Jak and Daxter HD Collection تایید شد !

Behrooz

کاربر سایت

jakanddexter.jpg

در طی کنفرانس Naughty Dog در Oslo که در مورد Uncharted 3 برگذار شده بود،آقای Justin Richmond از Naughty Dog اعلام کرد که کالکشن Jak and Daxter HD در سال 2012 برای PlayStation 3 عرضه خواهد شد !

این کالکشن شامل 3 شماره ی اول بازی به صورت HD خواهد بود.

Source

سونی نسل بعد میخواد چه بازی رو کالکشن کنه به خورده ملت بده ؟؟؟

بعد میگند مایکروسافت بد بخت کلاه برداره ! این سونی که هفت خط این برنامه هاست ! میاد اجرای بازی های ps2 رو از روی دستگاهش بر میداره بعد همون بازی های 5 6 سال پیش رو میزنه رو بلوری به قیمت خون باباش میفروشه

به قیمت خون باباش؟ :d 3تا بازی توشه،کمی گرافیکشون بهتر شده، تروفی هم ساپورت میکنند! به نظرم ارزشش رو داره :d بعدم اینو برای اونایی میزنه که قبلیا رو بازی نکردن! نگفته اگر اینو نگیری میزنیم هدشاتت میکنیم که :d

• Like
Reactions: Dr.Trax
عجب !!!! مرد مومن من خودم مثلا فلان بازی ps2 رو اورجینال دارم حالا میخوام روی این ps3 اجرا کنم ولی چی نمیشه ! و باید صبر کنم تا سونی بیاد این بازی رو کالکشن کنه به قیمت بالا دوباره بخرم !

یعنی چی که هی میگید اگه میخوای نخر ! خب ادم دوست داره یه سری بازی ها رو دوباره انجام بده ولی چرا کسی که قبلا این بازی رو به صورت اورجینال هم داشته الان نمیتونه استفاده کنه ؟ اینه کلاه برداری شرکت سونی

عجب !!!! مرد مومن من خودم مثلا فلان بازی ps2 رو اورجینال دارم حالا میخوام روی این ps3 اجرا کنم ولی چی نمیشه ! و باید صبر کنم تا سونی بیاد این بازی رو کالکشن کنه به قیمت بالا دوباره بخرم !

یعنی چی که هی میگید اگه میخوای نخر ! خب ادم دوست داره یه سری بازی ها رو دوباره انجام بده ولی چرا کسی که قبلا این بازی رو به صورت اورجینال هم داشته الان نمیتونه استفاده کنه ؟ اینه کلاه برداری شرکت سونی
معمولا این طور کالکشن ها واسه افرادی هست که به هر دلیلی نتونستن بازی رو در گذشته انجام بدن و حالا میتونن با گرافیک بهتر و بدون نیاز به خریدن پلتفورم دیگه ای اونو تجربه کنن(خواهشا بعد مثبت قضیه رو هم ببینید) اون کسی که نسخه ی PS2 رو داره میتونه رو همون PS2 دوباره بازی کنه

خواهشا دلیل و برهان نیارید همین مایکروسافت به قول دوستان دزد این قابلیت روی دستگاهش هست ! در ضمن کسی که PS 2 رو هم فروخته حتما مشکل خودشه ؟ این چیزی نیست که بگیم هیچ کنسولی نداره حالا ps3 هم روش ! همه ی کنسول ها کنسول های نسل قبلشون رو ساپورت میکنند

در ضمن کسی که PS 2 رو هم فروخته حتما مشکل خودشه ؟
پ نه پ مشکل منه :d
مگه سونی تهدیدش کرده بوده که PS2ـت رو بفروش؟
حالا دوستان PS2ـشون رو فروختن میخواند این رو هم بندازن گردن سونی :d

• Like
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or