iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
در اكثر كشورهاى دنيا گوشى ها قراردادى خريده ميشن و كانتركتها تقريبا شبيه هم ديگرن

و اون دوستمون كه ميگه همه گوشيهاى آندرويد با آيفون رقابت نميكنن بهتره بگم كه بيش از 20 گوشى الآن داره باهاش رقابت ميكنه و اينو همه ميدونن ، جالب اينه كه همه از آيفون جديدترن ولى همه تقريبا همون سخت افزار آيفون رو دارن و نكته ديگه هيچ كدوم رزلوشن آيفون رو ندارن . به هرحال شما سعى كنيد :)
اگه منظورت منم که بد برداشت کردی. من گفتم قرار نیست هر گوشی اندرویدی با ایفون رقابت کنه،گفتم گوشی های هم رده و هم قیمت.

در ضمن LCD ایفون خوب هست ولی چیزهای بهتر از اونم هست.همه چیز رزولوشن نیست!
اگه میخوای منطورم رو بهتر بفهمی برو یک فیلم Full HD رو توی یک LCD 22 فول ببین توی یک 40 اینچ هم ببین!مشخصا خیلی از جزئییات که در 40 میبینی رو در 22 نمیبینی!

توی سایزهای کوچیک(در گوشی) رزولوشن تا حدی برتری میاره ولی توی سایز 3-4 اینچ زیاد نمیتونه برتری ایجاد کنه.مشخصه های دیگه هم مهمه.

بطور مثال وقتی توی یک سال مشخصی هستیم،اون بنده خدایی که گوشی تولید میکنه مثل شما نیست که هی بیاد کیفیت رو ببره بالاتر،میشه یچیزی شبیه کرایسس 1 که نه فروشی داشت،نه کسی تونست استفاده کنه،سخت افزار استاندار الان همینه،CPU 1Hhz و 512 مگ رو.
گوشی های جدید تر هم دارن 2 هسته ای میشن با سخت افزار بهتر .
قرار نیست هرچیزی ایفون داره اونا هم بزارن رو گوشیشون،اونا نسبت به اینده بازار و میزان کشش گوشی تصمیم میگیرن نه اینکه بیان اندازه ایفون سخت افزار بزارن.همین 4-5 ماه پیش سامسونگ هر هسته 1Ghz رو 1.2 کرد.حتما دلیلی داشته،منتظر نبودن که دوستان بفرمایند اونا هم up کنن.
این یه ویدئو مقایسه هستhttp://www.youtube.com/watch?v=HSKyRzDUelY&feature=related
Galaxy s رو گیر اوردم که حرفی نباشه. sii که نیاز به مقایسه نداره

آخرین ویرایش:
روله ها احیانا منظورتون مقایسه رتینا با Gorilla Glass بود دیگه:دی!!! چون super amoeld چه ربطی به رتینا داره ؟!!
نوع صفحش super amoled هست ماله ایفون LED-backlit IPS TFT !!!
در ضمن این سایتا از کجا اومده؟! یه لینک از جای معتبر بدین بد نیستا :دی!! تو این سایتا جالبه اسمی از رقیب نیاورده یعنی مثلا بگه این از گوریلا بهتره یا نیست و اینا lol
منبع درست حسابی میخواین engadget که گوریلا گلس رو انتخاب کرده بود !

امين يه چيزي شنيدي يه چيزي ميگيا Gorilla كه صفحه ضد ضربست LcD نيست كه يه نو شيشست خوبه خودت ميگي Gorilla Glass

تا اونجایی که من یادمه و میدونم iPhone بود که تقریبا استاندارد ها رو تویه گوشی هایه موبایل تعریف میکرد. در واقع Android بدون iOS وجود خارجی نداشت.
اما خوب معلوم هست که تعداد گوشی هایه ساپورت Android بیشتر از iOS هست!!! این اصلا حرفهه خنده داریه که اینو مقایسه کنیم! جز اون Nokia که با MS قرار داد داره و چندتا شرکت دیگه از جمله Black Berry بقیه همه دارن به Android رو میارن. چون هم قیمت مناسبی داره + Open Source هست + هزار تا امکان دیگه و این اصلا دلیل نمیشه که بتونه بهتر از iOS باشه.
Android سیستم عامله عالی ای هست ولی خوب iOS یک چیزه دیگست.
در ضمن iOS به دلیل اینکه فقط در چند گوشیه خاص کاربرد داره از لحاظ ساپورت اون گوشی کاملا بهینه تر از Android هست. ( همونطور که تو گوشی هایه امروزه میبینیم که مثلا یکیشون بهترین گوشیه Android هست و ... )

امين يه چيزي شنيدي يه چيزي ميگيا Gorilla كه صفحه ضد ضربست LcD نيست كه يه نو شيشست خوبه خودت ميگي Gorilla Glass

درست میگی! من فکر کردم رتینا شیشه یه سرچ کردم دیدم حق با توئه...
ولی در مورد اینکه رتینا بهتر از super amoled هست فقط میشه گفت لول:دی یعنی عالم و ادم کف کردن از super amoled و بهترین صفحه ی گوشی هست که تا به الان اومده....
gsmarena یه مقایسه ی کلیه خیلی خوب کرده بود میگردم میزارمش! همین 2 هفته پیشم بود...

