Iwata: برخی از بازی سازان نسبت به Wii U بدبین شده اند

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Satoru Iwata، مدیر عامل شرکت نینتندو احساس می کند برخی از بازیسازان به دلیل فروش ضعیف نسخه Wii U بازی های Third Party، نسبت به این کنسول بد بین شده اند.

xpwzq07g5jalgddqcby.jpg

ایواتا در طی مصاحبه ای که نشست سالانه سهام داران برگزار شد، در مورد وضعیت بازی های Third Party بر روی Wii U گفت و به این موضوع اشاره کرد که این وضعیت در آینده بهتر خواهد شد.
ایواتا در این باره گفت: "بازی های Third Party بسیاری در بازه لانچ برای Wii U منتشر شدند، اما چون بسیاری از آن ها فقط یک نسخه تبدیل شده از نسخه های دیگر بازی بودند، با فروش خوبی رو به رو نشده و به همین دلیل، برخی از بازی سازان نسبت به Wii U بد بین شدند. با این حال چندین بازی Third Party همزمان با پلتفرم های دیگر امسال بر روی Wii U نیز منتظر می شوند و ما باید تا زمان انتشار آن بازی ها، Wii U را [از نظر فروش] به جلو برانیم."

وی در مورد آینده این وضعیت گفت: "اگر در آینده تعداد مخاطبانی که ویژگی های خاص نسخه Wii U (مثل قابلیت بازی کردن بر روی GamePad) را ترجیح بدهند تا جایی بیشتر شود که توجه سازندگان و ناشران Third Party را جلب کند و آن ها به پتانسیل اقتصادی Wii U پی ببرند، وضعیت بهتر خواهد شد. در این صورت حتی اگر ناشران برنامه ای برای انتشار بازی برای Wii U هم نداشته باشند، با دیدن بازی های موفق دیگر، نظرشان را عوض می کنند. با بیشتر کردن فروش Wii U توسط بازی های First party در کوتاه مدت و همچنین دیدن موفقیت بازی های Third Party در سال جاری، ما وضعیت فعلی کنسول Wii U را تغییر می دهیم."

صحبت های ایواتا در حالی منتشر می شوند که امروز Ubisoft از عدم سود دهی Zombie U یکی از بازی های Third Party انحصاری Wii U خبر داد.

منبع

حاجی همون دستش نزدیک به 150 هست یک هو بیا بگو سخت افزار رو مجانی بده
250 هم عالی هست
من یکی بالای 200 دلار پای همچین سخت افزاری نمیدم! حالا هرچی میخواد دستش گرون باشه. همون دسته ی معمولی رو ترجیه میدم تا یه تبلت ه بدرد نخور که خفن ترین قابلیتش نمایش نقشس:|

من یکی بالای 200 دلار پای همچین سخت افزاری نمیدم! حالا هرچی میخواد دستش گرون باشه. همون دسته ی معمولی رو ترجیه میدم تا یه تبلت ه بدرد نخور که خفن ترین قابلیتش نمایش نقشس:|
کسی مجبورتون کرده مگه خب نخرید:|اون هم اسمش تبلت نیست محض اطلاع
شما برو نینتندو لند روش بازی کن یا زامبی یو ببین فقط همین کار ها رو می کنه یا نه
ما که داریم استفاده می کنیم
سونی عملا" داره سخت افزار رو مجانی میده !یه 670 که 2GB GDDR5 داره همی قیمت ps4ــه
اگه نینتندو هم بخواد مثل سونی قیمت بزنه باید WiiU 99$ باشه
هیچی دیگه اگه اینطوری هست قیمت اصلی PS4 نزدیک به 1000 دلار هست
فقط بگم که اینطوری حساب نمی شه

شما برو نینتندو لند روش بازی کن یا زامبی یو ببین فقط همین کار ها رو می کنه یا نه

اولا شما کی هستی که به من میگی بخر یا نخر؟
دوما من بهش میگم تبلت. شما مشکلی داری؟
سوما اینا که گفتی انحصارین. بازی های Third Party که انحصاری هم نباشه شاخ ترین قابلیتش اینه که نقشه رو میتونی ببینی رو دسته! البته اگه Third Party های مولتی پلتفرم هم داشته باشه کنسولتون. داره؟
چهارما چطوری حساب میشه پس؟ تازه هزینه های کمپرس کردن سخت افزار هم هست!

دوست عزیز دقیقا حرفت اشتباهه من هم تا قبل از اینکه با wii u ور برم اینطوری فکر میکردم ولی صفحه دوم تو گیم پلی خیلی خیلی خیلی تاثیر داره
شما میتونی بری نمونه اش رو ببینی تو سایت نینتندو

در واقع کنسول هیچ کدوم از امکاناتش الکی نیست
برخلاف یه چیزی مثل sixaxis پی اس ۳ که یه قابلیت الکی بود و روش تاکید نشد یا مثل صفحه لمسی پشتی ویتا
این تبلتی که شما میگی یکی از ویژگی های مهم و اصلی wii u هست.

