PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
اقا چرا ویدیوگیم رو فقط به چشم سرگرمی می بینید؟ از تاثیری که می تونه روی مخاطب ایجاد کنه و درکنار سینما و ان تا چیز دیگه حتی می تونه تاثیر فرهنگی داشته باشه چرا غافلید. اینو قبول ندارید؟ بعد حالا فرض کن کل ویدیو گیم و حتی همه ی سرگرمی های دیگه در راستای این باشه که همه ی افراد درشون زیبا هستن و نایسن. این ایا باعث نمی شه مخاطب بعدا در جامعه به مشکل بخوره یا باعث مشکل برای دیگران بشه؟ یعنی فرض کن یه جامعه ای تشکیل بدی که معیارهای زیباییش ارایش زیاد و بزک دوزک باشه، این باعث نمی شه اون بدبختی که پول نداره خودشو زیبا کنه باید سرشو بذاره بمیره؟ پس حق بدید که تا حدودی بخوان چنین مسائلی رو در سرگرمی های مختلف وارد کنن، اما خب بیش از حد بودنش یعنی جوری که دوباره شخصیت زیبا نداشته باشیم هم اشتباهه. اصلا اینکه میگین طرفو زیبا نسازن ازمایشگاهی می شه اتفاقا برعکس حقیقت رو می گین چون دنیای واقعی پره از چهره و فیس های مختلف زشت و زیبا. اینکه بگید ویدیوگیم هم ما بازی می کنیم فقط از دنیا فارغ بشیم تاثیر نمی خوایم بگیریم و فلان هم همه جا صدق نمی کنه. اینکه بگید تاثیر نداره هم باز اشتباهه و شمارو ارجاع می دم به سایتهای پی گرافی که الان می گن باعث مقایسه می شه! :D

خلاصه ی کلام اینه که هر دو حالت چهره ی زشت از نظر عام و زیبا از نظر عام باید تو بازی باشه و نباید جلوش گرفته بشه. 20 سال گیم رو اونطوری ساختن 5 سالم این شکلی. به جایی برنمیخوره.

• Like
Reactions: malek911
مشکل مونث‌ بودن کاراکترهای جدید نیست، کسی اینجا ضد زن نیست ، ضد زن بودن محکومه جایی هم نداره!
مشکل ساخت کاراکترهایی هستند که بویی از زنانگی و چیزی که باید باشند ندارند! چه شخصیتی چه ظاهری!
مدل هایی که انتخاب کردند بجز یوتی ، بقیه همه جذابن ، ولی وقتی داخل مدل سازی بازی می‌شوند بالاخره هر طور شده ویژگی های زیبایی شون رو محو میکنند به دلایلی که هممون میدونیم ولی وقتی میگیم یه سری برچسب های عجیب‌ و غریب میزنن رومون! در صورتی که همه میدونن چرا داره این اتفاقا میوفته.
تفکراتی که ضد مرد مردونه و تستسترونی قوی و تعیین کننده هستش دیگه هی حرف از جوئل و جان مارستون و غیره نزنید...
...
موفقیت و محبوبیت استودیو ها و کاراکتر ها به ۴تا فن‌‌ بوی بدون دیدن محصول خلاصه نمیشه ، کلیت جامعه گیمر ها تصمیم‌ میگیرن از چی خوششون بیاد از چی نیاد ، محصولی دفاع کردنی باشه ، خودش از خودش دفاع میکنه.

کلا بنظرم اینکه یه بازی جدید رو کسی گیر بده چرا شخصیت اصلی زنه خیلی حرف چرت و بیخودیه.

اون بحث زن بودن و مخالفت رو میشه در مورد بازی های شماره دار مثل گاد اف وار تا حدودی درک کرد که خب به ذائقه خیلی ها ممکنه این تغییر خوش نیاد.

ولی در مورد طراحی شخصیت و ویژگی های ظاهری من خودم بشخصه اصلا و ابدا نمیتونم با این چهره و کلا استایل ارتباط بگیرم و مشکل اصلیم هم با بازی همینه.
ببینید ما راجب یه فیلم مستند صحبت نمیکنیم که بخوایم تو دنیای واقعی همه موارد رو انالیز کنیم.

ویدیو گیم یعنی دست باز برای خلق دنیا و کاراکترها.
خب وقتی این امکان هست چرا باید کاراکتر رو جوری طراحی کنم که اول طرف باید پنج ثانیه خیره بشه که این زنه یا مرد ؟!
واقعا دلیلی برای ایجاد این حرکت نمیفهمم!
در حالی که ماها که از اول ویدیو گیم با این مدیا بزرگ شدیم تو ذهنمون حداقل این قیافه های عجیب و غریب به عنوان کاراکتر زن نبوده چه برسه به اینکه بخواد قهرمان بازیمون هم باشه.
بنظرم این حواشی ایجاد شده و این طراحی تو ذوق زن عمدی ایجاد شده وگرنه چه مرضیه اخه این مدل انتخاب چهره.