راستی !!

http://narenji.ir/2877

جالبه....

و در مورد امار صفحه ی قبل !

http://1pezeshk.com/archives/2011/06/دروغ‌گویی-با-نمودار-به-سبک-استیو-جابز.html

درست میگی! من فکر کردم رتینا شیشه یه سرچ کردم دیدم حق با توئه...
ولی در مورد اینکه رتینا بهتر از super amoled هست فقط میشه گفت لول:دی یعنی عالم و ادم کف کردن از super amoled و بهترین صفحه ی گوشی هست که تا به الان اومده....
gsmarena یه مقایسه ی کلیه خیلی خوب کرده بود میگردم میزارمش! همین 2 هفته پیشم بود...

راستی !!

http://narenji.ir/2877

جالبه....

و در مورد امار صفحه ی قبل !

http://1pezeshk.com/archives/2011/06/%d8%af%d8%b1%d9%88%d8%ba%e2%80%8c%da%af%d9%88%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%86%d9%85%d9%88%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d9%87-%d8%b3%d8%a8%da%a9-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%88-%d8%ac%d8%a7%d8%a8%d8%b2.html
MEH

کلی خندیدیم امین،دمت گرم:))=))

احتمالا اماراشون رو از یه بابایی گرفتن:دی:))=))

تا اونجایی که من یادمه و میدونم iPhone بود که تقریبا استاندارد ها رو تویه گوشی هایه موبایل تعریف میکرد. در واقع Android بدون iOS وجود خارجی نداشت.
اما خوب معلوم هست که تعداد گوشی هایه ساپورت Android بیشتر از iOS هست!!! این اصلا حرفهه خنده داریه که اینو مقایسه کنیم! جز اون Nokia که با MS قرار داد داره و چندتا شرکت دیگه از جمله Black Berry بقیه همه دارن به Android رو میارن. چون هم قیمت مناسبی داره + Open Source هست + هزار تا امکان دیگه و این اصلا دلیل نمیشه که بتونه بهتر از iOS باشه.
Android سیستم عامله عالی ای هست ولی خوب iOS یک چیزه دیگست.
در ضمن iOS به دلیل اینکه فقط در چند گوشیه خاص کاربرد داره از لحاظ ساپورت اون گوشی کاملا بهینه تر از Android هست. ( همونطور که تو گوشی هایه امروزه میبینیم که مثلا یکیشون بهترین گوشیه Android هست و ... )
بله،اون موقع ویندوز موبایل هویج تشریف داشتن.و اصلا چیزی از روش تقلید نشد!
(مثل اینکه هنوز با مسئله ی تقلید مشکل دارد،وا... همه میان نواوریهاشون رو از قبلتری هاشون الهام میگیرن -همه ی دنیا)
بعد شما کم نیار که،بگو برای اولین بار گوشی رو اپل اختراع کرد،اصلا سیم کارتم کار اونا بود،بازی رو هم اپل اختراع کرد،ماشن رو هم اپل اختراع کرده حتی ماشین لباس شویی رو.

چی ملاک نمیشه که از IOS بهتر نباشه؟وا... توی امکانات بیشتر از اون نداشته باشه،کمتر هم نداره!در ضمن قیمت و اوپن سورس بودن و اینها همش توجیح هستWin موبایل هم هست قیمتشم خوبه کلی کارایی هم داره،علت اینکه به سمت Android ؤوی میارن چیز دیگست.برتری سیستم عامل نسبت به بقیست.بعدش اوپن سورس بودنشه که اون رو بالاتر میکشه بعدش قیمت و ساپورت و بقیه.

ساپورت گوشی ها هم تنها فرقی که بینشون هست Tegra هست که مثلا بعضی گوشی ها استفاده میکنن یکسری گیم ها بصورت انحصاری براش میاد. ولی باز روش هایی برای اجرا کردنش هست.و کسی بخواد پول خریدن IPHONEبده راحت میتونه باگوشیش اونجور بازی ها رو هم اجرا کنه. لا مشکل.

