Jack Tretton از مقام خود در SCEA کناره گیری خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
jack-tretton_28782.nphd.png

"جک ترتون" مدیرعامل و رئیس بخش سرگرمی های شرکت Sony در آمریکا گفته است که به زودی از سِمت خود در این قسمت کناره گیری خواهد کرد.
31ـم ماه مارس آخرین روز کاری او در این مقام خواهد بود. طبق اطلاعات منتشر شده این یک توافق دوجانبه خواهد بود. Shawn Layden که یکی از اعضای کلیدی در ساخت و اجرای شبکه PSN بوده است، قرار است جایگزین او در این مقام شود.
جک ترتون گفت:
"هر چند که عمیقا از جدایی از این تیم با استعداد و پرشور و هیجان (SCEA) که هر روز طرفداران بیشتری را جذب میکردند ناراحت هستم و دلم برای آنها تنگ خواهد شد، ولی از اینکه می خواهم فصل جدیدی از زندگی حرفه ای خود را ورق بزنم نیز بسیار هیجان زده هستم!.
می خواهم که یک تشکر ویژه از کارکنان، شرکا، مشتریان برای تعهد همیشگی که نسبت به برند "پلی استیشن" داشتند، انجام دهم.البته قسمت مهمی از این موفقیت را ما مدیون طرفداران هستیم، کسانی که ما را بیش از دو دهه با حمایت های خود ما را به سطح بالاتری از نوآوری و سرگرمی رساندند.
من پلی استیشن را ترک می کنم ولی مطمئن هستم آینده روشن تری برای این خانواده بزرگ در پیش رو است و موفقیت های بیشتری را کسب خواهیم کرد."
Layden یکی از افراد کلیدی در زمان تاسیس "شبکه سرگرمی پلی استیشن" بوده است. او قبلا نیز به عنوان "تهیه کننده" در بخش سرگرمی های شرکت سونی در ژاپن مشغول به کار بوده است.
او می گوید:
"این افتخار بزرگی است که حال عضوی از خانواده بزرگ سرگرمی های شرکت سونی در آمریکا هستم. تیم بزرگی که قرار است در ارائه تجربه های نو و سرگرمی های تازه در نسل جدید پیشتاز باشند."
جک ترتون از 31ـم ماه مارس از سمت خود در این مقام (مدیر عامل و رئیس بخش سرگرمی های شرکت سونی در آمریکا) کناره گیری خواهد کرد.
[source]

ملت ما رو نگاه کن! از روی چهره طرف دارن صلاحیتش رو می سنجند!:| اگر به مدیریت ما ایرانیا باشه، جنیفر لارنس هم جایگزین ترتون بشه،بازم یک ایرادی به قیافه طرف می گیرند و مدیریتش رو می برند زیر سوال!:|:d
ترتون یک جورایی "امضای" بخش سرگرمی سونی بود! قطعاً رفتنش خبر خوبی نیست!:(

به هر حال این آقا هم یه روز باید می رفت چه بهتر که حالا جدا شده که سونی بحرانی نداره و همی چی آرومه و با فتنش مشکلی پیش نمیاد.مث ایران که نیس هرچی پیرمرد رو تا آخر عمر سرکار نگه دارن و به جوون ترا میدون ندن.

مشکلات مالی سونی خیلی جدی شده
جان سرهنگ قبل پست دادن کمی (فقط یکم)فکر کنید!یه شرکت مشکل مالی داشته باشه,میاد یه نفر از بهتریناش رو اخراج کنه؟دقیقا میشه بگی یه نفر چه مشکلی تو قسمت مالی بوجود میاره؟فکر کنم هنوز فرق بین اخراج و استعفا رو نمیدونید!
-
خیلی ناراحت شدم! البته جناب Shawn Layden هم فرد بسیار شایسته ای هست,هم سوابق 27 ساله اش تو سونی هم با دولوپرها رابطه ی بیشتری داشته(که آریا اشاره کرد) . سونی فن اصیل هم هست:دی.ولی گویا تو سخن رانی به پای جک (:( ) نمیرسه!
-

چقدرم باحاله:دی!

بدرود,موفق باشی...

امیدوارم این تغییرات از قبل برنامه ریزی شده باشه و مدیران سونی بدونن دارن چیکار میکنن
اما خوبه که هرچند وقت کسی بیاد با افکار و ایده های جدید

چرا اخه؟:((E3هم صفا نداره دیگه
پ.ن:جان من این پست ها کودکانه رو تو هر تاپیک هی نقل و قول نکنید خودتون میدونید هدف چیه دیگه ایگنور کنید بره

بلک تاسک اینو نمی خواد بگیره ؟ :-j

نه بابا ترول چیه . دیدم آخه بلک تاسک قصد داره هر جنبده ای رو جذب کنه گفتم شاید اینم بخواد بگیره :d.
بلک تاسک که از GG و SMM تا خرخره پر شده, جا نیست برای اوشون.(احتمالا میره پهلوی رفیقش فیل! یا رِیشِنال مانتا سونیکا:laughing:)

بلک تاسک که از GG و SMM تا خرخره پر شده, جا نیست برای اوشون.(احتمالا میره پهلوی رفیقش فیل! یا رِیشِنال مانتا سونیکا:laughing:)

ببخشید منظورت از پُر شده چیه ؟ چون کلاً 2-3 نفر از سونی توی بلک تاسک هستن که انقدر ذوق زده شدین :d

مرد بزرگی بود. همین بود که تو e3 2013 چپو راست مایکروسافتو نقره دغ کرد!!!:dدر هر صورت موفق باشه. عجب روزگاری داشتیم باهاش!!!

مگه مُرده؟

حتما تو سونی یه خبرایی شده شک نکنید اتفاقایی در جریانه.

چندتا پست دیگه احتمالا شاهد حضور دست های پشت پرده illuminati و فراماسون ها هم خواهیم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or