PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
تو توییتر کامنتا رو می‌خوندم ، به کارکتر گیر میدادن ، ولی خوب جو مثبت بود و هایپ ملت بالا بود ... همه چیز به نمایش گیم پلی بستگی داره. تا همین یه ذره جو منفی رو هم بشوره ببره ... البته اگه گیم پلی ناتی داگ لول باشه

امیدوارم این بازی باعث نشه لست ۳ بره برای نسل بعد و حداقل تا ۲۰۲۸ که عمر مفید این نسل هست ( تا ۲۰۳۰ هم بین نسلی بازی میاد برای ۵) لست ۳ رو ببینیم. مطمعنا این عنوان رو بازی میکنم . هر چی از ناتی داگ رسد نکوست. ولی شخصا به هیچ عنوان با این کرکتری که نشون دادن ارتباط نخواهم گرفت. و امیدوارم بازیش اکشن ادونچرر باشه و اکشن rpg نباشه

• Like
Reactions: pbgame
امار ویو پایین هست چون ملت انتظار خیلی بیشتری از ناتی داگ دارن بعد از اون شاهکار tlou2 دیگه خودمون رو ... نزنیم امیدوارم این بازی برگشت به عقب نباشه
من فقط موندم ملت وقتی انتظار خیلی زیادی داشتن چرا باید بازی ویوی کمتری بخوره؟بنا به این استدلال ها قاعدتا باید ویوی زیادی میخورد !! یعنی از قبل براشون تریلر رو ناتی داگ ایمیل کرده بود؟ بدون دیدن تریلر از بازی ناامید شدن؟ :)
با تعداد ویو هم میخان یه بازی رو بکوبونن

• Like
Reactions: delta05
حقیقتش منم تو ذوقم خورد. حقیقتن فضای بازی خیلی سورئال هست. تبلیغ پورشه و آدیداس. به نظر میرسید بازی تبلیغاتی یه استودیو داغون باشه. تم فضایی هم اصلا من حال نمیکنم یعنی حتی جنگ ستارگان هم ندیدم. من انتظارم یه جیزی ترکیب تم ترس سایلینت هیل با ایده های خود لست بود. ربات آخرم اصلا کول و هیجان انگیز نبود. باور کنید قصدم هیت نیست ولی انگار بازسازی یه بازی سگا جنسیس یا اون دوره باشه.

امار ویو پایین هست چون ملت انتظار خیلی بیشتری از ناتی داگ دارن بعد از اون شاهکار tlou2 دیگه خودمون رو ... نزنیم امیدوارم این بازی برگشت به عقب نباشه
این بازی برگشت یا جهش نیست ، یک مسیر متفاوت هست از کارای قبلی استودیو ...

حقیقتش منم تو ذوقم خورد. حقیقتن فضای بازی خیلی سورئال هست. تبلیغ پورشه و آدیداس. به نظر میرسید بازی تبلیغاتی یه استودیو داغون باشه. تم فضایی هم اصلا من حال نمیکنم یعنی حتی جنگ ستارگان هم ندیدم. من انتظارم یه جیزی ترکیب تم ترس سایلینت هیل با ایده های خود لست بود. ربات آخرم اصلا کول و هیجان انگیز نبود. باور کنید قصدم هیت نیست ولی انگار بازسازی یه بازی سگا جنسیس یا اون دوره باشه.
بازی بیشتر به کرش بندیکوت و جک اند دکستر نزدیک تا آنچارتد و لست و چیز بدی نیست ولی خوب سلیقه اکثر ماهارو شامل نمیشه و جدا اون چیزی نیست که مثلا بهش فکر کنی صرفا میشینی بازیش میکنی میره همونطور که استروبوت گوتی شده و من نمیدونم چیه اصلا

View attachment 359932

این گنگ بودن معرفی بزرگ ترین فایده اش این هست که باعث میشه گیمر ها در مورد بازی "حرف" بزنند،

الان تاااااا مدت ها میتونیم تصور کنیم که با چی روبرو هستیم، سعی کنیم اجزای پنهان رو خودمون حدس بزنیم و ارتباطشون رو کشف کنیم، این خیلی بیشتر فعالمون میکنه تا یک معرفی کامل و پر جزئیات....

