Itagaki: آن‌هایی که Preview می‌نویسند مهارت کافی را ندارند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
devils_third.jpg

خالق عناوینی چون Dead or Alive و Ninja Gaiden، آقای Tomonobu Itagaki معتقد است کسانی که بازیش را تجربه کردند مهارت کافی برای انجامش را نداشتند.

او این صحبت‌ها را در جواب Previewهای منتشر شده برای Devil's Third توسط Eurogamer و Videogamer زده است که وضعیت بازی را "فاجعه‌بار" و "بدترین بازیی که Nintendo منتشر کرده است" خوانده‌اند.
او در پروفایل شخصی خود چنین توضیح می‌دهد:
دوستان، من بالاخره متوجه بازخوردها شدم. Devil's Third بازی است که مهارت گیمر را بازتاب می‌دهد.
او همچنین بخش مولتی‌پلیر را در یک کلمه عالی توصیف کرده است.
هفته‌ی گذشته هم Itagaki کنترلر استاندارد WiiU را برای این بازی نامناسب خواند و دلایل زیر را برشمرد:
1-دکمه‌های چهاروجهی بسیار به هم نزدیک هستند و ممکن است شما دکمه‌ای اشتباهی را فشار دهید.
2-فاصله‌ی 2 آنالوگ از هم بسیار زیاد است و کنترل شما بر بازی را کم می‌کند.
3-Devil's Third بازیی است که وقت زیادی را می‌طلبد و کنترلر اصلی با وزن زیاد خود شما را خسته خواهد کرد.

Devil's Third در تاریخ 28 August عرضه خواهد شد.

منبع

دوست عزیز، اگر منظور دیگه‌ای داشتی بد بیان کردی، کلا با نینتندو و سونی و مایکروسافت کار ندارم چون به نظرم باید از هر چی لذت میبری و دوست داری استفاده کنی (نیازت رو برطرف میکنه) و به کنسول یا برند خاصی محصور نمیکنم اما یکبار پست رو دوباره بخون

یعنی بازی بایونتا ۲ مشکلی داشته که این حرف میزنید، چون من یکی هم از شماره اول و هم دوم بسیار لذت بردم
فقط دلیل این حرف میخواستم بدونم
معمولا ناشر بر روی سازنده تاثیر میگذاره البته این حدت و شدت فرق میکنه تا مطمئن بشه موفقیت مورد انتظار (و از دید) ناشر رو پیدا میکند

خیر ! من خودم بیونتا فنم ، بیونتا و مشکل ؟! بیونتا 2 بازی عالی ای بود ولی روی نینتندو اونقدری فن بیس نداره که فروش لازمو بکنه (تا جایی که یادمه کلی هم خبر در موردش اومد) ، در نتیجه خیلی شیک حروم میشه. مشکله اینه. قبلاً هم فک کنم سر W101 صدای کامیا در اومده بود ، حالا درست یادم نیست. اینکه به یکی اعتراض میکنم همیشه دلیل بر بد بودن فلان بازی نیست ، خصومت شخصی ای هم با کمپانی ای ندارم چون نه سودش میره تو جیب من نه ضررش. برای من فقط بازی ای که دوست دارم و سرپا موندش مهمه.

البته یه اشتباهی هم کردم چند تا موضوع توی ذهنم بود بدون اشاره بهشون فقط نظرمو گفتم و به اسم بازی اشاره کردم. شاید از اولش اینجوری می گفتم مفهوم پست راحت تر منتقل میشد.

@ aiat_gamer
دیگه عادت شده بعد از اون تاپیکه ، با جا و بی جا نقل قول ازت ببینم. شما یه نفر آزادی هر تریپ برداشتی می خوای بکنی

^^^^
ببینین این موضوع خیلی ساده تر از این حرفاست. همین بایونتای یک: آیا سالی که عرضه شد, سازنده ها از فروش بازی راضی بودن؟ کلا آیا بازیهای پلاتینیوم تونستن نسل قبل خوب فروش کنن؟ اونم با یک عالمه PS3 و X360 ی که اون موقع مردم داشتن! آره یا نه؟ نه
yahoo_4.gif
کلا اینجور بازیا نمیتونن خیلی فروش کنن. خصوصا یک New IP اونم هک ان اسلش اونم از نوع ژاپنیش دیگه واویلا
yahoo_4.gif

دوما, اون موقعی که بایونتا و w101 عرضه شد چه تعداد Wii U به فروش رفته بود؟ خب این موضوع خیلی مهمه. سوما, فنهای نینتندو فضایی نیستن که سلیقشون اونجوری که شما میگین فرق داشته باشه. درسته فرقایی هست حرف شما درسته اما چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟ اونا هم مثل بقیه مردم که Xbox و Ps3 داشتن خیلی نخریدن اینجور بازیارو. حالا بازاریابی و تبلیغات نینتندو رو در جریان نیستم, شاید از این نظر کم کاری کردن!