کلا توی خوب بودن android شکی نیست

اپل همون اول که iPhone 4 رو معرفی کرد خیلی از شرکتهایی که آندروید ساز بودن همرا با ایفون و یا چند ماه بعدش گوشیهایی رو معرفی کردن ( که خیلی از اونها از نظر سخت افزاری ، روی ورق از آیفون سرتر بودن ) ولی جالب قضیه اینجایت که تقریبا همه این گوشیها الان نسل دومشون اومد ! ولی بازم آیفون داره یکه تازی میکنه و میره جلو !

قضیه فقط نرم افزار نیست ، سخت افزارم هست ، چرا وقتی یه گوشی ایفون جدید که میاد کلا همه بازار رو بهم میریزه ، چرا گوشیهای آندروید هیچ کدوم نصف ایفون صدا نمیکنن ؟
چطور آیفونی که یک سال خورده ای پیش عرضه شده هنوزم شرکتهای مختلف سر و دست میشکونن که بتونن باهاش قرارداد ببندن ؟
اگه یادتون باشه Verizon چند ماه پیش با آیفون قرارداد بست و اونو به عنوان اپراتور دوم در ایالات متحده عرضه کرد و جشن معرفی خیلی بزرگی برای ایفونی که چند ماهه اومده و نصف ملت دارن استفاده میکنن گرفت ! چرا واقعا ؟ چون iPhone = Profit
بیش از 425,000 برنامه فقط برای خود ایفون و جالبه میبینیم که بازی ها اول برای آیفون میان بعد از یه مدتی با کیفیت خیلی پایینتر واسه آندروید میان ، ( تا چند ماه پیش که اصلا حتی نمیدمدن ) واقعا چرا ؟ شما که میگید اپل سیستمش همش خالی کردن جیب مردمه ، اگه همین سیستم دزدی نبود هیچ وقت سازنده برنامه و بازی تشویق نمیشد که برای آیفن برنامه بسازه چونکه میدونه سودش حتمیه واسه همین برنامه رو اول اینجا میسازه .

تا الآنم که الانه هیچ گوشی اندرویدی رسپانس تایم آیفون رو ندارن ، اولین بار اینو در حال کار با یک Galaxy Tab متوجه شدم که رسپانس تایم خیلی افتضاحه ، بعد با یه سری اچ تی سی کار کردم ، دیدم همونه ! آخر با یه سرچ کوچیک فهمیدم که توی سایتاشون خودشون میگن که کاش دستگاهمون رسپانس تایمش مثل اپل بود .

Hardware , iOS , Apps
واقعا هنوز خیلی کار داره و مطمین باشید تا چند سال آینده هم اپل یکه تازی میکنه مطمئنم تا چند سال دیگه هم هیچکدوم یه گوشی نیارن که Design ـش مثل آیفون باشه ! حتی توی اینم خیلی کم میارن متاسفانه .
انشاا...

آخرین ویرایش:
اپل همون اول که iPhone 4 رو معرفی کرد خیلی از شرکتهایی که آندروید ساز بودن همرا با ایفون و یا چند ماه بعدش گوشیهایی رو معرفی کردن ( که خیلی از اونها از نظر سخت افزاری ، روی ورق از آیفون سرتر بودن ) ولی جالب قضیه اینجایت که تقریبا همه این گوشیها الان نسل دومشون اومد ! ولی بازم آیفون داره یکه تازی میکنه و میره جلو !

قضیه فقط نرم افزار نیست ، سخت افزارم هست ، چرا وقتی یه گوشی ایفون جدید که میاد کلا همه بازار رو بهم میریزه ، چرا گوشیهای آندروید هیچ کدوم نصف ایفون صدا نمیکنن ؟
چطور آیفونی که یک سال خورده ای پیش عرضه شده هنوزم شرکتهای مختلف سر و دست میشکونن که بتونن باهاش قرارداد ببندن ؟
اگه یادتون باشه Verizon چند ماه پیش با آیفون قرارداد بست و اونو به عنوان اپراتور دوم در ایالات متحده عرضه کرد و جشن معرفی خیلی بزرگی برای ایفونی که چند ماهه اومده و نصف ملت دارن استفاده میکنن گرفت ! چرا واقعا ؟ چون iPhone = Profit
بیش از 425,000 برنامه فقط برای خود ایفون و جالبه میبینیم که بازی ها اول برای آیفون میان بعد از یه مدتی با کیفیت خیلی پایینتر واسه آندروید میان ، ( تا چند ماه پیش که اصلا حتی نمیدمدن ) واقعا چرا ؟ شما که میگید اپل سیستمش همش خالی کردن جیب مردمه ، اگه همین سیستم دزدی نبود هیچ وقت سازنده برنامه و بازی تشویق نمیشد که برای آیفن برنامه بسازه چونکه میدونه سودش حتمیه واسه همین برنامه رو اول اینجا میسازه .