در واقع بهترین حالت معرفی برای ساختن "کامیونیتی"... همونطوری که کامیونیتی "سولزلایک" ها مثلا پیرامون گنگ بودن بازی و تلاش برای کشفش، ساخته میشه...
آخه گُنگ هم نیست :دی واقعا یک تریلر معمولی که اگه اسم یکی از بهترین استودیوهای جهان بالاش نبود بعید می دونم کسی در همین حد هم در موردش حرف میزد، صحبتم در مورد خود تریلر هست که می تونستن تریلر خیلی بهتری بسازن تا بشه جای حرف داشته باشه
با این تریلر الان "حرف" دور بر کاراکتر بازیه

آخه گُنگ هم نیست :دی واقعا یک تریلر معمولی که اگه اسم یکی از بهترین استودیوهای جهان بالاش نبود بعید می دونم کسی در همین حد هم در موردش حرف میزد، صحبتم در مورد خود تریلر هست که می تونستن تریلر خیلی بهتری بسازن تا بشه جای حرف داشته باشه
با این تریلر الان "حرف" دور بر کاراکتر بازیه
من راستش یک طور دیگه فکر میکنم که تو پست هامم مشخصه،

شما هم خب انتقاد داری دیگه :D من ولی موافق نیستم و به نظرم همه چیز در بهترین حالت قضیه است و صرفا به سلایق گوناگون برمیگرده...

یه نظر من بمب هسته ایه :D

ناتی تو گانپلی به پختگی رسیده بود و اینکه شیفت کنه رو میلی کمبت وقتی سانتا هم هست ناملزومه
حدسم اینه با کنسل شدن فکشنز اینا بین پروژه ها رفتن سراغ کم ریسک و در دسترس ترین که زودتر از همه جمع بشه که این نسل غایب نباشن و دلیل این شتاب زدگی و جنریک بودن که همه ازش حرف میرنن همین باشه
1000026110.jpg

تفنگ هم مثل این که داره خدا کنه شات گان اینام داشته باشه

کلی روزنامه که اشابه میکنن What happened to Aces? و کارکتر بازی رو یکی از پنج نفر حاضر در تصاویر میبینیم. احتمالا یک گروه باشن به اسم Aces که ایشون یکی از اعضاشه. مورد بعد اینکه روزنامه ها مخاطب دارن و قطعا با یک جامعه و شهر های مختلف مواجه خواهیم بود. نکته دیگر اینکه وقتی با Agent ش صحبت میکنه دو تا نکته به چشم نیاد: یک اینکه در بک گراندش گویا شهر های پیشرفته از نوع سایبرپانک داریم و دوم اینکه بابت ماموریتی که قراره انجام بشه، دستمزد مشخص شده و یک کارفرمایی هم حتما در کار هست که هزینه رو متقبل میشه. مورد بعد اینکه ۲ این کچل بودنش یک مزیتی که داره اینه که احتمالا دست گیمر رو باز بزارن واسه کاستمایزیشن بسیار زیاد (با توجه به اینکه در ابتدای تریلر موهاشو تراشید میشه احتمال داد که در صورت گشت و گذار طولانی مدت در فضا، موهای ایشون هم رشد کنه).

مورد دیگر اینکه شعار ابتدای بازی چنین جمله ای رو داریم:

Suffering of generations must be endured to achieve our divine end.

که در کنارش Ancient Sempirian Scripture, 1986
نوشته شده.

۱. این جمله یعنی که سختی های زندگی در مسیر رسیدن به اعتلا و رشد و پیشرفت لازمن. گزاره ای که در روانشناسی اگزیستانسیال معنا پیدا میکنه. نکته جالب تر قضیه واسم جایی بود که ۲ بار به این واژه sempirian اشاره میشه. در ابتدای بازی و در کلام مدیر برنامه ها که میگه سفر به اون قمر سمپیرین خطرناکه و ... .

بنظر یک جهش زمانی بسیار زیاد رو شاهدیم. بطوری که ۱۹۸۶ بعنوان تاریخ باستانی و بسیار کهن یاد شده در بازی و واژه اسکریپچر هم واسه متون مذهبی-ادبی کاربرد بیشتری داره در زبانشناسی. این قسمت، میتونه نقطه شروعی باشه واسه تفسیر heretic prophet در قسمت دوم نام این اثر.

برداشت بنده از چیزی که نشون داده شد:

باید منتظر یک اثر جهان باز در ژانر sci-fi و مملو از ارجاعات روانشناسی، فلسفی، مذهبی و جامعه شناسی باشیم.

نکته مثبت: بهترین ژانر برای پرداخت به مسائل فلسفی، عقلی، روحانی، ژانر سایفای هست.

