Iwata: برخی از بازی سازان نسبت به Wii U بدبین شده اند

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Satoru Iwata، مدیر عامل شرکت نینتندو احساس می کند برخی از بازیسازان به دلیل فروش ضعیف نسخه Wii U بازی های Third Party، نسبت به این کنسول بد بین شده اند.

xpwzq07g5jalgddqcby.jpg

ایواتا در طی مصاحبه ای که نشست سالانه سهام داران برگزار شد، در مورد وضعیت بازی های Third Party بر روی Wii U گفت و به این موضوع اشاره کرد که این وضعیت در آینده بهتر خواهد شد.
ایواتا در این باره گفت: "بازی های Third Party بسیاری در بازه لانچ برای Wii U منتشر شدند، اما چون بسیاری از آن ها فقط یک نسخه تبدیل شده از نسخه های دیگر بازی بودند، با فروش خوبی رو به رو نشده و به همین دلیل، برخی از بازی سازان نسبت به Wii U بد بین شدند. با این حال چندین بازی Third Party همزمان با پلتفرم های دیگر امسال بر روی Wii U نیز منتظر می شوند و ما باید تا زمان انتشار آن بازی ها، Wii U را [از نظر فروش] به جلو برانیم."

وی در مورد آینده این وضعیت گفت: "اگر در آینده تعداد مخاطبانی که ویژگی های خاص نسخه Wii U (مثل قابلیت بازی کردن بر روی GamePad) را ترجیح بدهند تا جایی بیشتر شود که توجه سازندگان و ناشران Third Party را جلب کند و آن ها به پتانسیل اقتصادی Wii U پی ببرند، وضعیت بهتر خواهد شد. در این صورت حتی اگر ناشران برنامه ای برای انتشار بازی برای Wii U هم نداشته باشند، با دیدن بازی های موفق دیگر، نظرشان را عوض می کنند. با بیشتر کردن فروش Wii U توسط بازی های First party در کوتاه مدت و همچنین دیدن موفقیت بازی های Third Party در سال جاری، ما وضعیت فعلی کنسول Wii U را تغییر می دهیم."

صحبت های ایواتا در حالی منتشر می شوند که امروز Ubisoft از عدم سود دهی Zombie U یکی از بازی های Third Party انحصاری Wii U خبر داد.

منبع

اه خدای من!!!ps4 هیچ چیز نیست جز گرافیک؟!!!!!!مثلا الان wiiu اپولو هوا کرده؟؟اگه به ویموت و نانچاکه که سونی هم موو و نویگیشن داره .اگه روی گیم پد تبلتی حساب کردید که حرفی در برابرdual shock 4 برای گفتن نداره. دوستان طوری از بیونیتا حرف میزنن که انگار فقط همین یک بازی وجود داره و بقیه همه اشغال هستن.جالب تر هم اینه که شما تمام بازی های نینتندو رو شاهکار حساب میکنید و بقیه بازی ها رو بازی مولتی پلتفرم بی ارزش!!! خداییش دیشب تریلر ماریو کارت 8 رو دیدم هیچ چیز اضافه ای نسبت به نسخه 3ds نداره.جالب اینه که به خودشون زحمت طراحی یک ایتم مسابقه جدید رو هم ندادن .هنوز همون موز و لاک پشت و بقیه ایتم های 3ds عینا توی بازی وجود داره بدون هیچ تغیری!!!!!!!!!!!!! .و ویتا هم که قضیش 180 درجه با psp فرق میکنه .بزودی خواهید دید که چه طوفانی به پا خواهد کرد این زیبای خفته سونی.wii هم فقط یه شوخی بچه گانه بود برای فروش باسکول و ترازو نه یک کنسول.صبر کنید خواهید دید چه غوغایی به پا خواهند کرد این کنسول های هشتمین نسل.
عزیزم چند بار با گیم پد wiiu بازی کردی که میگی در مقابل DS4 حرفی برای گفتن نداره همون صفحه ی تاچ هم که روی DS4 گذاشتن مثل sixaxis به فراموشی سپرده خواهد شد
بازی های مولتی خوب داریم اما چیزی که مطرحه اینه که تمامی فن های نینتندو برای انحصاری ها میان سمتش و برای بازی های مولتی از کنسول دوم استفاده می کنن یا روی همون نینتندو تجربه اش میکنن(در صورت وجود)
فکر نکن پیش فروش فقط برای ps4 اینجوری بوده برای wiiu هم همینجوری شد توی بازیسنتر خبرشو بچه ها زدن
در ضمن ماریو کارت یک عنوانی به شدت پر طرفداری هست که با وجود کپی خور بودن کنسول wii حدود 29 میلیون نسخه فروخت

