PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png ​
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
​
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
خبرش امده... ظاهرا این نظر سنجی رو از همه کرده و سر همین اصلا خبرش پیچیده... حالا اینکه بازیسازها چی میگن و سونی چه تصمیمی میگیره معلوم نیست... چون حذف نسخه فیزیکی برای ناشرها بسیار اتفاق مثبتیه. به نفعشونه یعنی...

ولی امیدوارم از خر شیطون بیان پایین! این انتر بازیا آخر عاقبت نداره...

همشون موافق حذف ديسكن.
من جاى سونى باشم جواباشونو پابليك منتشر ميكنم :D

• Like
Reactions: He!n3ger
شک ندارم همون استدیو و ناشرایی که میومدن تو توییتر زر میزدن عکس دیسک میذاشتن که اعلام کنن بازیشون رو دیسک میاد، همشون موافق حذفشن.

آره بابا! چرا باید مخالف باشن؟ عدم عرضه فیزیکی یعنی هزینه انتشار پایین تر، چون پول دیسک نمیدن، و در بهترین حال قاب بازی رو میفروشن با کد که اونم حذف میشه تا کلا هزینه تولید قاب و مهم تر از اون عرضه به صفر برسه. بعد بازار بازی های دست دوم از بین بره و هرکی میخواد گیم بزنه به اجبار نسخه اورجینال رو بخره... سر اکانت اشتراکی رو هم گرد میکنن میره... به نظر من همه موافق حذفن، شان لیدنم میگفت، از دم دارن با دمشون گردو مشکنن! منتها چون دیدن اواضع خیطه وانمود میکنن به مخالفت، که مثلا چقدر ناراضی هستن ولی سونی فلان فلان شده داره برخلاف میلشون اینکارو میکنه...

همشون موافق حذف ديسكن.
من جاى سونى باشم جواباشونو پابليك منتشر ميكنم :D

موافقم:دی باید نه تنها همه رو پابلیک بگه که اصلا بکنه تو پاچشون بگه من میخواستم برگردونم به قبل اینا نزاشتن:دی

امیدوارم ناتی داگ پای کاور توییترش بمونه و کمک کنه برای برگردوندن دیسک

اینا که کاره ای نیستن، شرکای بزرگ باید کمک کنن، ناشرهایی مثل اوبی سافت و EA و کپکام و ...

در کل من امیدوارم. بازم میگم این سونی جدید نشانه های مثبتی درش هست. از شایعه ریمیک KZ بگیر تا خبرهای دیگه ای که از کامبک ND و باقی استدیوهای میشنویم. امیدوارم به تعقل برگردن و دست از تصمیمات حسین قلی خانی بردارن. آخر و عاقبت نداره!

IMG_20260924_210508_457.jpg

طراح هیولاهای DOOM به استودیو ناتی‌داگ پیوسته است

طرفدارها با بررسی فهرست کارمندهای استودیو NaughtyDog متوجه شدند که William Bao از چند ماه قبل روی بازی Intergalactic: The Heretic Prophet کار می‌کند. ناتی‌داگ بیش از پیش گسترش یافت و اکنون ظاهرا با حدود ۶۰۰ بازی‌ساز بزرگ‌ترین استودیو بازی‌سازی شرکت سونی محسوب می‌شود.

آگهی‌های استخدامی اخیر نشان می‌دهند که «اینترگلکتیک» در فازهای نهایی تولید و رفع باگ‌ها قرار دارد. احتمالا همان‌طور که از مدت‌ها قبل پیش‌بینی می‌شد، اثر جدید نیل دراکمن آماده‌ی انتشار در نیمه‌ی دوم سال ۲۰۲۷ میلادی خواهد بود.

شما هم حس می کنید با توجه به ماهیت ناشناخته سیاره... قراره تمرکز رو اکتشاف خوده پلیر باشه؟:دی نه مپ یوبی سافتی نه رنگ های خاص برای مشخص کردن مسیر های اصلی نه نشانه ای واضح برای لوت کردن!!!

امیدوارم به خاطر توصیه های ناشیانه تیم مارکتینگ و باج دادن به نئاندرتال های چپول... به این فرصت ناب گند نزنن...

شما هم حس می کنید با توجه به ماهیت ناشناخته سیاره... قراره تمرکز رو اکتشاف خوده پلیر باشه؟:دی نه مپ یوبی سافتی نه رنگ های خاص برای مشخص کردن مسیر های اصلی نه نشانه ای واضح برای لوت کردن!!!

