iPhone 4 بطور رسمی رونمایی شد

پس این 199$ فقط برای آمریکاست؟ احمقانه نیست؟!

فکر میکنم هنوز بین بچه ها سوء تفاهماتی وجود داره که امیدوارم با این توضیحات حل شه :
ببینید دوستان زمانی که یک شرکت (مانند اپل) میاد یک گوشی جدید معرفی میکنه ، شرکتهای اپراتور (مانند AT&T) میان با قراردادن شرایطی برای قرارداد کارکردن با همون اپراتور در مدت معینی ، یک گوشی موبایل رو با قیمتی خیلی خیلی بهتر از قیمت اصلی به مشتری ارائه میدن (که نتیجه میشه همین ۱۹۹ دلاری که میبینید).

و اما در رابطه با کشورهای دیگه ، به این جدول که البته کمی قدیمی هست توجه کنید :

Apple%20Price.jpg

فکر کنم تصویر گویای همه چیز باشه.

فقط در صورتی که آمریکایی باشید میتونید 199 دلار بخرید! تو تمام کشورهای دیگه همون 800-900 تومنی که تو ایرانه در میاد!

نه دوست من اینجوریام نیست ! شما در صورتی که گوشی لاک از آمریکا با قیمت ۱۹۹ دلار تهیه کنید بعد میتونید با هک آنلاک از اون گوشی در همه جا استفاده کنید.
(هرچند قیمت یک همچین گوشی هم در بازار ایران بسیار گران محاسبه میشه و چندان فرق زیادی با آنلاک نداره ! در کل گوشیهای لاک فکتوری هک شده خیلی مشکلات دارند و یک سری از امکاناتشون رو نمیتونید استفاده کنید ، پس در نتیجه به شما پیشنهاد میکنم از گوشیهای آنلاک فکتوری استفاده کنید)

کسی خبر داره آیپاد نانو نسل 6 چه قابلیتایی داره؟

اگه منظورتون همین آخرین مدل باشه :
دارای حافظه ۸ و ۱۶ گیگی ، هشت رنگ مختلف ، امکان فیلم برداری با کیفیت دی وی دی و عکس برداری ، رادیو با قابلیت لایو پاز و آیتونز تگینگ.

• Like
Reactions: HL2-GF
دوستان من فاميل در آمريکا زياد دارم و خيلی راحت ميتونم يه آيفون از آمريکا بگيرم .....
ميخوام مدل iPhone 3GS 8GB که 99 دلار هست رو بگيرم ......
و امّا سؤال :
برای اينکه بتونم از اين گوشی تو شبکه ايران استفاده کنم چقدر بايد هزينه کنم ؟؟؟؟
يکی از دوستان گفت :
در کل گوشیهای لاک فکتوری هک شده خیلی مشکلات دارند و یک سری از امکاناتشون رو نمیتونید استفاده کنید ، پس در نتیجه به شما پیشنهاد میکنم از گوشیهای آنلاک فکتوری استفاده کنید)
چه امکاناتی رو از دست ميدم ؟؟؟

خواهشن جواب بدين .

دوستان این قیمت های 99 و 199 و... که می بینید معمولا به همراه یه قرارداد 2 ساله با اپراتور موردنظر ( مثله at&t در امریکا و o2 در بریتانیا ) داده می شه یعنی باید هزینه ی اون رو هم حساب کنید که در کل کمی کمتر از قیمت unlock به همراه قرارداد می شه .

دوستان من فاميل در آمريکا زياد دارم و خيلی راحت ميتونم يه آيفون از آمريکا بگيرم .....
ميخوام مدل iPhone 3GS 8GB که 99 دلار هست رو بگيرم ......
و امّا سؤال :
برای اينکه بتونم از اين گوشی تو شبکه ايران استفاده کنم چقدر بايد هزينه کنم ؟؟؟؟
يکی از دوستان گفت :
نقل قول:در کل گوشیهای لاک فکتوری هک شده خیلی مشکلات دارند و یک سری از امکاناتشون رو نمیتونید استفاده کنید ، پس در نتیجه به شما پیشنهاد میکنم از گوشیهای آنلاک فکتوری استفاده کنید)

افرادی که اطلاع دارن لطفاً جواب بدن ....

