iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
به سرعت browser ها یه نگاه بنداز ،خندت میگیره:))

بعد اگه 1 کوچولو تفکر کنی اون امار mobile installed base از یسالی(همون سال اول ios) تا الان هست نه از 2 سال پیش که بازار اندروید شروع شده. این چند سال فاصله هم اگه وجود نداشت که جای ios با other عوض میشدl0l:p

ولی جدا از مضخرف گویی یه نگاه به امار بندازی (سرعت گسترش اندروید) و میزان گوشی هایی که اندروید ساپورت میکنن،مشخصه که امار هاش همه عوض میشه
منظورم از غول هم Galaxy S II هست،که جداً غوله.

آخرین ویرایش:

بعد اگه 1 کوچولو تفکر کنی اون امار mobile installed base از یسالی(همون سال اول ios) تا الان هست نه از 2 سال پیش که بازار اندروید شروع شده. این چند سال فاصله هم اگه وجود نداشت که جای ios با other عوض میشدl0l:p

ولی جدا از مضخرف گویی یه نگاه به امار بندازی (سرعت گسترش اندروید) و میزان گوشی هایی که اندروید ساپورت میکنن،مشخصه که امار هاش همه عوض میشه
بنده نگاه انداختم به سرعت کسی که باید بخنده شمایی نه کسیه دیگه ! نکنه اون خبری که مبنی بر اینکه سرعت مرورگر آندو 50 برابر Safari هست رو باور کردی :)) ( خیلی غلاقه مندی واست یه ویدئو Compare بین 3Gs و HTC Desire میزارم از خودم و دوستان حالشو ببری ! )

LOL ؟ چطور تو همچین وضعیتی که Xbox 360 نسبت به PS3 داره این موضوع LOL نداره !

مواظب حرف زدنت هم باش مضخرف رو شما میگی iOS هم اگه بنا به این بود رو هر گوشیی بیاد الان آندروید وجود خارجی هم نداشت که یکی امثال تو بدونه اصلا آندروید چیه !
جدا علاقه مندم بدنم از این سخت افزاری غولی وار چه استفاده ای میشه ! ؟ یه بازی درست حسابی ؟
مثل اینکه BMW X6 بخری پول بنزینشو نداشته باشی !

آخرین ویرایش:
من خودم رو گفتم که مضخرف میگفتم.!(اگه بد برداشت کردید عذر میخوام)
حالا شما برو یه compare از S ii و هر چیزی که دلت میخواد ببین،غیر از خودش ،هیچ گوشی توانایی رقابت باهاش رو نداره.

LOL ؟ چطور تو همچین وضعیتی که Xbox 360 نسبت به PS3 داره این موضوع LOL نداره !
این lol رو گفتم که جزو مضخرف گفتم.ولی باز فاصله 3 سال با 1 سال خیلی فرق داره!اگه سونی اون سابقه رو هم ند اشت،100% له میشد ولی android حتما چیزی توش بوده که داره همه رو میزنه زمین،چون نو هست و چیزای جدیدی داره و برای عوام چیز جدیدیه،مثل نینتندو Wiiنیازی هم نیست پول مفت به گلوی کسی بدیم تا بتونیم از os استفاده کنیم،با پول کم هم میشه ازش لذت برد

جدا علاقه مندم بدنم از این سخت افزاری غولی وار چه استفاده ای میشه ! ؟ یه بازی درست حسابی ؟
مثل اینکه BMW X6 بخری پول بنزینشو نداشته باشی !
وا... اینجاش رو نفهمیدم چی میگی.بنزین و x6 نمیدونم قضیش چیه.

من 1.5 میلیون کیس بستم ،فقط بخاطر روون بودن PC و گشت و گذار توی نت،هر کسی گوشی رو بنا به نیازش میخره.بازی کیلو چنده؟مگه کنسول میخوام بخرم؟Vita سال دیگه میاد اون رو میخرم .ولی ربطی به موارد استفاده من نداره.

