James Cameron's Avatar

بلاخره آواتار هم تموم شد اونقدری که دوستان بی مهری می کردن راجب آواتار باید بدونید اونقدرها هم بد نبود اما یکم کوتاه بود چون بنده با 9 ساعت و 56 دقیقه و 30 ثانیه در عرض 1 روز تمومش کردم البته آخرش زیاد دلچسب نبود و باید بگم بی سر و ته و یکدفعه و بدون هیچ مقدمه ای بازی تموم شد و CREDITS بازی شروع شد .

اولین بازی که همه پیش بینی هام بر اساس تریلراش کاملا برعکس دراومد، با توجه به امتیازات و نقدهای انجام شده تا به حال یک بازی متوسط رو به پایین بیشتر نیست در حالی که پیش بینی من بر اساس تریلرایی که قبلا ازش دیدم "یک بازی عالی که میتونه امتیاز بین 8-9 رو بگیره و نامزد بهترین های سال هم باشه" بود، برای اولین بار پیش بینی ام در مورد یک بازی اینقدر اشتباه از آب دراومد................

اولین بازی که همه پیش بینی هام بر اساس تریلراش کاملا برعکس دراومد، با توجه به امتیازات و نقدهای انجام شده تا به حال یک بازی متوسط رو به پایین بیشتر نیست در حالی که پیش بینی من بر اساس تریلرایی که قبلا ازش دیدم "یک بازی عالی که میتونه امتیاز بین 8-9 رو بگیره و نامزد بهترین های سال هم باشه" بود، برای اولین بار پیش بینی ام در مورد یک بازی اینقدر اشتباه از آب دراومد................

نظر شما قابل احترام هست ولی بهتر بود در مورد نقد وامتیازات به چند سایت معتبر سر میزدید خیلی از سایت ها هم به بازی امتیاز خوبی دادند.
به نظر بنده بازی شسته رفته ای هست از نظر گرافیگی و هیچ مشکل خاصی نداره

به نظر من بازی حداقل ارزش یک بار امتحان کردنو داره. چون هم به جای انسانها و به جای Na'vi ها میشه بازی کرد. ولی من هنوز موفق نشدم بازیرو تهیه کنم .دوستانی که بازی کردن مراحل انسانه و Na'vi ها بصورت Compaignهای جداگونست یا با همه؟

به نظر من بازی حداقل ارزش یک بار امتحان کردنو داره. چون هم به جای انسانها و به جای Na'vi ها میشه بازی کرد. ولی من هنوز موفق نشدم بازیرو تهیه کنم .دوستانی که بازی کردن مراحل انسانه و Na'vi ها بصورت Compaignهای جداگونست یا با همه؟

هر جا که لازم باشدبه Na'viتبدیل میشوید

شما چه جوری برای یه Movie-based game انجوری پیش ببینی کردی ؟؟
همینم غنیمته.انتظار بیشتری نمی رفت ازش.

این بازی روی xp هم اجرا میشه ؟ یا فقط روی ویندوز seven و vista اجرا میشه ؟
روی XP هم اجرا می شه.
می تونی تو نت یه سرچ ساده بکنی به جا این که دودو تا پست تکراری بدی .

برای نصب بازی سریال نامبر میخواد؟؟ من یه نسخه دارم که سریال میخواد و سریالشو ندارم. البته روسی نوشته و معلوم هم نیست دقیقا چی میخواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or