PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
جالبه از همتون بپرسن ده تا کاراکتر مورد علاقتونو تو ویدیوگیم بگید عین ده تاشون تو جنس خودشون تمام المان های جذابیت رو تیک میخورن. اینکه یه سری استدیوها دارن یه مشت شخصیت نوبادی و خنثی میکنن تو پاچمون و 4 نفر ناراضین معنیش این نیست عقده کاراکتر فپ متریال دارن.

جردن از لحاظ بصری کوچیکترین جذابیتی برای پروتاگونیست یه ویدیوگیم رو نداره. منظورم صرفا زیبایی یا زشتی نیست. این مشکل رو من با دث استرندینگ هم دارم. به نظرم چهره و استایل نورمن ریداس به درد یه ویدیوگیم چند ده ساعته نمیخوره. کاراکتر جذاب به جوئل میگن. به لارا کرافت میگن. به کلاد میگن. به آرتور یا جان مارستون میگن. این آت و آشغالایی که به عنوان پروتاگونیست دارن فرو میکنن بهمون عروسکم باشن باز زبالن.

همونجور که از یه بازی توقع داریم گرافیک و جلوه های هنری قشنگی داشته باشه همونقدرم میشه انتظار داشت کاراکتری که چند ده ساعت جلو چشممونه از لحاظ هنری چیز چشم نوازی باشه. حالا ممکنه لوکیشن یه بازی مثل تلو یا دارک سولز باشه اینا لوکیشن های خوشگلی ندارن ولی از لحاظ هنری چشم نواز و جذابن.
Intergalactic حالا خوب یا بد، چه ما خوشمون بیاد چه نیاد، بخاطر تصمیمات کانتروورشالی که داره، فعلا شروع بدی داشته. یعنی اولین تریلر بازی بیشتر از جاذبه دافعه داشته و این انکار ناپذیره. نمیشه ام به کسی گفت نظر نده، اعتراض نکن، غر نزن... چون همه اینا حق طبیعی هر آدمیه و ND و Sony هم باید بدونن که این تصمیمات یه شمشیر دو لبه است. همونقدر که ممکنه تحسین رسانه ای براشون بخره، ممکنم هست یه سری ملت رو فراری بده. مثل خود اتفاقات TLoU2 که هم باعث تحسین یه سری بود و هم باعث افتراغ فن ها!
اصلا خود دراکمن به اون بازیگره از قبل گفته بوده بعد نمایش تریلر آماده باش قراره نت منفجر شه بریزن سرت. یعنی طرف رسما میدونسته کاری که کرده هیت میگیره. بعد اینجا براشون عجیبه چنین اتفاقی افتاده.

نمیشه تو موضوع بحث ،جزو نظرات مثبت یا منفی بازی گذاشت چون از بیخ و بن اشتباهه و فقط پرت و پلا گویی میشه گفت.
اینکه "کاراکتر بصورت کاملا بی دلیلی زشته" چطوری باید بگیم که پرت و پلا گویی حساب نشه؟ :D خب اصل قضیه به همین سادگیه چکارش کنیم

مگه بازی فانتزیه و یا پورنه که بگیم یه پلنگ بهتر جواب میداد تا گابریل؟

نیست؟!! اتفاقا دقیقا حرف من این بود که این یه سایفای تخیلی مث استاروارزه نه یه درام واقعگرای خانوادگی!! پس زشت بودن پروتاگونیست الزامی نداره

در ضمن این نفر بالایی @Sepi_60 فک کنم خودش کاراکتر دیزاینره برام جالب بود که ایشونم داره ایراد میگیره:D

_____

اینم بگم من برخلاف خیلیا تو فضای اینترنت هیتر نیل دراکمن نیستم و بنظرم واقعا هنرمنده. اما رویکردش تو casting اینه که صرفا بازیگری و مناسب ایفا کردن نقش رو درنظر میگیره نه ظاهر
البته اگه خوشبین باشیم و نگیم یه آدم ایدئولوژیک در زمینه دایورسیتی هست...

