راست ميگه منم حرفشو قبول دارم.بازی خیلی خوبه حتما بگیرید گیم پلی و گرافیک خوبی داره

سلام دوستان
دوستان من تو یه مرحله گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
تو مرحله 4 جایی که مخفیانه وارد یک اتاق کنترل می شود و یک صحفه مانتور بزرگ روبروتان است بعد از استفاده از کیبرد زنگ خطر فعال می شود و نظامیان به سمت اتاق کنترل حمله می کنند اتاق دو تا در در دارد من هر چی این نظامی ها را می کشم تمام نمی شه از اتاق هم که بیرون میروم یک شمارشگر شروع به شمارش می کنه و بعد از 5 ثانیه بازی ریست می شود .
اها فهمیدم کجا رو میگین.اونجا بعد اینکه یکم کشتین سربازارو باز باید برگردین سمت اون کیبورد B رو بزنین تا خود james کار کنه باهاش.همینسلام دوستان
دوستان من تو یه مرحله گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
تو مرحله 4 جایی که مخفیانه وارد یک اتاق کنترل می شود و یک صحفه مانتور بزرگ روبروتان است بعد از استفاده از کیبرد زنگ خطر فعال می شود و نظامیان به سمت اتاق کنترل حمله می کنند اتاق دو تا در در دارد من هر چی این نظامی ها را می کشم تمام نمی شه از اتاق هم که بیرون میروم یک شمارشگر شروع به شمارش می کنه و بعد از 5 ثانیه بازی ریست می شود .
چرا ولي من 10 بار افتادم تو آب :dولی توی مرحله سیبری, جاده خیلی شبیه رودخانه ی کنارش بود و بخاطر همین من چند بار افتادم تو آب
کسی توی اون مرحله مشکل من را نداشته؟
دوست عزیز تو پست شماره 53 بالا هم اشاره شد،مثل اینکه کسایی که با ps3 بازی میکنند دچار این باگ مخوف(:d) هستند و اشکال از خود بازیه و هیچ کاری نمیشه کرد!(من که هم با PC بازی کردم و هم با XBOX هیچکدومشون هم خداروشکر مشکل نداشتند ولی نسخه PS3 رو امتحان نکردم!)میشه خواهش کنم بهم درباره از کار انداختن دوربین مدار بسته در بازی کمک کنید.وقتی دوربینو اسکن میکنه علامت 3 تا ضربدر میاد.ولی هرکاری میکنم میاد بیرون از حالت اسکن.من با ps3 بازی میکنم.کمک.