PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
فوریه امسال اسم بازی لیک شده بود :D

Screenshot 2024-12-13 at 1.25.19 PM.png

It was recently revealed that Sony Interactive Entertainment had filed for a trademark on the name ‘Intergalactic: The Heretic Prophet’ in the United States, but nobody has any idea what that means. It has never been heard of before and there’s almost no information available on the filing, aside from the categories listed that the trademark applies to, such as ‘video game software’.

UPDATE: 10 months later at The Game Awards 2024, it was confirmed to be for Naugthy Dog’s new game.

Sony Trademarks 'Intergalactic: The Heretic Prophet' in the US

چه حمله هایی که به last 2 نشد ولی در نهایت چپ و راست جوایز رو درو کرد .
اصلا چی دیدید از بازی که اینجوری حمله میکنید ؟
تنها چیزی که برام اصلا اهمیت نداره خوشگل بودن یا نبودن کرکتره .
عجله نکنید تا پخش اولین گیم پلی از بازی .
چه موسیقی چه گرافیکی .

کسایی که در دهه اخیر ناتی داگ رو عاشقانه دوست داشتن نباید خیلی ناراحت باشن از قیافه شخصیت... شما دی ال سی Left Behind رو بازی کردی، آنچارتد لاست لگسی رو بازی کردی، لست 2 رو هم که دیدی. باید میدونستی که شخصیت بازی بعدی زن هست و از بازیگر ها توش استفاده میشن.

نمیدونم این ناراحتی از چه بابته. تقریبا از 2021 دیگه تریلر های بازی های سونی هایپ هزار درصدی نداره ولی عرضه بازی مشخص میکنه که چقدر تجربه شاهکاری در انتظار ما هست (به جز کنکورد که مشخص بود مزخرفه). پس اعتمادتون رو از دست ندید.

همین اول بگم واسه من ناتی داگ جزو معدود استدیوهای 10 از 10 ویدیوگیمه. واسه همینم همیشه ازش انتظار 10 از 10 رو دارم. حتی معرفی و تریلر.

منتها این معرفیشون از چند تا جنبه باعث ناامیدیم شد. اول اینکه انتظار داشتم شایعه اون بازی دارک فانتزی مدی ایوالی که شده بود واقعیت داشته باشه و سای فای نسازن که متاسفانه نشد :D دوم اینکه این تم 80s و رترو فیوچرستیک واسه ناتی داگ زیادی محافظه کارانه بود. میخوای سای فای بسازی دنیای خودتو خلق کن با قوانینش. حالا این موارد رو میگیم یه حالت سلیقه ای داره.

برسیم به خود تریلر معرفی بازی که واقعا اگه از اولش سر انجینش مشخص نبود ناتی داگه هیچ نکته مرموز یا wow یا کلا هرچیزی که بخواد هیجان بهم بده یا سرحالم بیاره نداشت. یعنی رسما به نظرم اسم ناتی داگو از تریلر بگیری یه چیز کاملا معمولیه. حالا جدای این حرفا خود تریلرم به نظرم تو القای چیزی که میخواست بگه ناموفق بود. 4 دقیقه صاحب کاره داشت میگفت قمر سیمپریا خطرناکه 600 ساله کسی توش نرفته گور بابای فلانی. حتی خود دختره هم یه لحظه دو دل شد که بره یا نه ولی بعدش خودشو جمع کرد. بعد اولین سکانسی که بعد از این تعلیق سنگین میبینیم چیه؟ دختره تو سیاره مذکوره و با شمشیر که نشونه اعتماد به نفسشه افتاده به جون یه ربات بدبخت و داره کتکش میزنه.
بابا تو باید نشون بدی چی تو این سیاره خطرناک بود نه اینکه خطرناک ترین چیز خود دختره باشه. مثلا تو تریلر معرفی پارت 2 لست کاملا زجر و استیصال الی رو حتی تو کشتن دشمنا میتونستیم ببینیم. یا تریلر معرفی آنچارتد 4 اون خستگی و یه درگیری ناخواسته رو میتونستی تو همون یه پلانی که نیتن رو نشون داد بببینی. ولی من تو این تریلر هیچی ندیدم. یه crew هم براش بذارن یکم دلقک بازی دربیارن میشه GOG.

حالا اگه داستان صرفا به همون سیمپریا محدود نمیشه و این صرفا یه ماموریت از صد ها ماموریت کاراکتر بوده و اصلا اهمیتی نداشته و فقط میخواستن بگن این بانتی هانتر کله خره میشه فعلا چشممونو ببندیم رو داستان. ولی این تریلر برای معرفی خوب نبود. با اینکه مطمئنم نتیجه کار ناامیدم نمیکنه و بهتر از بازیای قبلیشون نباشه بدتر نخواهد شد.

