PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
من قبلا ال نود داشتم، قیافه نداشت ،
نه جلوش نه عقبش، ولی فنیش عالی بود و هیچ خرج خاصی نداشت و بهترین خاطراتم با اون بود و خیلی باهاش حال میکردم :دی
ما از ناتی داگ خروجی پورشه و بنز رو انتظار داریم نه ال ۹۰(just kidding)

طرف میگه از هیچی حال و هوای بازی خوشم نمیاد ولی ناتی داگه دیگه حتما بازی خفن میشه. جدی؟ شوخی که نمیکنی؟
عزیزم اگه محمدجواد آذری جهرمی رو هم الان اختیار ناتی رو بدن دستش بگن یه بازی از روی نهج البلاغه بساز با اون همه منابع و آدم نخبه قطعا جنازه بازیش +90 میشه.
یا از اینکه تا اینجا به نظر میاد اندازه یه بازی موبایلی لور داره کف و خون قاطی میکنه. "وای روی روباته نقش و نگار مذهبی هست چقد پشم ریزون!"
یا ویژوآل. همین الان بالای 50تا بازی ریلیز شده هست که فنی و هنری این تریلرو قورت میدن.
بخدا اگه این تریلر از یه استودیو کمتر شناخته شده بود کسی براش تاپیکم نمیزد تو این فروم.
تریلر معمولی بود آقا خیلی معمولی بود. کمتر پروزاک بنداز بالا.

دقیقا نگرانی منم مورد دوم هستش.
تنها بخش امیدوار کننده تریلر که احتمال میدم داستان رو جدی نگه داره اون قسمتیه که همزمان با نوشیدنی که میخوره و نگاه سفت سختی که به آبجکت خودش داره و نگرانی خاصی که تو وجودش رو میشه دید، میشه امیدوار بود که کل داستان جدیه و شوخی نداره
آره واقعا بازی پتانسیل این رو داره که خیلی جدی باشه و در عین حال تیم دهه هشتادی هم داشته باشه. یعنی اون سیاره که جردن می خواد بره سمتش پتانسیل یه چیزی مثل ریترنال رو هم داره حتی! ولی از اون طرف پتانسیل GotG شدن رو هم داره. البته باز هم تکرار می کنم حتی اگه به اون سمت هم بره از نظر کیفیت قطعا با اختلاف از اون بهتر می شه، ولی خب سلیقه خود من نیست. چیزی نیست که تو اولویت باشه برام. اما چون تقریبا هیچی از بازی نمی دونیم حالاحالاها قراره رو خماری باشیم.

اما از طرفی تو بخش گیم پلی من واقعا حس می کنم قراره عمیق ترین بازی ناتی داگ باشه این بازی. یعنی حتی اگه لحن داستان اون چیزی نباشه که می خوام، گیم پلی قراره حسابی ارضام کنه.

پ.ن: هنوز بحث سکسی نبودن کرکتر کل اینترنت رو گرفته! :)) کاش یکی به داد کامیونیتی گیمینگ برسه. یعنی تمام تمرکز اکثریت گیمرا شده سکسی بودن و نبودن شخصیت.

چیزی که برای من نگران کننده میتونه باشه ستینگ و فضای بازی که رفته تو حیطه دوتا از بهترین های همین حال و هوا

Guardians of galaxy
Star wars jedi survivor

کاری به اینکه این ND هست و نیست ندارم اصلا چون new ip ریسکش بالاست ولی این دوتایی که نام بردم جزو بهترین هایی بودند توی جریان فضا و زمان پلی دادم، gog تنها مشکلی که داشت این بود که از نظر من فقط تک کاراکتر بود هر چند خود استودیو گفته بود این از عمده، sw هم که ازش ممراتش مشخصه یه عنوان پخته از همه لحاظ

الان شخصه دارم میگم اکر بازی واقعا از لحاظ خصوصا گیم پلی و بعد داستانی چیز جدیدی نداشته باشه بعید میدونم نمرات خوبی بگیره

پ.ن ۱ : اون عکس توییتری که یکی از بچه ها کذاشته بود اگر واقعا اینا ۴ سال پیش حتی اسم بازی رو هم انتخاب کرده باشند ، دیگه واویلا !

پ. ن ۲ :
عاشق این تاپیک شدم به جای بحث سر خود بازی دیگه به جایی رسیدیم که در مورد عشق به ال نود و خوبی هاش برای بحث‌کردن باید استفاده کرد ( just kidding )

ببین همین الان چه اتیشی به جون ملت انداخته :D همین 4 دقیقه معرفی اولیه فقط :D

این اگر ترک برداشتن ساختار ها نیست پس چیست ؟ :D
این البته نکته مثبت محسوب نمیشه :D کرکتر اصلی بازی واقعا داغونه حقیقتا:D طراحی کرکتر زشت حقیقتا شکستن ساختار ها نیست. کافیه یه نگاه به طراحی کرکتر ها تو نسل ۷بندازی و بعد با دهه ۲۰۲۰مقایسه کنی حساب کار دستت میاد. یه نفر که ۷۰-۸۰ دلار پول یه محصول سرگرمی رو میده خب حق انتخاب داره. من اصلا شکی تو کیفیت بازی ندارم. همه بازیای ناتی داگ ۱۰/۱۰ بودن برا من و قطعا اینم میشه. ولی خب بازی از همین اول با این حاشیه ها اگه قراره سر و کله بزنه کلا جالب نیست. قطعا رو فروش بازی هم تاثیر منفی میذاره.

