Iwata: برخی از بازی سازان نسبت به Wii U بدبین شده اند

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Satoru Iwata، مدیر عامل شرکت نینتندو احساس می کند برخی از بازیسازان به دلیل فروش ضعیف نسخه Wii U بازی های Third Party، نسبت به این کنسول بد بین شده اند.

xpwzq07g5jalgddqcby.jpg

ایواتا در طی مصاحبه ای که نشست سالانه سهام داران برگزار شد، در مورد وضعیت بازی های Third Party بر روی Wii U گفت و به این موضوع اشاره کرد که این وضعیت در آینده بهتر خواهد شد.
ایواتا در این باره گفت: "بازی های Third Party بسیاری در بازه لانچ برای Wii U منتشر شدند، اما چون بسیاری از آن ها فقط یک نسخه تبدیل شده از نسخه های دیگر بازی بودند، با فروش خوبی رو به رو نشده و به همین دلیل، برخی از بازی سازان نسبت به Wii U بد بین شدند. با این حال چندین بازی Third Party همزمان با پلتفرم های دیگر امسال بر روی Wii U نیز منتظر می شوند و ما باید تا زمان انتشار آن بازی ها، Wii U را [از نظر فروش] به جلو برانیم."

وی در مورد آینده این وضعیت گفت: "اگر در آینده تعداد مخاطبانی که ویژگی های خاص نسخه Wii U (مثل قابلیت بازی کردن بر روی GamePad) را ترجیح بدهند تا جایی بیشتر شود که توجه سازندگان و ناشران Third Party را جلب کند و آن ها به پتانسیل اقتصادی Wii U پی ببرند، وضعیت بهتر خواهد شد. در این صورت حتی اگر ناشران برنامه ای برای انتشار بازی برای Wii U هم نداشته باشند، با دیدن بازی های موفق دیگر، نظرشان را عوض می کنند. با بیشتر کردن فروش Wii U توسط بازی های First party در کوتاه مدت و همچنین دیدن موفقیت بازی های Third Party در سال جاری، ما وضعیت فعلی کنسول Wii U را تغییر می دهیم."

صحبت های ایواتا در حالی منتشر می شوند که امروز Ubisoft از عدم سود دهی Zombie U یکی از بازی های Third Party انحصاری Wii U خبر داد.

منبع

امیدوارم که بهتر بشه
در مورد یوبی سافت هم وقتی بازی میسازی 20 تا زامبی بالا سرته با 6 تا تیر همین میشه دیگه
یک جاهاییش اصلا معلوم نبود چی به چیه :|
داش مهدي اين آواتارت تو حلقم منو بردي به دنياي Wind Waker و gamecube و خلاصه دمت جيز:x:-*
اما در مورد تاپيك خوب بايد يه ذره بهشون حق داد به هر حال فروش كنسول كم بوده خود نينتندو هم لا مصب يه زلدا يا مترود درست درمون نميده رو كنسول يه ذره ملت ترغيب شن
Zombie U رو اما من قبول ندارم با اينكه كلا متاش نسبتا پايين بود اما به نظرم بازي فوق العاده اي مياد البت من فقط يه ساعت بازي كردم حداقل از اون RE6 كه به مراتب بهتر بودb-)

امیدوارم که بهتر بشه
در مورد یوبی سافت هم وقتی بازی میسازی 20 تا زامبی بالا سرته با 6 تا تیر همین میشه دیگه
یک جاهاییش اصلا معلوم نبود چی به چیه :|

- - -ویرایش - - -

داش مهدي اين آواتارت تو حلقم منو بردي به دنياي Wind Waker و gamecube و خلاصه دمت جيز:x:-*
اما در مورد تاپيك خوب بايد يه ذره بهشون حق داد به هر حال فروش كنسول كم بوده خود نينتندو هم لا مصب يه زلدا يا مترود درست درمون نميده رو كنسول يه ذره ملت ترغيب شن
Zombie U رو اما من قبول ندارم با اينكه كلا متاش نسبتا پايين بود اما به نظرم بازي فوق العاده اي مياد البت من فقط يه ساعت بازي كردم حداقل از اون RE6 كه به مراتب بهتر بودb-)
خودم امروز رامشو دانلود کردم ببینم بازیش چجوره خدایی توقع نداشتم اینقدر شاخ باشه
زامبی یو واقا از Re6 بهتره و خیلی از جاهاش واقعا ترسناک و استرس دار میشه اما به نظرم بهتر از اینها میتونست باشه
خلاصه من منتظر بازی های جدید هستم مخصوصا ماریو کارت:x