من فکر کنم بایونتا تا همین چند سال پیش فقط یک میلیون نسخه یا همین حدودا ( نمیدونم هر دو یا رو یه کنسول) فروخته بود. خب الان بایونتا 2 نزدیک 600K فروخته شایدم بیشتر. این باتوجه به شرایط Wii U و شرایط خود بازی به نظرم نمیتونه یک اپیک فیل باشه. در ضمن باید درنظر بگیریم که اگه نینتندو نبود نسخه ی دومی هم نبود, اینکه بیایم بهش بگیم " از HnS بکش بیرون" با تمام این شرایط و اوصاف واقعا بی انصافیه.

در ضمن من نمیدونم تفسیر شما از " فن" و "فن بوییسم" چیه. ولی من هیچ وقت همچین صفتی رو نمیتونم قبول کنم در قبال نینتندو. این شرکت حقش تو ایران خیلی بیشتر از این حرفاست همونقدر که سونی و مایکروسافت برام ارزش داره نینتندو هم برام ارزش داره, چون هر سه شرکت برام لحظات خوبی رو به وجود آوردن. اینکه من میام از نینتندو دفاع میکنم دلیل بر این نمیشه که فنش باشم و از این راه پول در بیارم و بابام اونجا سهام دار باشه! این شرکت تو ایران اسمش مثل یک فحش رکیک میمونه. مردم خوششون نمیاد از این شرکت ولی شرط میبندم اگه اکثر شماها اگه چند تا بازی نینتندو این نسل رو بازی میکردین اینقدر نسبت بهش جبهه نداشتین. حداقل یه احترامی براش قائل بودین مثل من. یک سر پروفایل من برین ببینین من از اول تو چه گروهی عضو هستم بعد بگین من فن نینتندو هستم.

والا اگه من این پاراگراف آخرو گفته باشم :دی حالا یه بحثی در موردش شد ولی نه انقدر جنایی :دی توی ایران حداقلش بین گیمرهای سن و سال دار کسی نیست که یه بخشی از دوران گیمریش رو با نینتندو نگذرونده باشه :دی
خلاصه اینکه این بحث ها رو انقدر جدی نگیرید :دی یه بحثی میشه یه جا من اشتباه میکنم یه جا یکی دیگه یه جا من درست میگم یه جا یکی دیگه :دی به شخصه برای خودم هدف تخریب نبوده و نیست :دی

آخرین ویرایش:
^^^^
ببینین این موضوع خیلی ساده تر از این حرفاست. همین بایونتای یک: آیا سالی که عرضه شد, سازنده ها از فروش بازی راضی بودن؟ کلا آیا بازیهای پلاتینیوم تونستن نسل قبل خوب فروش کنن؟ اونم با یک عالمه PS3 و X360 ی که اون موقع مردم داشتن! آره یا نه؟ نه:d کلا اینجور بازیا نمیتونن خیلی فروش کنن. خصوصا یک New IP اونم هک ان اسلش اونم از نوع ژاپنیش دیگه واویلا:d

دوما, اون موقعی که بایونتا و w101 عرضه شد چه تعداد Wii U به فروش رفته بود؟ خب این موضوع خیلی مهمه. سوما, فنهای نینتندو فضایی نیستن که سلیقشون اونجوری که شما میگین فرق داشته باشه. درسته فرقایی هست حرف شما درسته اما چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟ اونا هم مثل بقیه مردم که Xbox و Ps3 داشتن خیلی نخریدن اینجور بازیارو. حالا بازاریابی و تبلیغات نینتندو رو در جریان نیستم, شاید از این نظر کم کاری کردن!

من فکر کنم بایونتا تا همین چند سال پیش فقط یک میلیون نسخه یا همین حدودا ( نمیدونم هر دو یا رو یه کنسول) فروخته بود. خب الان بایونتا 2 نزدیک 600K فروخته شایدم بیشتر. این باتوجه به شرایط Wii U و شرایط خود بازی به نظرم نمیتونه یک اپیک فیل باشه. در ضمن باید درنظر بگیریم که اگه نینتندو نبود نسخه ی دومی هم نبود, اینکه بیایم بهش بگیم " از HnS بکش بیرون" با تمام این شرایط و اوصاف واقعا بی انصافیه.

در ضمن من نمیدونم تفسیر شما از " فن" و "فن بوییسم" چیه. ولی من هیچ وقت همچین صفتی رو نمیتونم قبول کنم در قبال نینتندو. این شرکت حقش تو ایران خیلی بیشتر از این حرفاست همونقدر که سونی و مایکروسافت برام ارزش داره نینتندو هم برام ارزش داره, چون هر سه شرکت برام لحظات خوبی رو به وجود آوردن. اینکه من میام از نینتندو دفاع میکنم دلیل بر این نمیشه که فنش باشم و از این راه پول در بیارم و بابام اونجا سهام دار باشه! این شرکت تو ایران اسمش مثل یک فحش رکیک میمونه. مردم خوششون نمیاد از این شرکت ولی شرط میبندم اگه اکثر شماها اگه چند تا بازی نینتندو این نسل رو بازی میکردین اینقدر نسبت بهش جبهه نداشتین. حداقل یه احترامی براش قائل بودین مثل من. یک سر پروفایل من برین ببینین من از اول تو چه گروهی عضو هستم بعد بگین من فن نینتندو هستم.