وضعیت اون سیاره هم یه جوریه که بحث سفر در زمان رو پررنگ‌تر می‌کنه. می‌گن از ۶۰۰ سال پیش کسی از اونجا خارج نشده، پس اگه بازی در دهه ۱۹۸۰ توی یه دنیای موازی جریان داشت، بشر باید مثلاً از قرن ۱۳۰۰ میلادی یا قبل از اون به تکنولوژی سفرهای فضایی رسیده بود! :دی از اون طرف اگه ماجراهای بازی قرن‌ها بعد اتفاق بیفته و مثلاً توی سال ۲۷۰۰ جریان داشته باشه هم باز زیاد منطقی نیست که این همه تکنولوژی و حال و هوای دهه ۱۹۸۰ رو توش ببینیم و از کفش قدیمی تا سی‌دی چند قرن پیش تا اون موقع با این کیفیت بالا حفظ شده باشن.
کلاً احتمالش زیاده که سفر در زمان داشته باشیم، ولی شاید با یه سری جزئیات متفاوت نسبت به اکثر داستان‌های این مدلی. ممکنه اون عبارت I'll see you on the other side هم مفهوم خاص خودش رو در همین رابطه داشته باشه که فعلاً نمی‌دونیم.
حالا شما فقط تصور کن چنین ستینگی چه پتانسیلی داره از منظر گیم پلی و دیزاین. یعنی هم ممکنه سفر در زمان داشته باشیم، هم مکان های به شدت متفاوت از هم رو ببینیم که بخاطر تغییر زمانی، شرایط و ابزاری که در اختیارمون قرار بگیره متفاوت بشه. خیلی سخته صبر کردن برای آشنایی بیشتر با بازی.

ممنون خب پس نظرتون اینه که در نهایت نظر شما مهم نیست و فقط نظر سازنده مهمه و ما هرچی بذارن جلومون باید قبول کنیم . اوکی دیگه حرفی نمیمونه منم زیاد درمورد این موضوع صحبت نمیکنم اینجا چون با کسی که نظرش اصلا اهمیت نداره و جرات اینو نداره که بگه من کرکتر خوشگل یا نرمال و طبیعی دوست دارم نمیشه بحث کرد :دی
رفیق تا اونجایی که میشناسمت مثل خودم گیمر قدیمی هستی سالیان سال مشغول گیم زدن بودی و هستی و مثل من بیشتر اون old school بودنه باب میلته٬ ماهایی که ۳۰ و رد کردیم میدونیم زندگی خیلی سریع میگذره و ماهم که دیگه به این سن برنمیگردیم ٬ حرفم این نیست که انتقاد نکنیم هیچوقت٬ میگم بزاریم بازی بیاد٬ ببینیم چی ساختن واقعن ٬‌ به شخصه اگه مثل ip های دیگه ناتی داگ باشه مشکلی با قیافه شخصیت اصلی ندارم٬ فقط به شرطی که کیفیت بازی به خاطر این مسايل افت نکنه ٬ هرچی باشه تجربش قراره به ما کیف بده ٬ انقدر سخت نگیر

تریلر جالبی بود بعید میدونم ND چیز بدی بسازه امیدوارم اکثر گیم پلی مثل اون درگیری آخر تریلر باشه و وقتمونه بیشتر تو سفینه و گشت و گذر بین سیاره ای تلف نکنیم البته با توجه به طراحی سفینه به نظرم شاهد درگیریهای زیادی تو فضا خواهیم بود
++
یک عده به خاطر فن بازی حاضراند معیار ها و اعتقادات خودشان تغییر بدن و به هر شکل و شرایط ممکن طرفداری بکنن یک طرفداری مصنوعی که مخاطب وقتی این مطالب میخونه فقط افسوس میخوره

View attachment 360182

پاسخ سوال هامون در مورد داستان، اینجاست... چقدر اطلاعات این تو هست که هنوز کشف و ربط داده نشده؟

بعضی از کرکتر ها مشخصا پررنگ تر دیده میشند....
احتمالی که داره می‌ره تو اون سیاره اون جایزه نیست و رفقاش تو اون سیاره گرفتار شدن

نیل دراکمن رو نشناختی! :دی اگه زیادی روی اعصابش برین، بیشتر لج می‌کنه و توی نمایش بعدی، یه سبیل ریزی هم برای کاراکتر می‌ذاره که بیشتر لذت ببریم! :دی
بله والا همین الانم یکاری کرده بگیم abby چه جیگری بود

• Smile
Reactions: Dinosaur
یکی از کاربرهای ارا سعی کرده تاریخ واقعی بازی رو پیدا کنه و در این راه کاملا گیج شده :D
برای همین حدس میزنن که بازی در زمان های مختلفی در جریان باشه یا به نوعی بتونیم در زمان سفر کنیم

Original disc from 1987

View attachment 360205

Picture from April ...96

View attachment 360206

Travel permit from 2234

View attachment 360207

Travel permit from 9856

View attachment 360208

همچنین برخی گمانه زنی ها، به نظر می رسد که Jordan با جایی ارتباط دارد
یک ایستگاه فضایی (؟) به نام ERIDA VI

View attachment 360209
همه ی اینها یه منطقی پشتش هست ولی اون نوشته اول تریلر هیچ منطقی نداره که بگه مربوط به سال 1986 در حالی که مربوط به قرن اول تا سوم میلادی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or