iPhone نسل بعد قطعا 6 June معرفی خواهد شد و ...

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

iphone-5-video-thin-300x250.jpg

ویدئو از تمرین استیو جابز برای WWDC پخش شده که در اون بعضی از امکانات جدید iPhone نسل مشخص میشه نکته دیگه ای که هست اینه که آیفون بعدی قطعا معرفی میشه امکانات جدید که اشاره میشه بهش در ویدئو اضافه شدن شارژر خورشیدی و Scent Technology هست. و در نهایت باریک تر از iPhone 4 خواهد بود( و اختمالا سبک تر ).
آپدیت
- نام iPhone بعدی iPhone 5 خواهد بود !
- وزن از 3 دهم پوند به 24 صدم پوند رسیده !
- ُScent Technology سنسور ایجاد بو هست که در iPhone 5 تعبیه شده !
- از شواهد معلومه که پشت iPhone 5 مثل iPad 2 خواهد بود ! حتی طراحی گوشه هاشم مثل iPad 2 هست !
دانلود ویدئو
منبع

آخرین ویرایش:
خودم نظرمو بگم به نظرم این ویدئو هیچ مشکلی نداره و کاملا معتبره ! و از چیزی که من از اینجا میبینم مشخص که پشت iPhone نسل بعد مثل iPad 2 خواهد بود !
پ.ن : از فردا Smartphone های سامسونگ که دارای شارژر خورشیدی هست رو میتونید ببینید !
کسی میدونه Scent Technology چیه ؟ احیانا ربطی به 3D بود LCD نداره که ! چون من یه همچین چیزایی با سرچ کردن فهمیدم !

یه چیز دیگه ای که الان متوجهش شدم اسمش iPhone 5 خواهد بود قبلا شایعه شده بود که iPhone 4S اسم آیفونی بعدیه !
وزن iPhone 4 3 Pound بوده و آیفون بعدی 0.24 Pound خواهد بود !

به نظره من مزخرف ترين گوشي هست
تایید
اینم شده مثل کال آف. سالی یکی میده بیرون. همشم مثل همه فقط وزنش کم میشه.:p
کسی میدونه Scent Technology چیه ؟
فکر کنم یه چیزی تو مایه های همون sense technology باشه که روی htc و اینا هست:d

به نظره من مزخرف ترين گوشي هست
ببخشیدا گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده. جایی این حرفو نزنی بهت میخندن.

به خاطر این سالی یکی میده تا عقب نمونه؟ این چه فرقی با HTC داره؟ HTC سالی چند تا میده بیروون؟ حداقل 4-5 تا میده بیرون. اینم موبایل فرقی نداره.

• Like
Reactions: 1994

به خاطر این سالی یکی میده تا عقب نمونه؟ این چه فرقی با HTC داره؟ HTC سالی چند تا میده بیروون؟ حداقل 4-5 تا میده بیرون. اینم موبایل فرقی نداره.
HTC گوشی میده برای سلیقه ها و پول های مختلف،اینقدرم نگید پیف پیف بو میده،من یکی هر موقع اراده کنم میخرم،ولی علاقه نداشتم،خیلی ها هم مثل من هستند.واقعا من یکی دلایل خودم رو دارم که Iphone رو نمیخرم ولی اینکه دوستان میگن مضخرفه،به نظر من اشتباهه،گوشی خوبیه ،منتها یکی مثل من سلیقش با ios جور نیست!
اوایل بخاطر استثنایی بودنش دوسش داشتم،ولی الان سیستم عامل های دیگرو ترجیح میدم.

باز میگم مزخرف گفتن حرف چرتیه،تو جای خودش خیلی عالیه.

امید وارم اینم مثل ipad 2 شاخ باشه
اصلا شما راکفلر بزرگ:d ما فقیر بیچاره:d
بااا اینی که گفتی نمیشناسم:دی:p دیگه هر کارگری 2-3 میلیون داره،خرج نداریم که:دی
ولی خدایش علت نخریدنم مشکل با apple نیست،دوران جوونیمون ipod داشتیم.الان به android علاقه دارم ولی مث دوستان مشکل ندارم

آخرین ویرایش:

شما سخت نگير جدا همچين طرز فكري ارزش جواب دادن نداره

HOLY SH*T

Scent Technology

تکنولوژی هست که گوشی از خودش بو تولید میکنه اگه تو ویدیو دقت کنید یه جا استیو میگه "توتفرنگی، حالا شما میتونید بوش رو حس کنید ، نه من شوخی نمی کنم ، اپل یه تکنولوژی جدید طراحی کرده به نام Scent
Technology"

اگه این ویدیو راست باشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or