واقعا وضع فروم خیلی زشت و مسخره شده. هر تاپیکی میری یه عده‌ی خاص و ثابت فقط دارن نق میزنن. موضوع اصلیشونم اینه که کرکترای مونث رو مسخره کنن. چون پلاستیکی و مناسب برای کارای شخصیشون نیستن پس حتما زشت و غیر قابل تحملن. جالب اینجاس که اکثرا هم یا ۴۰ سال رو رد کردن یا نزدیک ۴۰ سالن. البته داخل فضای مجازی اصولا همین رفتارای سمی هستش که به چشم میان. باز یه زمانی جنگ کنسولی بود فروم حالت فان داشت. یادمه یه میم‌سنتر ساختن واسه این جماعت ولی نمیتونن یه جا بند بشن!
نق میزنن چون عده ای که میخوان پیام سفارشی بدن تو بازی هاشون دلیل نق زدن میدن. کاراکتر زشت غیر قابل تحمله بخوام برم به قیافه معمولی یا در این بازی فاجعه نگاه کنم اول میرم تو آینه نگاه میکنم بعدش میرم سراغ مردم کوچه خیابون، بازی میکنیم از واقعیت دور شیم نه پیام های اخلاقی قوم مو سبز ها رو گوش کنیم بعدش هم به عنوان طفل این فروم با ۲۵ سال سن میگم اونی که چهل سالش شده نباید دنبال زیبایی باشه؟ مگه کنتر میندازه چهل شدی دیگه عقل و منطق و طبیعت رو بزاری کنار هر زشتی دیدی بگی نه خیلی هم خوبه. تازه این بازیگرش اونقدر زشت نیست مشکل اینه دراکمن که (من عاشق لست دوش) هستم داره زشت ترین ورژنش رو نشون میده بعد وقتی یارو کارگردان اینطوری لج میکنه سمی نیست ما واکنش طبیعی بدیم میشه رفتار سمی

هردوطرف حق دارن! نمیشه به هیچکس خرده گرفت.
مقصر فقط و فقط ناتی داگه که هیچی از بازی نمایش نمیده و همچین کاراکتر پرحاشیه ای رو با یه تیزر تنها گذاشته. شاید حتی طراحیشو تغییر داده باشن معلوم نیست منتهی مشکل اصلی همون عدم نمایش بازیه.

اینکه "کاراکتر بصورت کاملا بی دلیلی زشته" چطوری باید بگیم که پرت و پلا گویی حساب نشه؟ :D خب اصل قضیه به همین سادگیه چکارش کنیم

نیست؟!! اتفاقا دقیقا حرف من این بود که این یه سایفای تخیلی مث استاروارزه نه یه درام واقعگرای خانوادگی!! پس زشت بودن پروتاگونیست الزامی نداره

در ضمن این نفر بالایی @Sepi_60 فک کنم خودش کاراکتر دیزاینره برام جالب بود که ایشونم داره ایراد میگیره:D

_____

اینم بگم من برخلاف خیلیا تو فضای اینترنت هیتر نیل دراکمن نیستم و بنظرم واقعا هنرمنده. اما رویکردش تو casting اینه که صرفا بازیگری و مناسب ایفا کردن نقش رو درنظر میگیره نه ظاهر
البته اگه خوشبین باشیم و نگیم یه آدم ایدئولوژیک در زمینه دایورسیتی هست...
بحث تخصص شد.الان یه چند وقتیه یه جوی تو فضای فرهنگی و هنری دنیا بوجود اومده که مخاطب و مصرف کننده ی عام به زور میخان خالق اثر چیزی که باب میل و تخیل و درک و فهم خودشون هست رو تولید کنه.یه جورایی دارن دست میبرن تو کار خالق اثر.نمونش تو ویدیو گیم و هم سینما مشخصه و جدیدترینش هم فیلم اودیسه ی نولان هستش.همش میخان از منظر خودشون کارگردان فیلم بسازه و چیزای متفاوتی رو برنمیتابن.یه جورایی مخاطب عام داره خلاقیت رو میکشه(به لطف فضای مجازی) و صداشون رو بیشتر از چیزی که هستن نشون میدن.این وسط همه نمیتونن مقاومت کنن و باید نولان باشی که نظر مردم برات مهم نباشه و کار خودت رو انجام بدی.

