9.gif

===

I think I need a joyride anyway ... :d

دقیقا :d
همه به اون تریلرهای بانمک ( دعوا بر سر صندلی کارگردانی و Fps شدن MGS4 و اینا ) خندیدیم. به شوخی‌هاش با اساسین‌کرید و SC لبخند زدیم. حتی هربار که کوجیما میگه این MGS آخریم هست، پوزخند میزنیم. ولی دیگه قضیه یکم داره لوس میشه. دیوید جفی یکبار در مورد نسخه‌ی جدید TM دروغ گفت، تمبونش رو کشیدن سرش :d اما کوجیما در‌آخر، هربار دل مردم رو بدست میاره. امیدوارم اینبار زیاده‌روی نکنه !

قانون پایستگی Hater

l32vf9x0iec2vhmdoe9.gif

===

I think I need a joyride anyway ... :d
اینکه هیتر رو کی تشخیص میده فکر کنم از توانایی های تو یه نفر خارج باشه. :دی هر کسی که بر خلاف اعتقادات تو حرکت کنه به نظرت هیتره که البته هیچ اهمیتی برام نداره :دی

پست بالایی آرش هم گفت. قبلا با شوخی های کوجیما واقعا حال میکردیم و میخندیدیم. محبوب ترین شوخیش برای من هم شوخی با سم فیشر بود. اما دیگه با این کارش واقعا شورش رو در آورده.

حالا مشکل پیچیده‌تر می‌شه که جالبه بدونید، مصاحبه‌ای که Joakim کرد اصلاً وجود خارجی نداشته:دی. یعنی روی Fox Engine رندر شده بود:|. این دیگه چه وضعشه:|:|

اینکه هیتر رو کی تشخیص میده فکر کنم از توانایی های تو یه نفر خارج باشه. :biggrin1: هر کسی که بر خلاف اعتقادات تو حرکت کنه به نظرت هیتره که البته هیچ اهمیتی برام نداره :biggrin1:

پست بالایی آرش هم گفت. قبلا با شوخی های کوجیما واقعا حال میکردیم و میخندیدیم. محبوب ترین شوخیش برای من هم شوخی با سم فیشر بود. اما دیگه با این کارش واقعا شورش رو در آورده.

اینکه مسخره بازی رو کی تشخیص میده فکر می کنم از توانایی شما هم خارح ِ :d شما هم چون با اون شوخیش حال کردی با مزه اس اما چون با اینکه حال نکردی شد مسخره بازی ؟ پس اینم نظر شخصی شماست
به هر حال وقتی شما عاشق سم فیشر و یهو میای تو این تاپیک اینجوری " مسخره بازی قرن " می گی به این کار کوجیما، توقع نداشته باش فن هاشم بیان بگن به به فردین جان ما خیلی منطقی شما نظرتو گفتی به به ! به به !

اینکه مسخره بازی رو کی تشخیص میده فکر می کنم از توانایی شما هم خارح ِ :d شما هم چون با اون شوخیش حال کردی با مزه اس اما چون با اینکه حال نکردی شد مسخره بازی ؟ پس اینم نظر شخصی شماست
به هر حال وقتی شما عاشق سم فیشر و یهو میای تو این تاپیک اینجوری " مسخره بازی قرن " می گی به این کار کوجیما، توقع نداشته باش فن هاشم بیان بگن به به فردین جان ما خیلی منطقی شما نظرتو گفتی به به ! به به !
واقعا منطق شماها منو کشته. چه ربطی به سم فیشر و طرفداری داره. چرا اینقدر بچه گانه به مسائل نگاه میکنید. یکم بزرگ شید ترخدا. مثل بچه ها حرف میزنیدب خدا. چون تو طرفدار فلان چیزی پس من هم طرفدار فلانیم پس با هم آبمون توی یه جوب نمیره. من کنسولم قشنگتره و سونی داره اما تو نداری. جمع کنید بابا این حرفای مسخره رو.

80% طرفدارای MGS تون شاید به اندازه خودم من از داستان و کاراکتر های این سری اطلاعات نداشته باشن. اینکه من از سم فیشر خوشم میاد چه ربطی به این داره که از MGS بدم بیاد؟ این شماهایید که وقتی از یه چیزی خوشتون میاد دیگه با بقیه چیزا دشمن میشید. ولمون کنید تورخدا سر ظهری اعصابمون رو بهم نریزید.

امید، مسئله اصلی اینه که کارهای قبلی کوجیما خیلی غیر منتظره بود و مخاطب را هیجان‌زده می‌کرد. اما این بار سرِ Phantom Pain خیلی داره موضوع رو کش می‌ده. VGA این بازی معرفی شد و تنها چیزی که ما دیدیم یک تریلر بود. حتی اسم کارگردان این بازی هم درست معرفی نشد. حتی مشخص نشد که آیا این یک نسخه‌ی جدید از سریِ Metal Gear Solid است یا همان GZـه. اینم باید درک کنی که خیلی‌ها منتظر روشن شدن قضیه‌ی PP هستند و زمانی که مصاحبه‌ای در مورد این بازی منتشر می‌شه، خیلی‌ها هیجان‌زده می‌شون اما فقط شاهد این هستند که فلان کس با سر بانداژ شده مصاحبه می‌کنه و حتی در آخر هم متوجه می‌شوند که اصلاً این مصاحبه واقعی نبوده و فقط توسط Fox Engine رندر شده.
حالا اعلام شده که قراره تو GDC به تمام سئوالات پاسخ داده بشه اما وقتی که زمان نمایش می‌رسه نه تنها به هیچ سئوالی پاسخ داده نمی‌شه، بلکه سئوالات دیگری را هم در ذهن مخاطب میذاره.
یا همان سر سالگرد Metal Gear که کوجیما ما رو نصف جون کرد تا Ground Zero را معرفی کنه. کلاً کمی کوجیما داره شور می‌کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or