تا الآنم که الانه هیچ گوشی اندرویدی رسپانس تایم آیفون رو ندارن ، اولین بار اینو در حال کار با یک Galaxy Tab متوجه شدم که رسپانس تایم خیلی افتضاحه ، بعد با یه سری اچ تی سی کار کردم ، دیدم همونه ! آخر با یه سرچ کوچیک فهمیدم که توی سایتاشون خودشون میگن که کاش دستگاهمون رسپانس تایمش مثل اپل بود .

Hardware , iOS , Apps
واقعا هنوز خیلی کار داره و مطمین باشید تا چند سال آینده هم اپل یکه تازی میکنه مطمئنم تا چند سال دیگه هم هیچکدوم یه گوشی نیارن که Design ـش مثل آیفون باشه ! حتی توی اینم خیلی کم میارن متاسفانه .

واقعا هم چيزى نداريد كه بگيد :D
امين اگه ميخواي بگي كه اپل از آندرويد كپي كرد با اين حساب كل آندرويد كپيه چون ايده گوشى لمسى هوشمند از اپل بود !

کلا وقتی با اپل فن میخوای بحث کنی همون بهتر نکنی نمیدونم چی بگم علی...
من دیگه بحث نمیکنم
امين يه خواهش برادرانه و دوستانه وقتي حتي در مورط iPhone نميدوني كه اسم LCD رتينا هست خواهشا مارو مورد عنايت هاي بي دريغت قرار نده !

جدا مگه دونستنش چه تحفه ای هست؟مثلا رفقای من که iphone دارن میان بگن LCD گوشیم فلانه. وا... هیچ کدومشون نمیدونن چی هست!

در مورد عنایت هم وقتی ادم میبینه چیزی سرتر از اونی که دوست داره اومده مث شما حرفای زور دار میزنه.وگرنه امین 4 تا لینک داد که امارای الف-... رو برد زیر علامت سوال.

در کل راس میگه جنبه بحث ندارید

آخرین ویرایش:
واقعا هم چيزى نداريد كه بگيد :D
امين اگه ميخواي بگي كه اپل از آندرويد كپي كرد با اين حساب كل آندرويد كپيه چون ايده گوشى لمسى هوشمند از اپل بود !

95 % اندورید از ios کپی شده رو نمیگی ولی حالا ایده برداری رو میبنی شاید از روی اندورید بوده این جوری می خندید

حالا خوبه نگفتین 100% :دی!! بعدشم نمیدونم چه کپیه که ios 5 اومده از اندروید کپی کرده واقعا لول:دی

امين يه خواهش برادرانه و دوستانه وقتي حتي در مورط iPhone نميدوني كه اسم LCD رتينا هست خواهشا مارو مورد عنايت هاي بي دريغت قرار نده !

رتینا فقط یه اسم تجاری هست من فقط همینش رو نمیدونستم وگرنه نوعش رو بهت گفتم!
در کل گیری نداری بدی بی خیال بحث شو :)

خداییش از بروبچ اندوریدی انتظار نداشتم ... خداییش شما بعد از این همه مدت هنوز باور نکردید که نمیشه با اپل فن ها بحث کرد ... بی خیال شید بابا ... الان با دیزایر اچ دی و گالاکسی اس و آرک و مایلستون و ... ( چقدر تنوع) خوشحالیم تا چند وقت دیگه هم که با اومدن و به قیمت رسیدن آتریکس و گالاکسی اس 2 و سنسیشن نور الا نور میشه ... همه فرمت های ویدیویی رو 1080 پخش می کنیم اونم رو چه صفحه هایی ... اندروید رو عشقه ...

خداییش از بروبچ اندوریدی انتظار نداشتم ... خداییش شما بعد از این همه مدت هنوز باور نکردید که نمیشه با اپل فن ها بحث کرد ... بی خیال شید بابا ... الان با دیزایر اچ دی و گالاکسی اس و آرک و مایلستون و ... ( چقدر تنوع) خوشحالیم تا چند وقت دیگه هم که با اومدن و به قیمت رسیدن آتریکس و گالاکسی اس 2 و سنسیشن نور الا نور میشه ... همه فرمت های ویدیویی رو 1080 پخش می کنیم اونم رو چه صفحه هایی ... اندروید رو عشقه ...
بابا بچها یکی توپ اینو بده بره:>b-):-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or