iOS 5 و کیبورد کاملا فارسی !!!

• Thread starter Thread starter Zelda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مباركه عزيز،توييتر فيل تر نيست يا شما از چيزپي ان استفاده ميكنى؟دركل سرعت چطوره؟اين iMessage بين دو ديوايس اپل با واى فاى رايگان امكان چت رو فراهم ميكنه؟

سلام دوست عزیز ، عرضم به خدمت شما که بنده یران نیستم و فیل نیست ، سرعتش تا اینجا واقعا عالیه ، اگه اشتباه نكنم بايد iMasseges اين قابليت رو داشته باشه ولى متاسفانه هنوز كسی رو پیدا نکردم که استفاده کنه بتونم امتحان کنم .

از کیبورد فارسی خیلی خوشم نیومده یکمکی شلوغه .

الآن Reader رو امتحان کردم فوق العادست . وقتی به سایتی برید که مقاله ای توش باشه با کلیک روی ریدر در سفاری تمام صفحه پاک میشه و مقاله با فونت بزرگتر ظاهر میشه ، بدون اینکه چیزی از سایت مزاحمتون باشه ظاهر میشه و میتونید بهتر بخونید .

iCloud رو امتحان کردم به تمامی یوزرها 5 گیگ مجانی میده ( اگه بیشتر خواستید میتونید بخرید ) و میتونید از contacts , mail , photos , reminder و خیلی چیزای دیگه بک آپ بگیرید . تقریبا همون MobileMe ـه

مسعود بدو UDID تو پاک کن اینو تو ملا عام نمیزارن :P

ios 5 رو دانلود کردم از پریروز و منتظرم یه مسلمونی برام udid رو فعال کنه! زود میریزم ببینم چه خبره!
یکی از دوستان ریخته بود میگفت دلیوری نداره!!!!؟
.......
خوب من نمیتونم برم به iOS 5 برو چون iPad 2 3G دارم ! :
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=15442
ای بابا! علی جان به اون دوستت بگو udid مارو فعال کنه چیزی که ازش کم نمیشه بابا! فکر کنم بالای 100 تارو میتونه فعال کنه!

ای بابا! علی جان به اون دوستت بگو udid مارو فعال کنه چیزی که ازش کم نمیشه بابا! فکر کنم بالای 100 تارو میتونه فعال کنه!
گفتم بهش مبگه واسه غريبه ها نميكنم شايد با گوشيشون كاري كنن تو App Store برنامه داره بلوكش ميكنن به من اينجوري گفت وگرنه خودشم ميگه خيليا بهم ميگن و قبول نميكنم !

با اجازه مسعود خان:d
شما میتونی 99$ بدی و جزو developer ها بشی اونوقت میتونی UDIDـت رو ثبت کنی
یا میتونی UDIDـت رو بدی به کسی که developer هست اون واست ثبت کنه...

ممنون از شما،اين فريمور ظاهراً جيلبريك آنتتر شد!
اطلاعات بيشتر در آى-اواِس.آى آر.

دوستان من دوباره Restore كردم ، بعد از كلى تست خيلى باگداره واقعا و با توجه به اينكه اين تازه beta1 ـه
و خيلي از اپليكشنها مشكل دارن مخصوصا tapatalker كه واسه من خيلى مهمه چون واسه فوروم ها از همين استفاده ميكنم ،
خلاصه اين پست من در قسمت باگ
macrumors.com
when u sync & u're wired connected ur phones goes really slow & laggy in using AND in the other hand when sync heavy stuff like thousand of pix & videos it'll take more time cuz u can use the phone while syncing !

the whole device is slower & mostly laggy when u swich between apps or u wanna multi task or launchin an app ( a 4.3.3 with JB is smoother ! )

Keyboard acurity is bad

most of the apps works terrible

after using it more than 10 hours in 2 days im restoring to 4.3.3 now :)

با اجازه مسعود خان:d
شما میتونی 99$ بدی و جزو developer ها بشی اونوقت میتونی UDIDـت رو ثبت کنی
یا میتونی UDIDـت رو بدی به کسی که developer هست اون واست ثبت کنه...
اجازه مام دست شماست علی جان.

ممنون از شما،اين فريمور ظاهراً جيلبريك آنتتر شد!
اطلاعات بيشتر در آى-اواِس.آى آر.
هنوز معلوم نیست کاملا!
این روش هم ابداعی نست فکر کنم! یه سرچی زدم دیدم قبلا از این فایل kernelcache.release.n81 برای جیلبریک استفاده شده بود...

دوستان من دوباره Restore كردم ، بعد از كلى تست خيلى باگداره واقعا و با توجه به اينكه اين تازه beta1 ـه
و خيلي از اپليكشنها مشكل دارن مخصوصا tapatalker كه واسه من خيلى مهمه چون واسه فوروم ها از همين استفاده ميكنم ،
خلاصه اين پست من در قسمت باگ
macrumors.com
یکی گفت سرعتش عالیه یکی گفت خداست یکی گفت بدرد نمیخوره و..
منکه جیلبریک پایدار بشه حتما میرم به 5 !! هیمن امروز 5$ برای فعال کردن udid دادم!

به سلامتى و مباركه ،
والا من همه چيزو ميتونم تحمل كنم الا Lag رو نميتونم ، از همون اول حس نميشه بايد حسابى باهاش بازى كنى متوجه ميشى .
البته مطميناً خيلى از مشكلات در بتا 2 حل ميشن .

به سلامتى و مباركه ،
والا من همه چيزو ميتونم تحمل كنم الا Lag رو نميتونم ، از همون اول حس نميشه بايد حسابى باهاش بازى كنى متوجه ميشى .
البته مطميناً خيلى از مشكلات در بتا 2 حل ميشن .
ممنون.
خبری از بتا 2 نیست! مطمئنید میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or