بازی بنظرم برای موفقیت و محبوبیت بین گیمرها کار سختی داره.
اصلا ابدا من کوچکترین شکی به موارد فنی بازی ندارم چون بنظرم ناتی داگ خفن ترین تو کار خودشه.
ولی تو محبوب شدن بازی و شخصیت اصلی بشدت شک دارم.

آخرین ویرایش:
هیچکاک بزرگ که یکی برترین ها و هنری ترین افراد تاریخ سینماست میگه:
«نقطهٔ اصلی که هنگام انتخاب قهرمان زن فیلم در نظر می‌گیرم این است که او باید طوری ساخته شود که زنان را راضی کند نه مردان؛ چون زنان سه‌چهارم مخاطبان متوسط سینما را تشکیل می‌دهند... بنابراین باید زیبایی واقعی و جوانی واقعی داشته باشد؛ تقلید از آن‌ها فوراً لو می‌رود.»
حتما هیچکاک هم نفهم و هول بود که چنین بازیگرانی رو در نظر می گرفت!
هر کی به این ظاهر انتقاد میکنه دنبال *ورن استار و مسائل زیربند ناف نیست.برخلاف گفته های چپول ها و طرفداران شمول، اتفاقا یه نگاه به دنیای واقعی و کوچه بازار بندازید از ۱۰ تا زن ۹ تاش حتی از لارا کرفت و ایدا و ... هم زیباتر اند(یا خودشون رو زیبا کردن)
میل به زیبایی هم یه مسئله طبیعتی و زیستی است و در ذات و dna انسان بنا شده اتفاقا هر کی دنبال زیبایی یا میل به زیبایی نباشه به نظرم یه مشکل زیستی یا روانشناختی داره
کسی نمیگه کاراکترها اندامهای ج.نسی درشت و بزرگ و اغراق شده داشته باشن و همه جاشون عملی و ارایشی باشه ولی حداقل معیارهای یک نمونه انسان واقعی که عرف جامعه است و اکثریت اونا رو دارن باید داشته باشه همون طور که قبل از کثافت dei همه چی نرمال بود و همه ما هم عاشق سیاه پوستهایی مثل cj بودیم هم کلیر چون کاراکترهای واقعی بودن بر خلاف این موجودات(واقعا کمتر انسانی مثل اینا دیدم) که تو نسل ۹ و اواخر نسل ۸ خلق شدن و واقعا تو جامعه کمتر کسی رو شبیه شون می بینیم.
بحث بحث ایدئولوژیک بودنه مثلا این یارو جردن نه واقعا شبیه یه زن نه یه مرد یعنی ایدئولوژیستی مثل دراکمن همه ی ویژگی های زن بودن رو ازش گرفته از اون طرف هم قدرت و هیکل مردانه رو نداره و شبیه یه موجود مصنوعی و ربات گونه است
بحث سونی و مایکرو و x و y نیست اکثرا همه به این لجنزار آلوده شدن و دستور از بالاست

نطر من نیست.

روانشناسهای حوزه گیمینگ بعد از کلی تحقیق و بررسی مارکتینگ بازیها به این نتیجه رسیدن کاراکتر زن باید خوشگل باشه و برخلاف تصور عموم سفید و کمی چاق و آنتاگونیست های مرد هم باید خوشتیپ باشن و پولدار و بد اخلاق.

جردن کچلش عنقدر بده، بخاطر فرم کلش انم، ولی مو داشته باشه خوشگله:دی

1785180710299.png

اینجا هم ببینید، خوبه انصافی:دی ایکاش تو بازی موش دربیاد بعد یه مدت:دی یا آپشنال باشه، بتونیم انتخاب کنیم چه شکلی باشه.

• Smile
Reactions: blak
جردن کچلش عنقدر بده، بخاطر فرم کلش انم، ولی مو داشته باشه خوشگله:دی

View attachment 415327

اینجا هم ببینید، خوبه انصافی:دی ایکاش تو بازی موش دربیاد بعد یه مدت:دی یا آپشنال باشه، بتونیم انتخاب کنیم چه شکلی باشه.
خیلی قبل از اینکه اصلا این بازی معرفی بشه داشتیم سریال The 100 رو میدیدیم ، من توی خونه گفتم این بازیگره توی رنگین پوست ها خوشگله! چشمای درشتی داره ، اجزای صورتش بهم دیگه میان، وقتی هم‌که تریلر بازی پخش شد برعکس خیلی ها اصلا واسم غریبه نبود ولی اینکه اینطوری شده بود برام عجيب بود.
MV5BMDFmZGNiMDYtMTIwNC00YzZkLWFkZDgtNDRlOTQwNThlMGRhXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
نمیدونم چطوری همچین چیزی رو تبدیل به این‌ کردن!
Intergalactic-Dislikes.png
Screenshot_20260727_232002_Chrome.jpg