دکتر شما هم بد طرفداری میکنی ها!
اینکه سونی و ماکرو رو سخت افزار خیلی بیشتر از نینتندو ضرر میدن رو که فن های دو آتیشه نینتندو هم قبول دارند
همین الان هم وی یو که اولین کنسولیه که نینتندو روش ضرر میده با فروش فقط یک بازی برای نینتندو سود آوره
یعنی کل ضرری که دارن میدن ۱۰ دلار هم نیست!=))
و اگر هم بخوایم واقع گرا باشیم ps4 برای سونی دونه ای راحت بالای ۶۰۰-۷۰۰ دلار در می آد که اون هم یه سرچ بکنی خودت میبینی
خودت هم همون سیستم رو بخوای ببندی رو کامپیوتر که واقعا همون حدودیه که گفتی:bighug:

- - -ویرایش - - -

سوما اینا که گفتی انحصارین. بازی های Third Party که انحصاری هم نباشه شاخ ترین قابلیتش اینه که نقشه رو میتونی ببینی رو دسته! البته اگه Third Party های مولتی پلتفرم هم داشته باشه کنسولتون. داره؟
خب عزیز من مشکل شما همینه دیگه
همین جاست که اشتباه میکنید
اصلا وی یو قرار نیست مولتی پلتفرم باشه بازی هاش
اگر هم بخوان بشه اصلا نمیتونه اینقدر سخت افزارش ضعیفه نسبت به نسل بعد
مگر بازی ای مثل ری من و کرش و ... بازی های سبک فانتزی

البته که به نظر من این نقطه ضعف نیستو برای نینتندو نقطه قوت و یکی از عوامل فروششه

اولا شما کی هستی که به من میگی بخر یا نخر؟
دوما من بهش میگم تبلت. شما مشکلی داری؟
چهارما چطوری حساب میشه پس؟ تازه هزینه های کمپرس کردن سخت افزار هم هست!
من گفتم شما که دوست نداری نخر به همین سادگی
فقط برای اطلاع رسانی گفتم
فعلا که اکثر تردپارتی هاش یک پورت ساده بودن بهتره صبر کنید تا بازی های درست بیاد بعد بگیم که قابلیت درست و حسابی داره یا نه
د
کتر شما هم بد طرفداری میکنی ها!
اینکه سونی و ماکرو رو سخت افزار خیلی بیشتر از نینتندو ضرر میدن رو که فن های دو آتیشه نینتندو هم قبول دارند
همین الان هم وی یو که اولین کنسولیه که نینتندو روش ضرر میده با فروش فقط یک بازی برای نینتندو سود آوره
یعنی کل ضرری که دارن میدن ۱۰ دلار هم نیست!
yahoo_24.gif

و اگر هم بخوایم واقع گرا باشیم ps4 برای سونی دونه ای راحت بالای ۶۰۰-۷۰۰ دلار در می آد که اون هم یه سرچ بکنی خودت میبینی
خودت هم همون سیستم رو بخوای ببندی رو کامپیوتر که واقعا همون حدودیه که گفتی
yahoo_6.gif
من گفتم کمتر ضرر می کنن؟:|
بله PS4 قیمتش در اصل بالاست اما اینطوری نیست که روی هر دستگاه انقدر ضرر کنن
چجوری حساب میشه؟
yahoo_7.gif
قرار داد بستن ناسلامتی برای این کارها

نمیشه نینتندو هم قرارداد ببنده؟:-/
قرار داد بسته دیگه
----------------------
این که یک شرکتی کارت گرافیک خودش رو 350 دلار می ده دلیل نمی شه قیمت اصلیش این باشه
بعد وقتی کسی قرار داد می بنده می گه N تا برام بیار باهاش کمتر حساب می شه
همین ویتا مدل 3G کل هزینه ساختش 159 دلار هست برید نگاه کنید توی بازی سنتر هم خبرش گذاشته شده

قرار داد بسته دیگه
----------------------
این که یک شرکتی کارت گرافیک خودش رو 350 دلار می ده دلیل نمی شه قیمت اصلیش این باشه
بعد وقتی کسی قرار داد می بنده می گه N تا برام بیار باهاش کمتر حساب می شه
همین ویتا مدل 3G کل هزینه ساختش 159 دلار هست برید نگاه کنید توی بازی سنتر هم خبرش گذاشته شده
اونوقت چجوری قرارداد بسته که wiiU 350$ و PS4 399$ شده؟:-/

داداش نینتندو نیاز مشتری و فنهاشو نگاه میکنه و میبینه همه ماریو میخوان خود من فقط به خاطر این باززی ها رفتم خریدم اگر دیگه نمیساختن نمیخریدم
یعنی میخوای بگی که فن های نینتندو به همین بازی های فانتزی قانع هستن!! اگه اینطوری هستش که خوب دیگه حرفی نمیشه زد.;)

یعنی میخوای بگی که فن های نینتندو به همین بازی های فانتزی قانع هستن!! اگه اینطوری هستش که خوب دیگه حرفی نمیشه زد.;)

