iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
من قبلا شنیده بودم ژوئن میاد!احتمالا مثل ipad2 می شه که معرفی شد دو هفته بعدش اومد.
پ.ن:بچه ها به نظرتون وضعیت جلبریک این چه جوریه؟

تا زمانی که عرضه نشه نمیشه چیزی در این رابطه گفت ولی خوب این طبیعی هست که از هر نسل به نسل بعدی ، قفل های این گوشی هم سرسخت تر خواهند شد اما خوب قطعا هکرها ترتیب این رو هم میدن. دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره. ;)

پ.ن:بچه ها به نظرتون وضعیت جلبریک این چه جوریه؟
iPad 2 رو واسه اینکه از چیپ A5 استفاده میکنه فعلا تا زمانی که iPhone بعدی نیاد جیلبریک iPad 2 رو نمیدن بیرون حالا چرا اینو گفتم چون هکرا میگن که احتمالا iPhone بعدی هم از همین پردازنده استفاده میکنه ! پس واسه اینکه اپل Explot جیلبریک رو تو iOS 5 نبنده ( اینم اضافه کنم که جیلبریک iPad 2 به دلیل استفاده از A5 با بقیه iDevice ها فرق میکنه ) فعلا جیلبریک رو بیرون ندادند تا آیفون بیاد و بعد که همه چی مشخص شد جیلبریک رو بدن در کل شما از همین الان میتونی iPhone 5 رو جیلبریک شده فرض کنی ! ( مگه اینکه اپل یه لایه امنیتی جدید اضافه کنه تو iOS 5 یه چیزی تو مایه های همین ASLR )
اوون بحث خرید هر ساله آیفون هم اشتباهه روند درستش اینه که شما گوشیتو 2 سالی به بار عوض کنی کاری که خوده من تو این سه سال و نیم انجام دادم
چون 2G مرحوم 2 سال برام کار کرد الانم 1 سال نیم این 3Gs کار میکنه iPhone 5 هم بیاد باید عوض شه قاعدتا"

آخرین ویرایش:
این بو قراره از چی خارج بشه ؟! :دی یعنی یه قطعه ای هست که بوهای مختلف تولید میکنه و باید شارژش کنیم یا چی ؟! :دی چون نامحدود که نیست قاعدتآ !
یادمه یه زمانی میگفتن توی سینماها هم از این تکنولوژی میخوان استفاده کنن ولی نمیدونم به کجا رسید !

منم تعجب کردم که بتونه بو رو تشخیص بده تو صفحه دو هم گفتم بو میده بد پست اول رو دیدم ویرایش کردم:d

اگه شارژی باشه که خیلی ضایع هست مث این که یک شیشه عطر رو کوچیک کنی بزاری تو آیفون دکمه بزنی اسپری کنه=))

آقا شاید مثل سگهای پلیس باشه که بوی هروئین و کراک و این چیزا رو میشناسه. اینم یه چیزی بهش میدی بو کنه بعد هرجا به این بو رسید چشمک بزنه:دی

iPad 2 رو واسه اینکه از چیپ A5 استفاده میکنه فعلا تا زمانی که iPhone بعدی نیاد جیلبریک iPad 2 رو نمیدن بیرون حالا چرا اینو گفتم چون هکرا میگن که احتمالا iPhone بعدی هم از همین پردازنده استفاده میکنه ! پس واسه اینکه اپل Explot جیلبریک رو تو iOS 5 نبنده ( اینم اضافه کنم که جیلبریک iPad 2 به دلیل استفاده از A5 با بقیه iDevice ها فرق میکنه ) فعلا جیلبریک رو بیرون ندادند تا آیفون بیاد و بعد که همه چی مشخص شد جیلبریک رو بدن در کل شما از همین الان میتونی iPhone 5 رو جیلبریک شده فرض کنی ! ( مگه اینکه اپل یه لایه امنیتی جدید اضافه کنه تو iOS 5 یه چیزی تو مایه های همین ASLR )
اوون بحث خرید هر ساله آیفون هم اشتباهه روند درستش اینه که شما گوشیتو 2 سالی به بار عوض کنی کاری که خوده من تو این سه سال و نیم انجام دادم
چون 2G مرحوم 2 سال برام کار کرد الانم 1 سال نیم این 3Gs کار میکنه iPhone 5 هم بیاد باید عوض شه قاعدتا"

اره به احتمال زیاد جیلبریک که میشه ولی به نظرتون اگه جیلبریک نشه بهتر نیست؟!:d

یک جا(جاشو یادم نیست) خوندم که تا پایان 2012 iOS6 هم میاد شما چیزی نشنیدید؟

اره به احتمال زیاد جیلبریک که میشه ولی به نظرتون اگه جیلبریک نشه بهتر نیست؟!:d

یک جا(جاشو یادم نیست) خوندم که تا پایان 2012 iOS6 هم میاد شما چیزی نشنیدید؟

دوست عزیز ، سالی یک iOS خواهیم داشت ، پس جواب مثبت هست ، سال دیگه همین موقع شاهد iOS 6 خواهیم بود.

این بو قراره از چی خارج بشه ؟! :دی یعنی یه قطعه ای هست که بوهای مختلف تولید میکنه و باید شارژش کنیم یا چی ؟! :دی چون نامحدود که نیست قاعدتآ !
یادمه یه زمانی میگفتن توی سینماها هم از این تکنولوژی میخوان استفاده کنن ولی نمیدونم به کجا رسید !

در مورد سینماها تک و توک اجرا شد... ایجاد بو ، آب پاشیدن رو صورت ، یه چیزی می خورد به پات یهو و... یادم ِ معروف شده بود به بُعد ِ چهارم...
ولی این که در تلفن همراه به چه دردی می خوره و ...
تهِ gimmick ِ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or