James Cameron's Avatar

دوست من بازی ارزش کرک رو نداره به قول دوستمون qqqq

چون Gamespot بهش نمره : 5.5 رو داده
کاری به کرک و این حرفا ندارم ولی این سنته که به فیلم/بازی ها نمره کم بدن ! حالا هرچقدرم میخواد خوب باشه ... بعدشم کدوم حرف GameSpot درست بوده که این درست باشه ؟!:دی

دوست من بازی ارزش کرک رو نداره به قول دوستمون qqqq

چون Gamespot بهش نمره : 5.5 رو داده
دوست عزیز گیم اسپات همیشه به سخت گیری معروف هست و نمره کم دادن به یک بازی توسط این سایت دلیل بر بی ارزش بودن اون نیست. به عنوان مثال بازی Aion که عنوان انحصاری PC هم هست از گیم اسپات 6.5 گرفته ولی این بازی به یکی از عناوین پرفروش PC تبدیل شد. با توجه به اینکه Avatar توسط Ubi Soft ساخته شده پس هم حتما حرفهایی برای گفتن داره!!!!

سلام دوستان.
امتيازات بازي مهم نيست.مهم اين كه بازي كرك بشه.اگه اين قفل يوبي سافت همه گير بش و به تمام شركتاي ديگه هم بفروشتش ديگه دنياي pc گيمرهاي كپي خور(مثل ما) بدجور زمين ميخوره.

من خودم نسخه 360 رو بازی کردم، در کل گیم پلی بخشی که با انسان ها بازی میکنی خوبه و بد نیست ولی اوج افتضاح موقعی که هست که با Na'vi ها بازی کنی. در کل میتونم بگم این متوسط امتیازی که فکر کنم الان 6 هست میتونست 7 باشه در صورتی که این یه بازی/فیلم نبود

عجب!
تا اونجا که من یادمه تریلرها همه خوب بودن و ملت به خاطر تریلرهای خوب بازی به خود بازی امید داشتن!
من گفتم من با دیدن تریلر هاش فهمیدم چرته ملت رو خبر ندارم

آخرین ویرایش:
بازی بازیه متوسطی هستش...اون طور که رو 360 بازی کردم(البته 2 ساعت هم نشد)

در مورد امتیازات گیم اسپات هم بگم این سایت همیشه به بازی های اکشن و استراتزیک بد نمره میده..خوراکش بازی های RPG هستش:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or