iPhone 4 بطور رسمی رونمایی شد

Reza Razor

کاربر سایت
بالاخره بعد از شایعات و درز کردن خبرهای مختلف از مدل جدید گوشیه فوق محبوب آیفون بالاخره این محصول جدید شرکت Apple بطور رسمی رونماییی شد .

gallery01-20100607.jpg

آیفون جدید از نظر طراحی سعی در مدرن تر کردن طراحی آیفون قبلی دارد .
اما در مورد جزییات فنی گوشی :
نمایشگر گوشی در بین گوشیهای روز دارای بالاترین وضوح تصویری است . این وضوح تصویری 960X640 پیکسل را در یک LCD مجهز به فنافری IPS در سایز 3.5" است .گفته میشود فناوری IPS میتواند کیفیت و رنگبندی کمی فراتر از OLED هارا بنمایش بگذارد .
این نمایشگر از نوعی خاص از پلاستیک مقاوم شده استفاده میکند که 30بار سختر از دیگر درمقابل خش و ضربه است .
همچنین گوشی از پردازنده ی قوی 1GHz از مدل A4 استفاده شده در iPad بهره میبرد که میتواند برای یک گوشی موبایل بسیار مناسب باشد . البته اینبار گوشی جدید آیفون برخلاف iPad با این پردازنده قابلیت Multitasking راهم بهراه خواهد داشت .
از دیگر قابلیتهای منحصربفرد iPhone 4 میتوان به شتاب سنج 3 جهته ی Gyro اشاره کرد که ویژگی ها و قابلیتهای مختلف و جالبی خواهد داشت .
دوربین گوشی نیز یک دوربین 5 مگاپیکلسی فوق العاده است که میتوان از آن بعنوان قوی ترین 5 مگاپیکسلی و یکی از قوی ترین ها در بین دیگر گوشی ها اشاره کرد که اینبار یک فلش LED رانیز شامل میشود . این دوربین قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 720p @30FPS و عکاسی با رزولوشن 2592x1944 را دارد که باوجود پردازنده ی قوی گوشی و سیستم عامل جدید iOS4 میتوانید در داخل گوشی تصاویر و فیلم های گرفته شده را براحتی ویرایش کنید .

General

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
Announced 2010, June
Status Coming soon. Exp. release 2010, June 24th

Size
Dimensions 115.2 x 58.6 x 9.3 mm
Weight 137 g

Display
Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 640 x 960 pixels, 3.5 inches
- Scratch-resistant surface
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Three-axis gyro sensor
- Proximity sensor for auto turn-off

Sound
Alert types Vibration, MP3 ringtones
Speakerphone Yes
- 3.5 mm headset jack

Memory
Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records 100 received, dialed and missed calls
Internal 16/32 GB storage
Card slot No

Data
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared por No
USB Yes, v2.0

Camera
Primary 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash
Features Touch focus, geo-tagging
Video Yes, 720p@30fps, LED video light, geo-tagging
Secondary Yes, videocalling over WiFi only

Features
OS iOS 4 (based on Mac OS)
CPU Apple A4 processor
Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email
Browser HTML (Safari)
Radio No
Games Downloadable, incl. motion-based
Colors Black, White
GPS Yes, with A-GPS support
Java No
- MicroSIM card support only
- Scratch-resistant glass back panel
- Active noise cancellation with dedicated mic.
- Digital compass
- Google Maps
- iBooks application
- Audio/video player and editor
- Voice command/dial
- TV-out

Battery
Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 300 h (2G) / Up to 300 h (3G)
Talk time Up to 14 h (2G) / Up to 7 h (3G)
Music play Up to 40 h

عکسهای دیگر:
gallery06-20100607.jpg

iphone_hero_1_20100607.jpg

iphone-4-hands-on-slashgear-11-slashgear--540x423.jpg

iphone-4-hands-on-slashgear-14-slashgear--540x182.jpg

iphone-4-hands-on-slashgear-83-slashgear-.jpg

iphone-4-hands-on-slashgear-88-slashgear-.jpg

iphone-4-hands-on-slashgear-84-slashgear-.jpg
اطلاعات بیشتر

آخرین ویرایش:
بی خیال-من اومدم پول جمع کنم بخرم- دیدم 4 داره میاد- بی خیال شدم:دی -الان تا پول جمع کنیم اینو بخریم 5 رو معرفی میکنن:دی

الان این 300 دلار هست چرا تو ایذان 3 میلیون می فروشند ؟ :دی
اولا: که اینا لاک شرکتی هست و با مخابرات امریکا کار میکنه که هر ماه باید کلی پیاده بشی!
ثانیا :انلاک فکتوریش گرونتره!
ثالثا :اینجا ایرانه:دی