در رابطه با قیافه کاراکترم به نظر من چون یه داستان کاملا اورجیناله و از چهره واقعی استفاده شده و عمدا چیزی بدقواره طراحی نشده ایرادی نمیتونم بگیرم ازش. هرچند به نظرم قیافه این دختره ده هیچ قیافه کاراکتر اصلی GOY رو میزنه :D واقعا زشت نیست، یه مقدار کچلیش باعث شده جذابیتش از بین بره وگرنه قیافه بدی نداره به نظرم.
ولی اینکه یه سری خیلی سفت و محکم انتظار دارن هیچکس درمورد قیافه کاراکتر نظر نده به نظرم سیاه ترین نقطه بازیسنتر تا امروز بود... شما خودتون از فاینال فانتزی و تیفا و ایریس گرفته تا پرسونا و استلاربلید و رزیدنت ایول و هر چیزی که کاراکتر مونث زیبا داره حق میدید که سکشوالایز کنید و همش درمورد سر تا پاشون نظر بدید ولی هیچکس نمیتونه نظرشو درمورد یه کاراکتر به سلیقه خودش نازیبا بیان کنه؟ اگه یکی بگه فلان کاراکتر به نظرم زیبا نیست میشه یه احمقی که داره خزعبل میگه؟ دقیقا این جمله تو این تاپیک گفته شد. البته خطابش به کسایی که گفتن تریلر خوبی نبود هم بود.

من به شخصه داستان تو فضا رفته کلا کیفور هستم الان، در مورد شخصیت اصلی هم واقعیتش مشکلی ندارم به نظرم کول هم بود، این وسط بازیگر Lalo Salamanca هم هستش دیگه فاز کل گنگ رو مشخص کرده :D نمیدونم مشکل رفقا چیه، هایپ شید گرافیک هم پشم افکنه وایستید تا اون DF کذایی بیاد توضیح بده

انیمه در حال پخش چیه؟ ارتباط داستانی و ایناش رو هنوز کشف نکردن؟
من از قیافه و سیس دختره خوشم میاد :دی
والله العظیم یو آر ... :D

به من وایب Stranger things , terminator موزیک های 80s ، موی فر! ضبط باطری خور قابل حمل :دی ، کاپشن چرم میخدار :دی میده بازی ! و من واسه اینا میمیرم!

آخرین ویرایش:
اشتباهت همین‌جاست... باید بری استار وارز نگاه کنی، منم خوشم نمیومد اما بعد از تجربه Jedi به سمت استار وارز کشیده شدم.
خب اون سلیقه هست من سلیقه فیلم و بازی فضایی ندارم ولی اصلا حرف من این نیست ناتی داگ بشینه با سلیقه من بازی بسازه. خود بازی شبیه یه بازی retro توی دنیای تازه میمونه و در بهترین حالت با یه چیزی مثل returnal طرفیم.

Neil Druckmann: Intergalatic is a return to ND's roots in the action-adventure genre, story is inspired by Akira and Cowboy Bebop

پشم‌هایم :D ترکیب اون دوتا برای الهام‌گیری واقعا آدم رو بیشتر از قبل کنجکاو میکنه. نکته‌ی دیگه در مورد تریلر، صدای اون یکی شخصیت زن بود که خیلی دوسش داشتم. صدای خش‌دار و جذابی داشت. احتمال زیاد هم حضور زیادی داخل بازی داشته باشه و حسابی لذتشو ببریم. توی تریلر چیز دیگه‌ای که خیلی دوس داشتتی بود، اون حس و حال رترو/دهه ۸۰ طوری بود که توی تمام نوشته‌ها و همینطور لوگوی استودیو دیده میشد.

در مورد شخصیت اصلی هم فقط میشه گفت در نهایت به سلیقه‌ی افراد برمیگرده. من واقعا مشکلی نداشتم. در نگاه اول یه شخصیت لجباز و تُخس که نمیتونه آروم بگیره و همش دنبال شَر میگرده. چی ازین بهتر واسه بازی اکشن ادونچر. صورتش هم واقعا زشتی ندیدم و به نظرم قشنگم هست با توجه به اینکه خود مدلش هم صورت قشنگی داره. کچل بودنش هم چیز جدید و عجیبی نیست تازه شاید در طول بازی مو دربیاره که دل همه شاد بشه.
اتفاقا من از همین میترسم نوید. برگشتن به ریشه ها میدونید یعنی چی. یعنی کراش یا جک. شاید شما رفقا ندونید و طرح اول نیتن یه شخصیت کارتونی بوده. من قبلا توی یه مستند دیدم ولی الان پبداش نکردم. برگشت به ریشه ها یعنی بازی قراره یه retro مانند و فان همراه اکشن باشه. موسیقی و طراحی ربات هم این رو نشون میده. خود کابوی بیباب هم همچین چیزی بود.
ولی یه چیز ترسناک دیگه هم بگم؛ این اولین آزمون دراکمن هست. درسته که لست پارت ۲ رو ساخت ولی ایده اصلی لست برای بروس بود.

