شایعه Joakim Mogren، کلیف بلزینسکی است!

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
همان‌طور که می‌دانید Jaokim Mogren با سر بانداژ شده، در حال مصاحبه بود و اعلام کرد که در GDC همه چیز مشخص می‌شود. حال دو تصویر از Geoff Keighley منتشر شده است که بسیار فراتر از انتظار است!
شایعات زیادی مبنی بر این بود که آقای Jaokim همان Kojima باشد اما این عکس نشان می‌دهد که فرد بانداژ شده، شباهت بسیار زیادی به آقای Cliff Bleszinski دارد.
اعضای در که فرد بانداژ شده پیداست، رنگ روشن چشم او، رنگ پوست و رنگ لبش می‌باشد که کاملاً شبیه به Cliff Bleszinski است.
همین‌طور فعلا معلوم نیست که آقای کلیف بلزینسکی مشغول چه کاری‌است؟ آیا و کوجیما دارن روی Metal Gear جدید کار می‌کنند؟ یا یک بازی مربوطه همانند Phantom Pain؟ قطعاً این صحبت‌ها معنی خواهند داشت!

یا حضرت بیژن!یا حضرت جیمز هتفیلد! این اگه واقعی باشه یعنی واویلا!
خداکنه واقعی باشه چون من رسما برای کل سایت اورجینال بازوی میخرم!
مگه کلی‌ف قبلا عکس گوشیشو نشون نداده بود که یوبی بهش پیام داده?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

من یه حدسی میزنم:دی . واکیم میاد تو صحنه در کنار کوجیما بعد چند کلمه باندشو باز میکنه میبنن که کلیفه!بعد همه جیغ میکشد یهویی دیوید میگه کپت یو ویتینگ هاه? وای!!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ترکیب کلیف و کوجیما چه شود .. واویلا ! :| :دی

اتفاقا ترکیب بسیار مسخره ای هستش فقط کافیه به سبک بازی های که این دوتا ساختن نگاه کنی هیچ نقطه اشتراکی بینشون پیدا نمیکنی .

یکی داستان محور و سینماتیک و میهن پرستانه اون یکی اکشن با خشونت بالا که اصلا این دو حتی عنوان هاشون به هم 1% هم نزدیک نیستن باز اگه میگفتن کوجیما داره با یودا بازی میسازه باز یک چیزی یا سودا داره با بزینسکی عنوان میسازه .

هرچند باید منتظر شد دید اصلا یه همچین همکاری وجود داره یا نه که به نظر خودم احتمال درستی خبر 80% بیشتر از غلط بودن خبر هستش .

عنوان تاپیک رو دیدم یه نیم سکته زدم. بعد دیدم بخش شایعات ـه. :دی
نمیشه از الان گفت ترکیب کوجیما و کلیف خوب میشه یا بد ولی قطعا تجربه ی متفاوتی خواهد بود.
داداش یه چیزی بگو 1% خبر درست از آب دراومد ورشکست نشی. :دی

ترکیب جالبی میشه ولی تاجاییکه یادمه یه جا خوندم keily(درست نوشتم؟)بعد از مصاحبه با ایشون گفته بود که مطمءن هست تاحالا با ایشون مصاحبه نکرده و اینکه براساس لهجش طرف دانمارکی هست:-/

امیدوارم سر حرفت بمونی.:dاگر همچین چیزی حقیقت داشته باشه فقط میتونم بگم که احتمالا با یه بازی بزرگ رو به رو خواهیم بود..:d

دوستان من الان با نهایت زور این عکسها رو مقایسه کردم زیاد هم شبیه هم نبودند فکر نکنم این اون باشه!
شرمنده دیگه زورم اینقدر بود شایدم باشه؟

آخرین ویرایش:
99/99% بلزینسکی نیست.چرا؟؟؟
موقع عرضه متال گیر 4 تو مجله دنیای بازی نوشته بود که بلزینسکی گفته دوره سرگرمی هایی مثل متال گیر تموم شده .حالا چطور میخواد با کوجیما کار کنه؟؟
به لب های این دوتا دقت کنید.واقعا شبیه هم هستن؟؟؟مخصوصا لب بالایی joakim که بزرگتره.همینطور به دهن جفتشون دقت کنید.بلزینسکی دهن کوچیکی داره ولی joakim چی؟؟چشماشون هم شبیه هم نیست.تو عکسا همه چیز معلومه.
rwlohyxcsjca4g3ov1w.jpg
bcu5osvve6mu1zlhm7j.jpg

تفاوت ها به همین جا ختم نمیشه.چون صداهاشون هم اصلا شبیه هم نیست.صدای بلزینسکی بم تره.خودتون برید مصاحبه بلزینسکی رو ببینید و مقایسه کنید با صدای JOAKIM.
البته امکان داره که joakim با FOXENGINE رندر شده باشه و برای طرح صورتش از مدل صورت بلزینسکی استفاده کرده باشن البته با تغییراتی که نشه تشخیصشون داد.البته احتماله خیلی ضعیفیه.
امیدواریم پای هیچ غیر ژاپنی ای به متال گیر باز نشه.چون فرهنگ و سلیقه ژاپنی ها رو به وضوح میشه در متال گیر لمس کرد.
در کل همه سرکاریم.بالاخره اگه این GEOFF KEIGHLY دو بار با کوجیما نشست و برخاست کنه مبتلا به ویروس مردم ازاری میشه خود به خود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or