iPhone 4 بطور رسمی رونمایی شد

شرمنده فقط یه سوال 3gs هنوز Unlockش نیومده ؟

شرمنده چیه دوست من ، دشمنت شرمنده.
عزیز 3gs هم آنلاکش عرضه شده.

منظورم همون SMS فارسی ـه !

دوست من همونطور که گفتم آیفون دارای کیبورد فارسی هست که میشه همه جا ازش استفاده کرد ، از جمله :
اس ام اس ، ایمیل ، نوت (دفترچه یادداشت) و ...

اگر يه لاك فكتوري يه نفر از امريكا بياره فقط از مكالمه نميشه استفاده كرد ديگه يعني از همه خدمات ميشه استفاده كرد فقط سيم كارت ايران داخلش جواب نميده درسته ؟؟

اگه ميشه من ميخام يه ipod touch بگيرم ميتونم بجاش بگم يه iphone 4 برام از همون 199$ بيارن و از مكالمش استفاده نميكنم به صرفه تر نيست به جاي اينكه 250 تومن پول ipod touch بدم ؟

كسي جواب منو ميدونه ؟؟

پس با اين حساب تا موقعی که هک جيلبريک نشه عملاً از iPhone Lock Factory هيچ استفاده اي نميشه کرد ، درسته ؟؟؟
بعد آيا اميدی به هک جيلبريک iPhone جديدا هست ؟؟
اگه هک ميشه حدوداً چه مدّت طول ميکشه ؟؟
منظورم اينه که آيا هک جيلبريک کار آسونی برای هکرهاست ؟؟

پس با اين حساب تا موقعی که هک جيلبريک نشه عملاً از iPhone Lock Factory هيچ استفاده اي نميشه کرد ، درسته ؟؟؟
بعد آيا اميدی به هک جيلبريک iPhone جديدا هست ؟؟
اگه هک ميشه حدوداً چه مدّت طول ميکشه ؟؟
منظورم اينه که آيا هک جيلبريک کار آسونی برای هکرهاست ؟؟

جدای از Jailbreak باید Unlock برای استفاده از آیفون Lock Factory بیاد.Jailbreak باعث میشه شما بتونید از Cydia استفاده کنید و نرم افزارهای کرک شده رو نصب کنید.
اما Unlock کارش اینه که شما بتونید با سیم کارت های غیر از AT&T یا O2 آنتن بگیرید و از سیم کارتتون استفاده کنید.

اُمید که 100% هست.ایشالا هم اون هک میشه و هم فریمور جدید برای 3Gs و ...

نه آنچنان هم آسون نیست،اما این ذاته هکره که تمام راه هایی که وجود داره رو برای هک کردن بره...

جدای از Jailbreak باید Unlock برای استفاده از آیفون Lock Factory بیاد.Jailbreak باعث میشه شما بتونید از Cydia استفاده کنید و نرم افزارهای کرک شده رو نصب کنید.
اما Unlock کارش اینه که شما بتونید با سیم کارت های غیر از AT&T یا O2 آنتن بگیرید و از سیم کارتتون استفاده کنید.

اُمید که 100% هست.ایشالا هم اون هک میشه و هم فریمور جدید برای 3Gs و ...

نه آنچنان هم آسون نیست،اما این ذاته هکره که تمام راه هایی که وجود داره رو برای هک کردن بره...
پدی جون شنيدم که 3.1.3 و 3.1.2 هک جيلبريک شدن ولی آنلاک نشدن .....
معمولاً چه مدّت طول ميکشه که هک آنلاک بياد ????
در کل ميخوام بدونم که اگه زمان زيادی مثلاً بيشتر از 6 ماه طول ميکشه بيخيال خريد iPhone 3GS 8GB بشم .....

پدی جون شنيدم که 3.1.3 و 3.1.2 هک جيلبريک شدن ولی آنلاک نشدن .....
معمولاً چه مدّت طول ميکشه که هک آنلاک بياد ????
در کل ميخوام بدونم که اگه زمان زيادی مثلاً بيشتر از 6 ماه طول ميکشه بيخيال خريد iPhone 3GS 8GB بشم .....

این بار کار جیلبریک ورژن 3.1.3 که البته برای 3.1.2 هم استفاده میشد با Comex بود.Comex هم من داخل توییتر که ازش سوال کردم گفت که قرار نیست Unlock بده بیرون.
اما قبلا MuscleNerd هکر تیم iPhone-Dev و George Hotz اون یکی هکر آیفون آنلاک رو هم عرضه کرده بودند.
فعلا خبری نیست اما شاید یه مرد پیدا شد و آنلاک رو عرضه کرد.

به هر حال زمان عرضه iOs4 نزدیکه و اگر Musclenerd یا George Hotz کار جیلبریک رو انجام بدن،مطمئنا راهی هم برای گوشی های Lock Factory دارن.

من خودم الان از Custom Frimware ورژن 3.1.2 استفاده می کنم روی آیفونم چون Lock Factory هست.

اما من احتمال میدم اگر این 2 نفر هک کنن همون زمان عرضه جیلبریک مثلا iOs4 روش آنلاک رو هم بدن بیرون.

این بار کار جیلبریک ورژن 3.1.3 که البته برای 3.1.2 هم استفاده میشد با Comex بود.Comex هم من داخل توییتر که ازش سوال کردم گفت که قرار نیست Unlock بده بیرون.
اما قبلا MuscleNerd هکر تیم iPhone-Dev و George Hotz اون یکی هکر آیفون آنلاک رو هم عرضه کرده بودند.
فعلا خبری نیست اما شاید یه مرد پیدا شد و آنلاک رو عرضه کرد.