برای جلب نظر شما هم میگم .خداییش نینتدو بازی خوب زیا داره مثل ماریو و لویجی و دانکی کونگ برای کنسول دستیش که هر چند بازیشون نکردم ولی گیم پلی قشنگی دارن ولی ماریو کارت 8 همون 7 هستش منتها با گرافیک بهتر.ولی توی اون تحلیل من به سیاست های نینتدو اعتراض داشتم مثل اینکه نینتدو کنسولش رو با قیمتی تقریبا برابر با کنسول های نسل 8 داره میفروشه.مطمعن باشید که اگه نینتدو 100 دلار زیر قیمت الانش کنسول رو بفروشه کلی به نفع من و شما و همه طرفداران نینتدو و خود شرکت میشه.نینتدو باید بفهمه وقتی سونی داره کنسولش رو 100 دلار کمتر از ایکس باکس میفروشه اون هم باید کنسول رو با همین تفاوت قیمت 100 دلاری نسبت به پلی استیشن بفروشه تا بتونه از فروش خوب سخت افزاری و در نهایت فروش بالای نرم افزاری به سود دهی برسه تا ورشکسته نشه.

- - -ویرایش - - -

ولی امار پیش فروش کنسول ها چیز دیگه ای رو نشون میده!!!
من به شدت از كاهش قيمت wiiu استقبال ميكنم به نظرم اين مسئله ميتونه كمك شاياني بهش بكنه. متاسفانه نينتندو عامل موفقيتش تو نسل قبل رو نداره اونم قيمت پايينه. wii زماني كه وارد بازار شد ارزونترين كنسول بازار بود اما الان wiiu گرونترين كنسول بازاره تا زماني كه ps4 و xbone لانچ بشن. الان هركي ميخواد wiiu بخره از خودش سوال ميكنه واقعا اين همه پول ميدم چي به دست ميارم؟ گرافيكش كه مال نسل قبله. بازي هم كه چندان نداره. قيمتش هم كه بالاست من مطمئنم كه مورد دوم حداقل حل ميشه چون بلاخره زلدا و مترويد و .... براش ميسازن كاهش قيمت هم پيدا بكنه مورد اول رو هم ميشه فراموش كرد. سلما wiiu كنسول آيندست همونطور كه ps3 سال اول لانچش با مشكل روبرو بود. واقعا سال اول كدوممون فكر ميكرديم كه ps3 يه همچين بازيايي براش بياد؟ يه كم صبر داشته باشيد كاهش قيمت وضعيت رو عوض ميكنه

