اولین بازی که همه پیش بینی هام بر اساس تریلراش کاملا برعکس دراومد، با توجه به امتیازات و نقدهای انجام شده تا به حال یک بازی متوسط رو به پایین بیشتر نیست در حالی که پیش بینی من بر اساس تریلرایی که قبلا ازش دیدم "یک بازی عالی که میتونه امتیاز بین 8-9 رو بگیره و نامزد بهترین های سال هم باشه" بود، برای اولین بار پیش بینی ام در مورد یک بازی اینقدر اشتباه از آب دراومد................
به نظر من بازی حداقل ارزش یک بار امتحان کردنو داره. چون هم به جای انسانها و به جای Na'vi ها میشه بازی کرد. ولی من هنوز موفق نشدم بازیرو تهیه کنم .دوستانی که بازی کردن مراحل انسانه و Na'vi ها بصورت Compaignهای جداگونست یا با همه؟
شما چه جوری برای یه Movie-based game انجوری پیش ببینی کردی ؟؟اولین بازی که همه پیش بینی هام بر اساس تریلراش کاملا برعکس دراومد، با توجه به امتیازات و نقدهای انجام شده تا به حال یک بازی متوسط رو به پایین بیشتر نیست در حالی که پیش بینی من بر اساس تریلرایی که قبلا ازش دیدم "یک بازی عالی که میتونه امتیاز بین 8-9 رو بگیره و نامزد بهترین های سال هم باشه" بود، برای اولین بار پیش بینی ام در مورد یک بازی اینقدر اشتباه از آب دراومد................
آخه تریلرای پیش نمایشش یه چیزه دیگه نشون می دادن، حالا جدای Movie-based game بودنششما چه جوری برای یه Movie-based game انجوری پیش ببینی کردی ؟؟
ننننننننننچدوستان می خوام بازی رو دانلود کنم ارزش داره یا نه ؟ چون با عکس و این جور چیزا نمی شه فهمید