iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
اقا اين چه حوري ميخواد بو درست كنه ؟!؟! ازمايشگاه شيمي نانومتري توش تعبيه كردن :D ؟؟ بعد انشالله اين بو خارج ميشه... از كجاش خارج ميشه ؟‌ بعد روم به ديوار صداي بدي كه از خودش در نمياره :D ؟ كلا من راجبه همچين تكنولوژي هيچ خبري نشنيدم ... حتي نشنيدم بشه بو ها رو به كد ديجيتال تبديل كرد .. حالا چه برسه به اينكه خود بو رو درست كني ...

اقا اين چه حوري ميخواد بو درست كنه ؟!؟! ازمايشگاه شيمي نانومتري توش تعبيه كردن :D ؟؟ بعد انشالله اين بو خارج ميشه... از كجاش خارج ميشه ؟‌ بعد روم به ديوار صداي بدي كه از خودش در نمياره :D ؟ كلا من راجبه همچين تكنولوژي هيچ خبري نشنيدم ... حتي نشنيدم بشه بو ها رو به كد ديجيتال تبديل كرد .. حالا چه برسه به اينكه خود بو رو درست كني ...

احتمالا تاثیر خاصی رو ذهن میذاره که آدم حس میکنه اون بو براش میاد.وگرنه اگر غیر از اینه منم موندم توش.

خوب تموم شد کنفرانس و هیچی معرفی نشد بعد اینکه اعلام شد iOS 5 پاییز میاد معلوم شد خبری از iPhone نسل بعد نخواهد بود !

Oh boy, "one more thing."

"Just a small thing. It pertains to iTunes in the cloud."

دیدین گفتم فیکه ! :d
حالا گذشته از این حرف ها به نظر من که یک فن بوی اپل هستم (صداقت رو حال کنید :p) این کنفرانس اصلا بوی کنفرانس های خوش گذشته رو نداشت ، همه چیز فدای Cloud سرویس شد ، iOS 5 که فقط یه نام بود و در کمال نا باوری حتی اینترفیسش هم تغییر نکرد ! اینترفیس هم تغییر نکرد که هیچ حتی Lock Screen هم تغییراتی توش ایجاد نشد که بعد از ۵ نسخه اصلی واقعا عجیب بود.

از طرفه دیگه اپل واقعا کمر به قتل DVD و یا اصلا کلا دیسک ها کرده ، ای کاش یکی به استیو جابز یاد آوری میکرد که کل دنیا جهان اول نیست و همه اینترنتی ندارند که بتونن یه سیستم عامل رو به صورت آنلاین بخرن ! آنلاین کردن خیلی خوبه ، راحت شدن از محدودیت های دیسک های فیزیکی خیلی خوبه اما الان واقعا زوده که بخواد پشتیبانیش رو از دیسک های فیزیکی پایان بده !

به نظر من این امکاناتی هم که اضافه شده در هر دو سیستم عامل یعنی iOS 5 و MAC OS X Lion در حد یه نسخه اصلی نبود یعنی ای کاش این دو مثلا با نام های iOS 4.4 یا MAC OS X Snow Leopard 10.6.8 ارائه میشدند.

به هر حال WWDC11 به نظر من در حد اندازه های اپل نبود ، اپل محکومه به دادن ایده های نو ، اپل ما رو عادت داده که تکرار توش نبینیم و همیشه سورپرایز شیم ، نمیگم این کنفرانس تکراری بود ، نه ، اما چیزه خیلی جدیدی هم توش نبود.

واقعا چرت بود! يكي نيست بگه مجبوري هر سال يه iOS معرفي كني بعد اينجوري بموني توش؟!

3 4 تا چير كلا اضافه شده بود به iOS يهو شده iOS5 !

همه آيفون ها هم June معرفي شدن اين يكي معلوم نيست قضيش چي بوده كه هنوز خبري ازش نيست

پ.ن: چه گندي خورده به سهام اپل! :d

دیدین گفتم فیکه ! :d
حالا گذشته از این حرف ها به نظر من که یک فن بوی اپل هستم (صداقت رو حال کنید :p) این کنفرانس اصلا بوی کنفرانس های خوش گذشته رو نداشت ، همه چیز فدای Cloud سرویس شد ، iOS 5 که فقط یه نام بود و در کمال نا باوری حتی اینترفیسش هم تغییر نکرد ! اینترفیس هم تغییر نکرد که هیچ حتی Lock Screen هم تغییراتی توش ایجاد نشد که بعد از ۵ نسخه اصلی واقعا عجیب بود.

از طرفه دیگه اپل واقعا کمر به قتل DVD و یا اصلا کلا دیسک ها کرده ، ای کاش یکی به استیو جابز یاد آوری میکرد که کل دنیا جهان اول نیست و همه اینترنتی ندارند که بتونن یه سیستم عامل رو به صورت آنلاین بخرن ! آنلاین کردن خیلی خوبه ، راحت شدن از محدودیت های دیسک های فیزیکی خیلی خوبه اما الان واقعا زوده که بخواد پشتیبانیش رو از دیسک های فیزیکی پایان بده !

به نظر من این امکاناتی هم که اضافه شده در هر دو سیستم عامل یعنی iOS 5 و MAC OS X Lion در حد یه نسخه اصلی نبود یعنی ای کاش این دو مثلا با نام های iOS 4.4 یا MAC OS X Snow Leopard 10.6.8 ارائه میشدند.

به هر حال WWDC11 به نظر من در حد اندازه های اپل نبود ، اپل محکومه به دادن ایده های نو ، اپل ما رو عادت داده که تکرار توش نبینیم و همیشه سورپرایز شیم ، نمیگم این کنفرانس تکراری بود ، نه ، اما چیزه خیلی جدیدی هم توش نبود.

اپل دیشب 3 سرویس معرفی کرد ، 2 سرویس کاملا مجانی و یک OS ـه 29 دلاری !؟
تصور کنید که ملیونها دلار برای iOS ,i Cloud , OS X خرج شده و پول زیادی صرف خدمات پس از فروش و امنیت این نرم افزارها میشه ..

توجه داشته باشید که iOS 5 واقعا کاملترین Mobile Operating System ـه موجوده .. چون هیچ OS ـیی نیست که همه این Features ها رو باهم بدون هیچ چیز اضافه شونده ای داشته باشه Facetime , iMassege , Twitter , Notification Center( میدونم توی آندریود حتی کیبورد رو هم عوض میکنید ، منظور من OS ـه خالیی که از شرکت میاد وگرنه تو Cydia همه چیز پیدا میشه )

یادتون نره که هیچ OS ـه اینقدر نرم افزار ، فروشگاه موسیقی و فیلم و کتاب به خوبی اپل نداره ، الان گوگل هنوز داره زور میزنه با Netflix قرار داد برای موسیقی امضا کنه در حالی که الآن iTunes همراه با iCloud با قابلیت آپلود موسیقی ، میتونه واقعا خیلی از آندروید جلو بیفته .

• Like
Reactions: Ayuna

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or