Jak and Daxter HD Collection تایید شد !

Behrooz

کاربر سایت

jakanddexter.jpg

در طی کنفرانس Naughty Dog در Oslo که در مورد Uncharted 3 برگذار شده بود،آقای Justin Richmond از Naughty Dog اعلام کرد که کالکشن Jak and Daxter HD در سال 2012 برای PlayStation 3 عرضه خواهد شد !

این کالکشن شامل 3 شماره ی اول بازی به صورت HD خواهد بود.

Source

من بیچاره این همه وقت گذاشتم سه شماره PS2 رو دانلود کردم که برم نمی شد Naughty Dog یه مقدار زود تر این کالکشن رو تایید می کرد!:|
ولی با این وجود بازم عالییه. واقعا کار قشنگیه نمی دونم چرا بعضی ها مشکل دارن با این کار! اصلا نه زمانی می بره و نه هزینه ای و فقط باعث میشه افرادی که شماره های قبل رو نرفتن و یا رفتن و باز دوباره می خوان براحتی به این بازی ها دسترسی پیدا کنن. چی بهتر از این؟
این رو بیست دفه تا حالا گفتم ولی باز یه سری ها میان به این کار اشکال می گیرن!

HD کالکشن ماله وقتیه کفگیر به ته دیگ میخوره ! وگرنه اینا این زحمتو به خودشون نمیدن همه بازی های قدیمی رو به صورت HD عرضه کنن ما دوباره بازی کنیم ! :d

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------

و اینم بگم که این کارشون کاملا کار پسندیده ای هست ! دمشون ترول ! :d

این ND هر کاری میکنه فوق العاده از اب در میاد :d بهترین بود تو سبک خودش در نسل قبل (اسلای هم عالی بود البته)
اون کپکام بیشعور هم یه onimusha کالکتور بده بیرون خیلی عالی میشه

فکر کنم سونی به همون اندازه ای که کالکشن داده بیرون بازی انحصاری هم میده خوشم میاد هر سال هم حداقل یه گیم تو e3 برا پی اس 3 معرفی میکنه تازه از اونور باید vita هم از لحاظ گیم ساپورت کنه
move رو هم یه نیم نگاهی بندازه تازه کیفیت بازی های ps3 هم عالیه به لحاظ تنوع وکیفیت باز یه عده تون با این کالکشنا که به نظرم خیلیم عالین مشکل دارین نمیدونم چرا؟

فقط امسال 5 عنوان بازی تاپ ps3 داشتیم بماندکالکشن و..... کلا یه عده تون نمیخواید بیخیال شید خوبم میدونید که از لحاظ گیم وکمیت نمیشه به سونی خرده گرفت این حرفا رو به اون شرکته بزنید صحیح تره ها :d

HD کالکشن ماله وقتیه کفگیر به ته دیگ میخوره ! وگرنه اینا این زحمتو به خودشون نمیدن همه بازی های قدیمی رو به صورت HD عرضه کنن ما دوباره بازی کنیم ! :d
آخه این حرفا چیه :دی این بنده خداها که این نسل اکثر ip هاشون جدید بود :دی اینها هم واسه کسیه که این نسل شاید اولین نسل گیمریشونه یا کسایی که به هر دلیل دسترسی به بازی یا کنسول نسل قبلشون ندارن نه واسه ی ته دیگ :دی مثلاً اونی که الان این اولین نسل گیمریش هست و طبیعتاً از زیر خاک آیا بتونه یا نتونه این بازیها رو گیر بیاره حق بازی کردن نداره ؟ :دی همیشه کل دنیا رو با شرایط خودت نسنج که :دی بویژه یه سری از این کالکشن ها به این دلیل اومدن که یه شماره ی جدید از بازی توی این نسل اومد یا می خواد بیاد ! مثل gow یا sly یا ico و ... خب طبیعتاً اون تازه گیمرا می تونن با این کالکشن ها با اون بازی بیشتر آشنا بشن :دی بویژه که همه ی این کالکشن ها بازیهای شاهکاری توی نسل قبل بودن ! اگه خدا بخواد ایشالا J&D 4 هم در راه باشه به خاطر تایید این کالکشن :دی

مــــــــــــــــادر جـــــــــــــــــــان :o:o:o

الان من قشنگ تو خونه 1 هفته عروسی گرفتم رفته :d قشنگ 1 سال بود مخ این امیر و احسان رو خورده بودم که چرا این ناتی داگ کالکشن جکُ نمیده دیروز پریروز هم داشتم بهشون میگفتم که امروز تایید شد :d!

