Jack Tretton از مقام خود در SCEA کناره گیری خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
jack-tretton_28782.nphd.png

"جک ترتون" مدیرعامل و رئیس بخش سرگرمی های شرکت Sony در آمریکا گفته است که به زودی از سِمت خود در این قسمت کناره گیری خواهد کرد.
31ـم ماه مارس آخرین روز کاری او در این مقام خواهد بود. طبق اطلاعات منتشر شده این یک توافق دوجانبه خواهد بود. Shawn Layden که یکی از اعضای کلیدی در ساخت و اجرای شبکه PSN بوده است، قرار است جایگزین او در این مقام شود.
جک ترتون گفت:
"هر چند که عمیقا از جدایی از این تیم با استعداد و پرشور و هیجان (SCEA) که هر روز طرفداران بیشتری را جذب میکردند ناراحت هستم و دلم برای آنها تنگ خواهد شد، ولی از اینکه می خواهم فصل جدیدی از زندگی حرفه ای خود را ورق بزنم نیز بسیار هیجان زده هستم!.
می خواهم که یک تشکر ویژه از کارکنان، شرکا، مشتریان برای تعهد همیشگی که نسبت به برند "پلی استیشن" داشتند، انجام دهم.البته قسمت مهمی از این موفقیت را ما مدیون طرفداران هستیم، کسانی که ما را بیش از دو دهه با حمایت های خود ما را به سطح بالاتری از نوآوری و سرگرمی رساندند.
من پلی استیشن را ترک می کنم ولی مطمئن هستم آینده روشن تری برای این خانواده بزرگ در پیش رو است و موفقیت های بیشتری را کسب خواهیم کرد."
Layden یکی از افراد کلیدی در زمان تاسیس "شبکه سرگرمی پلی استیشن" بوده است. او قبلا نیز به عنوان "تهیه کننده" در بخش سرگرمی های شرکت سونی در ژاپن مشغول به کار بوده است.
او می گوید:
"این افتخار بزرگی است که حال عضوی از خانواده بزرگ سرگرمی های شرکت سونی در آمریکا هستم. تیم بزرگی که قرار است در ارائه تجربه های نو و سرگرمی های تازه در نسل جدید پیشتاز باشند."
جک ترتون از 31ـم ماه مارس از سمت خود در این مقام (مدیر عامل و رئیس بخش سرگرمی های شرکت سونی در آمریکا) کناره گیری خواهد کرد.
[source]

ناتی داگو سانتا رو میشد یه جوری تحمل کرد ولی رفتن جک غیر قابل تحمله.نصف جزابیت کنفرانسا سونی به خاطر حضور ایشون بود:((.سونی.......=((
miss u so much jack:((:(

پیغام خداحافظیش رفت روی Playstation Blog :((

PlayStation Nation,
It is with mixed feelings that I inform you that I will be stepping down as President and CEO of SCEA effective March 31, 2014. This is a result of a mutual agreement with SCEA, and I leave knowing that the PlayStation brand has never been stronger, PlayStation 4 momentum continues to accelerate, and the future will only get brighter for our gamers.
Serving PlayStation fans for the past 19 years has been one of the most rewarding experiences in my career. Your passion for gaming inspired me every day.
I want to thank you for constantly pushing PlayStation to deliver breakthrough gaming and entertainment experiences, and to never settle for “good enough.” The embodiment of this commitment can be found in the PS4, which has quickly become the #1 next-gen console worldwide…thanks to you.
We’ve shared many memories over the past two decades and I’ll always be grateful for your support.
Thank you,
Jack Tretton

A Message From Jack Tretton

:|:|:|

این رو یه نفر توی Neogaf در مورد سوابق Shawn Layden گذاشته بود :

Shawn Layden
Game Credits
Business
God of War III (2010) (Supervisors)
Flower (2009) (Supervisors)
Killzone 2 (2009) (Management)
Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic (2009) (Supervisors)
MotorStorm: Pacific Rift (2008) (President)

