مباركه عزيز،توييتر فيل تر نيست يا شما از چيزپي ان استفاده ميكنى؟دركل سرعت چطوره؟اين iMessage بين دو ديوايس اپل با واى فاى رايگان امكان چت رو فراهم ميكنه؟
ای بابا! علی جان به اون دوستت بگو udid مارو فعال کنه چیزی که ازش کم نمیشه بابا! فکر کنم بالای 100 تارو میتونه فعال کنه!خوب من نمیتونم برم به iOS 5 برو چون iPad 2 3G دارم ! :
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=15442
دوست عزیز من چطور میتونم خودمو به عنوان دولوپر ثبت کنم؟خوب udid خودمو به عنوان دولوپر ثبت کردم.
امشب اگر حسش بود میرم به 5 ببینم چه خبره!
دوست عزیز من چطور میتونم خودمو به عنوان دولوپر ثبت کنم؟
با اجازه مسعود خان:d
شما میتونی 99$ بدی و جزو developer ها بشی اونوقت میتونی UDIDـت رو ثبت کنی
یا میتونی UDIDـت رو بدی به کسی که developer هست اون واست ثبت کنه...
when u sync & u're wired connected ur phones goes really slow & laggy in using AND in the other hand when sync heavy stuff like thousand of pix & videos it'll take more time cuz u can use the phone while syncing !
the whole device is slower & mostly laggy when u swich between apps or u wanna multi task or launchin an app ( a 4.3.3 with JB is smoother ! )
Keyboard acurity is bad
most of the apps works terrible
after using it more than 10 hours in 2 days im restoring to 4.3.3 now![]()
اجازه مام دست شماست علی جان.با اجازه مسعود خان:d
شما میتونی 99$ بدی و جزو developer ها بشی اونوقت میتونی UDIDـت رو ثبت کنی
یا میتونی UDIDـت رو بدی به کسی که developer هست اون واست ثبت کنه...
هنوز معلوم نیست کاملا!ممنون از شما،اين فريمور ظاهراً جيلبريك آنتتر شد!
اطلاعات بيشتر در آى-اواِس.آى آر.
یکی گفت سرعتش عالیه یکی گفت خداست یکی گفت بدرد نمیخوره و..دوستان من دوباره Restore كردم ، بعد از كلى تست خيلى باگداره واقعا و با توجه به اينكه اين تازه beta1 ـه
و خيلي از اپليكشنها مشكل دارن مخصوصا tapatalker كه واسه من خيلى مهمه چون واسه فوروم ها از همين استفاده ميكنم ،
خلاصه اين پست من در قسمت باگ
macrumors.com