امیدوارم به خاطر توصیه های ناشیانه تیم مارکتینگ و باج دادن به نئاندرتال های چپول... به این فرصت ناب گند نزنن...
امیدوارم به اینکه Elden Ring رو الگوشون قرار دادن :>

با توجه به منابع الهام من حس میکنم بازی ساختار غیر خطی داره، و پلیر میتونه به انتخاب خودش تو سیاره و یا نقاط دیگه و برای گرفتن انتقام بره. یعنی جایزه بگیره، میتونه بانتی بگیره و بره دنبال انجامش، اما کاملا غیر خطی و این ترکیب میشه با اکتشاف.

دیشب داشتم درباری خانوم Carre، نرتیو دیرکتور بازی یه مقدار تحقیق میکردم، با توجه به رزومه اش کنجکاویم چندبرابر شد!

آخرین ویرایش:
دیشب داشتم درباری خانوم Carre، نرتیو دیرکتور بازی یه مقدار تحقیق میکردم، با توجه به رزومه اش کنجکاویم چندبرابر شد!
اصغر فرهادی باشه؟:دی

بدتر مارو تو یک سیاه چاله پر از سوال بی پاسخ با کنجکاوی نامعلومت قرار دادی...:دی

اصغر فرهادی باشه؟:دی

بدتر مارو تو یک سیاه چاله پر از سوال بی پاسخ با کنجکاوی نامعلومت قرار دادی...:دی

چند وقت پیش گفتن خانوم Claire Carre نویسنده جدید Intergalactic و در واقع Co-Writer هست، من یه مقدار تحقیق کردم در موردش و فهمیدم در حال حاضر نه نویسنده که Narrative Director بازیه. این شد که خواستم بدونم کیه و چرا نیل دراکمن ایشون رو آورده برای این پروژه؟

خانوم Carre از بسیاری جهات آدم جالبیه. اول اینکه گیمر درجه یکه، پرو گیمر و اصلا تو دانشگاه نیویورک در مقطع کارشناسی ارشد Game Design خونده، و به عنوان نویسنده و نرتیو دیرکتور روی یکی دوتا پروژه کوچیک کار کرده، مثل Lovesick و Floppy Knights. اما در عین حال ایشون به سینما هم خیلی علاقه منده و یه سری فیلم کوچیک ساخته و جالب اینجاست نویسنده و کارگردان و تدوینگر خودش بوده!

مهم ترین فیلم Embers هست، که 2015 پخش میشه، تهیه کننده و نویسنده و تدوین و اینا همه اش کار خودش بوده. من فیلم رو ندیدم، اما تو خلاصه داستانش نوشته داستان در آینده آخرالزمانی اتفاق میفته، جایی که یه بیماری عصبی باعث میشه آدم ها نتونن خاطرات طولانی مدت بسازن و همه چیز زود یادشون میاره، و بعد فیلم 5 داستان مختلف اما در امتداد هم رو روایت میکنه و مساله اش پاسخ به یه سواله، هویت چه ارتباطی با حافظه داره و انسان بودن یعنی چی؟

کلر کاره برای این فیلم مثل اینکه یه سری جوایزم برده. تو جشنواره های مختلف. البته الان نگاه کردم متا خوبی نداره و 55 ـه :D

ولی نکته جالب برای من رزومه این خانومه و اینکه چرا دراکمن انتخابش کرده؟ به نظرم امد اولین گزینه توانایی های ترکیبیش باشه، اینکه هم گیم دیزاینره، هم نویسنده است، هم نرتیو دیزاینره و روایت میدونه یعنی چی، چون مهارتی مجزا از نویسندگی و خلق دنیاست، و هم سینما رو خیلی خوب میفهمه و تدوین حتا بلده!

از حیث موضوعی هم بیشتر کارهاش حول محور هویت و اگزیستنسیالیزمه. تو تحقیقاتم متوجه شدم زمان دانشجویی یه بازی ساخته به اسم Fragile Bodies که به گفته خودش یه واکینگ سیمیلاتور اگزیستنسیالیستیه که البته یحتمل دری وری باشه، ولی مایند ستش رو خوب نشون میده. یه بازی دیگه هم ساخته به اسم Mind Trapped که کارآگاهی و جالب تر از اولیه، البته اینارو تو سایتش دیدم و هرچی تلاش کردم خود گیم هارو جایی پیدا نکردم ببینم دقیقا چی هستن:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or