نکته منفی: اگر لقمه رو بزرگتر از دهان بردارن (که چنین فکری نمیکنم)، ممکنه نتونن خروجی مدنظر رو ارائه بدن.

جمع‌بندی:
Wishlisted

امیدوارم به خوبی فیوریوسا یا جک باشه کارکتر بازی، کچل جذاب زن کم نداشتیم تا الان :دی

View attachment 359936

View attachment 359937
الان شارلیز ترون ر با این بنده خدا مقایسه کردی؟:D
اگه مث فیوریوسا بود ک عالی بود
مساله کچل بودن نیس اصن

ناتی تو گانپلی به پختگی رسیده بود و اینکه شیفت کنه رو میلی کمبت وقتی سانتا هم هست ناملزومه
حدسم اینه با کنسل شدن فکشنز اینا بین پروژه ها رفتن سراغ کم ریسک و در دسترس ترین که زودتر از همه جمع بشه که این نسل غایب نباشن و دلیل این شتاب زدگی و جنریک بودن که همه ازش حرف میرنن همین باشه

شاید من نفر صدم باشم ک بهت میگم
بانمک نیستی:D

من ولی موافق نیستم و به نظرم همه چیز در بهترین حالت قضیه است و صرفا به سلایق گوناگون برمیگرده...

یه نظر من بمب هسته ایه :D
قطعا از همین الانم مشخصه خیلی بالاتر از چیزی مث Outlaws هست چون یه پشنی به کارای فضایی دهه هشتاد توش وجود داره و مث کار یوبیسافت صرفا محض ساختن ساخته نشده
ولی با این بازیگر علکی چوب تو قین خودشون کردن و جو منفی بیخودی ایجاد کردن

الان شارلیز ترون ر با این بنده خدا مقایسه کردی؟:D
اگه مث فیوریوسا بود ک عالی بود
مساله کچل بودن نیس اصن

شاید من نفر صدم باشم ک بهت میگم
بانمک نیستی:D

قطعا از همین الانم مشخصه خیلی بالاتر از چیزی مث Outlaws هست چون یه پشنی به کارای فضایی دهه هشتاد توش وجود داره و مث کار یوبیسافت صرفا محض ساختن ساخته نشده
ولی با این بازیگر علکی چوب تو قین خودشون کردن و جو منفی بیخودی ایجاد کردن
دقیقا همون پشن + سابقه ناتی داگ (بلاخره مهمه دیگه که داریم راجع به کار کی حرف مزنیم، این کمک میکنه پیشفرض از کیفیت داشته باشیم) باعث شده من خیلی باهاش حال کنم، رنگ بندی، تم، دقیقا باب میلمه...

ذوق هم دارم که گیم پلی چی میشه، چون مشخصه یک تحول اساسی نسبت به کارای قبلی پیش میاد، همه ی اینا واقعا برام سوپر جذابه ... استراکچر گیم پلی بازی احتمالا پیشرفت محور هم باشه،

*به غیر از طراحی ظاهر کرکتر که به نظرم میشه خیلی راحت به عنوان خلاقیت در نظر گرفتش (با اینکه به نظرم نقش یک بونتی هانتر تو دنیای اینده در کهکشانی دوردست (طبیعتا سوروایور) با روحیه طبیعتا خشن و جنگنده، رو خوب در اورده، ظاهر اسیایی و سبزه هم خیلی ساده به عنوان هویت ظاهری در نظر گرفته شده مثل هر بازی دیگری که ستینگ خاص خودش رو داره)

به غیر از اینا، تمام انتقاد هایی که الان به این بازی میشه رو میشه ب هر بازی دیگری داشته باشیم، مثلا کیفیت تریلر که اصلا ملاک نیست، واچ داگز هم معرفی خیلی هیجان انگیزی داشت، نتیجه چی شد؟ اسم خیلی از استودیو ها اگر از تریلر ها حذف شند (ای پی جدید) ممکنه واکنش بهشون کمتر شه، خب اینا طبیعیه اصن بحثی نداره...

ملاک سابقه است یعنی بهترین راه برای پیشبینی اینده، استودیویی که کیفیت کاریش در حد ناتی داگ بالاست، میشه پیش فرض داشت که این بازیشم خیلی موفق عمل میکنه...

*واقعا حیف این نمایش سوپر خفن نیست اینطوری بهش کم لطفی میکنید ؟ :D نیمدونم شاید سلیقه باشه که اینقدر تفاوت به وجود میاره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or