من نمیدونم در این مملکت کی این طرز تفکر رو جا انداخته که هر کنسولی که وصل میشه به تلویزیون باید با بقیه کنسول های خانگی رقابت کنه
الان شما OUYO رو هم میگی باید با PS4 رقابت کنه؟
اینقدر واسه دوستان سخته که نینتندو رو به عنوان یه کمپانی موفق قبول کنند؟
ناسلامتی قدیمی ترین کمپانی بازیسازی در کل دنیاست. تو این بازار آشفته چقدر ها اومدن و رفتن نینتندو مونده. بی دلیل نیست که الان چرا سگا نمونده؟ یه کم انصاف هم بد نیست
نینتندو فقط و فقط آی پی های خودش ارزش داره ولا غیر
من تا حالا ندیدم کسی بگه وای برم برای بازی مولتی پلت فورم wii یا wii u بخرم!
کنسول هاش رو هم رو همین حساب ساخته مخصوصا wii u رو
شما یکبار برو بازی های wii u رو روی خودش بازی کن به همون صفحه تبلت مانندی که شما مسخره میکنی به قدری وابسته اند که حد نداره

هر چند وی یو مشکل کم نداره اولیش هم قیمته بازی های خوب هم کم کم میان اگر نینتندو عین همیشه تو سبک کاری خودش کار کنه و سعی نکنه با ایکس وان و پی اس ۴ رقابت کنه
این نسل رو هم ۱۰۰ در ۱۰۰ میبره

عزیز نینتندو دو گروه رو هدف قرار داده، اول گیمر های کژوال که تعدادشون هم نه تنها کم نیست بلکه از گیمر های هارد کور و مید کور و کور رو هم بیشتره
دومی هم کسانی که بچگی کردند با نینتندو که همین کارش هم میشه یه سیاست بی نقص چونکه کسی مثل من که با نینتندو بزرگ شده میره دوباره وقتی بزرگ شد به خاطر حس نوستالژیک کنسول های نینتندو اون ها رو میخره
کسی هم که الان بچه است به طرف این کنسول میره و با آی پی هاش بزرگ میشه و دوباره کنسول های بعدی رو برای تجربه دوباره گذشته و بچگیش میخره

همین باعث شده نینتندو با همین چند تا آی پی انگشت شمار پر فروش ترین بشه نه مثل بقیه کمپانی ها که آی پی های خوبشون برای ۱۸ به بالاست و مجبور میشن هی آی پی نو برای جلب مشتری های تازه و بزرگ سالشون معرفی کنند
میدونید چونکه ایران به کنار شما تو هیچ کشوری نمیبینی یکی بگه "من با gow یا geow یا چه میدونم halo بزرگ شدم!!!"
واسه همینه که ماکرو و سونی طرفدار پر و پا قرص مثل نینتندو ندارند
نینتندو طرفدار های خودش رو از بچگی بزرگ میکنه سونی و ماکرو کل بازارشون رو ملت ۱۷-۱۸ ساله است

من به شدت از كاهش قيمت wiiu استقبال ميكنم به نظرم اين مسئله ميتونه كمك شاياني بهش بكنه. متاسفانه نينتندو عامل موفقيتش تو نسل قبل رو نداره اونم قيمت پايينه. wii زماني كه وارد بازار شد ارزونترين كنسول بازار بود اما الان wiiu گرونترين كنسول بازاره تا زماني كه ps4 و xbone لانچ بشن.
قیمت یکی از هزاران مشکل Wii U هست. بهترین پکیجش رو بگیری 30 گیگ هارد داره !!. این همه آپدیت و DLC و بازیهای eShop روی 30 گیگ اخه؟ :دی.
هزینه ساحت کنسول با توجه به سخت افزارش خیلی خیلی باید کم باشه. بدون درنظر گرفتن گیم پدش با هارد 250 گیگ حداکثر باید 199$ قیمت داشته باشه نه 350$.
بجز ماریو-ماریو پارتی-ماریو کارت- ماریو سوپر اسمش و زلدا چیزه دیگه ی نداره.
طرز تفکر 20 سال پیش همون ip های 20 سال پیش بدون کوچکترین تغییری در روند و شیوه تولیدش و .... . من حاضرم بابت انحصاری های بسیار عالیش مثل متروید و سوپر ماریو این کنسول رو بخرم ولی نه به اون قیمت وحشتناک.