من این os رو باهاش کار کردم،خیلیم خوشم اومد. یک گوشی با تاچ قوی میخواستم،صفحه نمایش عالی،حجم زیاد،مقداری سرگرمی و وبگردی و نرم افزار هاش.ولی این گوشی خیلی بیشتر هم برام داره!چرا نخرم؟

کسی که X6 میخره پول بنزینشم دار;)

:-/

واقعا نکته همینجاست که آیفون الآن کلا 2 گوشی داره که این iOS رو ساپورت کنن که iPhone 4 و iPhone 3GS ـه و این خودش خیلی عالیه که فقط با 2 گوشی داره با 50 تا گوشی رقابت میکنه !
آندروید سرعت گسترشش واقعا بالاست و از iOS جلو میزنه ولی آیا واقعا معنیش اینه که بهتره ؟
آیا چون ویندوز کل بازار دستشه از Mac و Linux بهتره ؟ :-/

:-/

واقعا نکته همینجاست که آیفون الآن کلا 2 گوشی داره که این iOS رو ساپورت کنن که iPhone 4 و iPhone 3GS ـه و این خودش خیلی عالیه که فقط با 2 گوشی داره با 50 تا گوشی رقابت میکنه !
آندروید سرعت گسترشش واقعا بالاست و از iOS جلو میزنه ولی آیا واقعا معنیش اینه که بهتره ؟
آیا چون ویندوز کل بازار دستشه از Mac و Linux بهتره ؟ :-/
رقابت میکنه،این برای الان هست.اون 50 تا هم با هم رقابت می کنن یکیشون ایفون هست و کل 50 تاشون رقیبن ،این شمایی که فکر میکنی ایفون تافته جدا بافتست!نخیر اون هم تنها یکی از گوشی های خوب هست

نه تورو خدا بگید ویندوز هم اشغاله!حتما چیز خوبیه که یدنیا ازش اسفاده می کنن.اندروید هم از ios بهتر نباشه،بدتر هم نیست.برای من که حس بهتری داره

مهم اینه که همونطور که دوستمون گفت آیفون با 2 تا گوشی داره رقابت میکنه ولی آندروید با n تا گوشی که روزی یکی میاد بیرون ...! جالبه RIM هم آمار خوبی داره ...!
اندروید با گوشی رقابت میکنه؟ اندروید سیستم عامل هست و رقیبش IOS و Win 7 mobile و چنتا دیگه!

ایفون هم با گوی های روز و هم قیمتش رقابت میکنه،قرار نیست با 1100 رقابت کنه که!Htc desire هم همین موقیت رو داره و با چنتا گوشی رقیبه

آخرین ویرایش:
مهم اینه که همونطور که دوستمون گفت آیفون با 2 تا گوشی داره رقابت میکنه ولی آندروید با n تا گوشی که روزی یکی میاد بیرون ...! جالبه RIM هم آمار خوبی داره ...!

مهم اینه که شما میتونی یه گوشی اندرویدی که کاملا هم تراز با آیفون 4 هستش رو با نصف قیمت آیفون بخری. وقتی میشه با 480 تومن گلکسی اس خرید واسه چی آدم 900 بده واسه آیفون که حتی آزادی عمل اندرویدم نداره.

• Like
Reactions: capitanrayan
کلا آیفون فقط یه خوبی به نظر من نسبت به بقیه گوشیا داره ، اونم کیفیت موزیک و دسترسیش به iTunes ـه
هیچ گوشیی نمیتونه به آیفون برسه تو کیفیت و بلندی صدای موزیک ، واقعا از خیلی از MP3 Player های شاخ هم سرتره!
ولی ملت احمق ؟ (یا من احمقم؟) میرن iPhone میخرن کنارش یه iPod هم می خرن :دی یعنی چی آخه؟ :دی
اگه iPhone ، فایل منیجرـه Native می داشت من خفه میشدم... ولی بدون اون افتضاحه ، یعنی 1 میلیون بدی ، بدونی دستگاهت میتونه یه کامپیوتر باشه ولی سر لجبازی شرکت سازنده اینطور نشه

مهم اینه که شما میتونی یه گوشی اندرویدی که کاملا هم تراز با آیفون 4 هستش رو با نصف قیمت آیفون بخری. وقتی میشه با 480 تومن گلکسی اس خرید واسه چی آدم 900 بده واسه آیفون که حتی آزادی عمل اندرویدم نداره.

