Jack Tretton از مقام خود در SCEA کناره گیری خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
jack-tretton_28782.nphd.png

"جک ترتون" مدیرعامل و رئیس بخش سرگرمی های شرکت Sony در آمریکا گفته است که به زودی از سِمت خود در این قسمت کناره گیری خواهد کرد.
31ـم ماه مارس آخرین روز کاری او در این مقام خواهد بود. طبق اطلاعات منتشر شده این یک توافق دوجانبه خواهد بود. Shawn Layden که یکی از اعضای کلیدی در ساخت و اجرای شبکه PSN بوده است، قرار است جایگزین او در این مقام شود.
جک ترتون گفت:
"هر چند که عمیقا از جدایی از این تیم با استعداد و پرشور و هیجان (SCEA) که هر روز طرفداران بیشتری را جذب میکردند ناراحت هستم و دلم برای آنها تنگ خواهد شد، ولی از اینکه می خواهم فصل جدیدی از زندگی حرفه ای خود را ورق بزنم نیز بسیار هیجان زده هستم!.
می خواهم که یک تشکر ویژه از کارکنان، شرکا، مشتریان برای تعهد همیشگی که نسبت به برند "پلی استیشن" داشتند، انجام دهم.البته قسمت مهمی از این موفقیت را ما مدیون طرفداران هستیم، کسانی که ما را بیش از دو دهه با حمایت های خود ما را به سطح بالاتری از نوآوری و سرگرمی رساندند.
من پلی استیشن را ترک می کنم ولی مطمئن هستم آینده روشن تری برای این خانواده بزرگ در پیش رو است و موفقیت های بیشتری را کسب خواهیم کرد."
Layden یکی از افراد کلیدی در زمان تاسیس "شبکه سرگرمی پلی استیشن" بوده است. او قبلا نیز به عنوان "تهیه کننده" در بخش سرگرمی های شرکت سونی در ژاپن مشغول به کار بوده است.
او می گوید:
"این افتخار بزرگی است که حال عضوی از خانواده بزرگ سرگرمی های شرکت سونی در آمریکا هستم. تیم بزرگی که قرار است در ارائه تجربه های نو و سرگرمی های تازه در نسل جدید پیشتاز باشند."
جک ترتون از 31ـم ماه مارس از سمت خود در این مقام (مدیر عامل و رئیس بخش سرگرمی های شرکت سونی در آمریکا) کناره گیری خواهد کرد.
[source]

دیگه چطوری کنفرانس سونی رو بدون لبخندهای ملیح و مکارانه (!) عمو جک ببینیم ؟! :(

74339885200281429066.jpg

خیلی دلم براش تنگ میشه.
این کسی هست که جانشینش شده :

03573419326678041036.png

قیافه ـش یه جوری هست که نمیشه فهمید چه جور آدمیه ! :دی

این خدا بود ! =))

52139411849965094744.png

باید یه سری کارآگاه استخدام کنیم ببینیم توی SCEA چه خبره واقعاً ! :دی اول Santa Monica ، بعد ND ، حالا هم Jack Tretton. البته شاید هم اینا کلهم هیچ ربطی به هم نداشته باشن ، ولی هرچی که باشه زیاد جالب نیست که در عرض یه مدت کوتاه ، چند نفر از افراد با سابقه SCEA جدا بشن.

:|:((:|

من الان E3 رو با چه شوقی نگاه کنم ؟ :|
کی میاد روی سن U4 رو نشون میده ؟ :| کی میاد مایکروسافت رو ترول کنه ؟ :|
این 2 هفته مقابل خبر های بد مقاوم شدم هرچی خبر بد هست زودتر برسونین نزارین برای بعد

خداییش خیلی اجرای بی روحی داشت تو کنفرانسا:d من یکی که خوشحال شدم شاید کیفیت کنفرانسای سونی از نظر اجرا و هیجان بالاتر بره
هرچند احتمالا هر کیم بیاد نمیتونه امار فروش کنسولو که اصلی ترین بخش کنفرانسای سونیه بهتر از این اجرا کنه
مگه مجری بود؟
yahoo_29.gif
biggrin1.gif
هر چی بود آدم بی روحی بود و موقع حرف زدنش خوابم میگرفت تو کنفرانسای سونی :d