• Smile
Reactions: vaan 2
از اینم مگه پشم افکنتر داریم :D

View attachment 359961
از این پشم افکن تر این بود به جا این ربات یه هیولا وحشتناک بود که می‌شد تیکه تیکش کرد آخه ربات نابود کردن چه لذتی داره کم تو هورایزون با آهن اجر جنگیدیم حالا اینم همین شد

خب اون سلیقه هست من سلیقه فیلم و بازی فضایی ندارم ولی اصلا حرف من این نیست ناتی داگ بشینه با سلیقه من بازی بسازه. خود بازی شبیه یه بازی retro توی دنیای تازه میمونه و در بهترین حالت با یه چیزی مثل returnal طرفیم.

اتفاقا من از همین میترسم نوید. برگشتن به ریشه ها میدونید یعنی چی. یعنی کراش یا جک. شاید شما رفقا ندونید و طرح اول نیتن یه شخصیت کارتونی بوده. من قبلا توی یه مستند دیدم ولی الان پبداش نکردم. برگشت به ریشه ها یعنی بازی قراره یه retro مانند و فان همراه اکشن باشه. موسیقی و طراحی ربات هم این رو نشون میده. خود کابوی بیباب هم همچین چیزی بود.
ولی یه چیز ترسناک دیگه هم بگم؛ این اولین آزمون دراکمن هست. درسته که لست پارت ۲ رو ساخت ولی ایده اصلی لست برای بروس بود.

خیلیییییییی سخت میگیرید. ترس واسه بازی بعدی ناتی‌داگ؟! البته این واقعا یه دور باطلیه که همیشه در مورد بازیای ناتی‌داگ شاهدیم. از روزی که معرفی میشه یه عده شک میکنن به بازی و کیفیتش و استرس میگیرن ولی در نهایت بازم یه چیز خفن تحویل میگیرن. ریلکس باشید بابا. صرفا یه تریلر دادن برای رونمایی از پروژه بعدیشون. من حقیقتا وایب فان نگرفتم ازین تریلر. انیمه‌های آکیرا و کبوی بیباپ هم دنیای فان و گوگولی مگولی نداشتن. به نظر من که هیچ دلیلی برای نگرانی وجود نداره.

چه حمله هایی که به last 2 نشد ولی در نهایت چپ و راست جوایز رو درو کرد .
اصلا چی دیدید از بازی که اینجوری حمله میکنید ؟
تنها چیزی که برام اصلا اهمیت نداره خوشگل بودن یا نبودن کرکتره .
عجله نکنید تا پخش اولین گیم پلی از بازی .
چه موسیقی چه گرافیکی .
داداش باور کن هیت نیست حرفم و واقعا هر چی بیشتر میگذره بیشتر دارم با بازی حال میکنم ولی نمیدونم چرا این بخش جمله ت منو یاد این کلیپ انداخت :D

View attachment 1000793205.mp4

آخرین ویرایش:
تو معرفی بازیهای قبلی ND بعد تموم شدن تریلر واقعا دوست داشتم بیشتر در مورد بازی بدونم. ولی واقعا این حس رو نسبت به این بازی ندارم.

نمی‌دونم مشکل از منه یا بقیه هم همچین حسی دارند.

ناتی داگ کنار ساکر پانچ و راکستار استودیو های مورد علاقه ام هستند.هیچوقت فکر نمی‌کردم روزی برسه با IP جدیدشون ارتباط برقرار نکنم.

آخرین ویرایش:
کسایی که در دهه اخیر ناتی داگ رو عاشقانه دوست داشتن نباید خیلی ناراحت باشن از قیافه شخصیت... شما دی ال سی Left Behind رو بازی کردی، آنچارتد لاست لگسی رو بازی کردی، لست 2 رو هم که دیدی. باید میدونستی که شخصیت بازی بعدی زن هست و از بازیگر ها توش استفاده میشن.

نمیدونم این ناراحتی از چه بابته. تقریبا از 2021 دیگه تریلر های بازی های سونی هایپ هزار درصدی نداره ولی عرضه بازی مشخص میکنه که چقدر تجربه شاهکاری در انتظار ما هست (به جز کنکورد که مشخص بود مزخرفه). پس اعتمادتون رو از دست ندید.
داداش من از طرفداران ناتی داگ هستم و از بازی هم دفاع میکنم و خوش بین هستم که بازی خوبی میشه ولی نباید تعصب به خرج داد
بله من این بازی هایی که گفتی رو دیدم ولی نیتن و سالی و سم و النا و جول و الی و تامی رو هم دیدم
دوباره هم میگم من باهاش مشکلی ندارم ولی چرا باید انتظار یک زن با سر تراشیده رو داشتم؟ من تعصب به خرج نمیدم راستش رو میگم نه من انتظار یک مرد خوشتیپ در حد نیتن رو داشتم یا اگه خانوم بود هم انتظار یه دختر شبیه زن نیتن دریک داشتم و قافلگیر شدم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or