در اكثر كشورهاى دنيا گوشى ها قراردادى خريده ميشن و كانتركتها تقريبا شبيه هم ديگرن

و اون دوستمون كه ميگه همه گوشيهاى آندرويد با آيفون رقابت نميكنن بهتره بگم كه بيش از 20 گوشى الآن داره باهاش رقابت ميكنه و اينو همه ميدونن ، جالب اينه كه همه از آيفون جديدترن ولى همه تقريبا همون سخت افزار آيفون رو دارن و نكته ديگه هيچ كدوم رزلوشن آيفون رو ندارن . به هرحال شما سعى كنيد :)

من خودم يكى از استفاده كنندگان Blackberry هستم ، واقعا گوشي هاى خوبى ميده ولي الآن فوق العاده از قافله عقبه ولي قيمت پايين گوشى و BlackBerry Service فوق العاده عالى اونو تو بازار نگه داشته .
Blackberry Messenger به نظرم هنوزم بهترين مسنجر گوشيهاست كه واقعا فوق العاده كار ميكنه

و اون دوستمون كه ميگه همه گوشيهاى آندرويد با آيفون رقابت نميكنن بهتره بگم كه بيش از 20 گوشى الآن داره باهاش رقابت ميكنه و اينو همه ميدونن ، جالب اينه كه همه از آيفون جديدترن ولى همه تقريبا همون سخت افزار آيفون رو دارن و نكته ديگه هيچ كدوم رزلوشن آيفون رو ندارن . به هرحال شما سعى كنيد :)

اینکه 2 هسته ای نمیدن چون فعلا سورسی که دو هسته ای بخواد کم هست هم اینکه خب قیمتش بالاتره ! بعدشم هر چی که اسم 1ghz بود که نمیشه بگیم یکیه پس این بنچمارک و اینا همه الکیه؟:دی یکم بگرد و بنچمارک سرچ کن دستت میاد همه چیز...

پ.ن: ایفون اگه رزولوشن داره super amoled رو نداره :دی! فک براندازه super amoled ....

اینکه 2 هسته ای نمیدن چون فعلا سورسی که دو هسته ای بخواد کم هست هم اینکه خب قیمتش بالاتره ! بعدشم هر چی که اسم 1ghz بود که نمیشه بگیم یکیه پس این بنچمارک و اینا همه الکیه؟:دی یکم بگرد و بنچمارک سرچ کن دستت میاد همه چیز...

پ.ن: ایفون اگه رزولوشن داره super amoled رو نداره :دی! فک براندازه super amoled ....
فعلا كه Retina آيفو بهترين LCD سال شناخته شد !
http://www.loopinsight.com/2011/05/17/ipad-iphone-win-display-of-the-year-awards/
http://www.macstories.net/links/iphone-and-ipad-win-display-of-the-year-awards/

• Like
Reactions: PaRaDoXiSt
روله ها احیانا منظورتون مقایسه رتینا با Gorilla Glass بود دیگه:دی!!! چون super amoeld چه ربطی به رتینا داره ؟!!
نوع صفحش super amoled هست ماله ایفون LED-backlit IPS TFT !!!
در ضمن این سایتا از کجا اومده؟! یه لینک از جای معتبر بدین بد نیستا :دی!! تو این سایتا جالبه اسمی از رقیب نیاورده یعنی مثلا بگه این از گوریلا بهتره یا نیست و اینا lol
منبع درست حسابی میخواین engadget که گوریلا گلس رو انتخاب کرده بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or