اگر يه لاك فكتوري يه نفر از امريكا بياره فقط از مكالمه نميشه استفاده كرد ديگه يعني از همه خدمات ميشه استفاده كرد فقط سيم كارت ايران داخلش جواب نميده درسته ؟؟

اگه ميشه من ميخام يه ipod touch بگيرم ميتونم بجاش بگم يه iphone 4 برام از همون 199$ بيارن و از مكالمش استفاده نميكنم به صرفه تر نيست به جاي اينكه 250 تومن پول ipod touch بدم ؟

دوست عزیز اینکه چه امکاناتی رو از دست میدی بستگی به نرم افزاری داره که شما به وسیله اون گوشی رو جیلبریک کردی.
اما چون iOS جدید به تازگی معرفی شده و نسخه موجود هم به صورت بتا در دسترس هست پس در نتیجه فعلا در این رابطه هیچ حرفی نمیشه زد. (هر نسخه از سیستم عامل آیفون با نرم افزار مخصوص خودش جیلبریک میشه)

جریان استفاده فقط از میکروسیمکارت چیه؟

دوست عزیز میکروسیم فقط از نظر ابعاد و اندازه با سیم کارتهای معمولی فرق میکنه که میشه سیم کارتهای معمولی رو با بریدن به میکروسیم تبدیل کنید.

مشکل شد 2 تا !!
ميشه بگی جيلبريک يعنی چی ؟؟

راستی اين سؤال من هم هست ميشه پاسخ بديد .....
اگر يه لاك فكتوري يه نفر از امريكا بياره فقط از مكالمه نميشه استفاده كرد ديگه يعني از همه خدمات ميشه استفاده كرد فقط سيم كارت ايران داخلش جواب نميده درسته ؟؟

مشکل شد 2 تا !!
ميشه بگی جيلبريک يعنی چی ؟؟

راستی اين سؤال من هم هست ميشه پاسخ بديد .....

در رابطه با جیلبریک قبلا هم توضیح داده بودم :

دوست من اینجا لازم میبینم دو نکته رو بگم :

۱- هک آنلاک کردن : برای زمانی هست که گوشی شما لاک فکتوری هست (یعنی از همین مدلهای ۱۹۹ و ۲۹۹ دلاری)‌ و شما زمانی که قصد دارید تو اپراتوره دیگری استفاده کنید باید اونو آنلاک کنید.

۲- هک جیلبریک کردن : این نوع هک به شما این اجازه رو میده که رو گوشیتون نرم افزارهای کپی یا تائید نشده اپل رو نصب کنید. مثلا با استفاده از سورسهای سیدیا !
(برای نصب نرم افزار به صورت قانونی روی آیفون شما باید سافتویر خودتون از اپ استور تهیه کنید که خیلی نرم افزارها غیر رایگان هستند)
این نوع هک رو ، حتی روی گوشیهای آنلاک فکتوری هم انجام میدن تا بتونن هم از نرم افزارهای قانونی اپ استور و هم نرم افزارهای کپی و غیر قانونی استفاده کنند.

• Like
Reactions: The Punisher
سلام دوتا سوال که شاید اسپم باشه ولی دیدم چون این تاپیک activeـتره گفتم اینجا بگم :
1. اگه من اینجا یه Iphone 3gs آنلاک فکتوری بگیرم همه ی هک ها لازم رو روش انجام بدم اگه برم اونور آب مشکلی پیش نمیاد ؟!
2. برنامه ی فارسی ساز یا هرچیز دیگه مرتبط با فونت فارسی و ... تو Iphone وجود داره ؟!

سلام دوتا سوال که شاید اسپم باشه ولی دیدم چون این تاپیک activeـتره گفتم اینجا بگم :
1. اگه من اینجا یه Iphone 3gs آنلاک فکتوری بگیرم همه ی هک ها لازم رو روش انجام بدم اگه برم اونور آب مشکلی پیش نمیاد ؟!
2. برنامه ی فارسی ساز یا هرچیز دیگه مرتبط با فونت فارسی و ... تو Iphone وجود داره ؟!

سلام.

۱- اگه آنلاک فکتوری بگیری فقط نیاز هست جیلبریکش کنی (نیاز از این جهت که نرم افزارهای کپی و غیرقانونی توش نصب کنی). تا اونجا که من میدونم خیلیها تو خارج این کار رو میکنند و مشکلی هم نیست !‌

۲- در رابطه با فونت فارسی که خیالت راحت باشه من خودم با آیفون کار میکنم و فونت فارسی هم داره.
اما در رابطه با فارسی ساز لطفا بیشتر توضیح بده !

سلام.

۱- اگه آنلاک فکتوری بگیری فقط نیاز هست جیلبریکش کنی (نیاز از این جهت که نرم افزارهای کپی و غیرقانونی توش نصب کنی). تا اونجا که من میدونم خیلیها تو خارج این کار رو میکنند و مشکلی هم نیست !‌

۲- در رابطه با فونت فارسی که خیالت راحت باشه من خودم با آیفون کار میکنم و فونت فارسی هم داره.
اما در رابطه با فارسی ساز لطفا بیشتر توضیح بده !
منظورم همون SMS فارسی ـه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or