Production
Demon's Souls (2009) (Supervisors)
echochrome (2008) (Supervisors)
The Last Guy (2008) (Supervisors)
LittleBigPlanet (2008) (Supervisors)
Patapon (2008) (Supervisors)
Gran Turismo 5: Prologue (2007) (Executive Producers)
Holy Invasion of Privacy, Badman! What Did I Do to... (2007) (Supervisors)
Ape Escape 3 (2005) (VP of International Software)
Ape Escape: On the Loose (2005) (Vice President of International Software Development)

Design
Gran Turismo 2 (1999) (Director of International Software Relations)

Quality Assurance
Siren: Blood Curse (2008) (Supervisors)
AFL Premiership 2007 (2007) (Head of First Party QA)
Gaelic Games: Football 2 (2007) (Head of First Party QA)
Gaelic Games: Hurling (2007) (Head of First Party QA)
Killzone: Liberation (2006) (Head of First Party QA)
MotorStorm (2006) (Head of First Party QA)

Marketing
Hot Shots Golf: Open Tee (2004) (VP International Software)

Creative Services
B-Boy (2006) (Vice President - International Software)

Support
Primal (2003) (International Licensing)

Thanks
Heavy Rain (2010) (Special Thanks to)
MAG (2010) (We would like to thank each individual at Sony Computer Entertainment for their contributions, support and dedication to the success of MAG with special recognition to the executive management team including:)
ModNation Racers (2010) (Special Thanks)
inFAMOUS (2009) (Special Thanks)
Jak and Daxter: The Lost Frontier (2009) (Japan Special Thanks)
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (2009) (Special Thanks)
Resistance: Retribution (2009) (SCEI)
Uncharted 2: Among Thieves (2009) (Special Thanks)
echochrome (2008) (Special Thanks)
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty (2008) (We would like to thank)
Resistance 2 (2008) (Special Thanks)
Syphon ******: Logan's Shadow (2007) (We would like to thank each individual at SCE for their contributions, support and dedication to the success of Syphon ******®: Logan's Shadow with special recognition to the Executive Management team including)
B-Boy (2006)
Daxter (2006) (Special Thanks)
LocoRoco (2006) (Special Thanks)
Fired Up (2005) (Thanks To)
God of War (2005) (Special Thanks)
Jak X: Combat Racing (2005) (Special Thanks)
EyeToy: Chat (2004) (Thanks to)
Formula One 04 (2004) (Special Thanks)
Killzone (2004) (Special Thanks)
Ratchet & Clank: Up Your Arsenal (2004) (Special Thanks)
Sly 2: Band of Thieves (2004) (Special Thanks)
Syphon ******: The Omega Strain (2004) (Special Thanks)
EyeToy: Groove (2003) (Special Thanks)
EyeToy: Play (2003) (Special thanks to)
Hardware: Online Arena (2003)
Jak II (2003) (Special thanks to)
Siren (2003) (Special Thanks)
Drakan: The Ancients' Gates (2002) (Special Thanks)
The Getaway (2002) (Special thanks to)
Gran Turismo Concept: 2002 Tokyo-Geneva (2002) (Special Thanks)
SOCOM: U.S. Navy SEALs (2002) (Special Thanks)
Gran Turismo 3 A-Spec (2001) (Special Thanks)
Colony Wars III: Red Sun (2000) (Special Thanks to)
WipEout 3: Special Edition (2000) (Special Thanks to)

Other
MAG (2010) (Supervisors)
Demon's Souls (Deluxe Edition) (2009) (Supervisors)
Syphon ******: Combat Ops (2007) (Vice President, SCE Worldwide Studios Europe)
Syphon ******: Logan's Shadow (2007) (Vice President, SCE Worldwide Studios Europe)
Uncharted: Drake's Fortune (2007) (Vice President)
Lemmings (2006) (Vice President of International Software)
EyeToy: Kinetic (2005) (Vice President - International Software)
EyeToy: Play 3 (2005) (Vice President - International Software)
Pursuit Force (2005) (Vice President - International Software (SCEE))
Shadow of the Colossus (2005) (Vice President - International Software)
WipEout Pure (2005) (VP - International Software)
EyeToy: Play 2 (2004) (Vice President - International Software)
Formula One 99 (1999) (Director of International Software Operations)

به نظر میرسه بیشتر از Jack Tretton به شکل مستقیم و غیرمستقیم با بازی ها در ارتباط بوده.
راستی بد نیست بدونین Jack Tretton از سال 1995 توی سونی مشغول به کار شده. یعنی اگه یه سال دیگه می موند میشد 20 سال ! :دی شاید دیگه بعد از حدود 20 سال نیاز داشته که سراغ چیزهای جدیدی بره و زمان خوبی رو هم برای خداحافظی انتخاب کرد ، یعنی روزهایی که PS4 داره فروش خیلی خوبی رو تجربه میکنه و موفقیت خوبی بدست آورده. خداحافظی در اوج !

