پس این 199$ فقط برای آمریکاست؟ احمقانه نیست؟!
فکر میکنم هنوز بین بچه ها سوء تفاهماتی وجود داره که امیدوارم با این توضیحات حل شه :
ببینید دوستان زمانی که یک شرکت (مانند اپل) میاد یک گوشی جدید معرفی میکنه ، شرکتهای اپراتور (مانند AT&T) میان با قراردادن شرایطی برای قرارداد کارکردن با همون اپراتور در مدت معینی ، یک گوشی موبایل رو با قیمتی خیلی خیلی بهتر از قیمت اصلی به مشتری ارائه میدن (که نتیجه میشه همین ۱۹۹ دلاری که میبینید).
و اما در رابطه با کشورهای دیگه ، به این جدول که البته کمی قدیمی هست توجه کنید :
فکر کنم تصویر گویای همه چیز باشه.
فقط در صورتی که آمریکایی باشید میتونید 199 دلار بخرید! تو تمام کشورهای دیگه همون 800-900 تومنی که تو ایرانه در میاد!
نه دوست من اینجوریام نیست ! شما در صورتی که گوشی لاک از آمریکا با قیمت ۱۹۹ دلار تهیه کنید بعد میتونید با هک آنلاک از اون گوشی در همه جا استفاده کنید.
(هرچند قیمت یک همچین گوشی هم در بازار ایران بسیار گران محاسبه میشه و چندان فرق زیادی با آنلاک نداره ! در کل گوشیهای لاک فکتوری هک شده خیلی مشکلات دارند و یک سری از امکاناتشون رو نمیتونید استفاده کنید ، پس در نتیجه به شما پیشنهاد میکنم از گوشیهای آنلاک فکتوری استفاده کنید)
کسی خبر داره آیپاد نانو نسل 6 چه قابلیتایی داره؟
اگه منظورتون همین آخرین مدل باشه :
دارای حافظه ۸ و ۱۶ گیگی ، هشت رنگ مختلف ، امکان فیلم برداری با کیفیت دی وی دی و عکس برداری ، رادیو با قابلیت لایو پاز و آیتونز تگینگ.