آخرین ویرایش:
خداییش خیلی اجرای بی روحی داشت تو کنفرانسا:d من یکی که خوشحال شدم شاید کیفیت کنفرانسای سونی از نظر اجرا و هیجان بالاتر بره
هرچند احتمالا هر کیم بیاد نمیتونه امار فروش کنسولو که اصلی ترین بخش کنفرانسای سونیه بهتر از این اجرا کنه
مگه مجری بود؟ 8-| :دی

باز خوبه این قضیه ربطی به اخراج و مجبور کردن طرف به رفتن و .... نداشته و بر اساس تصمیم خودش و یک تغییر مدیریتی ، این برکناری صورت میگیره.
امیدوارم در اینده هر جایی که خواهد بود موفق باشه.

دیگه چطوری کنفرانس سونی رو بدون لبخندهای ملیح و مکارانه (!) عمو جک ببینیم ؟! :(

74339885200281429066.jpg

خیلی دلم براش تنگ میشه.
این کسی هست که جانشینش شده :

03573419326678041036.png

قیافه ـش یه جوری هست که نمیشه فهمید چه جور آدمیه ! :دی

این خدا بود ! =))

52139411849965094744.png

باید یه سری کارآگاه استخدام کنیم ببینیم توی SCEA چه خبره واقعاً ! :دی اول Santa Monica ، بعد ND ، حالا هم Jack Tretton. البته شاید هم اینا کلهم هیچ ربطی به هم نداشته باشن ، ولی هرچی که باشه زیاد جالب نیست که در عرض یه مدت کوتاه ، چند نفر از افراد با سابقه SCEA جدا بشن.

همین رئیس جدید ( Layden ) هم سابقه ی کمی نداره :دی 15 سالـــــه با سونیـــــــه و رئیس سابق SCE ژاپن و از تائسیس کنندگان SNEI یا همون Sony Network Entertainment International در سال 2010 بوده :> و...

:دی

ولی Tretton یه چیز دیگه بود :| :((:((

دان متریک مایکروسافت رو ترک کرد یکی دیگه جاش اومد، مگه چه تغییراتی کرد سیاست های مایکرو؟

همین موضوع تو سونی هم هست، جای هیچ نگرانی از این بابت نیست روند همیشگی اش رو ادامه میده فقط یکی جایگزین میشه. حالا اینکه E3 جذابیت همیشگی رو نخواهد داشت، اون یه مساله دیگه اس و به نظرم به اینا هم عادت میکنین :دی

فکر نمی کنی اگه قراره تغییراتی تو بخش پلی استیشن بوجود بیارن (چه مدیریت چه بازیساز ) از اول نسل شروع کنن بهتره؟:d

شاید به خاطر مشکلات مالی سونی میخواد استعفا بده:(

دان متریک مایکروسافت رو ترک کرد یکی دیگه جاش اومد، مگه چه تغییراتی کرد سیاست های مایکرو؟

همین موضوع تو سونی هم هست، جای هیچ نگرانی از این بابت نیست روند همیشگی اش رو ادامه میده فقط یکی جایگزین میشه. حالا اینکه E3 جذابیت همیشگی رو نخواهد داشت، اون یه مساله دیگه اس و به نظرم به اینا هم عادت میکنین :دی
کلا همه چی تغییر کرد:d
اگه همون سیاست هایی که قبل از برکناری دان متریک قرار بود اجرا بشه، اجرا میشد. الان مثلا خودت احتمالا PS4 داشتی :d
کلا دان متریک دنبال این بود که Xbox بیشتر ببره سمت بخش سرگرمی ولی مثلا فیل اسپنسر خیلی به بخش Gaming کنسول اهمیت میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or