کسی مجبورتون نکرده بخرید کنسول رو
لول نینتندو به جز مایرو زلدا چیزی نداره واقعا این رو میشه گفت که اسم 20 تا بازی نینتندو رو هم نمی‌دونند فقط میگند به جز اینا چیزی نداره. IP های قدیمی بدون تغییر این باز لول داره چون تو هر بازی نینتندو نسبت به نسخه قبلی تفاوت رو میشه دید. طوری نظر بدید از بدی‌ها بگید که کنسول رو داشته باشید وقتی نمی‌دونید حجم بازی‌ها چقدره من چی بگم

قیمت یکی از هزاران مشکل Wii U هست. بهترین پکیجش رو بگیری 30 گیگ هارد داره !!. این همه آپدیت و DLC و بازیهای eShop روی 30 گیگ اخه؟ :دی.
هزینه ساحت کنسول با توجه به سخت افزارش خیلی خیلی باید کم باشه. بدون درنظر گرفتن گیم پدش با هارد 250 گیگ حداکثر باید 199$ قیمت داشته باشه نه 350$.
بجز ماریو-ماریو پارتی-ماریو کارت- ماریو سوپر اسمش و زلدا چیزه دیگه ی نداره.
طرز تفکر 20 سال پیش همون ip های 20 سال پیش بدون کوچکترین تغییری در روند و شیوه تولیدش و .... . من حاضرم بابت انحصاری های بسیار عالیش مثل متروید و سوپر ماریو این کنسول رو بخرم ولی نه به اون قیمت وحشتناک.
یعنی این بازی ها اصلا برای wiiu نیست دیگه
X
Lego city
Donkey kong
Armikorg
Shadow of eternal
Wonderful 101
Bayonetta 2
Pikimin 3
Monster hunter 3 ultimate

- - -ویرایش - - -

در ضمن چرا گیم پدش در نظر گرفته نشه بیشتر هزینه ی ساخت کنسول همون گیم پد 170 دلاریش هست
هاردش با اینکه کمه اما ssd هستش نمیدونستم ssd معماریش قدیمی هست

برادر چی تلاوت میکنی ... سونی نیومد که موو رو بکنه تو پک به عنوان دسته اصلی بندازه به ملت ... موو از نظر فروش که امار سال پیش حاکی از فروش 15 میلیون موو داشت که تا الان شاید به 20 هم نزدیک شده باشه به این فروش که سود مند هم بوده نمیگن شکست ... یه کم اطلاعاتتون رو افزایش بدید لطفا
در مورد ساپورت هم واقعا رقیبش رو کاملا شکست داد و خیلی از بازی هایی بازی هایی که دارن میان کاملا موو رو ساپورت میکنن از قبیل همین بایوشاک ... و به یه دستور صوتی و ایروبیک و رقص خلاصه نمیشن ...
برید لیست بازی هایی که کاملا هر دو کنترل حرکتی رو ساپورت میکنن رو ببنید و بازی های تراز اول ... ببینید کدوم چند برابر بیشتره ... بعد بیاید اینجا شکست شکست کنید

نیست ما داشتیم بیست و چهار ساعته با wii میرقصدیم و اصلا بازی های شوتر نداشتیم مثل اینکه metroid تا حالا نشنیدی؟

باشه به سونی ایمیل میزنیم 1گیگ هارد از نوع super ultra ssd رو ps4 بزاره هر وقت هم یکی پرسید چرا کمه میگیم ssd هستش.:|

باشه به سونی ایمیل میزنیم 1گیگ هارد از نوع super ultra ssd رو ps4 بزاره هر وقت هم یکی پرسید چرا کمه میگیم ssd هستش.:|

شما نمیخواد به سونی ایمیل بزنی اول ببین تحویلت میگره بعد فکر اضافه کردن هارد ssd روی ps4 باش
اگر شرکتهای بزرگی مثل سونی و نینتندو میخواست حرف امثال من وشما رو گوش کنه تا حالا نه شرکتی به اسم نینتندو وجود داشت نه سونی