- - -ویرایش - - -

خودم امروز رامشو دانلود کردم ببینم بازیش چجوره خدایی توقع نداشتم اینقدر شاخ باشه
زامبی یو واقا از Re6 بهتره و خیلی از جاهاش واقعا ترسناک و استرس دار میشه اما به نظرم بهتر از اینها میتونست باشه

- - -ویرایش - - -

استودیوهای 3rd Party که سرشون به تنشون میارزه و انجین خونگی دارن اونها رو ارتقاع دادن و از 2-3 سال قبل خودشون رو اماده کردن برای نسل بعد. ساختن گیم برای کنسول جدید با تکنولوژِی 8 سال پیش چیزی نیست که همه دنبالش باشن.

استودیوهای 3rd Party که سرشون به تنشون میارزه و انجین خونگی دارن اونها رو ارتقاع دادن و از 2-3 سال قبل خودشون رو اماده کردن برای نسل بعد. ساختن گیم برای کنسول جدید با تکنولوژِی 8 سال پیش چیزی نیست که همه دنبالش باشن.
ناشران ترد پارتی مشکلشون این نیست که موتورشون ناسازگار هست و این حرف ها
وقتی فروشش خوب باشه مطمئن باش براش بازی می سازن
فوقش که می تونن این بازی های مشترک بین نسل حاضر و بعد رو پورت کنن
دیگه بدترین وضعیتش می شه این که بازی اختصاصی می سازن براش مثل نسل حاضر اگه فروشش خوب بشه

تا3-4 سال دیگه بنظرم وضعش خوب میشه چون اون موقع سازنده ها هر بازیی برای تبلت ها بسازن برای WiiU هم پورت میکنند و بازیهای زیادی میتونه براش بیاد ..از اون طرف هم تا وقتی سونی و مایکرو PS3 و360 رو ساپورت کنند بازیهای اونا هم برای این کنسول میاد .
تا وقتی که طرز فکر برای wiiu اینه همین وضع رو ما در فروم داریم و همه فکر می کنن Wiiu تبلته
تا 2 سال دیگه قدرت تبلت ها به WiiU میرسه و چرا اینکارو نکنند..
پ.ن:هر چند به نظر خودم WiiU نهایتا یک 360 با تبلته اضافست دیگه!

آخرین ویرایش:
تا3-4 سال دیگه بنظرم وضعش خوب میشه چون اون موقع سازنده ها هر بازیی برای تبلت ها بسازن برای WiiU هم پورت میکنند و بازیهای زیادی میتونه براش بیاد ..از اون طرف هم تا وقتی سونی و مایکرو PS3 و360 رو ساپورت کنند بازیهای اونا هم برای این کنسول میاد .​
تا وقتی که طرز فکر برای wiiu اینه همین وضع رو ما در فروم داریم و همه فکر می کنن Wiiu تبلته

تا3-4 سال دیگه بنظرم وضعش خوب میشه چون اون موقع سازنده ها هر بازیی برای تبلت ها بسازن برای WiiU هم پورت میکنند و بازیهای زیادی میتونه براش بیاد ..از اون طرف هم تا وقتی سونی و مایکرو PS3 و360 رو ساپورت کنند بازیهای اونا هم برای این کنسول میاد .

تا 2 سال دیگه قدرت تبلت ها به WiiU میرسه و چرا اینکارو نکنند..
پ.ن:هر چند به نظر خودم WiiU نهایتا یک 360 با تبلته اضافست دیگه!

نه ديگه 360 زلدا نداره همونطور كه wiiu فورتزا نداره در كل دوست عزيز اگه نينتندو رو درك كني يه مدت باهاش زندگي كني عاشقش ميشي و نظرت در موردش عوض ميشه

یعنی اینقدر خوشم میاد حرفا همونجوری عوض میشه که نگو :d
تا دیروز Wii همون PS2 بودش یا یک کنترلر حرکتی الان wiiu یک کنسوله با تبلت

از این حرفا فقط یک چیزی میشه فهمید :
خلاقیت بازی ها در ایران : قدرت سخت افزاری و گرافیک در بازی