مشخصه سونی داره یه تغییراتی درونی انجام میده این همه رفت امد فقط در این چند وقته نمیتونه بی دلیل باشه احتمالا این رفت امد ها به هم ربط دارن نمیتونن بی دلیل باشن .

جک رفت یه نفر تازه نفس جاش گرفت استدیو ها رفتن یا اخراج شدن یکی دیگه جاشون میگیره چیزی که زیاده ادم با استعداده اما مهم اینکه با برنامه ریزی این کارها انجام شده باشه نه بدون برنامه مثل این میمونه یکی بندازی بیرون فرداش بگی آخه کسی هم ندارم جاش بزارم چه غلطی کردم شکر خوردم .

دوستان خوبم اینهمه همه جا میگید "کاز هیرای" اومده و با مدیریت عالیش سونی را همه جانبه بالا کشیده... خب مطمئنن با همین تغییرات این کارو انجام داده... جدا شدن از اریکسون تا فروش وایو و رفتن امی هنینگ و حالا هم جک ترتون... اینا همه تغییراتین که جهت بهبود مارکتینگ انجام میشن... نمیگم کلن کاز همه کارست ولی اینا نتایج سیاست های ایشونه... اولیش برکناری پدر پلی استیشن با مارک سرنی که نتیجش به وضوح تو جریان ps4 قابل مشاهدست(منظورم معماریه کنسوله )... پدر پلی استیشن(اسمش یادم نیست:d) هم یادمه خیلی کار درست بود و این حرفها... ولی یه تغییر باعث شد وضعیت مارکتینگ و حتی گیمینگ کنسول نسل بعد سونی بسیار عالی بشه... امیدوارم نتایج تمام این نقل مکان ها به همین صورت عالی بشه... پس زیادم غصه نخورید ممنون از زحمات فراونش تو این سالها:d این اقای جدید ه م که کارنامش میگه تقریبا تو تمام انحصاریهای سونی خلاصه یه نقشی داشته و درگیر بوده... خب خوبه دیگه از این بهتر؟:d
فیل اسپنسرم خیلی با شخصیته خوشم میاد

آخرین ویرایش:
من از ترتون خیلی خوشم میومد واقعاً حیف شد
کاش حداقل یه کس بهتری جاش میومد این جدیده چهرش به دل نمیشینه
البته فقط از نظر چهره گفتم و از نظر کاری شناختی ندارم روش

واقعا خیلی ناراحت شدم! اول صبحی خیلی جا خوردم! E3 بدون جک رو واقعا نمیشه تصور کرد!! خیلی زحمت کشید واس برند PS
در هر صورت یه روزی باید این اتفاق میفتاد و خوب به شخصه از تغییرات جدید و در واقع دمیده شدن روح تازه و متفاوت در ساختار شرکت, استقبال میکنم !

خوب حدسمون درست بود . سونی تغییرات زیادی میخاد تو بخش آمریکا بده .

جک دوستت داریم :(( دوستان مثل اینکه فکر میکنن جک ترتون انونسر سونی در مراسم های مختلف هست ؟ ینی چی E3 بدون جک نمیچسبه ؟! :|

آخرین ویرایش:
بلک تاسک اینو نمی خواد بگیره ؟ :-j
در هر صورت عاشقتیم جک , موفق باشی:x

منتظر جواب هستن
پ.ن: رفتی تو کار ترول؟
نه بابا ترول چیه . دیدم آخه بلک تاسک قصد داره هر جنبده ای رو جذب کنه گفتم شاید اینم بخواد بگیره :d.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or