زیاد گفتم ولی اصل منظورم اینه که باید بزاریم خالق اثر کارش رو بکنه و افکار و خواسته های خودمون رو نباید بکنیم تو حلقش.هنرمند ثبت سفارش انجام نمیده

آخرین ویرایش:
بعضی از نظرات اونم تو فروم بازی که همه گیمر هستیم و باید یه فرقایی با افراد دیگه داشته باشیم خیلی عجیب و دور از انصافه.درست مثل نقد سینمایی و منتقدی مثل مسعود فراستی.نمیگم همه نظراتش چرته ولی نقد باید جوری باشه که سازنده ی اثر و یا کسی که از اثر تولید شده خوشش میاد هم نقدت رو درک کنه.الان کریه المنظر بودن کارکتر بازی (که قطعا نیست) رو چیکارش کنیم؟

پرسپکتیوت رو متوجه میشم، اما منطقی نیست واقعا حرفت. اینکه ما گیمر هستیم، دلیل نمیشه نگاه انقدر منطقی هم داشته باشیم به همه چیز. و مهم تر اینه که نمیشه به کسی که اینجوری فکر نمیکنه خرده گرفت.

من نظرمو گفتم، دوباره ام میگم، جردن کارکتر جذابی به اون معنا نیست و تعمدانه ام زشت طراحی شده. سعی کردن همه جذابیت های زنانه اش رو بگیرن، تا خود کارکتر باقی بمونه. من در خصوص این قسمت بحثی ندارم، اما مطمعنم وقتی با اعتماد به نفس این کارو کردن و طرفمون ND ـه، یعنی برعکس یه ابر شخصیت ساختن و سر همین فعلا صبر میکنم تا بیشتر از این شخصیت و داستانش بدونیم. هرجا هم احساس کنم نظر یکی رو مخمه، خیلی ساده از روش رد میشم میرم... دلیلی نمیبینم بگم اشتباه میکنه، حتا اگه اشتباه بکنه هم باز اصراری ندارم بهش اثبات کنم اینو. کسی این رسالت رو بر دوش من نزاشته. به شما هم میگم ول کنید دوستان. رد شید برید...

مگه بازی فانتزیه و یا پورنه که بگیم یه پلنگ بهتر جواب میداد تا گابریل؟

ببین من اینجا باهات مخالفم.

به نظرم یه مرز بسیار واضح و مبرهنی هست بین جذابیت با اروتیزم. اینکه شخصیت ها الزاما برای جذابیت نباید اروتیک باشن، یعنی تکیه اشون بر جذابیت های زنانه یا مردانه نباشه یه اصل مهمه، و ND هم این مسیر رو به نظرم داره تا تهش میره! یعنی میخواد کارکتر بسازه که ظاهری زمخته، چون نیاز داستان اینو میگه، و در عوض بیاد با شخصیت پردازی اونو برامون جذاب کنه، اما...

اما من به فلسفه خودم از بازی برمیگرده. من شخصا مخالف حضور بازیگرها تو بازی ها، و استفاده از چهره های حقیقی به جای یه ظاهر فانتزی هستم. من به شدت به رئالیسم بیش از حد تو بازی ها انتقاد دارم. من اصلا از نزدیک شدن تجربه بازی به تجربه دنیای واقعی خوشم نمیاد (گرافیک و ویژوال و انیمیشن منظورم نیست مسلما). به نظر من بازی، فانتزیه، و کارکرد فانتزی هم فاصله انداختن هنرمندانه از واقعیت. یعنی حتا اگه داری درباری واقعیت هم میسازی، نباید این فاصله گذاری از بین بره، و من حس کنم مستند میبینم... من شخصا تو بازی ها از کارکترهای جذاب خوشم میاد، با چهره های یونیک و استایل های خفن، که آیکانیک هستن و اتفاقا دور از واقعیت.

مشکل خودم با جردن از این منظره نه زشتی ظاهر. چون به نظرم این بنده خدا مطلق زشت که نیست هیچ، خوشگلم هست (بازیگرش منظورمه) و اگه مو داشت و یه مقدار آرایش میکرد واقعا جذاب هم میشد:دی

سعی کردن همه جذابیت های زنانه اش رو بگیرن، تا خود کارکتر باقی بمونه.
مگه ویژگی های بصری جزو هویت و کاراکتر محسوب نمیشه؟ حالا اینجارو کاری نداریم ولی تو دنیای واقعی حتی رو اخلاق و رفتار و کیفیت زیست و اعتماد به نفس و موفقیت هم تاثیر میذاره انقدر مقوله مهمیه تو یه آدم :D

البته منظورتو فکر کنم متوجه میشم تا حدودی. احتمالا میگی اون جنبه هارو کمرنگ کردن تا چیزهایی که خودشون تو شخصیت پردازی بهش نیاز دارن برجسته بشه تو کاراکتر. منتها این خیلی صفر و یکی و آزمایشگاهی میشه به نظرم یه جورایی. تو عملا یه سری ویژگی هارو حذف کنی تا مخاطب اونی که میخوای رو ببینه.