بازی ای که شما میخوای روی 3DS گیرت نمیاد والا همون pokemon یا shinji migami tensei IV یکی از بهترین JRPG ها هستش خیلی ها منتظرش هستن
این دو بازی فروش کنسول رو 2 برابر خواهد کرد آمار رو پیگیری کن
الان شما بازیه خوب میخوای luigi mansion و Castelvania تازه اگر مطمئنی خیلی حرفه ای هستش حتما Donkey kong country return رو بگیر و بازی کن تا متوجه بشی بازی سخت یعنی چی

عجب حرفی زدی تا حالا دقت نکرده بودم به این موضوع :d

دوست عزيز مخاطب نينتندو شما نيستي خوب سلايق متفاوته. نينتندو رو بايد از دريچه ي ذهن خود نينتندو ببيني تا دركش كني. متاسفانه مردم ما خيلي با نينتندو آشنا نيستن. اين خيلي بده به نظر من چيز خيلي خوبيو دارن از دست ميدن اگه مايكرو يه روز از صحنه حذف شه سوني هست اگر سوني حذف شه مايكرو جاشو پر ميكنه اما اگر نينتندو نباشه هيچي جاش نيست چون هيچي شبيهش نيست خودشه و خودش و خيليا كه دوسش دارن ادعايي هم نداره جاي كسي رو هم تنگ نكرده.

آمار چی رو نشون میده پیروزی موو رو که محاله یا پیروزی ویتا که محال تره

یعنی این بازی ها اصلا برای wiiu نیست دیگه
X
Lego city
Donkey kong
Armikorg
Shadow of eternal
Wonderful 101
Bayonetta 2
Pikimin 3
Monster hunter 3 ultimate

- - -ویرایش - - -

در ضمن چرا گیم پدش در نظر گرفته نشه بیشتر هزینه ی ساخت کنسول همون گیم پد 170 دلاریش هست
ببینید دوستان من خودم بشخصه بازی های شوتر مثل کیلزون و رسیستنس و ... رو به بازی های فانتزی مثل زلدا یا ماریو و... ترجیح میدم.کاملا قبول دارم که سلایق متفاوت هستش ولی خوب من گیمر هم انتظار دارم که وقتی که کنسولی رو میرم بخرم لااقل چنتا بازی های انحصاری خوب داشته باشه نه اینکه تو سال بیان 100 مدل ماریو عرضه کنن.قبول دارم که ماریو بازی بزرگی هستش و جزء بازی های مادر نینتندو هستش ولی خوب دیگه بشخصه من به این امر معتقد هستم که نینتندو واقعا دیگه شورشو دارورده و به جای اینکه بیاد IP جدید معرفی کنه همش داره روی ماریو یا همین زلدا مانور میده.اتفاقا مهدی عزیز بازی هایی که نام بردی عناوین خوبی هستش ولی خوب اکثر این بازی ها مخاطب خودشو داره و از نظر من بدرد گیمر هاردکور نمیخوره.این حرفم هم قبول دارم که تو یه بازی همه چی گرافیک و صداگذاری و.. نیستش ولی خوب بیان بازی عرضه کنن که بتونه مخاطب رو لااقل راضی نگه داره.از نظر من تا اینجا که کنسول جدید نینتندو نتونسته گیمر رو راضی کنه و شما و سایر دوستانی که فن نینتندو هستن مطمئن باشن که همونطور که PS3 از نظر فروش نتونست موفقیت PS2 رو بدست بیاره WII U هم نمیتونه موفقیت WII رو تکرار کنه.در مورد ویتا هم باید بگم که با عناوین بزرگی که در راه داره حتما در اینده مکانش عوض میشه تو بازار.