آخرین ویرایش:
نه ديگه 360 زلدا نداره همونطور كه wiiu فورتزا نداره در كل دوست عزيز اگه نينتندو رو درك كني يه مدت باهاش زندگي كني عاشقش ميشي و نظرت در موردش عوض ميشه
من تا قبل از PS1 دو نسل کنسول نینتندو داشتم و کاملا هم ازش لذت میبردم همینطور که الانم گاهی اوقات از SMG لذت میبرم اما این طرز فکره شما(و بقیه نینتندو دوستان) باعث میشه اگه باز یک کنسول بده که 16 بیتی با صدای MIDI و یک ماریو یا زلدام براش بسازه باز میاین میگین گرافیک که مهم نیست گیم پلی مهمه و این حس نوستالژیک درون بازیا!!!
اگه قراره فقط به خاطر 4 همین 4 تا بازی کنسول نینتندو بخرید که واقعا بهتره سرنوشتش مثل سگا بشه تا همین بازیارو روی کنسولای سونی یا مایکرو ببینینیم با کیفیت خیلی بیشتری
یعنی اینقدر خوشم میاد حرفا همونجوری عوض میشه که نگو
:d
تا دیروز Wii همون PS2 بودش یا یک کنترلر حرکتی الان wiiu یک کنسوله یا تبلت
آره دیگه از امضاهای بعضیام معلومه چه استرسی رو قبل از لانچ دارن تحمل میکنن!

(این عکس رو از بازی Super smash brow Wiiu برداشتم )
خوب منم همینو میگم اگه نینتندو شکست بخوره این نسل شاید دیگه از این فرمولش استفاده نکنه..واقعا رسیدن به این عکس که به عنوان CG استفاده شده چقدر سخته که نمیکنن اینکارو!حداقل بازی لذت بیشتری پیدا میکنه..الان با هر انجینی بخوان راحت میشه همچین گرافیکی روی WiiU که از نسل حاضر قویترم هست درست کرد
بجاش اینو میدن!
directorvid610.jpg

آخرین ویرایش:
من تا قبل از PS1 دو نسل کنسول نینتندو داشتم و کاملا هم ازش لذت میبردم همینطور که الانم گاهی اوقات از SMG لذت میبرم اما این طرز فکره شما(و بقیه نینتندو دوستان) باعث میشه اگه باز یک کنسول بده که 16 بیتی با صدای MIDI و یک مایرو یا زدام براش بسازه باز میاین میگین گرافیک که مهم نیست گیم پلی مهمه و این حس نوستالژیک درون بازیا!!!
اگه قراره فقط به خاطر 4 همین 4 تا بازی کنسول نینتندو بخرید که واقعا بهتره سرنوشتش مثل سگا بشه تا همین بازیارو روی کنسولای سونی یا مایکرو ببینینیم با کیفیت خیلی بیشتری

نه اصلا راضی نیستم اونجوری بازی کنم من هم دوست دارم گرافیک مثل عکس زیر توی بازی های نینتندو ببینم اما تعیین کننده سخت افزار من نیستم من به خاطر بازی های با گیم پلی عالی میرم کنسول نینتندو میخرم اما گرافیکش هم برام مهمه
(این عکس رو از بازی Super smash brow Wiiu برداشتم )
0n93gbo5d7g697zv0r1w.jpg

تا الانم که wiiu نمیگم عالی بوده حداقلش اینه که بد نبوده

من تا قبل از PS1 دو نسل کنسول نینتندو داشتم و کاملا هم ازش لذت میبردم همینطور که الانم گاهی اوقات از SMG لذت میبرم اما این طرز فکره شما(و بقیه نینتندو دوستان) باعث میشه اگه باز یک کنسول بده که 16 بیتی با صدای MIDI و یک مایرو یا زدام براش بسازه باز میاین میگین گرافیک که مهم نیست گیم پلی مهمه و این حس نوستالژیک درون بازیا!!!

تا يه جاي حرف شما رو قبول دارم هيچكس از اينكه كنسولاي نينتندو ضعيفن خوشحال نيست من خودم خيلي هم ناراحتم اما يه نكته رو هم در نظر بگيريد درسته نينتندو گرافيك نداره اما نكات مثبت ديگه اي داره مثلا نسبت به ps4 و xbone تجربه ي بسيار متفاوتي رو براي شما بوجود مياره با كنسولاي نينتندو ميتونيد لذت ببريد اگرچه از خيلي از تجارب ديگه محروم ميشيد قبول دارم نميشه گيمر بود و فقط كنسول نينتندو داشت اما نميشه گيمر بود و كنسول نينتندو نداشت. به شخصه لحظات خاطره انگيزي با نينتندو دارم الي الخصوص N64 و GameCube

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or