آخرین ویرایش:

/:)

Bayo 1 فقط 3 ماه بعد از عرضه ش بیشتر از 1 میلیون و 300 هزار نسخه فروخت، تا الان احتمالا به نزدیک 2 میلیون رسیده.

The game has sold 1.35 million units worldwide by March 31, 2010.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bayonetta

بعد منبع این که Bayo 2 ششصد هزار نسخه فروخته کجاست؟ یه شایعه از نئوگف (که منبعش تایید شده بود توسط ماد های اونجا) گفته بود بود که تو ماه اول آمریکا فقط تونسته 68K بفروشه. آمریکا که بازارش از ژاپن و اورپا هم وسیع تره! توی ژاپن هم فکر کنم 40 یا 50 هزار نسخه تو هفته اول فروخت که در مقایسه با فروش 200 هزار نسخه ای شماره اول تو هفته اول عرضه اش واقعا کمتره. بعید میدونم فروش جهانی با این وضع به 200-300 هزار نسخه هم نزدیک شده باشه. TW101 که هیچی نگم بهتره :دی

Rumor: Bayonetta 2 sold 68,000 units in the U.S. last month - Nintendo Everything

اگه منبعت VGChartz هست که باید بگم شدیدا تو دیواره :دی

پ.ن: کاری به بحث ندارم، فقط خواستم این نکته رو روشن کنم :دی

/:)

Bayo 1 فقط 3 ماه بعد از عرضه ش بیشتر از 1 میلیون و 300 هزار نسخه فروخت، تا الان احتمالا به نزدیک 2 میلیون رسیده.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bayonetta

بعد منبع این که Bayo 2 ششصد هزار نسخه فروخته کجاست؟ یه شایعه از نئوگف (که منبعش تایید شده بود توسط ماد های اونجا) گفته بود بود که تو ماه اول آمریکا فقط تونسته 68K بفروشه. آمریکا که بازارش از ژاپن و اورپا هم وسیع تره! توی ژاپن هم فکر کنم 40 یا 50 هزار نسخه تو هفته اول فروخت که در مقایسه با فروش 200 هزار نسخه ای شماره اول تو هفته اول عرضه اش واقعا کمتره. بعید میدونم فروش جهانی با این وضع به 200-300 هزار نسخه هم نزدیک شده باشه. TW101 که هیچی نگم بهتره :دی

Rumor: Bayonetta 2 sold 68,000 units in the U.S. last month - Nintendo Everything

اگه منبعت VGChartz هست که باید بگم شدیدا تو دیواره :دی

پ.ن: کاری به بحث ندارم، فقط خواستم این نکته رو روشن کنم :دی

آقا باورت میشه من جون کندم بببینم Bayo 1 چقدر فروخته؟:d جالب اینه تو همون ویکیپدیا بود. به خاطر همین من اون پاراگراف رو خیلی حواس جمع نوشتم که قضاوت الکی راجب فروشش نکنم.

ببین مرتضی جان, بایونتا 1 حدود دو میلیون میفروشه. فرض میکنیم فروش بین هر دو کنسول یکسان بوده پس میشه هر کنسولی یک میلیون. با توجه به اینکه تعداد هر دو کنسول اون زمان جمعش خیلی خیلی بیشتر از وی یو زمان عرضه بایو 2 بود:d این منبع که نمیدونم معتبره یا نه میگه تا سال 2009 مجموعا 55 میلیون کنسول تا سال 2009 شیپ شده بود. در حالی اینجا میگه که wii U در ژوئن سال 2014 کلا 6 میلیون کنسول شیپ کرده ( فروشش رو دقیق نمیتونم بگم) . مسئله اینه که "فروش داغون خود Wii U + از بین رفتن فن بیس نسخه اول با کوچ کردن + تبلیغات بد نینتندو" باعث شده فروش بایو2 خیلی بد باشه ( صفت افتضاح رو میذارم برای W101) نه تاثیر نینتندو به عنوان ناشر روی بازی.

و منبع من خودش چند مدت پیش از vg برداشته بود:d الان vg رو چک کردم نوشته 730k:دی مثل اینکه واقعا پرت هست آمارهاش. لامصب خودشون هم آمار رسمی ندادن که آدم درست حسابی نظر بده. پس اشتباه از من بود ببخشید.

والا اگه من این پاراگراف آخرو گفته باشم
:biggrin1:
حالا یه بحثی در موردش شد ولی نه انقدر جنایی
توی ایران حداقلش بین گیمرهای سن و سال دار کسی نیست که یه بخشی از دوران گیمریش رو با نینتندو نگذرونده باشه
خلاصه اینکه این بحث ها رو انقدر جدی نگیرید
یه بحثی میشه یه جا من اشتباه میکنم یه جا یکی دیگه یه جا من درست میگم یه جا یکی دیگه
به شخصه برای خودم هدف تخریب نبوده و نیست

داداش من کلی گفتم چون همش تو تاپیکای نینتندو شرکت میکنم بقیه فکر میکنن من فن زبون نفهمم فقط عاشق نینتندو هستم و بقیه رو هم قبول ندارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or