Ion Storm's Deus Exes

سلام . دیدم حیف این دو بازی هست که تاپیک نداشته باشه . بازی Deus Ex سال 2000 منتشر شد و از بهترین بازی های تاریخ PC به شمار میره و بازی دوم نیز ادامه بازی اوله . بازی ها RPG هستن و گیم پلیشون با توجه به سالهایی که از عرضشون می گذره اصلا قدیمی نشده .

دو بازی عبارتند از Deus Ex و Deus Ex : Invisible War .
Deus_Ex_Cover.jpg

3425_867553.jpg

با توجه به این که یه سری ماد برای بازی اول منتشر شده که گرافیک بازی رو خیلی میبره بالا دیدم یه تاپیک بزنم تا بحث کنیم سر ِ این دو بازی .
این بهترین ماد ِ گرافیکی بازی اول هست که گرافیک رو واقعا یکی دو نسل میبره جلو و از کهنه شدن بازی جلو گیری می کنه .
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48278&p=1584282&viewfull=1#post1584282

بحث در مورد ماد هم تو تاپیک مادهاست اینجا نیاریدش .

طریقه نصب ماد هم چون خودم هنوز نصب نکردم نمیدونم اما براتون تو همین تاپیک میزارم هر وقت دانلودش کردم .

من رفتم پیشش با Anna Navare هم صحبت کردم و دست آخر بهم خود ِ Manderly دستور داد که برم سمت Ambrossia یا همچنی چیزی :biggrin1: تا قبل ِ این که Manderely دستور بده سوار قایق بشی نمی تونی سوار شی . مطمئنی دستور بهت داده ؟ :biggrin1:
آره دستور میده.
گفتم، همه میدونن که Deux Ex 1 رو نمیشه بدون خرید بازی کرد.
خیلی هم گشتم و راه حلی نیافتم.

Agreed :دی
ماد صفحه اول رو هم حتماً بندازین تنگش، ارزشش رو داره.
بافتها یه نسل جلو میان.
نور پردازی رو هم بهتر میکنه.
نصبش هم آسونه :دی
فقط یه نکته هست من ماد HDTP رو ریختم و اگه مادهای دیگه رو بریزم Save ـه بازی کار نمی کنه :| اما به درک بازی انقد جلو میری درگیرت می کنه که واقعا گرافیک قدیمیش به چشت نمیاد :دی کاشکی یه ریمیک ازش میزدن :(

من Deus Ex رو همون 11 سال پیش بازی کردم،واقعا عالی بود.فقط اون موقع من زبانم زیاد خوب نبود،این تاپیک و این ماد بهانه ای میشه که دوباره بازیش کنم.
البته فعلا اسیر HUMAN REVOLUTION هستم،و تا تمومش نکنم دست به هیچ بازی دیگه ای نمیزنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or