iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
دوستان من نمیخوام وارد این بحث بشم ولی جدا این تو دلم موند گفتم بیام بگم . من گالگسی اس داشتم انقدر دوستان گفتن ایفون بگیری دیگه اینو نمیگیری دستتو از این حرفا خلاصه الان آیفون 4 گرفتم اول از خوبی هاش بگم خدایی رو دست هدفونش ندیدم پخش موسیقیش حرف نداره . بعدشم برنامه ها و بازیهاشه که اونم جدا پیشتازه . صفحه نمایش رتینا به نظرم رزولیشن خیلی خوبی داره گالگسیم روشن تره اینجا از امو ال ای دی بیشتر خوشم اومد.
حالا بدی ها. به خدا داشتم یک روز باهاش ور میرفتم آهنگ بریزم . وحشتناک حالمو گرفت من نمیدونم این چه سیستمیه اپل درست کرده تصویریم که فقط Mp4 باید کلی برنامه بریزی تا یه تصویری پخش کنه یعنی جونم درومد من با گالگسی کلی فرمت بدون لک اجرا میکردم . برنامه ریختنم که با کلی زحمت تونستم که حتما wifi میخواد تا راخت باشی.
خلاصه دوستان الان به این نتیجه رسیدم که واقعا خیلی ها تعصب الکی دارن آیفونه خیلی گوشی فوق العاده ای است ولی نه در اون حدی که میگن . همین باز نبودن سیستم واقعا تو موخه هیچی معلوم نیست کجا میره به نظرم آندروید هنوز مونده به ios برسه ولی روز به روز داره بهتر میشه با اندروید خیلی راحتر بودم .در کل این نظر شخصیم بود لطفا نریزید سرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or