ببینید دوستان من خودم بشخصه بازی های شوتر مثل کیلزون و رسیستنس و ... رو به بازی های فانتزی مثل زلدا یا ماریو و... ترجیح میدم.کاملا قبول دارم که سلایق متفاوت هستش ولی خوب من گیمر هم انتظار دارم که وقتی که کنسولی رو میرم بخرم لااقل چنتا بازی های انحصاری خوب داشته باشه نه اینکه تو سال بیان 100 مدل ماریو عرضه کنن.قبول دارم که ماریو بازی بزرگی هستش و جزء بازی های مادر نینتندو هستش ولی خوب دیگه بشخصه من به این امر معتقد هستم که نینتندو واقعا دیگه شورشو دارورده و به جای اینکه بیاد IP جدید معرفی کنه همش داره روی ماریو یا همین زلدا مانور میده.اتفاقا مهدی عزیز بازی هایی که نام بردی عناوین خوبی هستش ولی خوب اکثر این بازی ها مخاطب خودشو داره و از نظر من بدرد گیمر هاردکور نمیخوره.این حرفم هم قبول دارم که تو یه بازی همه چی گرافیک و صداگذاری و.. نیستش ولی خوب بیان بازی عرضه کنن که بتونه مخاطب رو لااقل راضی نگه داره.از نظر من تا اینجا که کنسول جدید نینتندو نتونسته گیمر رو راضی کنه و شما و سایر دوستانی که فن نینتندو هستن مطمئن باشن که همونطور که PS3 از نظر فروش نتونست موفقیت PS2 رو بدست بیاره WII U هم نمیتونه موفقیت WII رو تکرار کنه.در مورد ویتا هم باید بگم که با عناوین بزرگی که در راه داره حتما در اینده مکانش عوض میشه تو بازار.
داداش نینتندو نیاز مشتری و فنهاشو نگاه میکنه و میبینه همه ماریو میخوان خود من فقط به خاطر این باززی ها رفتم خریدم اگر دیگه نمیساختن نمیخریدم

- - -ویرایش - - -

داداش نینتندو نیاز مشتری و فنهاشو نگاه میکنه و میبینه همه ماریو میخوان خود من فقط به خاطر این باززی ها رفتم خریدم اگر دیگه نمیساختن نمیخریدم

تنها مشکل WiiU قیمتشه,اگه قیمت رو 150$ بزنند فروش و ساپورت 3rd party زیاد میشه
یکی نیست به ایواتا بگه بجای حرف زدن قیمتو کات کنه

خوشم اومد با منطق اومدی جلو!!!
راست میگی خب یه عدّه نسبتاً کم با بازی های فانتزی جور در نمیان.خب نیان ایکس باکس و انحصاری هاش انگ این سلیقه است.البته اگه هم نیاز به فانتزی هم داشتید کنسول سونی تو حدّ میانه است.بالاخره بازار برای تمام عموم ـه.کسی موفقه که اکثریتو پوشش بده. که نسل قبل نینتندو با درایت تمام این کار رو کرد نسل قبلش سونی و....
بعدم آقا مهدی گفتند دیگه ماریو نیازه اگه نیاز نبود پرونده اش خیلی وقت پیش بسته میشد(البته خود نینتندو هم خیلی کلکه)یا مثلاً همین عشق من(سری زلدا)نینتندو با دو تا اسکرین شاتی که بعداً معلوم شد جز یه پیش نمایش گرافیکی چیزی نبود و تو بازی اصلی چیزای خفن تر از این هاست.کاری کرد ملّت کف و خون قاطی کنند.بعدم ژاپنی ها اصلاً ریسکی نیستند و ریسک پذیر ترینشون هم تو این صنعت همین نینتندوئه.و زدن یه IP جدید نه تنها برای نینتندو بلکه برای خیلی دیگه از شرکت های ژاپنی کار سختیه.
بعدم تغییر مکان برای ویتا امر طبیعی است.حالا میشه چند تا از اون عنوان های بزرگ رو نام ببری اطلاع ندارم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or