iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
فکر کنم این ویدئو بیشتر برای مسخره کردن اپل باشه..:d آخه یعنی چی از خودش بو تولید میکنه..؟:d

البته قبلا این فناوری تشخیص بو درست شده و سازنده هاش میگفتن که میشه حتی اون رو به واسطه اینترنت یا موبایل ارسال کرد..
فقط منبع خبر رو هنوز گیر نیوردم..:d

بله... درسته، این فناوری چندین ساله که هست، از لینک زیر هم می تونین اطلاعات بیشتری رو در این مورد به دست بیارین:
Code:
http://digiscents.com/blog/

در آینده:
به.......سلام..چطوری...راستی یه بو جدید گیرم اومده استشمام کردی؟:d
بلوتوثت رو روشن کن.......:d
ازخنده پاره شدم...حيف باگوشيَم نميتونم شكلك از خودم دَروَكُنم.

يادمه چند وقت پيش،شايدم چندسال پيش(!)يه تلويزيونى داشتن ميساختن كه هرچى پخش ميكرد بوشم پخش ميشد نفهميدم آخرش ساختنش يا نه ولى انگار داره اين قضيه جدى ميشه،يا اينكه شده!

معلوم نیست تاریخ اومدنش تو بازار کی هست...؟ داشتیم iphone4 میخریدیما...شانس ما چرا انقد زود...:d
حالا به نظرتون 4 رو بخرم یا 1 سال دیگه هم واسه این صبر کنم تا بیاد و قیمت نجومیش پایین بیاد...

معلوم نیست تاریخ اومدنش تو بازار کی هست...؟ داشتیم iphone4 میخریدیما...شانس ما چرا انقد زود...:d
متن پنهان:
حالا به نظرتون 4 رو بخرم یا 1 سال دیگه هم واسه این صبر کنم تا بیاد و قیمت نجومیش پایین بیاد...
یکی از ویژگی های اصلی اپل اینه که هرگز برای گرفتن بازار جنس اول خودش رو کاهش قیمت نمی ده.
حقیقتش آیفون 4 مشکلات زیادی داره ولی خب یک سال صبر برای شما که احتمالا یک سال قبل هم تا الان صبر کردی زیاده.بخرید.

الان که یه نمه فکر میکنم،خیلی چیز خوفی نیست،ولی خیلی جاها میتونه کمک کنه،در کل بود و نبودش فرق نمیکنه.
اگه 3Dباشه بهتره،بخاطر اینکه فروش 10-15 میلیونی داره و میتونه 3Dرو وارد بازار کنه و از الان اومدنApp ها شروع بشه،ولی این تکنولوژی مفید نیست.ولی بدرد بخور هست

آیفون زمانی حال میداد که خیلی طول میکشید بین معرفی 2 گوشی. اصلا اگر دقت کنید آیفون چه اینجا چه خارج از کشور گرونترین گوشیه اگر طرفداراش بخوان سالی 1000دلار بدن بابت گوشی که از لحاظ سخت افزاری هم تفاوت خیلی خاصی ایجاد نشه که دیگه سنگ رو سنگ باقی نمیمونه.
خلاصه به عمو استیو بگید نشه سامسونگ

آیفون زمانی حال میداد که خیلی طول میکشید بین معرفی 2 گوشی. اصلا اگر دقت کنید آیفون چه اینجا چه خارج از کشور گرونترین گوشیه اگر طرفداراش بخوان سالی 1000دلار بدن بابت گوشی که از لحاظ سخت افزاری هم تفاوت خیلی خاصی ایجاد نشه که دیگه سنگ رو سنگ باقی نمیمونه.
آره این معضل قیمت زیاد iPhone و سالی یه دونه شدنش یکم یقه گیر شده :دی یادمه تو یه فروم خارجی هم دیده بودم که خیلی ها از عرضه شدن هرسال iPhone ناله میکردند.
البته یه چیزی هم میتونیم بگیم :
آقا پول نداری هرسال iPhone بخری؟! یه سال درمیون بخر! :دی
یا اینکه:
آقا پول نداری iPhone بخری؟! خب یه دونه iPod Touch بخر و یه دونه از این کیت های سیم خور و GPS برا iPodـت!
البته اینم میتونیم بگیم:
آقا پول نداری iPhone بخری؟! خب نخر!!! :دی
البته دوستان 3GS دار کم کم باید به فکر فروش گوشیشون باشن که بازی های جدید، 3GS رو ساپورت نمیکنند:دی (اشاره به بازی جدید Madfinger که اسمشو یادم نیس و شدید گرافیک ـش کنسولی ـه)

البته اونجا 1000 دلار نيست 500 دلاره ;)

آره این معضل قیمت زیاد iPhone و سالی یه دونه شدنش یکم یقه گیر شده :دی یادمه تو یه فروم خارجی هم دیده بودم که خیلی ها از عرضه شدن هرسال iPhone ناله میکردند.
البته یه چیزی هم میتونیم بگیم :
آقا پول نداری هرسال iPhone بخری؟! یه سال درمیون بخر! :دی
یا اینکه:
آقا پول نداری iPhone بخری؟! خب یه دونه iPod Touch بخر و یه دونه از این کیت های سیم خور و GPS برا iPodـت!
البته اینم میتونیم بگیم:
آقا پول نداری iPhone بخری؟! خب نخر!!! :دی
البته دوستان 3GS دار کم کم باید به فکر فروش گوشیشون باشن که بازی های جدید، 3GS رو ساپورت نمیکنند:دی (اشاره به بازی جدید Madfinger که اسمشو یادم نیس و شدید گرافیک ـش کنسولی ـه)

هه! آقا رو!

نزار بگم كي بود رفت يك و نيم پول ipad 1 داد! :d
بزار يكي دو ماه ديگه كه اينجا Iphone5 زير 2500 نبود من داشتم زير 2 ميدادم قيافت ديدنيه! :d

خوششون اومده ها!!!
سنسور بو میذارن توش برا اونایی که معدشون ضعیفه؟؟!!!:d
خیلی باحاله ها!! با گوشیت مثلا عطر بزنی!!! اوووففففف که چه کلاسی داره!!:d

تا اونجایی که میدونم iPhone از سال 2007 که معرفی شد همینطوری بود!!! حالا نمیدونم شما قبلا شاید داشتین ما نمیدونستیم!!
نکنه در مورده iPod صحبت میکنین؟
iPhone : 2007 , iPhone 3g :2008 , iPhone 3gs:2009 , iPhone 4 : 2010 , iPhone 5 : TBA 2011

همشونم Release Date هاشون June بوده.

البته اونجا 1000 دلار نيست 500 دلاره
آنلاک فکتوری تو آمازون 770 دلار!
تا اونجایی که میدونم iPhone از سال 2007 که معرفی شد همینطوری بود!!! حالا نمیدونم شما قبلا شاید داشتین ما نمیدونستیم!!
آقا اون موقع باید تند تند آیفون میدادن اما الان مثلا که چی به خاطر سنسور تشخیص بو بیاد گوشی بده؟
حالا میاین میگین سخت افزارش در حد PS3ـه. حتما دولوپرها هم میگن بازی ساختن برا آیفون 5 خیلی سخته 2-3 سال دیگه بازی میسازیم که از 100% قدرت سخت افزاریش بهره برده. ای بابا استیو خره:دی
آقا پول نداری هرسال iPhone بخری؟! یه سال درمیون بخر
استیو پشتش به 4 تا مثه تو خوشه دیگه وگرنه کلاهش پس معرکه بود:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or