-کاراکتر، در بیشتر لحظات، پشت به ماست. بنابراین طراحی چهره،بیش از آنکه نقشی در تجربه بازی داشته باشد. جنبه‌ای نمایشی پیدا می‌کند.، برای پوستر، تصویر تبلیغاتی یا پس‌زمینه پی سی.
آنچه بیشتر اهمیت دارد طراحی لباس، سیلوئت و جزییات ظاهری اوست. زیرا بازیکن بیشترین زمان را از همین زاویه با شخصیت سپری می‌کند و هویت بصری او از همین عناصر شکل می‌گیرد.

- به یادتان می آورم تا بدانید آزادی بیان این نیست که درباره هر چیزی اظهار نظر کنیم.,بلکه به این معناست که حق انتخاب داشته باشیم., هم برای سخن گفتن و هم برای سکوت کردن.
نداشتن نظر درباره همه‌چیز ضعف نیست,بلکه نشانه آگاهی از محدودیت‌های دانسته‌های ماست.
همان‌گونه که گفته‌اند, برای دانایان سکوت بهتر است و برای ابلهان بهتر از آن.

ببینید، یک زن یا مرد،با تمام ویژگی ها و صفات زنانه یا مردانش هست که شناخته می شه...!!!!!

ما شاید افراد معمولی باشیم...ولی نمی تونیم انکار کنیم که جذب افراد خوش سیما و جذاب نمی شیم!!!

اول و اخر زیبایی برای خوده کاراکتره!!!

من الان صدام خوب نیست... برای اینکه فشاری شدم از تروی بیکر(که انصافا هم خوشتیپ و خوش چهره هم هست) بیام بگم نه صدا باید معمولی باشه...گوینده هارو از سر کوچه جمع کنید... چون تمرکزمون بهم می خوره!!!!!!
وای اصلا چکاریه؟ کوجیما شینکاوا رو بندازه بیرون... من وقتی طراحی های این بشر رو تو محصول نهایی می بینم... یهو سمت ستایشش میرم... این باعث میشه از باطن داستان دور بشم... :))

انسان ذاتا از موجود بد اندام که مقصرش خودش بوده و اینکه هپلی می گرده ذاتا فراریه...

بله اگه یکی مغز انیشتین داشته باشه... یکی هنرمندی مثل مارتین باشه تو این وضعیت ما با ابرانسان طرفیم... که اصلا دیگه ظاهر مهم نیست...ولی باطن خودمون رو که نمی تونیم تغییر بدیم!!!!
.
.
.
.
نگاه ND به زن به شدت ضد زن هست... موجودی که تمام صفات مردانه رو داره، به غیر از اندام Tناsلی... اصلا چکاریه... تپه نهایی رو من برای ناتی داگ باز می کنم... دست ناتی داگ باز باشه... اون چیزی که از زن بودن بجا می زاره... در واقع موجودی سه حرفی هست که نمیشه اینجا گفت ولی برای اینکه ممیزی نخوره اول اسم هر فرنچایز رو به ترتیب بنویسید تا مفهوم مشخص بشه
1- محبوب ترین فرنچایز اسکوئر انیکس چه عنوانی هست؟
2-محبوب ترین فرنچایز در دست crystal dynamics چیه؟
3محبوب ترین شخصیت دنیای پلتفرمر که دست نینتندو هم هست چه نامی داره؟

ببخشید دیگه، مجبور بودم اینطوری بگم...
(که البته مشکلی هم نیست...چون دست خودشون نبوده و اتفاقا باید سیستم به شدت هواشون رو داشته باشه و هر کمک هزینه درمانی که می خوان بهشون بدن، منظور من نگاه افراد ناتی داگ به ظاهر یک زن هست)

• Like
Reactions: Scαrface
ببشخید من باز زیاد حرف زدم.
از این زیاد حرف زدن ها, زیاد حرف بزن :)
من تو چند صفحه ی اخیر خودمو کشتم همینا رو بگم ولی انگار خرابتر کردم و ملت اصل موضوع رو ول کردن ولی خودت عالی توضیح دادی
دقیقا منم همین رو میگم.بیاید دنبال چیزای روتین و عرف نباشیم.منتظر یه اتفاق ساده و استاندارد نباشیم.صبر کنیم ببینیم کارگردان و تیمش چجوری غافلگیرمون میکنن.به نظرم دلیل اینکه از بازی اطلاعات زیادی هم نمیدن همین داستان خود بازی باشه.نمیخان ملت قبل تجربه کردن بازی از داستانش اطلاع داشته باشن

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or