ولی خلاصشو بخوام بگم تنها ویژگی بصری که تو این کاراکتر تا حالا دیدم زشتی بوده. اگر روند شخصیت پردازی به سمتی بره که زشت بودنش توجیه یه سری مسائل باشه حداقل از نظر شخصیت پردازی و داستانی نمیشه ایرادی بهش گرفت. ولی کماکان اون بحث ذات ویدیوگیم و چند ده ساعت وقت گذروندن با کاراکتر باقی میمونه.

من برداشتم اینه که خیلی زودتر از اینها (احتمالا با فاصله کمی از تریلر رونمایی) قرار بوده بطور نسبتا مفصل, گیم پلی و داستان به مخاطب معرفی بشه, منتها به دلایلی به تعویق افتاده. باید اینطور باشه و یه مشکل غیرمنتظره برنامه هارو خراب کرده باشه که باعث شه به مدت بالغ بر یکسال و نیم, صفر تا صد توجهات به ظاهر کرکتر (و صرفا ظاهر و نه هیچ جنبه دیگری) جلب بشه وگرنه شخصا چیزی جز مازوخیسم نمیتونم در این تصمیم ببینم..

اصلا خود دراکمن به اون بازیگره از قبل گفته بوده بعد نمایش تریلر آماده باش قراره نت منفجر شه بریزن سرت. یعنی طرف رسما میدونسته کاری که کرده هیت میگیره. بعد اینجا براشون عجیبه چنین اتفاقی افتاده.
من مشکلی که با استدیو های سونی هم دارم دقیقا همینه...!!!
اول و آخر هر تریلر بسیار مهمه!!!!!
یعنی بنظرم می شد e3 2018 با اون صحنه شروع نشه... و در کل بازی هم شاید واقعا اون قسمت تلو هیچ باشه... و الکی حاشیه درست کرد
یا تریلر 2021 از رگناروک که تهش تریلر رو با یک انگربودا رنگین پوست می بندن!!!

انگار مخاطب رو به مبارزه می طلبن...میگن زورمون می رسه... می کنیم... هیچ کاری هم از دستتون بر نمیاد!!!

جردن هم می گم حتی با کچل بودنشم می شد کنار بیایم... ولی وقتی تو شروع نمایش میای میگی ماشین دم دسته، من گردنم کلفته،جلوی چشم تو کچل می کنم، حالا می خوای چیکار کنی؟

یعنی اگه دستگاه ماشینو تو دستش نشون نمی دادن،می گفتیم اکی بیایم تئوری بچینیم... ممکنه هزار دلیل داشته باشه که کچل هست... ولی اینا می خوان تو روی مخاطب قرار بگیرن...و همین غیر قابل تحمل هست!

اولا گیر دادن ما به طراحی کرکتر بازی بخاطر اهمیتیه که برای بازی یا استودیو مورد علاقمون قائل میشیم.
دوما اعتراض ما به زشت کردن از عمد کرکترهاست. توی GOW من واقعا هیچ دلیلی برای زشت کردن از عمد بازیگرش Deborah نمیبینم.
این حمله ای که میکنید که شما میخواید عروسک جنسی باشه تا راضی بشید هم یه تاکتیک تخریبه.
اگه زشت بودن کرکتر برا شما جذابه شما نرمال نیستید وگرنه مدیا از فیلمسازی و صنعت موسیقی گرفته تا عکاسی و هنرهای قدیمی تر مثل نقاشی و کلا بشر زیبایی ظاهری رو میپسنده و این کچل اینترگلکتیک که معلوم نیست پسره دختره چیه رو نمیپسنده. حالا اینکه شما نرمال نیستید و با این کچله حال میکنید بهتون این اجازه رو نمیده به بقیه بگید بیمار و از این حرفا.