عزیز من اینقدر درک این موضوع برای شما سخته واقعا؟
۷۰ در ۱۰۰ کسانی که از کنسول های نینتندو استفاده میکنند بچه اند و ip های ماریو و ... رو ترجیح میدن به کال آف و ... اصلا به خاطر سنشون نمیتونن بازی کنن
۲۰ در ۱۰۰ به یاد بازی های زمان بچگی میخرن و همون ip ها رو میخوان
۱۰ در ۱۰۰ هم برای همون رقص و کاهش وزن و ... میخرن

الان نیتندو برای کی بیاد سخت افزار قوی کنه و بازی مولتی پلتفرم بده
کل بازی های مولتی پلتفرمی که رو wii فروخته شد رو هم اندازه فروش کال آف رو x360 یا ps3 نبود
مگه مرض داره دوباره اینکار رو تکرار کنه

عزیز من اینقدر درک این موضوع برای شما سخته واقعا؟
۷۰ در ۱۰۰ کسانی که از کنسول های نینتندو استفاده میکنند بچه اند و ip های ماریو و ... رو ترجیح میدن به کال آف و ... اصلا به خاطر سنشون نمیتونن بازی کنن
۲۰ در ۱۰۰ به یاد بازی های زمان بچگی میخرن و همون ip ها رو میخوان
۱۰ در ۱۰۰ هم برای همون رقص و کاهش وزن و ... میخرن

الان نیتندو برای کی بیاد سخت افزار قوی کنه و بازی مولتی پلتفرم بده
کل بازی های مولتی پلتفرمی که رو wii فروخته شد رو هم اندازه فروش کال آف رو x360 یا ps3 نبود
مگه مرض داره دوباره اینکار رو تکرار کنه
سخت افزار رو قوی میکنه طرفدار های X و PS رو به سمت خودشون بکشن. سود بیشتری هم میکنن!
قیمت دستش رو در نظر نمی گیری دیگه
:d
اگه الان دستش نبود قیمتش کم کم 200 بود مطمئن باش
البته نینتندو هم همونطور که دوستان گفتن سود زیادی می کنه روی هر دستگاه
دسته رو هم قراردادی میکرد! والا به قرآن! میگین PS4 چون قراردادیه ارزونه, خو Wii U هم قراردادیه, بعد میگین دسته, خو دسته رو هم قرارداد بستن با فلان شرکت!

دسته رو هم قراردادی میکرد! والا به قرآن! میگین PS4 چون قراردادیه ارزونه, خو Wii U هم قراردادیه, بعد میگین دسته, خو دسته رو هم قرارداد بستن با فلان شرکت!
دوست عزیز منظورم از قرار داد با شرکتی مثل AMD هست برای سخت افزار:|به عنوان مثال برای GPU با AMD قرار داد می بندن بعد AMD هم نمیاد به همون قیمتی که می فروشه GPU رو تحویل این ها بده. روی اون GPU که توی بازار هست کلی سود می کنند. با قیمت پایین تری دست NINTENDO می دن نینتندو هم کلی سود روی هر دستگاه می کنه
سخت افزار رو قوی میکنه طرفدار های X و PS رو به سمت خودشون بکشن. سود بیشتری هم میکنن!
همون زمان PS2 گیم کیوبشون قدرتمند تر از PS2 بود ولی اخرش فروشش بد شد وقتی همچین شکستی می خورن و نسل بعدش همچین موفیتی کسب می کنن نمی رن دوباره سر همون سخت افزار قدرتمند

آخرین ویرایش:

دوست عزیز من فکر میکنم شما یا سنت کمه یا اطلاعاتت یا به احتمال زیاد هر دو
دو نسل پیش نینتندو مگه همین کار رو نکرد؟
مگه سگا همین کار رو نکرد و شکست خورد؟
در ضمن شما اگر پیش دانشگاهی رو هم خونده باشی تو دیفرانسیل میخونی که مشتری بیشتر مساوی نیست با سود بیشتر
الان مثلا ۱۰۰ میلیون مشتری داره رو هر دستگاه x دلار سود میکنه
بعد بیاد سخت افزار رو قوی کنه بشه ۱۱۰ میلیون و رو هر دستگاه نیم x سود کنه؟
مگه مغز خر خورده؟ هدف یه مجموعه این نیست که بیشترین تعداد افراد رو راضی کنه هدفشاینه که بیشترین سود رو بکنه
سونی و ماکرو چون رقبای هم هستند باید اینطوری ضرر بدن تا از گردونه رقابت خارج نشن
نینتندو خودشه و خودش رقیب نداره بیاد تو بازار دو تا کله گنده دیگه دخالت کنه واسه خودش رقیب بتراشه که چی؟

در ضمن شما خودت میتونی با اون دسته wii u بازی های هارد کور کنی؟
من که نمیتونم شما اگر میتونی بحثت جداست

چی میگی عزیزم؟ با کی "قراردادی" میکرد؟
اصلا منظورت چیه؟
سونی میاد میلیونی سی پی یو و گرافیک میخره قرار داد میبنده ارزون تر از دستش در میاد
نینتندو چی رو با کدوم شرکت قرار داد می بست؟
در ضمن بسته که اون دسته شده ۱۵۰ دلار مگر نهخیلی بیشتر ساخت یه دسته اون شکلی آب میخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or