به هر حال زمان عرضه iOs4 نزدیکه و اگر Musclenerd یا George Hotz کار جیلبریک رو انجام بدن،مطمئنا راهی هم برای گوشی های Lock Factory دارن.

من خودم الان از Custom Frimware ورژن 3.1.2 استفاده می کنم روی آیفونم چون Lock Factory هست.

اما من احتمال میدم اگر این 2 نفر هک کنن همون زمان عرضه جیلبریک مثلا iOs4 روش آنلاک رو هم بدن بیرون.
اينجوری که از صحبتت متوجّه شدم يعنی هک جيلبريک با هک آنلاک در ارتباطه و بعد از اينکه جيلبريک شد آنلاک ساده هستش .....
يعنی زياد نگران آنلاک نباشم ؟؟
بعد اينجور که من فهميدم اين 99 و 199 و 299 دلار يه جورايی پيشپرداخت هستن و هرسال بايد يه مبلغی بابت آپگريد پرداخت بشه .....
من يه مسافر دارم از آمريکا که به زودی ميآد ايران و ميخوام بهش بگم که يه آيفون برام بياره ......
مثلاً مسافر من اونجا 199 دلار ميده و يه آيفون ميخره ......
آيا ميتونه اون آيفون 199$ رو از آمريکا خارج کنه ؟؟؟
اگه از آمريکا خارج کرد ، فردا پسفردا که برگشت آمريکا بايد اون هزينه هنگفت بابت آپگريد ساليانه رو پرداخت کنه ؟؟؟
يعنی ميشه با همون 199 دلار بپيچونی و ديگه هزينه اي پرداخت نکنی ؟؟؟؟؟؟

يعنی ميشه با همون 199 دلار بپيچونی و ديگه هزينه اي پرداخت نکنی ؟؟؟؟؟؟

فک نکنم چون اون قیمتی که زده فقط برای پیش فروششونه . به مدت سه سال شما باید حدود 30$ اگه اشتباه نکنم پرداخت کنی .
اگرم فرار کردی هر جور شده گیرت میارن چون به هر حال شما اون گوشی رو از ی کشور جهان اول خریدی ... ;) .

فک نکنم چون اون قیمتی که زده فقط برای پیش فروششونه . به مدت سه سال شما باید حدود 30$ اگه اشتباه نکنم پرداخت کنی .
اگرم فرار کردی هر جور شده گیرت میارن چون به هر حال شما اون گوشی رو از ی کشور جهان اول خریدی ... ;) .
اگه سالی 30 دلار باشه که مهم نيست ، سرجمع 3 * 30 = 90 دلار ميدی و خيال خودت رو راحت ميکنی ......
من فکر ميکنم مبلغی خيلی بيشتری بايد باشه ، آخه منطقی نيست که (199 + 90 = 289 ) با 289 دلار يه آيفون 4 گيرت بياد اونم قسطی !!!!!!!!!
کسی شرايط کامل پيشفروش رو ميدونه ؟؟؟
اگه لينک خارجی هم باشه که چه بهتر
راستی نگفتيد با پيشفروش ميشه از آمريکا خارجش کرد يا نه ؟؟؟

اگه سالی 30 دلار باشه که مهم نيست ، سرجمع 3 * 30 = 90 دلار ميدی و خيال خودت رو راحت ميکنی ......
من فکر ميکنم مبلغی خيلی بيشتری بايد باشه ، آخه منطقی نيست که (199 + 90 = 289 ) با 289 دلار يه آيفون 4 گيرت بياد اونم قسطی !!!!!!!!!
کسی شرايط کامل پيشفروش رو ميدونه ؟؟؟
اگه لينک خارجی هم باشه که چه بهتر
راستی نگفتيد با پيشفروش ميشه از آمريکا خارجش کرد يا نه ؟؟؟

تا اونجا که من اطلاع دارم پیش فروش هیچ ارتباطی به قسطی بودن نداره‌ !
دوستان این قیمت 199 دلار که میبینید برای زمانی هست که شما از این گوشی در آمریکا با اپراطور AT&T استفاده کنید و این هم مشروط به این هست که شما مبالغی نه چندان کم برای قرارداد استفاده با AT&T پرداخت کنید.

ولی کلا اینجوری آیفون لاک خریدن سود داره اما این هم بدونید که شما دردسر یک گوشی لاک فکتوری رو همیشه به دوش خواهید کشید !

ببخشيد اگه مثلا من گوشي رو به صورت unlock factory بگيرم بعد ميشه اگه هكه جيلبرينگش اومد هكش كنم؟
بعد هنوز قيمت unlock معلوم نيست؟

دوست عزیز همونطور که قبلا هم ذکر شد هک جیلبریک برای این هست که شما رو گوشیتون نرم افزار کپی و غیر قانونی نصب کنید و این ارتباطی با لاک بودن یا آنلاک بودن گوشی شما نداره.
شما اگه گوشی آنلاک بگیرید میتونید آیفونتون رو جیلبریک کنید و از نرم افزارهای کپی استفاده کنید.
(دیگه نیازی به هک آنلاک کردن ندارید)

قیمت iphone 3gs تو سایتش زده 99$..این قیمت خودش هست یا اینم باید از AT&A استفاده کنیم؟

خیر عزیز اون هم به صورت Lock Factory و برای استفاده با AT&T و عقد قرارداد عرضه میشه.

راستی دوستان یک تاپیک برای مشاوره خرید محصولات اپل ایجاد کردم که میتونید به این آدرس مراجعه کنید :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1050490&posted=1#post1050490

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or