ولی همتون پلنگ پسند بودین شیطونا رو نمی کردین :D جنبه های اخلاقی هم که سرش گِرد و اگه کسی زشته باید بره بمیره اره؟:D

خدایی الان تو همین عکسی که دوستمون با هوش مصنوعی گذاشته عکس پایین رو می پسندین؟ یعنی یه فرد آرایشکرده ی سرخاب سفید بره مبارزه کنه و کاملا غیرواقعی و فانتری؟ یا یه شخصی که بهش بیاد؟
مثلا استلاربلید نسخه ی 1 اگه اندام رو فاکتور بگیریم با اون چهره و مو شما می تونستین ارتباط بگیرین؟ والا اون شخصیت عین یه عروسک بدون روح بود.
بعدم شما نمونه ی یه شخصیت مونث و مذکر خارق العاده از ND رو دیدین دیگه با تلو، بعد هر سری می خواید همون فرمول چهره و مو تکرار شه؟ اگه یه کاراکتر حالا کچل ولی به شدت خفن و درست در اومده بود می خواید موستیزی:D کنید و لذت بازی رو از خودتون بگیرید؟

مگه ویژگی های بصری جزو هویت و کاراکتر محسوب نمیشه؟ حالا اینجارو کاری نداریم ولی تو دنیای واقعی حتی رو اخلاق و رفتار و کیفیت زیست و اعتماد به نفس و موفقیت هم تاثیر میذاره انقدر مقوله مهمیه تو یه آدم :D

البته منظورتو فکر کنم متوجه میشم تا حدودی. احتمالا میگی اون جنبه هارو کمرنگ کردن تا چیزهایی که خودشون تو شخصیت پردازی بهش نیاز دارن برجسته بشه تو کاراکتر. منتها این خیلی صفر و یکی و آزمایشگاهی میشه به نظرم یه جورایی. تو عملا یه سری ویژگی هارو حذف کنی تا مخاطب اونی که میخوای رو ببینه.

ویژگی های ظاهری قطعا جزو کارکتر محسوب میشه، اما همه اش نیست. ببین اصولا ما اولین برخوردمون با هر شخصیت، چه در گیم، چه در فیلم و چه در دنیای واقعی با ظاهر آدم هاست. مسلما هیچ کس تو برخورد اول، عاشق سجایای اخلاقی هیچکس نمیشه و اون جذابیت ظاهری هست که طرفو جذب میکنه. این جذابیت ظاهری هم شامل چندتا مورده، زیبایی چهره، جذابیت اندام که همون اروتیزمه، تیپ و ظاهر، و بعد کاریزما. یعنی ممکنه یه شخصیت به اون معنا خوشگل یا اروتیک نباشه و با این حال خیلی جذاب باشه. کشش ایجاد کنه.

این خصوصیات مسلما مهمن، بخصوص تو شخصیت های تیپیکال بازی های اکشن. مثلا HnS های قدیم مثل DMC که ما خیلی شخصیت عمیقی نداریم، برعکس اون ظاهر و استایل هست که مخاطب رو سریع هوک میکنه.

اما مشخصا هیچ کارکتری تنها به واسطه ظاهر و جذابیت های ظاهریش ماندگار یا محبوب نمیشه. حتا تو شخصیت هایی مثل دانته، علی رغم اینکه هوک اولیه اون موی سفید و کت بلند قرمز و شمشیر خفن و ... هست، اونچه ماندگارش میکنه شخصیتشه. اینکه چقدر شوخ، کول، بداس و در عین حال با یه مهربونی ذاتیه و این تناقض ها و تضادهای درونی باعث ایجاد کشش و درک شخصیت به عنوان یه انسانه که میشه باهاش ارتباط گرفت و حتا همذات پنداری کرد. اینجوری میشه که ما تو شخصیت ها میرسیم به دوتا تعریف؛ Characteristic و Character.

Characteristic تعریفش تو شخصیت ساختن، میشه خصوصیات ظاهری که مال اونه، از لباس و قیافه بگیر تا تیکه کلام. مثل Oh Crap نیت، اما Character میشه خود شخصیت و با پرسونلیتی هم فرق داره. یعنی نمیگه خصوصیات اخلاقیش چیه، میگه چه آدمیه؟ و اصولا موقع شخصیت پردازی با چندتا سوال تعریف میشه، اول میگن نقاط قوت و ضعفش رو تعریف کن، بعد بگو عقیده فلسفی مهم زندگیش چیه، بعد بگه False Belief ـش چیه، بزرگ ترین ترسش چیه و ... این چیزها شخصیت رو میسازه، و اصولا هم روی تضاد بنا شده و جذاب ترین شخصیت ها اونایی هستن که تضادهای درونی خیلی عمیقی دارن. مثلا در عین قدرت، از یه چیز کوچیک میترسن. این ترس میتونه حتا منتالی باشه، مثلا شخصیتی که خیلی جسمانی قویه، اما تو عمق وجودش میترسه نتونه باعث نجات بقیه بشه. این هم میشه تعریف شخصیت و بعد از این ها میرسیم به انگیزه های خودآگاه و ناخودآگاه که موتور محرک داستان هستن. در ظاهر شخصیت دنبال چیه، اما در باطن دنبال چیه؟