بی خیال-من اومدم پول جمع کنم بخرم- دیدم 4 داره میاد- بی خیال شدم:دی -الان تا پول جمع کنیم اینو بخریم 5 رو معرفی میکنن:دی

اولا: که اینا لاک شرکتی هست و با مخابرات امریکا کار میکنه که هر ماه باید کلی پیاده بشی!
ثالثا :اینجا ایرانه:دی

البته تو همين پايتخت آنلاک اش ميکنن با 50 تومان.....تمامه اون برنامه ها هم روش ميريزن بازم با 50 تومان.....سر جمع iphon 3gs رو ميشد با 300 خريد.....
البته بايد يکی از خارج واستون مياورد، اون هم بدونه جعبه......که در اين صورت فقط آدم ميتونه به باباش اطمينان کنه و بس :-"
(اين روش فقط تو ايران به درد ميخوره ديگه )

البته تو همين پايتخت آنلاک اش ميکنن با 50 تومان.....تمامه اون برنامه ها هم روش ميريزن بازم با 50 تومان.....سر جمع iphon 3gs رو ميشد با 300 خريد.....
البته بايد يکی از خارج واستون مياورد، اون هم بدونه جعبه......که در اين صورت فقط آدم ميتونه به باباش اطمينان کنه و بس :-"
(اين روش فقط تو ايران به درد ميخوره ديگه )

این حرفا چیه !! اگه اینطوری بود که الان همه 3GS با قیمت پایین می خریدند. ازین خبرا نیست. باید صبر کنیم تا قیمتش توی ایران زیر 1 میلیون بیاد تا اونوقت یکم بصرفه بشه. شخصا خیلی شور و ذوق ندارم چون اونقدر که انتظار داشتم تغییر نکرده و این همه ضرر مالی بصرفه نیست. باید دید ..

از اونجا که اینا قیمت لاک هست و قیمت آنلاک 599 دلار هست (!!!) و اینجا هم که دو برابر میکنن و در نهایت هنوز هک نشده (که بخواد آنلاک بشه) من فکر نمیکنم خریدش جالب باشه

از اونجا که اینا قیمت لاک هست و قیمت آنلاک 599 دلار هست (!!!) و اینجا هم که دو برابر میکنن و در نهایت هنوز هک نشده (که بخواد آنلاک بشه) من فکر نمیکنم خریدش جالب باشه
Unlock بخری که دیگه نیازی به هک نیست !

فک کنم صفحه ش یکم کوچیکتر شده نه؟

خیر، 3.5" بود هنوزم همونه.

Unlock بخری که دیگه نیازی به هک نیست !

دوست من اینجا لازم میبینم دو نکته رو بگم :

۱- هک آنلاک کردن : برای زمانی هست که گوشی شما لاک فکتوری هست (یعنی از همین مدلهای ۱۹۹ و ۲۹۹ دلاری)‌ و شما زمانی که قصد دارید تو اپراتوره دیگری استفاده کنید باید اونو آنلاک کنید.

۲- هک جیلبریک کردن : این نوع هک به شما این اجازه رو میده که رو گوشیتون نرم افزارهای کپی یا تائید نشده اپل رو نصب کنید. مثلا با استفاده از سورسهای سیدیا !
(برای نصب نرم افزار به صورت قانونی روی آیفون شما باید سافتویر خودتون از اپ استور تهیه کنید که خیلی نرم افزارها غیر رایگان هستند)
این نوع هک رو ، حتی روی گوشیهای آنلاک فکتوری هم انجام میدن تا بتونن هم از نرم افزارهای قانونی اپ استور و هم نرم افزارهای کپی و غیر قانونی استفاده کنند.

اگه سوالی بود بگید در خدمتم.

فقط در صورتی که آمریکایی باشید میتونید 199 دلار بخرید! تو تمام کشورهای دیگه همون 800-900 تومنی که تو ایرانه در میاد!
پس اینقدر سر قیمت کل کل نکنید!
ولی انصافا این اپل خیلی نامرده! داشت جور میشد برم نکسس وان رو بگیرم که این معرفی شد:(
بدبختی خیلیم شاخه آدم میمونه چیکار کنه:دی
کسی خبر داره آیپاد نانو نسل 6 چه قابلیتایی داره؟

ثالثا :اینجا ایرانه

من کلا آیفون رو برای تلفن کردن نمی خوام که کلی پیاده بشم ! :دی
اتفاقا توی GSM ارزون تره ! :دی
کاش که نبود ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or