:surrender:

اووووووووف :دی بسیار عالی :دی بعدش ایشالا 4 ـم بـدن و ... >:d:دی
علی رضا پاشو بیا مژدگانی بده :دی یادته گفتی دعات میگیره بیا برای j&d هم یه کاری بکن :دی

تو که شیرینیت محفوظه :دی از زیر سنگم شده دعا 4 رو واست پیدا میکنم حالش رو ببری :دی

ای جان !!!! :d بسیار بسیار خبر خوبی بود :d احتمالا تو E3 هم JAK IV معرفی میشه :-" :d

علی رضا همینطور که احسان گفت بلندشو بیا مژدگونی بده :d

شیرینی تو رو گذاشتم کنار به وقتش یه چیز توپ برات دارم :d IV تایید شه که دیگه هیچ چی من یکی هیچ چی دیگه از این نسل نمیخوام :دی

خدایا Jak IV رو برسون :دی اینسری احسان رو دیدم باز خفتش کنم بلکن جک بعدی هم تایید شه :دی

نمیدونم چرا فقط با نسخه اولش حال کردم ! :دی حال و هواش رو خیلی دوست دارم ولی دو تا نسخه بعدی یه جوری شد ! :دی

آریا شماره اولش یجورایی تازگی داشت واسه همه :دی مثلاً من یادم نمیره اولین بار جک رو 1 هفته بعد اومدنش به صورت کاملاً اتفاقی رفتم کلوپ سر کوچه گفتم یه چیزی بزار قشنگ باشه طرفم گفت یه گیم جدید آوردی راست کار خودته :دی خلاصه اون روز قشنگ من رفتم تو کف جک ، هنوزم آغاز بازی که ما تو جزیره هستیم رو یادمه :دی حتی اون مرحله ای که باید بری یه موجود عجیب غریب خوشگل رو واسه یکی از افراد دهکده از اونطرف رودخونه بدزدی تا طرف بتونه از اون موجود ِ یه تندیس بسازه رو یادمه :d

• Like
Reactions: Kainé
بسیار عالی!

با توجه به تجربه Sly میشه انتظار داشت Jak IV هم بزودی معرفی بشه! البته امیدوارم باز طبق تجربه قبلی ندن یه شرکت دیگه بسازتش! باید خود ND بسازه! فکر میکنم بعد از UC3 چون قطعا پروژه UC4 نداریم برن سراغ Jak IV!

انقدر کالکشن کالکشن نکنید که دلم خونه :d بسی خبر خوبی بود ! منتظر هستیم تا بیاید و لذت دوران قبل را تداعی کنیم :>
امیدوارم از این حرکات بیشتر زده شود من فقط اونیموشا هم میخوام خدا برسونه برامون :d

بسیار عالی!

با توجه به تجربه Sly میشه انتظار داشت Jak IV هم بزودی معرفی بشه! البته امیدوارم باز طبق تجربه قبلی ندن یه شرکت دیگه بسازتش! باید خود ND بسازه! فکر میکنم بعد از UC3 چون قطعا پروژه UC4 نداریم برن سراغ Jak IV!

ماکان باز نظریه صادر کردی :d ND گفته بود UN سه گانه نیست و عنوانی ادامه داره ! یادم نیست کجا خیلی وقت پیش خبرش و خوندم :d
خودم دوست دارم شماره بعدی JAK تایید بشه :x

آخرین ویرایش:
ماکان باز نظریه صادر کردی :d ND گفته بود UN سه گانه نیست و عنوانی ادامه داره ! یادم نیست کجا خیلی وقت پیش خبرش و خوندم

من نگفتم دیگه UC4 نیست و نابود میشه و به درک اصفلالصافلین میپیونده. گفتم دیگه خبری از UC4 پشت بند UC3 نیست و یکم وقت ND باز میشه. قطعا UC بعدی برای نسل بعد هست.

بسیار عالی!

اگه اینجوری بشه خیلی عالی میشه

کلا تو این نسل بازی های فانتری خیـــــــــلی کم داشتیم ( در مقایسه با نسل قبل و قبل ترش :d ) !!
خیـــــلی دوست دارم شماره 4 این بازیو تو این نسل ببینم! تو PS2 که به اون زیبائی و روونی بود و آدم لذت مبیرد . . .
در کل ، این کارشون هم خیلی جای LIKE داره !!!! :d
دلم برای بازی های مثل این و CRASH مانند تنگ شده . . .
:d

دستشون درد نکنه....قبول دارم سری قشنگی هستش ولی نمیدونم چرا هیچ وقت از این جک و دکستر خوشم نمیومد. فکر کنم به خاطر تعصب و علاقه ای باشه که به کراش دارم...
خیلی حیف شد وقتی Naughty Dog تصمیم گرفت بیخیال این عنوان بشه. چی میشد اگه یک عنوان پلتفرمینگ فوق العاده از این شخصیت محبوب با گرافیک بالا دستپخت Naughty Dog توی این نسل داشتیم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or