James Bond 007: Blood Stone | XBox 360

ما هم تموم کردیم ... هرچی جلو تر رفت فقط میخواستم زودتر تموم بشه که بشینم سر COD:BO !!! واقعا بازی خسته کننده ای بود !

ایده های که توش بود مثل ماشین و ... خوب بود (شاید عالی) ولی در کل ... جمع بندی کنم (نظر من) از ۱۰ بهش ۷ باید داد !

بازی بدی نیست..
این چرا فقط کاور میگیره؟؟
نشستن بلد نیست؟؟

مشکل پزشکی داره دکتر گفته که نشینه ... !!
شما هم دیدی ؟ واقعا ... کاشکی بهتر بود !

نسخه پیش خیلی بهتره بود !
این نه می شینه نه از اون دعوا های تن به تن جالب خبریه نه .....
امیدوارم زود تر تموم بشه بره رد کارش !

نسخه پیش خیلی بهتره بود !
این نه می شینه نه از اون دعوا های تن به تن جالب خبریه نه .....
امیدوارم زود تر تموم بشه بره رد کارش !
دارید کم لطفی میکنیدا!
اصلاً تقصیر اکتیویژنه که میاد تاریخ عرضه رو با CoD و Fable و MMA و هزار بازی خوب یکی کرده.
به هر حال این نظر شماست و محترمه ولی ای کاش اول بازی های شاهکارو تموم کنید، بعدش بیاید سراغ این!
قبول دارم یه سری مشکلات داره.

دارید کم لطفی میکنیدا!
اصلاً تقصیر اکتیویژنه که میاد تاریخ عرضه رو با CoD و Fable و MMA و هزار بازی خوب یکی کرده.
به هر حال این نظر شماست و محترمه ولی ای کاش اول بازی های شاهکارو تموم کنید، بعدش بیاید سراغ این!
دوست عزیز من با نسخه قبلی بازی مقایسه کردم .
ولی واقعا در مقایسه با نسخه قبلی چیز خاصی نداره !
البته سلیقه ها متفاوت است !;)

دارید کم لطفی میکنیدا!

منم نظرم این بود که نسخه قبلی بهتر بود ... ۲ بار تموم کردمش !!! ولی این شماره رو با سر درد تموم کردم چون انقد خسته کرد منو !

در هر حال ... سلیقه ای هست دیگه ...

منم نظرم این بود که نسخه قبلی بهتر بود ... ۲ بار تموم کردمش !!! ولی این شماره رو با سر درد تموم کردم چون انقد خسته کرد منو !

در هر حال ... سلیقه ای هست دیگه ...

دوست عزیز من با نسخه قبلی بازی مقایسه کردم .
ولی واقعا در مقایسه با نسخه قبلی چیز خاصی نداره !
البته سلیقه ها متفاوت است !;)
تسلیم!
من که خودم دوستش دارم! چونکه قبلی رو روی PS2 بازی کردم و راضی هم نبودم!
به هر حال انسان موجودیست مختار.
ممنون.

اين بازي رو به طرفداران bourne توصيه ميكنم، از نظر من كه اصلا خسته كننده نيست،‌ خيليم مراحلش متنوع هست، گرافيكشم كه واقعا نسبت به نسخه قبلي خيلي پيشرفت داشته، اگه بخوام بهش نمره بدم ميدم 8.2

اين بازي رو به طرفداران bourne توصيه ميكنم، از نظر من كه اصلا خسته كننده نيست،‌ خيليم مراحلش متنوع هست، گرافيكشم كه واقعا نسبت به نسخه قبلي خيلي پيشرفت داشته، اگه بخوام بهش نمره بدم ميدم 8.2
ولی من با شماره قبلیش بیشتر حال کردم کلن بازی مثل قبل اول شخص بود بهتر بود ولی این شمارش هیچیش به اندازه ماشین سواریش نبود کلن یه nfs بود واسه خودش:d

تسلیم!
من که خودم دوستش دارم! چونکه قبلی رو روی PS2 بازی کردم و راضی هم نبودم!
به هر حال انسان موجودیست مختار.
ممنون.

تسلیم چیه دوست من ... نظرت رو گفتی ما هم همینطور...
شاید یکی از دلایلی که این شماره زیاد نچسبید این بود که فیلمی براش نبود ... شماره قبلی فیلمش هم بود ...

ولی سر درد گرفتم از بازیش ...! :d

تسلیم چیه دوست من ... نظرت رو گفتی ما هم همینطور...
شاید یکی از دلایلی که این شماره زیاد نچسبید این بود که فیلمی براش نبود ... شماره قبلی فیلمش هم بود ...

ولی سر درد گرفتم از بازیش ...! :d
قربان شما! بابا ما به همه ی دوستان ارادت داریم!
منظورم از تسلیم این بود که من نمیخوام نظرمو تحمیل کنم، شاید حق با شما باشه!
بیشتر از چهار حالت نمیشه: یا حق با یک طرفه یا حق با طرف دیگه یا با هردوتا و یا با هیچکدوم!
که در این مورد فکر کنم که گزینه ی سوم درست باشه!
حالا بگذریم،
در مورد اون یک دلیلی که گفتید، باید بگم که من تا به حال فیلم های سری 007 رو نگاه نکردم، چونکه در کل از ژانر اکشن در فیلم خوشم نمیاد و فقط این بازی ها رو به عنوان یک بازی نگاه میکنم.
همینطور که میبینید نظر ها کاملاً متنوعه یکی میگه 8.5 و یکی میگه 7 و شما هم که میگی سر درد گرفتی!:d
پس حق باشما هم هست.
ممنون.

• Like
Reactions: Captain Mitchell
خوب ما هم این عنوانه بزرگ :d را تمام کردیم.در یک کلام باید بگم که ارزشه گرفتن نداره.من که رو درجه AGENT بازی میکردم هوش مصنوعی در حده هویج بود.:d

شماره قبلیش خیلی بهتر بود . الانم زوری دارم می رومش .
خدایشش این شماره هم یه چیزهایی داشت که توشماره های قبلیش نبود
مثلا رانندگی و تعقیب و گریزهاش معرکه بود یه مقدار هم چاشنی داستانش خوب بود
ولی به همه پیشنهاد میکنم تا آخرش برید:);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or