مثلا به همه این سوال ها در خصوص Joel اگه پاسخ بدیم، خفنیت شخصیت پردازی این کارکتر بیشتر معلوم میشه. اینکه خودآگاه میخواد الی رو نجات بده، اما ناخودآگاه میخواد نجات دخترش رو بازسازی کنه، تا از اون حس گناه فرار کنه، و نکته جالب اینه که تمام تصمیماتش بر مبنا False Belief شخصیت هست. و اتفاقا همین دوست داشتنیش میکنه.

در خصوص جردن، تز ND به نظر من اینه. یعنی تعمدانه امدن تو Characteristic، یه فاکتور رو گذاشتن کنار، یعنی جذابیت ظاهری زیادی نداره، کچله، و احتمالا به اقتضای نیاز داستان و بیشتر فلسفه پشت ساختشه. اما جذابیت جسمی داره، پیشنهاد میکنم یبار دیگه با دقت ببینید تا متوجه بشید:دی تیپ ظاهریش جالبه، امضا رترو سای فای رو داره قشنگ و یادآور انیمه های دهه 90، و یحتمل پر از تیکه کلام ها یا اکت ها یا حرکاتی هست که میشه امضا این شخصیت که ND استاد ساختش هست. اما ND به نظرم از عمد رو ویژگی ظاهری مانور نداده، بخاطر اصول سازنده ها، اما در عوض رو شخصیت پردازی و این مواردی که اسم بردم اساسی کار کردن، و این نکات واقعا با دیدن تریلر و گیم پلی و عکس و این چیزا مشخص نمیشه (بی ربط یاد 15 سال پیش افتادم که یکی از بچه های فروم با دیدن اسکرین شات یه بازی گفت داستانش ضعیفه و یه مدت اینجا میم شده بود)، شخصیت رو باید بعد تجربه بازی فهمید. برای همین میگم بعد بازی کردن اینتر یحتمل نگاه ها به جردن عوض میشه.

ببشخید من باز زیاد حرف زدم.

• Like
Reactions: He!n3ger and jdepp
یکی از نشونه های آخرالزمان اینه که زل میزنن تو چشمات میگن:
"تو غلط میکنی زیباپسندی"
:))
والا از اون زمان که ما با دنیای گیم و فیلم و هنر و... آشنا شدیم، ظاهر طرف مهم بوده. مثال هم زیاده که ظاهر و صداپیشه شخصیت نقش بسیــــــــــــــار مهمی تو محبوب شدنش داشته. آرتور مورگان، جیل ولنتاین، کریس ردفیلد، کلیر ردفیلد، لیان، ایدا، جول، نیت، مارکوس فنیکس، لارا کرافت، کریتوس و صدها مثال دیگه. اینا کاراکترهایی بودن که یا زیبا بودن به اضافه شخصیت پردازی قوی (مثل آرتور مورگان) یا یه ظاهر قدرتمند و مردونه داشتن (مثل کریتوس و مارکوس). حالا ND اومده تو آی پی جدیدش یه شخصیت ساخته که کل نت رو ریخته بهم و همه دارن اعتراض میکنن که این چه جانداریه. این موضوع هم کاملا طبیعی هست و حق گیمر جماعته که اعتراض کنه. حالا مگه اینکه بازی بیاد و چمیدونم یه شخصیت پردازی فوق العاده داشته باشه.
به علاوه که سونی از اواخر نسل قبل و در طول این نسل اسیر ووک و این مزخرفات شد. از اسپایدرمن ۲ بگیر تا تلو ۲ و سری هورایزن و... پس خیلی طبیعیه که گیمرها گارد بگیرن و واکنش چکشی داشته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or